Domino-effect wegens asielbestorming: Ook Slovenië wil de grens sluiten

screenshot_4

(Vertaling: E.J. Bron)

Ljubljana – Domino-effect langs de “Balkan-route”: Slovenië bereidt zich nu met het oog op de noodverordening voor “asielzoekers” in Oostenrijk voor op de sluiting van zijn grenzen. Volgens mediaberichten bereidt de regering in Ljubljana daartoe wetswijzigingen voor om in geval van een ondraaglijke situatie de toestroom van “vluchtelingen” in het land te kunnen stoppen. Daarbij oriënteert Slovenië zich op Oostenrijk.

Duits - Zuerst

Anders dan in de naburige Alpenrepubliek zullen er echter geen opnamequota worden ingevoerd, maar zullen er criteria worden vastgelegd in welke gevallen de toestroom tegengehouden kan worden. Desbetreffende mediaberichten beroepen zich daarbij op bronnen uit de regeringspartij SMC. Een van de criteria moet de beslissing van een buurland zijn om geen “vluchtelingen” meer op te nemen – zoals voorzien in de noodverordening van de Oostenrijkse regering.

Slovenië zou in dit geval überhaupt geen asielaanvragen meer aannemen. “Vluchtelingen”, die het desondanks lukt het land binnen te komen, zou men naar een veilig land terugsturen. De sluiting van de grens zou een voorlopige maatregel zijn.

De Sloveense minister van Binnenlandse Zaken, Vesna Györkös Znidar, had de week daarvoor al aangekondigd dat Slovenië tot het nemen van  “buitengewone maatregelen” gedwongen zou zijn als de “Balkan-route” weer geopend zou worden.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", asielwaanzin, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Slovenië. Bookmark de permalink .

9 reacties op Domino-effect wegens asielbestorming: Ook Slovenië wil de grens sluiten

 1. Goed zo iedereen de grenzen sluiten of barricaderen. En alles eruit flikkeren wat er niet hoort.

  Geliked door 1 persoon

 2. Jean zegt:

  Europa MOET de grenzen sluiten en voor alle duidelijkheid “die lullen en trutten in dat EU gedrocht hebben uit te voeren wat WIJ willen want wat ZIJ willen interesseert ons geen flikker”, de enige plaats waar wij die huichelaars/verraders/lafaards willen zien is in een cel met links, rechts en tegenover hun een moslim zodat ze dat barbaars tuig echt leren kennen.

  Geliked door 2 people

 3. Ongelovige zegt:

  Zinloos. De Goedmenschen uit Ierland, Ijsland, Zweden, VK, Nl, Duitsland en B gaan ze desnoods op eigen kosten ophalen in de Libische kustwateren, waar hun bootjes al massaal ‘dreigen te zinken’ en de meesten al ‘uitgedroogd’ zijn, om ze rechtstreeks naar Rotterdam, Antwerpen of Hamburg te brengen.

  Like

 4. paulzwueste zegt:

  De tijd nadert dat men eindelijk met scherp zal gaan schieten op de hordes ‘asielzoekers’…!

  Geliked door 1 persoon

 5. Mary zegt:

  Prima sluit alles maar af. Hier in Nederland is Rutte met wijd open grenzen (iedereen kan tenslotte zo binnenlopen), ondanks zijn verkiezing bravoure, nog bezig 750 “asielzoeker kindertjes” en natuurlijk de daarna volgende uitgebreide familie stroom van die o zo zielige kindertjes, door de strot van de bevolking heen te persen, nu dat nog niet eens want Rutte bij uitstek is tegen iedere stem van de bevolking (nooit nooit nooit) dus ons wordt niets gevraagd behalve als het om de a.s. verkiezingen gaat dan is het alle alle alle stemmen graag en daarna kunt u weer helemaal aan het gas van mij. Rutte kwam “ter gelegenheid van de verkiezingen” met ” “we geven ze” de “asielzoekers” geen stemrecht, wassen neus!, ze zijn al binnen en daar is hij verantwoordelijk voor geweest en nog steeds, hij had de grenzen hermetisch af moeten sluiten en zijn bevolking moeten beschermen net zoals nu de Slovenen willen doen/gaan doen.

  Geliked door 1 persoon

 6. Republikein zegt:

  Ze schijten en zeiken overal, het meer van Bled is ook al verontreinigd.

  Geliked door 1 persoon

 7. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU herblogden reageerde:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s