Denemarken en Noorwegen: Dramatische verscherping van asielpolitiek

screenshot_7

(Door: Marco Maier – Vertaling: E.J. Bron)

De jongste migratiecrisis leidt in steeds meer Europese landen tot een herbezinning. Zelfs landen met een tot nu toe liberale immigratiepolitiek maken een ommezwaai. Inclusief Denemarken en Noorwegen.

Het Deense vreemdelingenrecht dient in het kader van een zogenaamd 2025-plan veranderd te worden, zodat het Noord-Europese land minder aantrekkelijk wordt voor “asielzoekers” en andere “migranten”. Volgens de minister voor Vreemdelingen, Integratie en huisvesting, Inge Støjberg (Venstre), moet in het vervolg pas na een verblijf van acht jaar een permanente verblijfsvergunning versteekt worden. Tot nu toe waren dit zes jaar.

Ook de komst van huwelijkspartners dient moeilijker te worden. Is het tot op dit moment mogelijk om na drie jaar de man of vrouw over te laten komen, in de toekomst moet dit pas na elf jaar mogelijk zijn. Zo creëert men echter gezien het mannenoverschot bij de “asielzoekers” vermoedelijk andere problemen. Maar ook wat betreft “quota-asielzoekers” doet Denemarken de deur op slot: volgens Støjberg zou nog niet bekend zijn wanneer het land opnieuw in staat zou zijn om deze personen op te nemen. Vorig jaar zouden het 21.000 personen zijn geweest die asiel aanvroegen, in dit jaar tot nu toe 4.800.

In Noorwegen is eveneens sprake van een enorme verscherping voor de “migranten”. Men zou niet langer illegale asielzoekers meer dulden, maar het land uitzetten. Van de 31.000 immigranten van vorig jaar zou dit om meer dan de helft gaan. Dat zei de directeur van de Noorse vreemdelingendienst, Frode Forfang: “Veel mensen hebben wellicht gedacht dat 31.000 asielzoekers 31.000 vluchtelingen betekenen die in de Noorse samenleving geïntegreerd moeten worden. In werkelijkheid zijn het er veel minder die een verblijfsvergunning in Noorwegen krijgen.”

In Noorwegen zullen vanaf de herfst eerst 15.000 van de illegale immigranten worden uitgezet die geen aanspraak hebben op asiel. Dit zou echter “een veeleisende opgave” zijn, aldus Forfang, maar zou “een hoge prioriteit” hebben. Het is echter onzeker of de repatriëringen “vrijwillig of onder de gebruikmaking van geweld” zullen plaatsvinden. Per slot van rekening proberen afgewezen “asielzoekers” steeds opnieuw met behoorlijk veel geweld hun uitzetting te ontlopen, temeer omdat veel piloten zulke passagiers niet willen vervoeren.

Zoals je aan de hand van deze voorbeelden ziet, begint de politieke stemming in Europa om te slaan. Het daarvoor zo extreem tolerante en liberale Zweden moest met het oog op de enorme bestorming door illegale immigranten enkele maanden geleden al de opgave van haar immigratiepolitiek tot nu toe verkondigen. De rood-groene minderheidsregering daar was er echter totaal van streek om te moeten erkennen dat er gewoon sprake is van opnamegrenzen en beperkte capaciteiten.

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Marco Maier

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Denemarken, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Multiculti, Noorwegen, Zweden. Bookmark de permalink .

11 reacties op Denemarken en Noorwegen: Dramatische verscherping van asielpolitiek

 1. Sabeltant zegt:

  In Noorwegen zullen vanaf de herfst eerst 15.000 van de illegale immigranten worden uitgezet die geen aanspraak hebben op asiel.
  Uitgesloten.
  1 – Dit gaat niet gebeuren omdat er altijd burgervaders, priesters, schoolhoofden of andere sukkels zijn die deze mensen zielig vinden en ze tegen de wens van de regering opvangen.
  2 – Het land waar ze vandaan komen is dolgelukkig dat ze van ze af zijn. Die nemen ze nooit meer terug.
  3 – Landelijke of Europese wetten verbieden het en een oeverloze rechtsgang is het gevolg
  4 – Ze worden meteen ziek zwak of misselijk want zieken kunnen niet reizen.
  5 – De meest waarschijnlijke… ze verdwijnen in de illegaliteit en gaan roven en stelen voor de kost.

  De oplossing?

  Simpel.

  1 – Gooi ze in zwaar bewaakte kampen -mannen en vrouwen apart- waar ze enkel eten en onderdak in een tent krijgen. Pak alle geld en bezittingen af, Geen bezoek, geen Internet en ze mogen er alleen uit als ze in het vliegtuig naar Afrika stappen.
  2 – Van elke “vluchteling” een volledig biomedisch paspoort met DNA profiel aanleggen zodat opsporing makkelijker wordt gemaakt en misbruik van identiteit in de toekomst wordt vermeden.

  Geliked door 1 persoon

 2. Ongelovige zegt:

  Die krijgen ze nooit uitgezet, daarvoor is Links nog te sterk in het land (en in Brussel, waaraan ze gehoorzaamheid verplicht zijn willen ze de vrijhandel behouden), om nog maar te zwijgen van hun koning.

  Like

 3. carthago zegt:

  De asielindustrie stopt pas als Mergel, rutte, hollande opgelazerd zijn. Daarna de stalen bezem door het land.

  Like

 4. Thomasson zegt:

  Met andere woorden EINDELIJK beginnen de bewindslieden in deze landen te begrijpen dat hun toekomst staat fysiek op het spel. Noorwegen telt ongeveer drie miljoen inwoners en Denemarken 5,4 miljoen. In beide landen is geen plaats voor drie of vier of tien miljoen geitenneukers, pedofielen, verkrachters, criminelen en vooral terroristen. ALLAH HOORT IN DE WOESTIJN EN NIET IN SCANDINAVIË. Gezien ook de steeds groter wordende aversie van de lokale bewoners tegenover de (nep)vluchtelingen en vooral tegenover bewindslieden die helpen ze te importeren, begint de politiek bang te worden. Zij begrijpen dat ze de grip op de mensen verliezen. In Noorwegen kan dat dramatische gevolgen hebben. De Noren hebben op zeer wrede wijze met hun collaborateur afgerekend. Quisling werd heel snel geëxecuteerd en vrouwen die liefdescontacten hadden met Duitse soldaten, werden als vuil behandelt. De moeder van Frieda (ABBA) vluchtte uit Noorwegen naar Zweden. De Noren lieten hun haat vooral bot vieren op de arme kinderen die uit relaties met Duitsers waren geboren. http://www.dw.com/en/children-of-shame-norways-dark-secret/a-336916-1

  Like

 5. Maar wij horen in ons land niets over uitzetten, toch vreemd. Horen ook niets over het referendum Oekraiëne.

  Like

 6. Mary zegt:

  En Nederland, Rutte heeft het “nergens” over, behalve dat hij Wilders kopieert DOET hij niets, dan maar richting Nederland als de andere hun grenzen sluiten, maar goed we hebben nog verkiezingen 2017 laten we hopen dat Wilders zijn programma uit kan voeren van A tot Z.

  Like

 7. ieznogoedh zegt:

  Daar waar de gutmenschelijke regeringen in staat zijn om veerdiensten te organiseren, moeten regeringen van wat minder domme mensen best wel in staat zijn om een veerdienst de andere kant op te organiseren.
  Niks vliegtuig, gewoon in een boot en wel achter slot en grendel die repatrianten.
  Voor de kust van Noord-Aapika een zwemvest om en zwemmen maar die laatse honderd meter.
  Geen problemen met bagage, ze kwamen met niks en gaan ook weer met niks, behalve met een volgevreten buik.
  Daarbij dan natuurlijk voor de kusten van vertrek schepen die vertrekkende boten terugslepen en tot zinken brengen. Dan is het probleem zo over.

  Like

 8. Mirjam zegt:

  Een Luxemburgse EU aanhanger wil Orban uit de EU laten zetten. Hij vindt dat hij er geen plaats heeft. Lees:

  http://nieuws.tpo.nl/2016/09/13/luxemburgse-minister-zet-hongarije-tijdelijk-eu/

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Maar overal waar LINKS vuistdiep in de ambtenarij zit, zullen deze “roden/linksen”, alles doen om tegen deze maatregelen sabotage te plegen. Links is de 5e colonne der islam en de massa-immigratie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s