“Politie Londen doet niets tegen radicale islam binnen politie uit angst voor beschuldiging ´islamofobie´.”

screenshot_8

De nieuwe islamitische burgemeester van Londen inspecteert de politie.

(Door: Bert Brussen)

Javaria Saeed nam ontslag vanwege extreem politiek correcte angstcultuur

Een voormalig medewerkster van de Londense politie laat aan de Sunday Times weten dat er binnen het politiekorps een extreme vorm van politiek correcte angst heerst om van ‘islamofobie’ te worden beschuldigd, waardoor radicaal islamitische politiemedewerkers geen strobreed in de weg wordt gelegd. Zo deed de Londense politie vrijwel niets tegen een islamitische agent die tegen de medewerkster vertelde dat “genitale verminking bij vrouwen een schone een eerzame traditie is die niet moet worden gecriminaliseerd”.

De 35-jarige Javaria Saeed nam ontslag omdat ze totaal gedesillusioneerd raakte over de politiek correcte houding tegenover tegenover islamitisch extremisme. Volgens Saeed is er binnen het politiekorps sprake van ‘racisme en discriminatie tegen blanken’ en gebeuren er dingen die als het over moslims zou gaan zwaar zouden worden bestraft.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
post-online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Islamofobie", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Censuur, cultuurrelativisme, Dhimmitude, discriminatie, Eurabië, Groot-Brittannië, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Racisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op “Politie Londen doet niets tegen radicale islam binnen politie uit angst voor beschuldiging ´islamofobie´.”

 1. Ongelovige zegt:

  Niets zo links als een Brit…

  Like

 2. Wachteres zegt:

  Politiek-correct heeft wel invloed, dat kunnen we niet ontkennen. Helaas is die invloed bepaald niet positief!

  Na duizenden slachtoffers van seksueel moslimgeweld, wat decennia door kon gaan, omdat men angst had voor racist te worden uitgemaakt, hebben de Britten blijkbaar nog niets geleerd.

  Gelukkig hebben wij lak aan de ‘racisme en islamofobie’ beschuldigingen/scheldpatijen van politiek-correcten.

  Je zou die maar serieus nemen en daarmee de radicale islam de vrije hand geven.

  Blijkbaar zijn wij slimmer dan heel veel Britten. Vergeet niet dat de Britse maatschappij jarenlang onder de dictatuur van links heeft gezeten.

  Die hersenspoeling raak je zomaar niet weer kwijt.

  Eerst Nexit, dan links/politiek-correct eruit! Voor een vrije westerse samenleving.

  Like

 3. delamontagne zegt:

  Wat wil je met zulke “Officers” in dienst…………!
  http://postedeveille.typepad.com/.a/6a01156fb0b420970c01bb0934ce17970d-800wi

  Like

 4. Jules Vismale zegt:

  Ik was in 2007 in Engeland op vakantie geweest waar ik enkele dagen in Londen had gelogeerd en toen heerste er een ware terreurdreiging in deze multiculturele hoofdstad. Op de laatste dag was het achterwiel van mijn vouwfiets kapot gegaan en wandelde ik vanaf de Tower Bridge naar de Big Ben toe met mijn grote overnachtingstas vol vuile was, strips en andere noodzakelijke spullen. Daar hield een (blanke) agent mij aan, blijkbaar om mijn getinte huidkleur, en sommeerde mij toen om mijn tas te openen waarvan hij dacht dat er een bom in zou zitten! En wat was die vent zwaar teleurgesteld toen hij de desbetreffende spullen daarin zag liggen en erachter kwam dat ik uit Nederland afkomstig was!
  Op het Waterloo-Station werd ik ook nog door de beveiliging gefouilleerd maar ook zijn vonden daar niets bij mij. De desbetreffende politie aldaar zal zichzelf helaas met hun idioterij zo ongeloofwaardig maken met de radicale islam dat ze hierna alleen nog maar elkaar zullen gaan bevechten terwijl vele honderdduizenden Londenaren alleen maar lachend toekijken. De politie is al jarenlang iedereens (en vooral mijn!) beste vriend niet meer en ik kan daarbij zelfs geen politieagenten meer zien na de vele onverwachte bezoeken in het binnen- en buitenland van die lui als ik me zogenaamd “vreemd” gedroeg.

  Like

  • john zegt:

   Heel Dom verhaal van je.

   Like

   • Jules Vismale zegt:

    @ John, wat bedoel je eigenlijk met ‘mijn domme verhaal”? Ik kan er namelijk niets aan doen dat ik een getinte huid heb (ik heb voor 25% Surinaams bloed, ik ben katholiek gedoopt en ik verafschuw de radicale islam), een lichte geestelijke handicap die bij mij fysiek niet waar is te nemen omdat niemand in mijn hoofd kan kijken, dat ik me afwijkend gedraag komt omdat ik me dan in stilte richt op mijn preoccupaties en ik heb er beslist NOOIT om gevraagd om al die Duitse, Oostenrijkse, Britse en Nederlandse politieagenten op mijn dak te krijgen omdat ik soms het idee had dat de Gestapo mij wilde arresteren! Deze agenten werden meestal na hun onderzoeken zo vaak teleurgesteld in mij als ze alleen maar Nederlandse strips in mijn tas zagen liggen in plaats van explosieven of wapens en later erachter kwamen dat ik gewoon een Nederlander ben.
    Daarbij had ik die agent daarginder in Londen desnoods een strip over Peter Pan kunnen laten lezen en in mijn beste Engels kunnen vertellen dat ik zelfs in 2007 een kort bezoek bracht aan het Great Ormond Street Hospital waar James Barrie, de geestelijke vader van Peter Pan, in 1935 de rechten van zijn geesteskind hier aan schonk en dat Walt Disney, hij was bijna diens pleegvader, deze rechten in 1939 kocht om er in 1953 de eerste tekenfilm van Peter Pan te gaan maken.
    Ik ben James Barrie en Walt Disney (helaas waren ze beiden allang overleden voor ik werd geboren) in mijn hart reuze dankbaar voor dat ze ervoor hebben gezorgd dat Peter Pan een preoccupatie of lievelingsverhaal van mij werd en wie dat weer kinderachtig gaat vinden hoeft dus niet te proberen mij daarvan af te brengen.
    Bovendien staat dit kinderziekenhuis in de buurt van Bloomsbury, een gebied in Londen dat voor James Barrie als inspiratie diende om daar Wendy, John en Michael Darling, hun ouders en hun hond Nana (tevens hun kindermeisje!), te laten wonen hoewel ik zelf nooit in Londen heb gewoond omdat ik namelijk uit ‘s-Hertogenbosch kom en dus erg weinig met Engeland heb.
    En nou ga ik er hopelijk van dromen dat Peter Pan (wederom kan ik dat NIET laten!) samen met zijn vriendjes (de jongens; John en Michael Darling, Chubs, Stringbean en Baby en de meisjes: Wendy Darling, Tiger Lily, Cynthia, Maia, Meera, Tinkerbell en de zeemeerminnen) en de monsterachtige krokodil al de radicale islamieten te lijf gaan en hen Londen uitjagen al zal ik het laatstgenoemde reptiel, die de hand van kapitein Haak heeft verzwolgen, absoluut NOOIT gaan toewensen dat hij moslimextremisten onder de Londense politie gaat verslinden omdat hij daar vast meer gruwelijke maagkrampen van zal krijgen dan van de ingeslikte wekker!

    Like

 5. Hier kon je gif op innemen. Een islamitische burgemeester, hij is hoofd van de politie. Dus worden
  na zijn pijpen gedanst. Dag vrije westerse samenleving.

  Like

 6. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 7. KRAFTAVILQA zegt:

  ‘Islamofobie’ is een niet bestaande term die door politiek-correcte media zoals NRC Handelsblad wordt gebruikt om elke vorm van kritiek op de islam te criminaliseren door te doen alsof religiekritiek een irrationele psychische ziekte is. Dat is onzinnig je kunt een ziekte al dan niet imaginair niet criminaliseren, als ik aan de macht kom zal ik kanker verbieden en trek ik de wet van de zwaartekracht in. Ziet U de absurditeit?

  Like

 8. Steven zegt:

  Hoezo collectief zelfmoord?!!

  Like

 9. Dicksy zegt:

  Het zal ook niet getolereerd worden met een islamistische burgemeester. Of ze nu bommen gooien of niet voor dien gast is een islamist een islamist.
  En zoal hier hoger reeds aangehaald is Londen een verloren stad net zoals Zweden een verloren land is.

  Like

 10. daiyu-ninja zegt:

  De politiek-correcten hebben geen greintje zelfrespect.
  .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s