Juncker wil EU-investeringsfonds verdubbelen

screenshot_25

Het Europees Fonds voor Strategische Investeringen (EFSI) moet worden verdubbeld tot 630 miljard euro en met twee jaar uitgebreid tot 2020.

Dat stelde Jean-Claude Juncker (foto), de voorzitter van de Europese Commissie, woensdag voor in zijn jaarlijkse toespraak in het Europees Parlement. Het Juncker-plan, zoals het naar de geestelijke vader ervan ook bekendstaat, werd eind 2014 opgericht om particuliere investeerders via Europese garanties te verleiden geld te steken in infrastructuur- en innovatieprojecten voor de periode 2015 tot 2018. Volgens Juncker zou het al in 2020 tot 500 miljard euro moeten worden uitgebreid, oplopend tot 630 in 2022.

Het geld moet onder meer worden gestoken in een supersnel internet in heel de EU en investeringen in Afrika, waarmee hij hoopt migratie uit Afrika tegen te gaan. Voor dit Afrika-fonds heeft hij 44 miljard euro in gedachten, verdubbeld door nationale bijdragen door de lidstaten.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in dictatuur, Eurofielen, Europese Commissie, EUSSR, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Juncker wil EU-investeringsfonds verdubbelen

 1. Aegolius cs zegt:

  De werking van EU verstrekte gelden werkt als drugs waaraan steeds meer mensen verslaafd raken. Wel leuk als je het uit kan delen, nietwaar Juncker?

  Like

 2. Mary zegt:

  Als niemand Afrikanen uitgenodigd had (Merkel en de EU), , de buitengrenzen werkelijk bewaakt waren geweest, zoals het volk werd voorgehouden, was er geen dubbeltje extra nodig geweest voor Afrika, extra want er gingen al sloten geld die richting op. Hij “hoopt immigratie tegen te houden”, natuurlijk niet, dan was het in de eerste plaats nooit begonnen. Hij is een school voorbeeld van een alcoholist die liegen ook alles aan elkaar vast zolang ze hun alcohol maar krijgen, hij wil daarnaast ook nog eens de Europese bevolking leeg zuigen.

  Like

 3. Steven zegt:

  Tja…alsof het beleid Africa nu ineens het probleem van Europa is geworden…
  Nog even en de EU moet héél Africa en het midden oosten ook van uitkeringen voorzien.

  Like

  • Mirjam zegt:

   Dat doen ze nu al en dat is ook de eindbedoeling, hoewel niemand weet waarom wij, Europa, de hele wereld ‘aan de vreet’ zouden moeten houden.

   Like

  • fleckie zegt:

   Even een vergelijking met..’.LANDHONGER van NAZI’S en FASCISTEN’,uit het boek: De .TWEEDE..WERELDOORLOG, :’ DE .OPKOMST..van…’HET..DERDE..RIJK’.:( uitg.Lekturama-Rotterdam……….’ Voor wat er in het Verre Oosten gebeurde, hadden Hitler noch Mussolini belangstelling. Hun aandacht was uitsluitend gericht op …EUROPA..en..later op Noord- Afrika. Hitler maakte gebruik van de weifelende houding van ..FRANKRIJK en GROOT-BRITTANNIe. MAar die landen waren machteloos en zeker niet voorbereid op groot militair machtsvertoon, als tegenhanger van de Duitse zich uitbreidende strijdkrachten. …..Na TSJECHOSLOWAKIJE werd Polen het slachtoffer van de Duitse landhonger. Hitler wilde van Polen de stad DANZIG en de POOLSE coorridor, die bij het …VERDAG..van…VERSAILLES aan Polen waren toegewezen. …..De Poolse regering trok zich echter niets van de Duitse dreigementen aan en weigerde om aan de eisen van Hitler toe te geven. De Duitse minister van Buitenllandse Zaken , von Ribbentrop,kreeg tijdens onderhandelingen in WARSCHAU geen voet aan de grond’.<<<<<<<<<<<

   Like

 4. Rudi Vlamms zegt:

  Wer sich mit Juncker, seinen Eigenarten und Verbindungen beschäftigt hat, gerne intensiv, sollte zur psychologischen Auflockerung der zumeist schlecht verschlüsselten Sprachbotschaften als grundlegende Sicherheitslücke seines Selbst immer das Folgende im Hinterkopf haben:

  „Wir beschließen etwas, stellen das dann in den Raum und warten einige Zeit ab, was passiert. Wenn es dann kein großes Geschrei gibt und keine Aufstände, weil die meisten gar nicht begreifen, was da beschlossen wurde, dann machen wir weiter – Schritt für Schritt, bis es kein Zurück mehr gibt.“ – in Die Brüsseler Republik, Der Spiegel, 27. Dezember 1999.

  Und zu was “Supranationalität” führt, wissen wir auch schon: https://isgp-studies.com/911-supranational-suspects

  Like

 5. Daar blijven die dobbernegers echt wel voor thuis als ze daar supersnel kunnen internetten. O Heere, dat ik ze nog mag zien bengelen, dus doedeGij eens een beetje vort en luister eens ene keer naar Uw echte gelovigen!

  Like

 6. Bob Fleumer zegt:

  Juncker moet worden afgevoerd in een jasje zonder mouwen dat heeft hij verdient!

  Like

 7. hendrikush zegt:

  De club van Rome, ja die, heeft onlangs geadviseerd om minder kinderen op de wereld te zetten.
  Zo voorkom je de uitputting van grondstoffen en de vernietiging van het milieu.
  Trek die gedachtengang door en je ziet de waanzin van alle goedbedoelde westerse ingrepen: ontwikkelingshulp, medische hulp, rampenhulp, technische hulp, conflictbemiddeling, … stimuleren de bevolkingsgroei. Wij lossen er geen problemen mee op maar verergeren de problemen.
  Van Juncker moeten we het zeker niet hebben.

  Like

  • Mirjam zegt:

   Helemaal mee eens, Hendrikush. Ze worden gepamperd en daarom steken ze zelf geen vinger meer uit. Hun bedje is letterlijk gespreid, en daar zijn ze dan ook letterlijk het productiefs, wat weer als gevolg heeft dat de, te pamperen, bevolking weer groeit en er voor Europa weer meer te pamperen valt. Ze zijn zo niet arm, maar leven een leven al een Sjeik die alles naar zijn mond gebracht krijgt. Werken hebben ze nooit geleerd, ontvangen en krijgen is hun motto en levensvisie en daar zijn ze zelf niet aan schuld, maar de hele linkse westerse idioten.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s