GroenLinks. Zin in de toekomst . . .

screenshot_12

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Thoth”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Dhimmitude, Groenen, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Nederland, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

34 reacties op GroenLinks. Zin in de toekomst . . .

 1. Steven zegt:

  Niet te geloven zeg…Nog even en alles moet in het Nerdelands vertaald worden.
  Jamal for president?!

  Like

 2. Ongelovige zegt:

  Hoe wil je het kalifaat in NL tegenhouden als 9 van de 10 partijen de islam omarmen? Ook Wilders of zelfs een paar welgemikte aanslagen kunnen dat niet verhinderen.

  Like

  • Cathja zegt:

   En als er één partij genoemd mag worden waarvan ik al vanaf het allereerste begin een intense hekel aan heb gehad, dan is dat met stip op nummer 1: GROEN LINKS!!!

   Nadere uitleg hoef ik hier niet te geven denk ik.

   Like

 3. elisah zegt:

  Nou, die zin vergaat je zo snel…
  Wat voor een toekomst heeft groen links in gedachten?

  Like

 4. Cathja zegt:

  ‘Helder’…..

  Waren ze allemaal maar zo duidelijk….!

  Like

 5. Mirjam zegt:

  De Nederlanders mogen niet weten, waar deze GL-er zich voor gaat ‘inzetten’?

  Like

 6. Sabeltant zegt:

  Langzaamaan wordt onze Nederlandse politiek besmet door de islam.
  Wachtend op het sein van Erdogan om een eigen islamitische enclave in Europa te veroveren?

  Like

 7. Eduard uit Breda zegt:

  Op de toekomst voor bereid
  Nederlandse taal is afgeschaft
  Sharia wetten ingesteld
  Over gebleven oorspronkelijke bewoners afgevoerd naar Texel de rest is uitgeroeid
  Iedereen die nog leeft is moslim
  De restanten van de oorspronkelijke inwoners zijn naar de maan gestuurd
  Er is slechts één rijk dat van sultan Erdogan
  Fijne dag gewenst Eduard uit Breda

  Like

 8. ReaGluurder zegt:

  Lekker bij de tijd! Over 40 jaar (pas hoor!!) heeft de PISLAM de wereld helemaal in haar klauwen!!

  Like

 9. Karen zegt:

  Mijnheer Bron ik hoop toch dat u vergeten bent te vermelden dat dit een fotoshopper is. Maar ik weet eigenlijk het antwoord wel:u vergeet dat nooit te vermelden en dit gebeurt dus gewoon in Nederland. Echt wanhopig word ik hiervan. Ben tegenwoordig vaak blij dat ik niet meer de jongste ben. Maar nu in aanloop naar mijn pensioen (wat er nog over is moet ik afwachten maar ziet er somber uit) ik had mij mijn oude dag heel anders voorgesteld.

  Like

 10. leefbarbaar zegt:

  Uit het boek der foutlinxen:
  Groen Links – Jamai Challiui. Succesallochtoon en raadslid. Kwam nooit op een vergadering van GsL en dat zou ik ook niet doen, maar maakte zich verder schuldig aan illegale onderverhuur, huisvesting van illegalen, importeren familieleden en uitbuiting.
  En om te janken uit de gutmenschenwereld:
  https://www.nrc.nl/nieuws/2012/01/28/schreeuwen-pochen-en-dreigen-in-zaltbommel-12158136-a291369
  Jamai Challiui is een van de duizenden moslims, die nog geen dag kan werken in het bedrijfsleven, maar vorstelijk betaald wordt vanwege wangedrag van zijn landgenoten en bezig is de islam te verspreiden.
  GsL heeft er velen op het pluche gehesen, allemaal moslims, die niks hebben met duurzaamheid.
  Ze graven het graf van GsL, maar het gaat wel erg langzaam.

  Like

 11. kakipanah46 zegt:

  Laten we de ogen blijven sluiten en verder dromen,de nachtmerrie komt bij het ontwaken.

  Like

 12. joopklepzeiker zegt:

  Jihad !

  Like

 13. carthago zegt:

  Ik wist niet dat groen slinks ook een afdeling in raqqa heeft, goh. Daar kun je dus ook al klaver telen in de desert. Het nieuwe onkruid woekert gestaag verder, round up biedt de enige oplossing.

  Like

 14. Dit zijn de echte landverraders!

  Like

 15. Driek zegt:

  Zojuist deze uitstekende reactie gelezen op GeenStijl.

  9/11 comment du jour. Door Peter Emile

  falling100x1000.pngIn dit 9/11-topic vroegen we hoe de aanslagen van 11 september uw wereldbeeld hebben veranderd. Deze comment sprong er uit, tussen de vele interessante bijdragen:

  Sinds 9/11 – het Pearl Harbor van de 21ste eeuw – is mijn visie op de wereld, en vooral die op de islam, compleet omgeslagen.

  9/11 was een oorlogsverklaring van de islam aan Amerika, aan het westen, u, aan mij – aan alles waar wij voor staan en aan onze levenswijze.

  Sinds die oorlogsverklaring, in de afgelopen 15 jaar dus, zijn er in dit land talloze nieuwe moskeeën gebouwd, talloze nieuwe islamitische scholen en onderwijsinstituten opgericht, en is het aantal islamieten dat hier (veelal op grond van leugens en zielige praatjes) een verblijfsvergunning heeft gekregen, geëxplodeerd.

  Sinds de oorlogsverklaring van de islam aan het westen – ons dus – zijn er door Nederlandse huisvrouwen “welkom in mijn land”-liedjes op internet verspreid, hebben talloze Nederlandse burgers, columnisten, politici, opiniemakers en journalisten het direct of indirect voor deze verschrikkelijke ideologie opgenomen, hebben universiteiten en hogescholen overal in Nederland een islamitische gebedsruimte gekregen, en hebben we tegelijkertijd miljoenen moeten uitgeven aan beveiliging van openbare gebouwen, synagoges, joodse scholen, luchthavens, grote evenementen, vliegtuigen, treinen, metro- en treinstations, politici en opiniemakers. Beveiliging tegen de aanhang van de islam. De ideologie die in dit land zo bereidwillig en grootschalig wordt gefaciliteerd. Want stel je voor dat ze eens boos worden, die islamieten.

  Sinds 9/11 ben ik boos. Nee, woedend. Niet alleen tegen die subversieve, barbaarse woestijn-ideologie uit de voor-middeleeuwen, maar vooral ook tegen de blinde, naïeve mutsen waaraan dit land – en heel West-Europa trouwens – zo rijk is, en die niet ophouden de islam in bescherming te nemen en zelfs te faciliteren.

  Als homo voel ik me permanent en in toenemende bedreigd door een alsmaar groeiende aanhang van de islam in Europa, in Nederland, in mijn stad, mijn wijk, mijn straat. En het gevolg van die dreiging is niet zozeer angst, maar vooral woede. Woede over de aanmatiging van een religie die geen religie is maar een totalitair project, woede over de domheid, de achterlijkheid, het stompzinnige machismo, de op niets gebaseerde arrogantie en de schaamteloze discriminatie en onderdrukking van deze ideologie.

  De islam heeft op 9/11 de oorlog verklaard aan ons. Aan u. Aan mij. Een oorlog trouwens, die al veel langer als een soort ondergrondse veenbrand onder onze voeten woekerde, en die zich manifesteerde als een kralenketting van sociale en culturele conflicten, botsingen en irritaties.

  Sinds 9/11 zijn die conflicten geëscaleerd tot een reeks van elkaar opvolgende aanslagen, even barbaars als lafhartig, en verspreid over heel West-Europa: Parijs, Brussel, Londen, Madrid, Toulouse, Amsterdam, Nice. En dan heb ik het nog nog niet eens over de aanslagen die werden voorkomen.

  En nog.
  En nog is het voor talloze mensen niet duidelijk.
  Nog zijn er tallozen die het blijven opnemen voor die ‘arme’ moslims, de ‘nieuwe joden’; altijd het slachtoffer van onze onderdrukking, onze discriminatie. Terwijl ze verdomme al decennia lang álle mogelijkheden aangereikt krijgen om hier in het westen iets van hun leven te maken. Alles krijgen ze aangeboden: asiel, een leven in vrede, een stabiele omgeving, gratis geld, uitkeringen, toeslagen en subsidies, moskeeën, gebedsruimtes, water & voedsel in overvloed, eerste klas gezondheidszorg, woningen, onderwijs. En het enige dat ze daar tegenover stellen is vijandigheid, wantrouwen, minachting, veroordeling, afkeer en het verspreiden van achterlijkheid en morele rotting.

  Ik heb het al heel lang helemaal gehad met de islam.
  En ik zal die verderfelijke ideologie tot mijn laatste snik bestrijden. Met het enige wapen waarover ik vooralsnog beschik: woorden. Veel woorden.

  Al heb ik niet de illusie dat het veel uitmaakt; de politieke correctheid om ons heen is verstikkend. En dodelijk. Letterlijk.
  Peter Emile | 11-09-16 | 16:45

  Geliked door 2 people

  • Cathja zegt:

   Zo @Driek, hier heeft niemand iets tegenin te brengen! Volledig (helaas) de waarheid, en niets anders dan de waarheid! Peter Emile slaat de spijker recht op zijn kop. Als ik zijn reactie lees, dan voel ik ook boosheid opkomen. De vreemdelingen hier -de moslims- krijgen van alles in de schoot geworpen, maar desondanks voelen ze zich bijna altijd achtergesteld en gediscrimineerd.
   Treurig en vervelend volk, waarvan we afscheid zouden moeten nemen. Het Midden-Oosten is groter dan Europa, dus laten ze a.u.b. verkassen naar de gebieden waar ze thuis horen.
   Wij beginnen ze uit te kotsen hier!

   Like

   • fleckie zegt:

    Dat is . Gewoon…..HUN…TAKTIEK , om TERREIN te WINNEN!…[sluipender wijs]…[net als klimop dat planten en …bomen..doodzuigt, door zich helemaal in planten en bomen..in te dringen!, met hun wortels}.

    Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Driek: 10.09. uur. Geheel eens met deze reactie. O ja, en ik heb geen zin in Groen (s) Links!

   Like

 16. Lee zegt:

  Uit welk Hellhole komt deze misselijkmakende poster? Alleen in nederland kan zoiets. We zijn doorgeschoten in onze tolerantie en daar wordt dankbaar misbruik van gemaakt. Voorbeelden te over. nederland is definitief verloren nu de vvd weer in de peilingen stijgt en de PVV weer wegzakt. Een stem voor gl, d’666, vvd en pvda is een stem tegen nederland.

  Like

 17. Wachteres zegt:

  Als men in de toekomst lid van GroenLinks wil worden, moet men eerst een cursus Arabisch volgen.

  Like

 18. Thoth zegt:

  Okay, naast de turkse Erdogannen in Nederland die eruit gesodemieterd na veel ophef, nu ook een Arabische tekst. En natuurlijk dit :

  Geliked door 1 persoon

 19. koddebeier zegt:

  Dat is dus de toekomst die ons wacht !!! Overheersing door buitenlanders !!

  Like

 20. janchik zegt:

  Altijd gedacht, dat Nederlandse verkiezings propaganda ten behoeve van een Nederlands parlement/provincie/raad, in het Nederlands moest zijn, dit om te voorkomen dat Nederlanders uitgesloten worden om op bepaalde figuren te stemmen, omdat ze hun verkiezingsleuzen voor een Nederlands parlement/provincie/raad in een voor Nederlanders onbegrijpelijke taal zetten.
  Dit is puur discriminatie en rascisme naar de Nederlander, die door het niet begrijpen van de stellingen en bedoelingen voor een Nederlands parlement/provincie/raad in die vreemde taal, niet de juiste keuze’s kan maken.
  Deze rascistische partij dient uitgesloten te worden van deelname aan alle verkiezingen in Nederland.

  Like

 21. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Waarom kerst een rotfeest is” (op de rechter affiche).

  Dat Klaver Kerst een rotfeest vindt snap ik wel. Aangezien zijn moeder (d’r verstand zat tussen haar benen) zich heeft laten neuken door een moslim, is Klaver automatisch en onherroepelijk ook een moslim. Dat ze mogelijk van die moslim niet eens de naam weet (one-night-stand?), maakt dat Klaver niet de naam van z’n vader heeft, maar van z’n moeder.

  Dat een moslim Kerst (mét hoofdletter) een rotfeest vindt is dus logisch (zou Cruijff zeggen). Na een moslim burgemeester, krijgen we nu dus een moslim partijleider, moslim fractievoorzitter en mogelijk, al is het in een bijrol, een moslim kabinetslid. Verder gaat alles goed.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 22. Giny zegt:

  Ze moeten die peilingen gewoon verbieden, dit slaat nergens op!
  In verband met het zoveelste jarig bestaan, werd door Maurice de Hond gevraagd
  of je een vraag in wilde sturen!
  Mijn vraag was, of ik een keer bij een peiling van hem aanwezig mocht zijn,
  omdat ik weleens wilde weten hoe dat in zijn werk ging, nooit meer iets van hem vernomen!

  Like

 23. Jean zegt:

  Het enige wat ik die groene troep wens, zowel in Nederland als in Vlaanderen, is de groene schijt ook wel diarree genoemd.

  Like

 24. leefbarbaar zegt:

  Ik meen, in 2004 was er een verkiezingsdag in de Visserijstraat of Vierambachtstraat in Rotterdam. Ik heb er nog foto’s gemaakt van een oude haatsik die een stand bemande van GsL en die zijn oude mercedes erachter had behangen met posters in het koeterwaals.
  Deze foto’s heb ik niet meer. Helaas, maar dat maakt het niet minder waar.
  Volgens mij kwam ik later meneer weer tegen bij SPIOR. een instelling bedoeld om ons land te bezetten. Zie ook: http://www.spior.nl/wp-content/uploads/2013/02/jaarverslag2009-nieuw.pdf
  (pas op: inhoud om te kotsen)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s