Clinton´s pathologische haat tegen Rusland

screenshot_11

(Door: Marco Maier – Vertaling: E.J. Bron)

Hillary Clinton wordt gedreven door een pathologische haat tegen Rusland. Haar verkiezingscampagne laat zien wat de wereld van haar presidentschap te verwachten heeft: oorlog, leed en dood. Onder haar leiding zou het Syrië-conflict kunnen uitmonden in een wereldoorlog.

contra-magazine

De tactiek van Hillary Clinton om de Amerikaanse burgers te bedienen met decennia lang in getrainde anti-Russische reflexen gaat niet echt op – maar toont maar al te goed aan wiens geesteskind de Democratische presidentskandidaat is. Want uiteindelijk moet met deze strategie niet alleen haar positie als consensuskandidaat van het establishment (inclusief dat van de Republikeinen) ingemetseld worden, dat wel degelijk geïnteresseerd is in een interventionistische Amerikaanse buitenlandse politiek, maar bovendien nog op een mogelijke oorlog tegen Rusland (maar ook tegen China en Iran) voorbereiden.

Op dit moment heeft ze o.a. het Syrië-conflict op de korrel genomen, waar ze nog steeds een vliegverbod-zone eist om de door Amerika gesteunde “rebellen” (in de volkstaal: slachters) te beschermen, en bovendien in het algemeen een agressiever standpunt dan de huidige president Obama vertegenwoordigt. Ze veroordeelde “de weigering van de Russen en Iraniërs om de noodzakelijke druk op Assad uit te oefenen”. Men kan er dus van uit gaan dat zij in geval van haar verkiezingsoverwinning daar ook de Russen voor het hoofd zal stoten en de een of andere achterbakse actie zal uitvoeren. Dat ze bij zulke ondernemingen ook over lijken gaat, laat haar gedrag als minister van Buitenlandse Zaken in Libië zien, waar de dood van de Amerikaanse ambassadeur tamelijk zeker voor haar rekening kwam.

Maar ook wat betreft verkiezingsstrijd probeert ze met de Rusland-kaart haar uitdager Donald Trump (en de Groene kandidate Jill Stein) in een kwaad daglicht te stellen. Rusland zou zich in de Amerikaanse verkiezingsstrijd mengen, bekritiseerde Clinton. Maar de Amerikaanse inmenging in de Russische verkiezingen is wat haar betreft volledig in orde, of niet? Vooral echter bestaan er tot nu toe, afgezien van beschuldigingen en vermoedens, geen bewijzen voor een actieve inmenging van Rusland. Geheel in tegenstelling tot de volledig duidelijke Amerikaanse activiteiten in Rusland, waar de Verenigde Staten diverse “oppositionele krachten” (dus die krachten die het reusachtige land voor een paar dollar aan de Amerikaanse financiële oligarchie zouden verpatsen) actief ondersteunen.

De pathologische haat van Clinton tegen Rusland is evident. Rusland staat voor al datgene wat Clinton veracht, want ook al is in “Poetin´s rijk” lang niet alles perfect en zijn daar nog steeds problemen, toch probeert men daar in ieder geval een politiek ten gunste van de eigen bevolking te voeren. Waar zich in de VS privéondernemingen aan de grondstoffen van het land verrijken, wil Moskou het volk laten delen in de opbrengsten van het land. Waar Washington de oligarchen van het land de vrije hand laat, heeft Moskou onder Poetin de teugels strak aangetrokken. Voor haar zou dat voldoende reden kunnen zijn om een oorlog tegen Rusland aan te wakkeren – welke consequenties dit ook heeft.

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Marco Maier

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Krankzinnigheid, Rusland, VS. Bookmark de permalink .

17 reacties op Clinton´s pathologische haat tegen Rusland

 1. Het is voor een iedereen dat Hillary het niet wint. Zij was al zo vermoeid in het ministerschap, laat staan het presidentschap. Als zij een 3 WO ontketent. Dan wordt Europa weggevaagd, wij zitten dan precies in de vuurlinie.Dus laten we hopen dat het Trump wordt.

  Like

  • Thom zegt:

   Nou dat stond tot nu toe nog niet vast lijkt me. Ze heeft nu wel een enorme fout gemaakt door hardop te zeggen dat de helft van de Trump kiezers rascisten en andersoortig addergebroed zijn. Dit kan wel eens dodelijk uitpakken voor haar kansen. Een president is er voor alle Amerikanen en ook voor die zogenaamde rascisten en andersoortig addergebroed. Dze domme uitspraak zal haar veel stemmen kosten en ze geeft hiermee aan ongeschikt te zijn. Ze wil Trump aanvallen en ze viel in plaats daarvan de bevolking aan. Ze dient als president de bevolking te dienen en niet uit te schelden. Daar nog een hoestbuitje bovenop en het is: Toedeloe Hillary!

   Like

 2. Jean zegt:

  Beste Marco Maier, “Onder haar leiding zou het Syrië-conflict kunnen uitmonden in een wereldoorlog”???? Ik ben ervan overtuigd dat “zou” “zal” moet zijn en het woord ‘kunnen’ geschrapt mag worden want die 3de wereldoorlog is reeds begonnen met als hoofdvijand de islam/islamieten/moslims..

  Liked by 1 persoon

 3. joga zegt:

  Naast volkomen geschift en oorlogszuchtig is dat mens ook nog zwaar ziek. Zie hiervoor talloze beelden op you tube en proberen ze haar dus kunstmatig gekozen te krijgen om direct na de inauguratie in januari een (democratische) vervanger te benoemen.

  Like

 4. Taljaard zegt:

  Zij heeft vooral een hekel aan Vladimir Putin.
  Want die heeft het vermogen om dwars door sommige mensen heen te kijken, omdat hij, zoals wel meer Russen, een feilloze antenne heeft voor huichelarij, tweeslachtigheid en onoprechtheid.
  Terwijl Hillary dus een pathologische leugenares en een hypocriet in het kwadraat is.
  Voeg daar een IQ van minstens 130 aan toe, mitsgaders een natuurlijk gezag en een venijnig sarcasme, waarmee hij iemand met een paar woorden, of met zelfs maar een blik, genadeloos op zijn/haar nummer kan zetten en je hebt Putin wel een beetje uitgetekend.
  Clinton zei eens dat Putin een ex KGB agent was, dus geen ziel had.
  Waarop Putin, overigens een gelovig Russisch Orthodox christen, reageerde met de opmerking dat hij dan in elk geval wel over een brein beschikte. 🙂
  Sindsdien is het nooit meer goed gekomen tussen die twee.

  Like

 5. Als dat wijf in díe toestand de verkiezingen nog wint, zijn de Amerikanen nog verder heen, dan te vrezen viel.
  Maar juist daarom valt het misschien nog wel mee.

  Like

 6. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Deze Clinton, deze Eucalypta, is met haar democraten een gevaar voor Amerika zelf en de rest van de wereld. Zij is zo ROOD als de neten, net als de Democratische partij zelf. Deze madam zie ik inderdaad in staat Wereldoorlog III te ontketenen.

  Like

 8. D. G. Neree zegt:

  “Waar Washington de oligarchen van het land de vrije hand laat, heeft Moskou onder Poetin de teugels strak aangetrokken.”
  Sterker nog: de Amerikaanse oligarchen bepalen meer en meer het Amerikaanse beleid, waardoor de regering in feite fascistisch is geworden.

  Like

 9. Eric zegt:

  ‘Hillary Clinton, c’est la guerre en Europe !’ (Marine Le Pen)

  Like

 10. Jan zegt:

  Socialisten: landverraders

  Michael Reagan: Democrats Secretly Worked With Russia to Oppose My Dad

  When my father, Ronald Reagan, was president, Democrat politicians secretly connived with the Soviets in failed attempts to manipulate elections and defeat Ronald Reagan. Former intelligence officer Herbert Romerstein dug through the Soviet archives after the fall of the USSR and uncovered secret documents written by KGB agent Victor Chebrikov. The documents revealed that Senator Edward “Ted” Kennedy had sent a friend, former Senator John Tunney of California, to contact the KGB. Tunney’s mission: undermine then-President Jimmy Carter.

  On March 5, 1980, as Kennedy was challenging Carter in the primaries, Tunney met with the KGB and urged the Soviets to sabotage Carter’s foreign policy efforts.

  President Carter himself was also willing to jump into bed with the Soviets. …..In January 1984, former President Carter approached Ambassador Dobrynin in person. Carter wanted to derail President Reagan’s defense buildup, and asked for help from the Evil Empire in unseating President Reagan.

  http://www.newsmax.com/MichaelReagan/democrats-russia-ronald-reagan/2016/12/13/id/763730/?ns_mail_uid=80722594&ns_mail_job=1699812_12142016&s=al&dkt_nbr=ccudlbgl

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s