Bewoners AZC Borculo oefenen speciaal voor de open dag in het slaan met stokken en messen trekken

screenshot_22

(Door: “Bolo”)

Aangezien we volgende week zaterdag toch allemaal op de thee moeten bij het plaatselijke parasietenopvangtehuis (zie uitnodiging) is het leuk om te zien dat een aantal opgevangen jongeren reeds druk bezig is met het organiseren van echte oud islamitische spelletjes. U moet nu denken aan het ‘stokken slaan’ en ‘messen trekken’ al dan niet gericht op een liefst weerloos slachtoffer.

Ook in het altijd gezellige Borculo, alwaar de plaatselijke bevolking sedert november vorig jaar 130 ‘minderjarige’ asielzoekers kan bewonderen, zijn de voorbereidingen al in volle gang en dit resulteerde in een politieoptreden afgelopen maandagavond.

Lees verder>>>
fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

5 reacties op Bewoners AZC Borculo oefenen speciaal voor de open dag in het slaan met stokken en messen trekken

 1. koddebeier zegt:

  Trap het hele zooitje parasieten het land uit, toon is dat we een regering met ballen hebben met lak aan de EU, de VN en allerlei andere irritante clubjes !!!!

  Like

 2. Sabeltant zegt:

  Er komt steeds meer ellende bovendrijven.
  Onze veiligheid in dorpen en steden komt door de import van voornamelijk islamitische mannen onder de 25 jaar zwaar onder druk te liggen.
  Ook zien ze zowat dagelijks op TV dat de de politie en burgemeesters geen enkele grip op de veiligheid hebben in steden met een hoop voormalige asielzoekers. In asielcentra mogen de asielzoekers vrij en en uit reizen en men weet ’s avonds niet eens wie er nu weg is of er ’s nachts slaapt. Auto’s met “vrienden” komen te pas en te onpas langs en er is is totaal geen zicht op wat de asielzoeker dagelijks uitspookt.
  Mensen in de buurt ervaren een gevoel van onveiligheid omdat ze zich door groepen Arabische kerels heen moeten wurmen. Die elkaar lachend in het Arabisch toespreken terwijl ze naar de vrouwen kijken die langs deze groepen moeten.
  De media mag er dan alles aan doen om de asielellende onder de pet te houden verkrachtingen, berovingen en het veelvuldige geweld komen toch naar buiten.
  Ondanks dat de politie geen zwaailicht en sirene gebruikt zien wijkbewoners écht wel dat ze er twee drie maal in de week heen rijden en dat is echt niet om koffie te drinken.

  Liked by 1 persoon

 3. Elena zegt:

  Voor de geïnteresseerden….hopelijk zijn die ratten veilig opgesloten achter hoge hekken.
  Misschien mogen zij gevoederd worden…neem dan wat bananen mee , die gevuld zijn met rattengif.
  Iedereen veel plezier bij het voederen van de wilde achterlijken.

  Like

 4. Sjaak zegt:

  Gaat het nog zieker ?
  We worden tot op het hemd uitgekleed, van deze parasiten en
  nu proberen ze dit ook nog als geweldige prestatie te verkopen ?

  Like

 5. Als ze zo graag willen vechten, trap ze naar Syrië. Daar kunnen ze laten zien wat ze kunnen, stelletje LAFBEKKEN !!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s