Europees Gerechtshof: EU-rechters maken de uitzetting van criminele buitenlanders moeilijker

screenshot_17

(Vertaling: E.J. Bron)

In twee nieuw gepubliceerde beslissingen (Az. C-165/14 en C-304/149) van het Europees Gerechtshof hebben de EU-rechters de uitzetting van criminele buitenlanders duidelijk moeilijker gemaakt. In principe – aldus het gerechtshof – mogen crimineel geworden buitenlanders die als verzorger alleen een kind met een EU-paspoort verzorgen überhaupt niet uit de EU worden uitgewezen. De uitzetting is alleen dan toegestaan als er sprake zou zijn van gepastheid en er van de criminele buitenlander “een aanzienlijk gevaar” zou uitgaan.

Duits - Zuerst

In de concrete gevallen ging het om alleen verzorgende ouders die geen staatsburgerschap van een EU-land bezitten, maar hun kind(eren) wel. De interpretatie van het gerechtshof plaatst de kinderrechten boven een potentiële uitzetting. Het recht om zich in de EU op te houden, zou worden beperkt wanneer het kind van een uit te wijzen buitenlander daardoor eveneens de EU zou moeten verlaten.

“De rechters bouwen daarom hoge hindernissen op voor een optreden tegen ouders. Zo zou hun gedrag ´ een daadwerkelijk, aanwezig en aanzienlijk´ gevaar voor de samenleving en het opnameland moeten vormen; eerdere veroordelingen alleen zouden niet volstaan. Bovendien zou het fundamentele belang van de samenleving tegen dat van het kind moeten worden afgewogen. Daarbij zou rekening gehouden moeten worden met criteria zoals verblijfsduur, leeftijd, gezondheidstoestand of integratie”, vat “Spiegel-Online” de grondteneur van de motivering van het oordeel samen.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, betutteling, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Eurofielen, Europa, EUSSR, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Europees Gerechtshof: EU-rechters maken de uitzetting van criminele buitenlanders moeilijker

 1. Jean zegt:

  Het zoveelste bewijs dat we die EU vreetclubjes heel snel moeten uitschakelen willen we zelf overleven en vooral willen we een toekomst nalaten aan ONZE kinderen en kleinkinderen.

  Geliked door 1 persoon

 2. fransdewit zegt:

  Het is voor mij wel duidelijk dat de Islam daar ook helemaal geïntegreerd zit. Ze hebben hun lobby’s goed gedaan

  Like

 3. Wachteres zegt:

  In GB was/is dat ook al een probleem, dankzij de EU..

  http://www.bbc.com/news/uk-politics-eu-referendum-36467725

  EU laws ‘prohibit UK from sending foreign criminals home’ – de EU wetgeving verbiedt dat.

  Prime Minister David Cameron’s EU renegotiation gave the UK greater control over deportation – but Mr Raab said the EU had “refused any change” to the rules.

  De EU heeft door onderhandelingen een grotere controle over deportatie gekregen en zij heeft geweigerd veranderingen aan te brengen.

  Als een cimineel wel uitgezet kan worden, dan zorgt hij er gauw voor dat een vrouw zwanger van hem is, want – zeg nu zelf – het kind kan niet zonder een criminele vader opgroeien.

  http://www.barenakedislam.com/2014/01/29/norway-new-right-wing-government-is-kicking-out-foreign-criminals-most-of-them-muslims/

  NORWAY: New right wing government is kicking out foreign criminals, most of them Muslims
  See what happens when you kick the leftists out of government and replace them with a real conservative. Erna Solberg, leader of Norway’s Conservative Party, took office as new prime minister in October, and introduced a new cabinet that ‘represents the entire country.’

  De rechtse regering in Noorwegen trapt crimineeltjes er wel uit. Maar dat was in 20214, ik weet niet hoe de situatie daar nu is.

  http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/immigration/9974183/EU-rules-allow-foreign-killer-to-stay-in-Britain.html

  Nog ewen bericht uit GB

  EU rules allow foreign killer to stay in Britain
  A foreign criminal who killed her husband in a “gratuitous” attack by repeatedly kicking and stamping on his head has been allowed to remain in Britain because of European Union rules, The Telegraph can disclose.

  It is very widely believed that the Human Rights Act stops the UK from deporting foreign criminals whence they came.

  Like

 4. Mary zegt:

  Rutte en zijn rampenclubje willen nog snel even zo’n 750 “vluchtelingen kindertjes” op nemen als het er niet veel meer zijn, de daarbij behorende familieleden komen direct er achter aan en de rechters zullen wel zorgen dat niets meer het land uit gaat.

  Like

 5. Antivenin zegt:

  Eigen volk laatst…

  Like

 6. Mirjam zegt:

  Zelfs tegen deze rechters kan men in beroep gaan. Het ‘potentiele’ gevaar welke de ouders voor het land waarin zij en hun kind(eren) leven vormen is relatief. Men kan niet exact op voorhand zeggen en bepalen welk echt gevaar deze, niet genationaliseerde, ouders voor de samenleving van het land waar ze in wonen, vormen. Dit is relatief en dus niet speculatief, maar het valt wel in te schatten, op beoordeling van eerdere misdrijven en gedragingen of dit progressief is.

  Ik ben bovendien van mening dat een kind van ouders met een ander staatsburgerschap, waarvan de kinderen worden geboren in het land waar zij op dat moment verblijven, niet automatisch de nationaliteit van dat land moeten krijgen. Ze moeten de nationaliteit van de ouders krijgen, met de vermelding van het land waar ze geboren zijn. Pas als de ouders echt genationaliseerd worden, kan het kind, door de plaats van zijn geboorte, ook deze nationaliteit krijgen. Zo voorkomt men bovenstaande idioterie, die criminelen een hand boven het hoofd houden en rechten tot leven laat komen, die andere, echte burgers van een land, schaadt.

  Like

 7. fleckie zegt:

  Als hun kind, (van misdadige ‘import) (HIER, in NL. Geborenwordt, wat zodoende het Nederlanderschap(automatisch))krijgt, mogen ze ( als verzorger) automatisch ..IN NEDERLAND BLIJVEN……( dan zullen HIER in NL. wel zoveel mogelijk kinderen geboren worden, en zodoende mag het totaal niks opbrengende tuig gewoon zich hier ‘nestelen’ ……………..OOK met dank aan de CDA-man…BALKENENDE, die ons erin geluisd heeft?

  Like

  • Mirjam zegt:

   Jazeker, dat is ook de bedoeling, Fleckie. De immigranten/gelukzoekers/zogenaamde vluchtelingen, weten nog meer dan iedere Nederlanders, wat en hoe ze hier voor mekaar kunnen krijgen om het onderste uit de kan te halen, dat Nederland op wettelijk gebied te bieden heeft. Nederland staat niet voor niets in de top tien van meest sociale landen ter wereld. Hier is het echt het Walhalla waar je kunt toeven en bedient wordt van voor naar achter. Er wordt zelfs niet gestraft als je iets fout doet, dus WIE doe je wat? NIEMAND.

   Ze hebben contacten in Nederland die het, voordat ze komen, al op de hoogte stellen, waar alles te halen valt en voor niets is.

   De sociale voorzieningswetten en immigratiewetten moeten aangepast én gewijzigd worden, zodat ze als ze hier komen weten dat er NIETS meer te halen valt, maar dat je voor je eten moeten werken.

   Like

 8. Elena zegt:

  De Rechters verbonden aan het Europees Gerechtshof zijn ook criminelen.
  De samenleving hoort bescherming te genieten tegen de opvreet rattenkoloniën.
  Een rat met één of meerdere nakomelingen genieten wel bescherming.
  Begrijpelijk dat die ratten nakomelingen fokken om in het land van hun keuze te kunnen blijven.
  Ratten moeten verdelgd worden met de daarvoor beschikbare middelen.
  Dan maar schijt aan die rechters…de bevolking moet nodig zelf “recht” spreken.

  Like

 9. oud-marinier zegt:

  Met andere woorden dus : ” Het belang cq VEILIGHEID van duizenden zo niet miljoenen legt het dus AF tegen het belang van 1 individu ??? Compleet geschift .!!! Even los van ..en ongeacht de status van een kind / of kinderen….de betreffende “verzorgende ouder” had dus aan de zeer aannemelijk volgende consequenties moeten denken die aan zijn/haar daden vastzitten. Dat doe je je kind(eren) dus ZELF aan en mag en moet NIET ten koste gaan van de overige medeburgers , ongeacht autochtoon / alochtoon , woonachtig in Duitsland / NL of elders in de EU.

  Like

 10. Kunnen ze niet iets door hun eten in Brussel doen. Dat ze lekker in slaapvallen en niet meer wakker worden.

  Like

 11. Guardiacivil zegt:

  Ze zijn echt alles aan het dichttimmeren, zodat niets meer mogelijk is. Maffia Brussel is goed bezig.

  Like

 12. Thoth zegt:

  Oh, dat geheel tegen de Nederlandse mentaliteit, uitgezonderd de politici v/d vorige eeuw, de media, veel linkse mensen en elite. Zo’n 76% is er juist voor… :

  Like

 13. koddebeier zegt:

  Weer een hele goede reden om de EU zo snel mogelijk te verlaten !!!

  Like

 14. 4sjun zegt:

  NExit was een optie, het wordt een streven om te voorkomen dat eigenrichting heel groot wordt om gevaar in de leefomgeving bezworen te krijgen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s