Sinds 9/11 is het Westen ‘het huis van oorlog’. En dat zal zo blijven.

screenshot_16

(Door: Afshin Ellian)

Al vijftien jaar is de wereld in de greep van het islamitisch terrorisme. Het jihadisme ontstond niet op 11 september 2001. Het is even oud als de islam zelf. In de twintigste eeuw kwam in 1979 in Iran voor de eerste keer een regime tot stand dat is gefundeerd op de ideologie van jihad.

Wat gebeurde dan precies op 9/11? Op die dag werd het grondgebied van het westen als dar al-harb aangeduid – het huis van de oorlog. Sindsdien is het westerse grondgebied veranderd in jihadgebied. Het islamitisch terrorisme werd ook een mondiaal fenomeen: Midden-Oosten, Azië, Afrika, Europa en Amerika.

Lees verder>>>
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Dhimmitude, Eurabië, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Moslims, Rotzakken, Terrorisme, Westen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Sinds 9/11 is het Westen ‘het huis van oorlog’. En dat zal zo blijven.

  1. Tot er een daadkrachtig en wijsfiguur op staat.

    Like

  2. Tom Hendrix zegt:

    Verbied de ideologie der Islam! Het is géén geloof, maar een perverse oorlogsdoctrine. Maar de slappe zakken van de politiek, zullen deze oorlogsdoctrine NIETS in de weg leggen.

    Like

  3. Johan zegt:

    We moeten maar wennen aan het terrorisme van de moslims ? Dat is wat Afshin Ellian zegt.
    Maar er is een hele eenvoudige remedie : Stem PVV.

    Like

  4. Johan zegt:

    Ik word zo moe van die intellectuele benaderingen van “DAr al Harb” en “intellectuele renaissance tegen het islamitische bewustzijn”en al dat soort moeilijke termen. Het zal me dar al me reet roesten. Het is gewoon heel eenvoudig : Stop met de import vna moslims en sluit alle moskeeën. Dan is de ziekte islam snel uitgewoed.

    Like

Plaats een reactie