Viktor Orbán eist verandering van de EU-migratieregels

screenshot_2

(Vertaling: E.J. Bron)

Zoals de Hongaarse minister-president Viktor Orbán (foto) op de jaarlijkse burgerpicknick in Kötcse (in het zuidwesten van Hongarije) verklaarde, zou Hongarije zich op een “harde strijd” met de instellingen van de Europese Unie moeten voorbereiden om een verandering van het EU-mechanisme te bereiken dat streeft naar verdeling van migranten over de lidstaten. Orbán is eveneens een verandering van plan van de regels van de EU die de gezinshereniging van migranten in Europa gemakkelijker moet maken.

Volgens Orbán zou de ondersteuning voor een verandering van de EU-migratieregels nog niet voldoende zijn; daarom zou de Hongaarse regering een “vermetele strijd moeten beginnen” om deze regels na het Hongaarse referendum over migrantenquota op 2 oktober te veranderen. “Ik kan helaas nog niet zeggen of we daarmee succesvol zullen zijn”, aldus Orbán letterlijk.

Over het geplande referendum zei Orbán dat het daarbij niet “om partijpolitiek, maar om een zaak zou gaan die de toekomst van Hongarije betreft. Diegenen die niet aan het referendum deelnemen, verspelen daardoor slechts het recht op inspraak respectievelijk laten de beslissing aan anderen over en accepteren op deze manier het daaruit voortvloeiende resultaat.”

Orbán verder: “Ik zal echter voor de EU argumenteren, namelijk voor het feit dat Hongarije tot de Europese gemeenschap en zodoende tot de Europese Unie behoort, en dat het daarbij om een goede zaak gaat. Maar de EU moet zodanig veranderd worden dat de mensen zich er goed in voelen.”

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Eurabië, EUSSR, gezond realisme, Hongarije, Illegalen, Immigratie, Patriottisme. Bookmark de permalink .

10 reacties op Viktor Orbán eist verandering van de EU-migratieregels

 1. Tom Hendrix zegt:

  De EUSSR zal NIET veranderen, meneer Orban. Het is een duivels, rood GEDROCHT.

  Like

 2. Republikein zegt:

  Krijgt de berichten thans tussen aanhalingstekens.
  Wat moet dat nou weer.

  Like

 3. Republikein zegt:

  Ik krijg oc.

  Like

 4. Claudia M. zegt:

  De verdeling? Er moet helemaal niets verdeeld worden, er moet eerst een heel goed gekeken worden wat per omgaande terug naar het vakantieadres kan!

  Dan de gezinshereniging; misschien kan even meegenomen worden dat al die mannen, die naar hier komen, niet in de verste verte in het thuisland aan een vrouw kunnen komen. Daar hebben ze de status en de poen niet voor! Hier aan een vrouw komen, gaat ook lastig worden, want welke normaal nadenkende blanke vrouw gaat een oerluie vent in huis nemen… In Afrika werken de vrouwen, mannen niet!

  Maar…, eenmaal hier veranderd de status en kan dus naar gelieven iedere zogenaamde vrouw, al dan niet voorzien van reeds een schare kinderen of zelf nog minderjarig, deze kant op gehaald worden!

  Ziek word ik ervan, kost-, doodziek!!!

  Geliked door 1 persoon

 5. Geen verdeling, geen gezinshereniging en oprotten die GÉÉN ECHTE VLUCHTELING IS!!!!!!!

  Like

 6. Mirjam zegt:

  En nog iets: echte vluchtelingen gaan terug nadat de oorlog voorbij is en krijgen geen Nederlandse nationaliteit. Want dat sprookje hebben ze ons ook door de strot geduwd. Er is geen reden voor deze mensen om te blijven in hun toevluchtland als vluchteling, nadat alles weer veilig en goed is.

  Daarom, de regering heeft gezegd dat ze hier tijdelijk toevlucht hebben, het moet dan ook tijdelijk zijn. Bovendien vind ik dat de Nederlanders/Europeanen instemmingsrecht moeten krijgen inzake de immigranten-/vluchtelingen- en gelukzoekers opnamequote. Als wij, de burgers, een stop willen, dan moet die stop er ook komen. Door ons zitten ze in de tweede kamer en wij betalen hun loon met ons belastinggeld, en dat is meer dan overbetaald voor het werk dat ze doen.

  Like

 7. Drs.P. zegt:

  Pak de smerige nsb faciliteerders aan in Brussel, Berlijn, Paijs & fucking den Haag!!!
  De schuld niet niet per se bij de gigantische domme luie schurftige neuqnegerts, maar bij de ratten die ze hier naar toe halen!!!! Die moeten we aanpakken.
  Ook hun vazallen in de gemeenteraden moeten aangepakt worden, eens kijken of ze dan nog staan te springen voor parasieten centra in hun steden zoals Krimpenerwaard???

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s