GroenLinks. Zin in de toekomst . . . (2)

screenshot_17

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “boorzalf”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, christenhaat, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Groenen, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jodenhaat, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op GroenLinks. Zin in de toekomst . . . (2)

 1. Elena zegt:

  Het meest walchelijke linkse cluppie in Nederland.
  Met een snotjong aan het roer.

  Like

  • Ha ha, Elena Moet je straks tóch eens kijken, wat voor comment ik op het topic “Mooiboy Jesse” van Taljaard over dat walgelijke linkse cluppie geschreven heb:
   Ik was net weer in een bittere stemming en daar leende dit onderwerp zich uitmuntend voor!

   Like

 2. Duchesne zegt:

  Is de dader gepakt? Niets te maken met religie zeker….
  Het zou “fijn” zijn als bij deze foto ook een verhaal was, dit is echt kokend bloed van de eerste orde. Arme meid, zo ziek en dit is niet het eerste dat ik op. Internet heb gezien. Ik ken het verhaal niet maar zowel de persoon die deze foto heeft genomen en op internet heeft gezet als de dader zijn ziek. Misschien is het wel dezelfde persoon.
  Ik zou graag het verhaal erbij weten.

  Beschaving is duidelijk een heel dun laagje over het dierlijke, wat is dit ziek!

  Like

 3. bigljohn zegt:

  Dat er in Nederland nog massa’s mensen te vinden zijn die sympathie koesteren voor dat vreselijke Groen Links of die andere linkse politieke partijen, zoals de SP en mogelijk alweer de PvdA. Dat de verwachting is dat o.a Groen Links flink groter uit de verkiezingen van 2017 tevoorschijn zal komen. Ik krijg daardoor steeds meer het gevoel dat ik niet in Nederland, maar in Noord Korea of Saoedi Arabie leef. Het linkse vergif zit tot in de fijnste haarvaten van ons systeem. Te weten; De politiek, de media, de justitie, plaatselijke overheden, advocatuur, hulp-instanties, alsmede de politie. We hebben zelfs al een godsdienst-politie. Laatst werd een pastoor door de politie met een dreigende toon te kennen gegeven dat hij met zijn kritiek op de Islam moest stoppen. En dat geld voor een ieder die zich negatief uitlaat over de Islam of over Links Nederland.

  Like

 4. Drs.P. zegt:

  Deze montage foto geeft een goed beeld van deze walchelijke partij en er zou ook demonen666 op hebben kunnen staan, 2 handen op een buik.

  Like

 5. Steven zegt:

  De dochters van die linkse partijen zijn straks ook aan de beurt….maar dat beseffen ze nu nog niet.

  Like

 6. Wat heet nog beschaving als het hele land vol gepompt wordt met moslim barbaren.

  Like

 7. martin zegt:

  Wat ik niet snap. Als moslims zoveel hekel aan joden,christenen en ongelovigen hebben. Waarom mogen hun dan wel verkrachten. Dan zijn ze toch zelf ook onrein? Een closere connectie kun je niet krijgen met iemand die je haat. Vreemd.

  Like

 8. Duchesne zegt:

  Ik ben altijd geweest voor een open vizier, voor staan voor wat je zegt en voor zelfrespect. Ik heb ondertussen het verhaal gevonden over de vrouw met het kruis en het is een heel triest verhaal. In eerste instantie dacht ik bij het zien van de foto dathet weer een moslim viering van de heilige koran betrof of iets ter ere van hun opper pedofiel maar het zit anders.
  De vrowu op de foto is vermoord door haar moeder, die haar beste vriendin was. Op zeer gruwelijke wijze, niet enkel de crucifix werd gebruikt. Ze zijn van mexicaanse origine en woonden in de VS. Het is gebeurd eind augustus, dus net twee weken geleden.
  Geef krediet aan hen die het toekomt, zowel wanneer het slecht als goed betreft.
  Hoe groot mijn afkeer ook is van moslims, deze foto heeft niets met islam te maken maar met de waanzin die sommige mensen plotseling schijnt te overvallen.

  Like

 9. win zegt:

  waar komt deze foto vandaan?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s