Democratie en Media financiert project voor minder kritiek op islam

screenshot_50

Politieke journalisten riepen NIDA-leider Nourdin el Ouali uit tot beste politicus van Rotterdam.

(Door: Carel Brendel)

Hierbij stel ik u voor het project “Bankiers en media: kennis en kennismaking”. Het project krijgt een subsidie van 28.000 euro van de Stichting Democratie en Media (SDM), een particulier fonds dat voortkomt uit verzetskrant Het Parool en allerlei mediaprojecten subsidieert. Op de website van de Nederlandse Vereniging van Banken lees ik het volgende:

Lees verder>>>
(h/t aad dulfer)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Persvrijheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op Democratie en Media financiert project voor minder kritiek op islam

 1. Steven zegt:

  Geen subsidie om nog meer ‘is lam’ hierheen te halen?

  Like

 2. Joannes den Hollander zegt:

  Al kregen ze 10 miljoen subsidie. De haat tegen een grote groep moslims is dermate groot dat er geen weg meer terug is. De enkeling met goede bedoelingen kan daar niets meer aan veranderen.

  Geliked door 2 people

 3. Sabeltant zegt:

  Nog erger dan deze fascistoïde ideologie zijn misschien wel de mensen die liegen en bedriegen om haar in een goed daglicht te zetten.
  Het zijn altijd leugens en mooie aannames want NIEMAND, ja NIEMAND, kan ook maar één enkel voordeel van de islam voor het westen opnoemen.
  Zodra je ook maar neigt naar weerleggen van hun mooie succesverhalen zetten ze je meteen in de hoek van de fascisten.
  Ik noem het gewoon landverraders ze verraden ons en onze cultuur aan een fascistoïde ideologie die als hoofdthema de vernietiging van ongelovigen voor staat.
  Minder kritiek? Ik zou zeggen meer, meer meer!

  Geliked door 1 persoon

 4. fleckie zegt:

  Als men ooit aan de banken durft te vragen HOEVEEL …ISLAMIETEN. Geinvesteerd hebben, in miljoenen/ miljarden, zal men toch zeker mede delen dat dat onder het ‘bankgeheim.’ , maar ook de ‘ investeringen in VAST ..GOED’ , zal men heel zeker…NIET…verklappen,( zowiezo indachtig toen AHmedinejehad, miljarden! In 2008 uit HET WESTEN …’terughaalde’.<<<<

  Like

 5. Pieter zegt:

  Het is geen verrassing dat de stichting Democratie en Media (SDM) die voortkomt uit het Parool, besprongen wordt door een stel islamitische bloedzuigers om geld los te weken.
  Immers de stichting durft geen nee te zeggen bang anders te worden uitgemaakt als racist-anti islam-islamofoob-pro israel.

  Deze angst verlamd de linkse gutmenschen van de Paroolclub en nu zijn zij gevangen in het web van de islamitische spin. Dat wordt nog heel moeilijk om daar weer uit te komen, aangezien de stichting met deze donatie zijn geloofwaardigheid op het spel zet.

  Waar gaat het geld heen voor het zogenaamde projekt ‘Minder kritiek op de islam’, wel heel eenvoudig naar een i-s-l-a-m-t-i-s-c-h-e stichting (wat had u anders gedacht) met een Nederlandse moslima, volledig verpakt en zonder gezichtsbeharing, als directeur.
  Mevrouw drs. Marianne Vorthoren van SPIOR.
  Een hele enge salafistische club. Oordeelt u zelf. Zo worden wij ook langzaam ingepakt net als mevrouwtje Vorthoren als de islamieten de kans krijgen.http://www.spior.nl/bestuursleden/

  Geliked door 1 persoon

 6. Thoth zegt:

  (..)Een klein raadsel is tenslotte waarom Rotterdam is uitverkoren voor deze subsidie. In de Maasstad hebben islamitische organisaties juist weinig te klagen over de opstelling van de media. Het fenomeen van de positieve aandacht voor de vastenmaand Ramadan is zo’n beetje uitgevonden in de journalistieke regio Rijnmond. De grootste fans van de islamitisch geïnspireerde politieke partij NIDA zijn te vinden onder de politieke journalisten in Rotterdam. Het Algemeen Dagblad is zijn eigen pilot project Moslims en Media zelf al gestart met de aanstelling van hoofddoekcolumniste Hanina Ajarai. Uitzonderingen daargelaten (bijvoorbeeld NRC Handelsblad over het vanuit Qatar gefinancierde islamitisch centrum) hebben Rotterdamse islam-instellingen weinig hinder van serieuze onderzoeksjournalistiek. We lezen zelden in Rotterdamse media dat de Essalam Moskee, de grootste moskee van Nederland, in handen is van de Moslimbroederschap. Wel was er sprake van suggestieve en partijdige AD-berichtgeving over een machtsstrijd binnen deze moskee, maar dat lag in dit geval zeker niet aan gebrek aan diversiteit binnen de AD-redactie. (..)

  Allemaal journalisten die in de vorige eeuw zijn opgevoed met de partijen aldaar en nu nog steeds de ‘liefdevolle’ islam probeert uit te dragen. Getverderrie.

  Like

 7. Guardiacivil zegt:

  De onvermijdelijke islamisering zet zich voort in alle gelederen.
  Hoe en wanneer kan dit gestopt worden.

  Like

 8. Ben bang dat dit in volle gang is. In Ede is een jong meisje verkracht. De ouders hebben hier aangifte van gedaan en verwonderde zich dat zij hier niets meer van hoorde. Werd niets over gezegd in de media en zo als op dit moment mode is onder het tapijt geschoven. Dit soort dingen kan alleen gestopt worden als wij met zijn alle hier flink stampij over maken, opstand dus.

  Like

 9. leefbarbaar zegt:

  Kwaliteitsmedia kan men kopen.
  Het blijft wel vreemd dat juist de linxe media, die nog geen dag eerlijk hebben bericht over M&F en de islam, geld nodig zouden hebben om minder negatief over de islam te schrijven. Ze doen niets anders dan liegen en verzwijgen.

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Democratie en Media……………………….Welke democratie ?????????
  En de Media zijn de grootste collaborateurs die er rondlopen !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s