Amsterdam krijgt ‘Turks’ ziekenhuis

screenshot_20

Het Turkse ziekenhuisconcern Acibadem opent binnenkort een vestiging in Amsterdam. Mensen kunnen in het medisch centrum vanaf 1 december terecht voor onder meer diagnostisch onderzoek, poliklinische behandeling en kleine operatieve ingrepen, meldt het tijdschrift Medisch Contact.

Acibadem bezit nu 38 ziekenhuizen en klinieken, vooral in Turkije, Bulgarije en Macedonië. In West-Europa is het concern nog niet actief, en daar wil het verandering in brengen.

Lees verder>>>
nos

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Amsterdam, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Nederland, Overheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turken, verloedering. Bookmark de permalink .

24 reacties op Amsterdam krijgt ‘Turks’ ziekenhuis

 1. Hoe kunnen ze nu dit doen. Is dit ook de lange arm van Erdogan? Heel langzamer hand krijg je hier een staat in een staat. Of te wel een Kalifaat. Dank je wel Pinokkio.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Zijn onze ziekenhuizen soms niet goed genoeg?
  Het integreren gaat lekker, maar niet heus, dat is duidelijk. Nog maar een kleine tijd, en Nederland heeft tal van ziekenhuizen en andere instellingen die voornamelijk bedoeld zijn voor met mensen uit andere culturen. ‘Natuurlijk’ mogen ook Nederlanders van deze voorzieningen gebruik maken, maar ik vraag me af of we daarmee niet tal van op zichzelf staande samenlevingen binnen ons kleine land krijgen. Als we kijken naar de wijken waar nu al geen normale Nederlander meer wil wonen, of er zelfs maar durft te komen, dan vrees ik dat we straks allemaal ‘kleine landjes’ in ons kleine Nederland gaan krijgen. Uiteindelijk zal de Nederlandse samenleving volledig om zeep geholpen worden. (Gejuich in Brussel uiteraard!)

  Maar het begint altijd klein…..

  Like

 3. joopklepzeiker zegt:

  European Leaders Discuss Plan for European Army
  “We are going to move towards an EU army much faster than people believe.”

  https://www.gatestoneinstitute.org/

  Like

 4. Pieter zegt:

  Dit is wat alle Turken in Nederland graag wensten, want Nederlandse ziekenhuizen met hun doktoren die je geen aandacht geven dat is pet.
  Nee Turkse artsen zijn geweldig en kunnen veel meer.
  Islam uber alles, weg met de integratie. Zij blijven Turk.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Nederland de voorpost van het Kalifaat. De totale imbiciliteit heb bij de Haagse regenten toegeslagen !!

  Like

 6. koddebeier zegt:

  m/z imbeciliteit.

  Like

 7. BertG. zegt:

  Toch wel met een christelijke gebed ruimte erin, zo als ze zelf ook direct beginnen te eisen.

  Liked by 1 persoon

  • Cathja zegt:

   Kijk @Bert, dit kan ik nu weer écht in je waarderen!

   Liked by 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Ik heb nergens wat tegen, iedereen mag doen en laten wat je maar kan bedenken.
    Maar val er andere mensen niet mee lastig.
    Meer is er niet nodig, dan zal je mij, werkelijk waar, nooit meer ergens over horen.

    En aangezien ze altijd direct beginnen te eisen om een kruipruimte, dan ook iets anders gaan EISEN, gewoon opeisen en dat net zolang volhouden zo als dat ze zelf doen.

    Like

 8. BertG. zegt:

  Verwarming hebben ze daar niet nodig, ze liggen toch allemaal geheel aangekleed en met hoofddoek op in bed.

  Like

 9. Elena zegt:

  Nu nog een Koerdisch ziekenhuis, Mocroziekenhuis….en dan graag een NEDERLANDS ziekenhuis…ja?
  Oh wacht….we hebben ongeveer 160 a 180 nationaliteiten…dus allemaal ons eigen ziekenhuis.
  Beter is allemaal oppleuren naar land van herkomst.

  Like

 10. Aegolius cs zegt:

  Hu? Nadat het eerste in 2010 door Agis niet langer werd “gesubsidieerd”? Misschien wordt Erdogan of diens gekwalificeerde vervanger chef de clinique.

  Like

 11. Flo zegt:

  1 voordeel… dan zijn we hier hopenlijk gevrijwaard van die gore sjaaltjes en die vieze mannen turken. Graag die kutmarokkanen ook in zelfde ziekenhuis!
  En wordt eea ook betaald door de turk, of zijn wij weer de lul??

  Like

 12. Joannes den Hollander zegt:

  Dat kunnen we zelf ook regelen. Een ziekenhuis voor turken, marokkanen en ander ongedierte die willens en wetens maar een doel voor ogen hebben. Levenslang aan een of ander uitkeringsinfuus hangen. Voor hen zijn dan een aantal onbekwame veeartsen beschikbaar die graag halal opereren. Onverdoofd opereren met veel pijn, daar houden die gasten van.

  Like

 13. Een Turk in een algemeen ziekenhuis in de jaren tachtig vond ik een ramp als verpleegkundigen. Turkse mannen wilde door jouw niet gewassen worden. op de kraam Turkse en Marokkaanse vrouwen wilde niet geholpen worden door een manlijke collega, werd er tegen je gezegd dat mag jij lekker doen en zo was er nog veel meer. Er werd toen al aan alle verzoeken voldaan.

  Like

 14. paulzwueste zegt:

  Typisch weer Amsterdam.
  Het open stinkend links riool van Nederland!

  Ik heb altijd gehoord dat als je in Türkije ziek werd of ’n ongeval kreeg… je zo snel mogelijk terug naar Nederland ging omdat de medische zorg in Türkije nogal te wensen over liet.
  En nou moeten die achterlijken zo nodig hier hun eigen ziekenhuis hebben….

  Blanken zullen ze er niet zien.
  Tussen haakjes. Het is de bedoeling dat een ziekenhuis financieel self supporting is…
  Dus geen ondersteuning van ons en zorg maar dat je je facturen betaald krijgt van die achterlijke islam-gedrochten die voor elke scheet naar de eerste hulp rennen….

  Zal wel ’n rotzooi worden.
  Natuurlijk overal talloze familieleden die hun gebedsmatjes spreiden en hele maaltijden klaar maken op de kamers….
  Stel je voor dat je daar patiënt zou zijn…

  Like

 15. Republikein zegt:

  Zijn daar ook neurologen, zou ik wel eens een gesprek mee willen hebben.

  Like

 16. bert zegt:

  helaas hebben de mensen nog steeds het idee dat turkse ziekenhuizen achter lopen met die van europa. ik heb uit eigen ervaring mogen meemaken dat dat de werkelijkheid weleens andersom kan zijn. de afgelopen 40 jaar heeft Turkije een enorme inhaalslag gedaan. ikzelf ben (helaas ) in diverse ziekenhuizen geweest en stond perplex van de schone kamers, de operatiekamers die absoluut niet onderdoen voor de europese. de maaltijden en vooral de aandacht van dokters en verplegers. nogmaals, uit eigen ervaring, je komt bijna het ziekenhuis niet uit voor ze gevonden hebben wat je mankeert. gewoon, als de arts vermoedt dat je iets anders mankeert dan waar je voor kwam, wordt je meteen intern doorgestuurd naar de andere behandelend arts. niks geen nieuwe afspraken, niks weer opnieuw alles moeten vertellen, en als je alle papieren meekrijgt (in het engels!) en de foto’s of MRI scan naar Nederland, wordt dat door de artsen hier genegeerd. dus hier weer opnieuw onderzoeken, en wat blijkt? de artsen in Turkije hadden gelijk.dus, ja ik kan me voorstellen dat de turkse gemeenschap hier zo een ziekenhuis graag ziet komen.zodat ze met een “2nd opinion” naar het nederlandse ziekenhuis kunnen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s