HET MISDAADSYNDICAAT

screenshot_16

Haagse bewindslieden

(Door: “Driek”)

Wij zien op deze enkele  jaren geleden genomen fotografie onze huidige minister-president Mark Rutte in gezelschap van enkele oude stoffige maffiosi. Deze gewetenloze lieden dienden toen op karig dieet te worden opgesloten achter dikke gevangenismuren en één maal daags gelucht op gebarricadeerde binnenplaatsen. 

Ter linkerzijde zien we de toenmalige oud maffiosi Wim Kok die den aanzet gaf tot de ondergang van Nederland. Aan zijn linkerzijde zien we Jodenhater Dries van Agt. Rechts aanschouwen wij den bekende volksmisleider Peter Balkenende, die ons land verkwanselde aan het schorremorrie in Brussel. Over de rest maar niet te spreken. Wij allen kennen maar al te goed hun groots opgezette boevenstreken.

screenshot_17

Maffialeden

Maar, let wel, deze dubieuze lieden hebben niets, maar dan ook werkelijk niets bijgedragen ter verbetering van ons geliefde vaderland. Neen. Integendeel. En nu het duister noodlot bijna tastbaar boven onze hoofden zweeft, nu gans onze dagen staan in het teken van strijd en geweld en verarming der burgers, zijn er toch nog altoos lieden die heil zien in Mark Rutte en dien volks misleidende schertsfiguur prefereren boven een Geert Wilders, die Nederland wil vrijwaren van dien misdadige mohammedanen.

Welnu, scherpzinnig lezer van E.J. Bron, ik hoop nog mede te maken dat de PVV van Geert Wilders den grootste partij wordt van Nederland. Al is het maar om de vijandschap van den Nederlandse burger tegenover onze huidige regering te doen uitkomen. Want anders zijn wij   straks een ontredderd volk dat gebukt gaat onder islamitische terreur.

Ik wil dat hier toch even nadrukkelijk gezegd hebben.

Ik wens u allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", gezond realisme, Hypocrisie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Maffia, Nederland, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

24 reacties op HET MISDAADSYNDICAAT

 1. BertG. zegt:

  En het ergste is nog dat ze allemaal vrij rond lopen, zelfs mooie baantjes er aan over gehouden hebben voor hun verraad.

  Liked by 2 people

 2. Jean zegt:

  Noemen jullie dat zootje bewindslieden? Ik noem dat lafaards.
  Vandaag 15 jaar geleden is de ellende begonnen met die perverse islamitische barbaren en tot op heden hebben de lafaards geen enkele barricade opgezet tegen de invoer van dat tuig waardoor ze te kennen hebben gegeven “voor” dat barbaars tuig te zijn.
  Pim Fortuin heeft er zijn leven voor gegeven, helaas, wat zou Pim een prachtige betrouwbare president van de republiek Nederland geweest zijn, dan was er nu geen enkele islamiet in Nederland én Vlaanderen want ook Vlaanderen was dan een republiek want de Vlamingen hadden dan gezien dat het fantastisch in positieve zin zou verliep in Nederland.

  Like

 3. ‘Het geïnstitutionaliseerde tuig van de richel’!Van wijlen mijnheer de Jong durf ik dit niet te zeggen ,want van deze aardige mijnheer weet ik niets!!!

  Like

 4. Het ergste is dat ze hun zakken hiermee zo goed gevuld hebben. Vooral die smerige Wim Kok met zijn mooie kut praatjes.

  Like

 5. carthago zegt:

  De zes van Den hagistan, nog niet veroordeeld wegens elitaire belangen.

  Like

 6. Flip 1949 zegt:

  Durf er over te wedden dat er een tussen staat die meer weet over de dood van Pim.

  Like

 7. Stef zegt:

  Ik hoop dat ze eindigen als de gebroeders de wit.

  Liked by 2 people

 8. leefbarbaar zegt:

  En geen één stond er voor ons. Geen één heeft zich ingezet voor Nederland.

  Like

 9. fleckie zegt:

  Ze staan gewoon te ‘grijnslachen’!

  Like

 10. Ik hoop dat deze mensen uiteindelijk berouw tonen vanwege de wandaden gedaan tegenover DE GOD van Israël ,want ook voor deze notabelen is De Here Jezus aan het kruis gestorven !Niet door naar het meest criminele land ter wereld te gaan namelijk :Mekka te Saoedi – Arabië ,nee door je knieën te betuigen en oprecht schuld te beleiden aan de God van Israël in Jezus naam!Shalom van Léon van Duren.

  Like

 11. edwin vissers zegt:

  ik ben met Stef

  Liked by 1 persoon

 12. Johan zegt:

  En die verrader van het werkende volk die leugenaar met de burger krijgt zijn kwartje terug zijn naam walgelijk KOK durft nog een rode stropdas te dragen. Hierdoor durft hij ons nog steeds te beledigen.

  Like

 13. Republikein zegt:

  Show must go on!

  Liked by 1 persoon

 14. Guardiacivil zegt:

  De duivel heeft vele gedaantes, hiervan staan er zes op de bovenste foto.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s