HET ZAANSE ONGEDIERTE

screenshot_26

Het ongedierte knaagt aan de fundamenten van ons vaderland.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

25 reacties op HET ZAANSE ONGEDIERTE

 1. Willem zegt:

  Morgen de tegenhanger op veren of lood genaamd; Islamitische honden

  Like

  • Jezus noemde de heidenen, de volkeren om Israël, ook honden. Toen een heidense vrouw wat wilde weten van Jezus en zijn apostelen haar wilde tegenhouden zei hij; “laat haar… een hond eet toch ook wat van de tafel van haar Meester afvalt…” Ergens in de bijbel staat ook… “zijn deel was bij de honden die buiten zijn…” toen Jezus het had over een slechte slaaf. Heidenen mochten niet in de Tempel van Jeruzalem komen. Dus “ongelovige honden” heeft Mohammed in de zevende eeuw overgenomen uit de bijbel en Joden, christenen, anders gelovigen en ongelovigen zo genoemd. Duidelijk plagiaat!!!

   Like

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    Maar ja, alles wat godsdienstleraren, dominee’s, priesters en noem maar op ons vertellen, is ook afgekeken van wat anderen hebben gezegd of geschreven. Niemand is er bij geweest toen die brandende braamstruik begon te praten. Of toen Mozes de Rode Zee splitste. Wie heeft die sprinkhanenplaag zelf meegemaakt? Allemaal plagiaat.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

   • Mirjam zegt:

    De islam, wat het ‘goede’ gedeelte betreft, is gekopieerd en gestolen uit de bijbel. Mohammed heeft zich alleen bij toenaam genoemd als de profeet die alles voorspelde en wist uit wat allah hem ingaf.

    Like

 2. Cathja zegt:

  Maar ongedierte kunnen we bestrijden, Driek. Móeten we zelfs bestrijden, om ziektes te voorkomen!

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Wat doe je in het algemeen met ongedierte !

  Like

 4. Perfide Albion zegt:

  Dat ongedierte moet worden uitgeroeid! Wie leent me een knuppel?

  Like

 5. Ze stikken de moord in dit land van de wetboeken van strafrecht- of vordering en ze doen d’r geen fluit mee. Jawel, toch, mensen drie jaar of langer achter de deur duwen en gek verklaren omdat er een kutkaarsjeshouder uit z’n hand glipte waar die mee had staan juichen. Hebben ze afgekeken van hun voorgangers die brave mensen naar Siberië stuurden

  Like

 6. BigLJohn zegt:

  Het ongedierte word niet uitgeroeid, maar juist bijgevoederd. O.a. door die burgemeester van Zaanstad. Zij gaf de politie jarenlang opdracht om NIET op te treden tegen dat tuig. En nu opeens, wegens landelijke bekendheid, moeten er gerichte acties komen. Een camera hier, een agentje daar, en de lieve vrede zou terugkeren. Alweer slappe hap ! Zolang de overheden niet de minste intentie tonen om dat tuig op de juiste manier aan te pakken, zitten we hier over 10 jaar met de Sharia opgescheept !

  Geliked door 2 people

 7. Claudia M. zegt:

  Je hoor zo’n gast in een filmpje zeggen; “ik ga nooit aan het werk…” Mooi, maar ik stel voor dat ie dat in Turkije gaat doen dan. Dan kan er hier een wel werkende in die woning; uitvreters hebben we al genoeg.

  Like

 8. Ratten verspreiden de pest, dat moet voorkomen worden. Dus werk aan de winkel, opzouten.

  Like

 9. Hie heb je rattegif voor. Te verkrijgen bij iedere drogisterij of dierenwinkel !

  Like

 10. elisah zegt:

  Ratten hebben een heel andere beleving van de werkelijkheid…..er zijn in Zaanstad verschillende treiterturken opgepakt, waaronder ook een Turkse journalist. Hij had geen perskaart etc bij zich en hij werd gewoon weer vrijgelaten toen er duidelijkheid was.
  Het blijkt dat die Turkse journalist niet helemaal goed bij zijn hoofd was, in een Turkse krant heeft hij geschreven dat die treiterturken opgepakt werden omdat ze voor Erdogan waren en je in Nederland dus niet mag zeggen dat je voor Turkije, voor je leider en je volk bent…
  Hij lijkt wel of al dat soort Turkse ratten niets anders kunnen dan treiteren, liegen en bedriegen.

  Like

 11. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 12. Gerrit Tienkamp zegt:

  Het wordt gevaarlijker om iets over deze Turkse en Marokkaanse ratten te schrijven of te delen.
  Gisteren een waarschuwing via #Twitter van een anit rassisten group, en een uur later mijn hoofd #Facebook profiel voor 30 dagen geblokt (er werd aabgegeven dat het ook weer over die ratten ging.
  Ratten blijken nu in Holland een beschermde diersoort te wezen ?
  Dus meerdere accounts van diverse sociale media zeker vereisd, om je niet je mond te laten snoeren door de #Cabal

  Geliked door 1 persoon

  • ReaGluurder zegt:

   Het is zeker uitkijken/oppassen. Alleen mensen met een nep/fake-account durven nog een beetje vet tegengas te geven. Wat in ’40/45 met de ‘burgelijke stand’ gebeurde, gebeurt nu met je/de www-accounts! Het gajes komt zo even met de gejatte auto langszij. Ik ben iig wel voorzichtiger geworden.

   Like

 13. Jan zegt:

  meer ‘multiculti’

  Turks ziekenhuis gat in de markt

  Na de Turkse groenteboer, bank, verzekeraar, bakker, slager en autodealer komt er nu ook een Turks ziekenhuis. ,,Nu hoeven mensen niet meer voor een second opinion naar Turkije.”


  Jaco Dagevos, hoogleraar integratie en migratie, zegt dat er goede economische motieven zijn voor de Turkse kliniek. ,,Er zijn 400.000 Turken van de eerste en tweede generatie. En die markt is vanuit Turkije goed te bedienen. Turkse Nederlanders zijn nog heel sterk gericht op Turkije, veel sterker dan bijvoorbeeld Marokkanen op Marokko.”

  ,,Het is natuurlijk heel prettig om in je eigen taal over je gezondheidsprobleem te praten. Er zijn ook culturele verschillen die als prettiger worden ervaren. Nederland is bijvoorbeeld heel terughoudend bij het voorschrijven van antibiotica, dat gaat in Turkije veel eenvoudiger”, zegt Dagevos.

  http://www.ad.nl/amsterdam/turks-ziekenhuis-gat-in-de-markt~a74c46da/

  Like

  • BertG. zegt:

   Heel goed van ze daar in Turkije.
   Allemaal vol douwen met antibiotica, dan werkt eerdaags niets meer nog ergens tegen.

   Like

  • Mirjam zegt:

   Het ziekenhuis staat toch in Nederland? Dan gelden voorschriften van de medische raad van Nederland, ook als het een Turks ziekenhuis betreft, dus ook wat betreft het toedienen van medicijnen.

   Ik heb het nog nooit gehoord: een buitenlands ziekenhuis in een ander land. Ziekenhuizen zouden alleen van de landen mogen zijn waar ze staan en niet van andere nationaliteiten.

   Like

 14. Duurtje zegt:

  Vergelijking van de afgebeelde ratten met die andere ratten is een belediging voor de ratten op de foto.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s