Mecklenburg-Vorpommern: “Goedmensch” annuleert vakantie wegens verkiezingen

screenshot_5

Greifswald: het marktplein en de dom.

(Vertaling: E.J. Bron)

“Ik kan en wil het mijn vrienden niet aandoen om hemelsbreed twee kilometer verwijderd van Peenemünde te moeten verblijven, waar 52,4% van de mensen op de AfD respectievelijk NPD stemt . . .”

Na de schitterende verkiezingsoverwinning van de AfD kondigden enkele “goedmenschen” reeds aan om in het vervolg af te zien van vakantie in Mecklenburg-Vorpommern. Een bijzonder exemplaar van deze soort voegde de daad nu bij het woord, maar kreeg een antwoord dat hem vermoedelijk de adem heeft benomen. Maar leest u zelf!

De annulering van de “goedmensch”

Berlijn, 06-09-2016

Betreft: annulering

Floating house No. 2/6 personen?boekingsnummer: 680717119b

Zeer geëerde dames en heren,

Ik houd erg veel van het Oostzee-landschap en uw Floating Houses bevallen me uitstekend, daarom heb ik, toen de eerste verkiezingsresultaten voor Mecklenburg-Vorpommern bekend werden, eerst nog geaarzeld om onze vakantie bij u af te zeggen. Nadat ik gisteren de gedetailleerde resultaten voor het eiland Usedom heb gezien, blijft mij (behalve braakneigingen) niets anders over. “Ik kan en wil het mijn vrienden niet aandoen om hemelsbreed twee kilometer verwijderd van Peenemünde te moeten verblijven, waar 52,4% van de mensen op de AfD respectievelijk NPD stemt . . .” Ik ken het dorp Kamminke met zijn 12,2% NPD-kiezers niet eens, maar wat ik wel ken, is het populistische, racistische, antisemitische, antidemocratische, nationalistische, Europa-vijandige, homofobe enz. enz. van het verkiezingsprogramma van de NPD, en dat van de AfD.

Houd u dus maar uw “drijvende vakantiehuis, de onvergelijkbare ambiance waarin u zich prettig zult voelen, het woongebied met veel licht, de luxe bedden, het zonneterras, het 180° panoramavenster, het fitnesslandschap en de aanlegsteiger.”

Geen nog zo stijlvolle ambiance kan goedmaken dat men zich daarvoor onder mensen moet begeven, die bereid zijn datgene met voeten te treden en te verwoesten wat andere mensen opgebouwd hebben voor een internationale open samenleving.

Bij deze annuleer ik mijn boeking. De aanbetaling respectievelijk de annuleringskosten betaal ik met alle plezier.

Met democratische groeten,

[…]

screenshot_6

Het antwoord van de hotelier

Greifswald, 09-09-2016

Uw schrijven van 06-09-2016 betreffende de annulering van boekingsnr. 680717119b

Zeer geëerde heer Dr. …

Met schaamte hebben wij kennis genomen van uw schrijven van 06-09-2016. Het spijt ons zeer dat u uw welverdiende vrije tijd op een haar na in een streek doorgebracht zou hebben, waarin de mensen op bijna onverantwoorde wijze van hun democratisch recht op vrije en geheime verkiezingen gebruik gemaakt hebben.

We schamen ons echter ook, omdat wij u tijdens uw vorige bezoeken niet de hele waarheid over onze streek en ons huis verteld hebben. Zo werden in werkelijkheid in Peenemünde destijds raketten van het Hitler-regime op Engeland afgevuurd; alleen dit al is er een indicatie voor welke geest daar heerste en waarschijnlijk nog steeds heerst, in zoverre vormt uw annulering daadwerkelijk ook een rest van verzet tegen het zogenaamde Derde Rijk en het Hitlerisme.

Maar ook wij persoonlijk hebben ons tegenover u bezondigd. Zonder u dit mede te delen, waren de druiven bij uw ontbijt afkomstig uit Israël respectievelijk de “Westbank”, en de honing op uw uit Polen afkomstige broodjes uit Turkije, allemaal landen dus die in ieder geval heel dichtbij rechts of fascistisch gedachtegoed staan. Ons huismeisje is de dochter van een Duits-Noord-Koreaans echtpaar en we kunnen niet met zekerheid uitsluiten dat zij een bewonderaarster van Kim Jong Un is, ook al zegt ze dit niet hardop. Ze had overigens tot nu toe geen moeilijkheden om zich helemaal vrij op ons eiland te bewegen. Misschien ligt dat immers aan het gemeenschappelijke gedachtegoed met de inwoners hier.

Uw koffie was afkomstig van het Huis Dallmeyer, dat zijn hoofdzetel in het door de CSU geleide Beieren heeft en o.a. ook uit Oostenrijk koffie importeert; ook hier bent u hulpeloos en klaaglijk aan de producten en het uitbraaksel van rechts gedachtegoed overgeleverd, zonder dat u hierover door ons in kennis bent gesteld.

Desalniettemin zijn wij er natuurlijk dankbaar voor dat u ons op het foutieve gedrag van de kiezers hier hebt gewezen en wij doen uiteraard ons best om zulke fouten in de toekomst te vermijden, hoewel wij het stemgedrag van de inwoners hier niet rechtstreeks kunnen beïnvloeden. Maar we hebben als eerste maatregel een autoverbod op onze parkeerplaats uitgevaardigd voor alle voertuigen die direct of indirect in de mens-verachtende machinerie van het Derde Rijk verwikkeld waren. Daarom mogen onze parkeerplaatsen in het vervolg niet meer gebruikt worden door auto´s van de merken VW, Audi, Porsche, Mercedes-Benz en BMW (producenten of leveranciers van legermaterieel en oorlogswapens) en ook onze sekt zullen we in het vervolg niet meer van Henkell en zijn dochterondernemingen kopen, omdat deze via de toenmalige minister van Buitenlandse Zaken van het Derde Rijk, Von Ribbentrop, volgens ons te nauwe banden onderhield met de top van het Derde Rijk.

We beschouwen dit als quasi eerste maatregelen, andere zullen volgen. Zo zullen we in het vervolg ons personeel en hun familieleden en vrienden op rechts gedachtegoed controleren en desnoods adequaat onderwerpen aan een de-AfD-isering en heropvoeding in geschikte kampen.

Zo hopen wij u na de volgende verkiezingen dan toch nog als tevreden gast in ons huis te mogen begroeten, voor zover we niet compleet vol zitten met “vluchtelingen”.

PS: Vanzelfsprekend zien wij in uw bijzondere geval af van de annuleringskosten, mits u ons een bewijs van een schenking aan een psychiatrische kliniek van uw keuze in uw woonplaats kunt voorleggen.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), cultuurrelativisme, democratie, Duitsland, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

23 reacties op Mecklenburg-Vorpommern: “Goedmensch” annuleert vakantie wegens verkiezingen

 1. Pieter zegt:

  Hahaha. Wat een giller !

  Like

 2. Feniks zegt:

  FANTASTISCH!
  En het navolgen waard.

  Like

 3. Marlies zegt:

  Dit is werkelijk briljant. Genoten!

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  De ‘Gutmensch’ weet van gekkigheid niet hoe hij moet kruipen om van zijn vreselijke ‘schuldgevoel’ af te komen. Hij MOET ‘goed’ doen. Hij MOET laten zien hoe ‘goed’ hij is. Het is een ziekelijke drang naar een ‘lekker gevoel in zijn hoofd’.

  OMG, wat vervelen die dwazen mij toch onuitsprekelijk!

  Like

  • Tja, zodra het tijd is voor “onze” bijltjesdag weten we, wie we, ná de landverraderlijke elite, het eerste moeten aanpakken, niet?
   Niet eens de moslims, maar de Gutmenschen.
   Tenslotte waren er in ’45 ook genoeg, die nog meer de pest hadden aan de NSB dan aan de Duitsers.

   Like

   • fleckie zegt:

    Balkenende, die ons ‘erin’ geeft geluisd?

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 11 september 2016 om 20:38

    Ik roep al tijden dat de linkse zotten die de ‘salonsocialist’ op het pluche hijsen, onze grootste vijanden zijn, daarna komt de ‘salonsocialist’ en pas dáárna de mohammedaanse tapijtklever.

    Like

 5. Wachteres zegt:

  Ik heb genoten! Toch maar eens op vakantie in die richting. 😀

  Liked by 1 persoon

 6. leefbarbaar zegt:

  Geweldig, eindelijk een vakantieadres waar de gutmensch niet komt.
  Jammer dat het in de buurt ligt van Kamp Dora. Dat wil ik wel bezoeken, maar zeker geen vakantie doorbrengen.

  Like

 7. Cathja zegt:

  Schitterend, deze briefwisseling! Vooral het antwoord van de hotelier was een waar genoegen om te lezen!!

  Like

 8. Jules Vismale zegt:

  Deze “Goedmensch” heeft vast niet eens naar een documentaire gekeken over Joseph Goebbels, de nazi-minister van Propaganda, waarin diens jongste dochter Heidrun Goebbels, samen met haar oudere broertje en zusjes, tijdens WO II een lied voor hem zong toen hij ooit verjaarde. En dat lied werd op het einde over Pommern ongeveer zo gezongen:

  “Fliege, Marienkäfer, flieg. Deine Vater ist in Krieg. Deine Mutter ist in Pommerland. Pommern wurde nicht abgebrannt. Fliege, Marienkäfer, flieg. Das aus das Lied!”
  (Vertaling: “Vlieg, lieveheersbeestje, vlieg. Uw vader is in oorlog. Je moeder is in Pommerland. Pommern is afgebrand. Vlieg, lieveheersbeestje, vliegen. Het liedje is voorbij!”)

  En hopelijk is het voor al de misselijke makende linkse idioten en moslimextremisten daar in Pommern voor altijd voorbij met de overwinning van de AfD! De eersten zijn al teveel met hun autochtoonse landgenoten in oorlog en daar totaal (figuurlijk) opgebrand, ze zijn een soort van
  “lieveheersbeestjes” die denken dat ze “bladluizen” (in de vorm van linksgezinde asielzoekers- en islamhatende Duitsers) kunnen verdelgen al is voor hen het liedje voor hen daar inderdaad hopelijk afgelopen in Pommern!

  Like

 9. Elena zegt:

  Prachtig !!
  Het antwoord van de hotel eigenaar is super !!!

  Like

 10. jantjeuitnl zegt:

  De Duitse Oostzeekust incl. eilanden staan nog steeds op het “to-do” lijstje. Wat ik er van gezien heb is het daar prachtig. Ze zijn hierdoor met stip gestegen.

  Like

 11. Republikein zegt:

  Prachtig, heb er heimelijk om moeten lachen.
  K hoop niet dat de buurt daar wakker van is geworden.
  Echt een giller.

  Like

 12. Flo zegt:

  Fantastisch antwoord!! Overigens een prachtig gebied, waar ik zeker weer eens naar toe ga!

  Like

 13. louis-portugal zegt:

  De reactie met genot gelezen.
  Jammer dat dat trieste figuur niet verteld in eilke P.C.. partij hij zat.

  Like

 14. Luchtpint zegt:

  Je kan je niet van de indruk ontdoen dat Links zich even idioot en crypto-religieus gedraagt als de gemiddelde moslim. Moslims voelen zich continu moreel vervuild door de aanwezigheid van niet-moslims, alsof onze zgn. immoraliteit hun eigen “hoogstaande” moraliteit aantast als een virus dat zich door de lucht verplaatst. En Links denkt blijkbaar op dezelfde manier: als ze nog maar het vermoeden krijgen dat sommigen anders denken dan zij, dan worden ze buitensporig en disproportioneel paranoïde en totaal van lotje getikt. Het zou zich zo maar eens in de lucht moeten verspreiden om hun eigen waanideeën aan te tasten !

  Als de man verwijst naar psychiatrische inrichtingen, dan heeft hij overschot van gelijk. De schizo’s !

  Like

 15. OphEUffen zegt:

  Zalig zijn de onwetenden van geest. Geen letter over het waarom de AfD zo succesvol is. Nu ja, ik reserveer graag voor vakantie op die plek. Het lijkt mij best fijn, een onverpeste vakantie omdat er geen gutmenschen komen. Voor een dergelijke luxe aanbieding betaal ik graag een paar Euro’s meer.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s