Vlucht via Balkan-route: Servië wil grenshekken tegen “migranten”

screenshot_39

(Vertaling: E.J. Bron)

Servië wil tot “drastischer maatregelen” overgaan om de toestroom van “vluchtelingen” te stoppen. De regering wil nu grenshekken langs de grenzen met Macedonië en Bulgarije oprichten.

epoch-times

EU-toetredingskandidaat Servië wil grenshekken bouwen langs zijn grenzen met Macedonië en Bulgarije om duizenden nieuwe “migranten” van zijn territorium weg te houden. Het zou tijd zijn voor “drastischer maatregelen”, zei minister van Arbeid, Alexander Vulin, in Belgrado.

Tot nu toe had Servië had Servië zijn grenzen tot de beide zuidelijke buurlanden met gemeenschappelijke patrouilles van de politie en het leger bewaakt. Vorig jaar waren er meer dan een miljoen “migranten” via de zogenaamde Balkan-route naar vooral Duitsland en Oostenrijk gekomen.

Door de grensbewaking door Hongarije, Macedonië, Bulgarije en Slovenië is de Balkan-route grotendeels afgesloten. Desondanks lukt het duizenden illegale immigranten vaak met hulp van mensensmokkelaars over de groene grens van Griekenland te komen om daarna door te reizen naar Noord-Europa. In Servië bevinden zich naar schatting ongeveer 5.000 “migranten”.

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", Allochtonen, asielwaanzin, Balkan, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Servië. Bookmark de permalink .

20 reacties op Vlucht via Balkan-route: Servië wil grenshekken tegen “migranten”

 1. Drs.P. zegt:

  Afsluiten die hap voor het booslim leger dat naar het hart van Europa wil om dat land als eerste te veroveren op de gigantisch naieve Duitsers!! Als ze niet voor zichzelf kunnen zorgen moeten hun grenslanden dat maar doen!!!

  Like

 2. Jean zegt:

  Heel Europa komt in verzet tegen die massa barbaren & geweldplegers maar de zuipschuit uit Luxemburg en zijn troep reetlikkers in dat EU gedrocht blijven gestaag Europa verder slopen.
  Oh wat zal ik gelukkig zijn als die bende is uitgeschakeld en opgesloten zit.
  Dat ADHD idioot uit Gent moest o zo nodig een van de weinigen met hersens, Farage, te vernederen maar Dhr Farage gaf de juiste repliek.
  Waarom blijven wij die misdadigers toch aan de vreet houden? Moeten er eerst duizenden Europeanen vermoord worden? ik begin stilaan te denken dat ze dat zelfs willen want dat geeft een enorme besparing op pensioen en gezondheidskosten en kunnen ze dat zootje onderontwikkelden knuffelen en adviseren enkel op ze te stemmen zodat ze kunnen blijven parasiteren.

  Geliked door 1 persoon

 3. Jean zegt:

  Terug naar afzender met die miljoenen klaplopers en geweldplegers want wij zijn bedreigd en leven onveilig in ons eigen land, van de EU lafaards valt niets positiefs te verwachten die zijn enkel bezig voor zichzelf.

  Like

 4. Timmer heel Europa maar met hekken en muren dicht om de gelukzoekers te weren die ons komen uitvreten.

  Like

 5. wim zegt:

  En dan moet er bij dat bericht zo nodig die ‘aanvulling’ om bij ons de betekenis van het offerfeest er in te drammen. Alsof dat een verklaring is voor het dumpen van slachtafval… Die verklaring moet eerder gezocht worden in het sch… hebben aan de Nederlandse bevolking.

  Like

  • fleckie zegt:

   Sch. Hebben ze ook aan ons, dwingen niet-moslems gewoon hun, moslem-afval op te ruimen,( voelen zich door hun koran gesterkt te verheven boven de ‘ongelovigen’.Men vergete niet de eerste regel uit het boek:”Was wollen die ARABER? …” Sie wollen wenn nicht die TOTALE AUSLOSCHUNG des ABENDLANDES, so doch ZUMINDEST …seine…DEMUTIGUNG, …SEINE ..SCHWAGUNG…..SEINEN …..VERFALL…..Het boek geschreven door de PERZISCHE ..schrijver Fereydoun..Hoveyda, uitg Knaur, isbn342604867-1. Wahrend des..GOLFKRIEGS war in den Diskussionen immer wieder zu horen: Die Araber sind eben anders. Wer aber sind die Araber? Wonder kommen sie? Welche Ziele haben sie? Fereydoun Hoveyda geboren in Damascus und aufgewachsen in Beirut, kennt die Arabische Welt ..und…ihre Fuhrer. Er liefert mit diesem Buch eine briljante und spannende..ANALYSE..dieser uns so fremden arabischen Welt und macht klar, WORIN..die Konflikte begrundet sind, die…SEIT..JAHRHUNDERTEN zwischen der westlichen Welt..und..dem…ORIËNT…immer wieder aufflammen.<<<<<<<<<<

   Like

 6. Steven zegt:

  Ik hoop ook dat ze genoeg soldaatjes hebben die met alle genoegen die kroeskoppen met plezier naar beneden willen schieten.

  Like

 7. Mirjam zegt:

  Rutte, Merkel en de rest van de EU-elite hebben die niet bewerkstelligd. Nee, dit wordt gedaan door de burgers die het goede in hun hart hebben en het slechte verwerpen. Wij willen ons bestaan, onze landen, ons geloof in het goede, beschermen tegen het kwade. Tegen de duivel die zich al een gezwel probeert in onze levens te ‘vreten’. Maar dit zal niet lukken, want het goede is sterker en zal dat altijd zijn.

  Geliked door 1 persoon

 8. Tom Hendrix zegt:

  Dit is de enige juiste oplossing: GRENZEN DICHT. Maar ja, de VVD,CDA,PvdA en Demonen 66, zijn daar natuurlijk tegen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s