VIDEO: De opkomst van de islam – Geert Wilders´ waarschuwing aan het Westen

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Henk V.”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Cultuurstrijd, Eurabië, Geert Wilders, gezond realisme, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Moslims, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Westen. Bookmark de permalink .

15 reacties op VIDEO: De opkomst van de islam – Geert Wilders´ waarschuwing aan het Westen

 1. Ongelovige zegt:

  Maar wat te denken vd toespraak van de Oostenrijkse kardinaal Schönbronn, die waarschuwt voor een ondergraving van Europa door de islam? Als de Antichrist in het Vaticaan dat hoort…

  Geliked door 1 persoon

 2. John zegt:

  Hier zou elke islamknuffelaar, wegkijker en negatonist eens naar moeten kijken.
  Want mensen zonder historisch perspectief en met meerdere blinde vlekken weten
  immers niet dat zij het zelf zijn die de wereld opnieuw willen barbariseren.
  God bless Israel and we are all Israel. The mossad must rule the world.

  Like

 3. never surrender zegt:

  Wat een held is onze Geert , wat een documentaire , super . Deze man steekt zijn nek uit .
  Deze man zegt waar het op staat met gevaar voor zijn eigen leven . Hij voert een voorhoede gevecht tegen islam en elite . Geert verdiend ons aller respect , een leider met ballen .
  Wat hij verkondigd is de waarheid en niks anders dan de waarheid , en ze weten het .
  Ze willen alleen hun stomme fouten niet toe geven , ze geven nog liever hun vaderland , hun cultuur , hun normen en waarden weg . Als je nu in deze tijd nog vol blijft houden dat wat Geert zegt niet waar is ,want volgens die land verraders is het maar een kleine groep die rotzooi maakt , terwijl de hele wereld in brand staat door de moslims , dan moet je hoog nodig opgenomen worden , want dan is er iets mis met je brein .

  In de documentaire zie je moslims schreeuwen dat ze onze landen over gaan nemen , en ze zeggen dat waar de politie bij staat . Dan is er toch iets mis met de democratie . Dat is duidelijk een voorbeeld van veel veel veel en veel te veel vrijheid . Dat is geen vrijheid , dat is je reinste waanzin . Als je dat tolereert , ben je echt te slap om te regeren . Als een zoon opstaat tegen zijn vader en zegt , voortaan ben ik de baas hier in huis en jij houd je mond , en de vader zegt niets . Dan vind iedereen die vader een slappeling en een slechte ouder . Die moet uit de ouderlijke macht gezet worden . Zo is het nu ook met onze leiders , te slap , te week , ze kunnen ons niet beschermen . In deze tijden hebben we sterke leiders nodig , die paal en perk stellen . Die geen tuig op politie auto’s laten dansen . Die geen oudere laten beroven . Die geen haat schuren laten bouwen . Wij hebben leiders nodig die het opnemen voor HET volk .
  Leiders met ruggengraat , net als voor een pechthold is het makkelijk schreeuwen , hij wordt niet met de dood bedreigt , zoals Geert . Als je je eigen leven inzet om te strijden voor een zaak , DAN ben je pas een echte leider . Een echte vent die onze steun en support verdiend .

  Laten we allemaal een PVV poster voor de ramen plakken en de Nederlandse driekleur uit hangen . En natuurlijk zal er weleens een ruit sneuvelen , maar dan komt er beweging in de zaak .
  Laat je geuzenbloed stromen , geef uiting aan je vaderlands liefde , wees een held net als Geert.
  Stem PVV , haal vrienden en bekenden over om het zelfde te doen . Kom in beweging , de tijd dringt . Het stopt niet van zelf .
  Zou ook graag zien dat er jaarlijks twee of drie keer een grote bijeenkomst zou zijn van de PVV ,
  zodat het meer zichtbaar zou worden hoe groot de aanhang is . En dan zijn er altijd nog mensen die niet willen laten weten dat ze PVV stemmen . Hij , Geert zal ook deze keer nog niet regeren ,
  maar die tijd komt zeker . Er komt een omslag in Europa , met Geert Wilders Nederland , Le Pen Frankrijk ,Heinz Chritiaan Strache Oostenrijk , Frauke Petry Duitsland etc etc .
  Blijf geloven en blijf standvastig Never Surrender .

  Geliked door 4 people

 4. Jan zegt:

  Moslims, het smerigste volk dat er is.
  Een Airbus na een vlucht met geitenneukers vanuit Saoedi-Barbaria

  Geliked door 2 people

 5. Republikein zegt:

  Prima topic.

  Like

 6. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 7. fleckie zegt:

  Wij worden ‘belaagd…'(bedreigd aan de ene kant van ‘GEKLEURDE ..ISLAMIETEN, aan de andere kant van ?..TURKEN, met hun VERGEWALTUNGSCULTUR, bovendien nog van de van Turkse afkomst , DE ayatollahs die zich genesteld hebben in Iran, ( met atoombommen,?.gericht op het Westen). ……….(Men moet WEL beseffen dat TURKEN(zoals DENK, TURKEN blijven, in hart en ziel), met hun………….(..met dank dat allemaal aan …Frau Merkel). …..p.s.als men wat meer wil weten over de TURKSE mentaliteit, zoekt men maar op de Duitstalige site ‘Tangsir’,…..’TURKENTUM’.’

  Like

 8. Mirjam zegt:

  Er is maar één God en dat is niet duivel die zij god noemen. Zwart is hun kleur, terwijl licht en wit de kleur van de echte God is. Haat en dood is hun boodschap. Liefde, goedheid en barmhartigheid is de boodschap van de echte God. Er is maar één God.

  Geliked door 1 persoon

  • koddebeier zegt:

   ????? Waarschijnlijk op de verkeerde site ????

   Like

   • BertG. zegt:

    Na luckybee heeft Mirjam nu de ondankbare taak op zich genomen om dan maar hier als huis predikante de boodschap te verspreiden.
    Iemand moet het toch doen, zal ze gedacht hebben.

    Geliked door 1 persoon

   • milaK9 zegt:

    Ach, de wereld draait om religie.
    Of het nu allah is, Adonai of mammon…..de mens wil graag in iets geloven.
    O ja, vergeet ik nog het democratisch systeem waarin iedereen slaafs moet volgen en waarvan de top gelooft in Lucifer en zijn plannen.

    Laat haar toch.
    Iedereen verspreidt een bepaalde boodschap en zij doet dat op haar manier.
    Misschien heb je er nog wat aan als laatste redmiddel voor je hoop als die barbaren met het stompe mes in je keel gaan snijden.

    Like

 9. elisah zegt:

  Ik heb de hysterische heisa om Fitna nooit begrepen, het is gewoon een opsomming van feiten, koranverzen en uitspraken die zijn gedaan.

  Like

 10. Pingback: VIDEO: De opkomst van de islam – Geert Wilders´ waarschuwing aan het Westen | Headshot Anonymous

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s