Goed nieuws: eurosceptische UKIP bereidt ‘invasie van Europa’ voor

screenshot_45

Arron Banks en Nigel Farage.

(Door: Michael van der Galien)

Hilarisch: de eurosceptici van UKIP gebruiken het beleid van eurofielen om de eurofiele beweging definitief de nek om te draaien. Daar kunnen wij alleen maar om juichen.

Dit is nog eens geweldig nieuws: Arron Banks, de multimiljonair die één van de grootste en belangrijkste donateurs van UKIP is, zegt dat hij en zijn mede UKIP’ers van plan zijn om het succes van de partij te exporteren naar andere Europese landen.

“Laten we maar helemaal continentaal gaan,” citeert Politico.eu de verkoper van verzekeringen. Vervolgens legt hij uit dat hij een fantastisch mooie toekomstvisie heeft voor Europa… en voor de eurosceptische beweging: een groot, Europees bondgenootschap van partijen en organisaties die andere lidstaten zover krijgen om de Europese Unie te verlaten.

Lees verder>>>
(h/t “BertG.”)
dds

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EU-critici, Eurofielen, Europa, EUSSR, gezond realisme, Nigel Farage, UKIP. Bookmark de permalink .

13 reacties op Goed nieuws: eurosceptische UKIP bereidt ‘invasie van Europa’ voor

 1. Sjaak zegt:

  En terecht ! Want de bescheten EU Parasiten hebben er ook voor gezorgt
  dat de handelbetrekkingen met Rusland af gebroken zijn en ze bedrijven
  ook nog oorlogsstemmingmakerij tegen het hele Oostblok !
  Aan de muur met dit Brusselse krapul van oorlogsaandrijvers !

  Like

 2. joopklepzeiker zegt:

  Die had ik dus echt niet zien aankomen. ( en dat meen ik dus echt )
  Maar het maakt erg veel duidelijk .
  Great move , SUPER ! !

  Like

 3. Wachteres zegt:

  Dit is inderdaad geweldig nieuws! Regelmatig is er al op internet gezegd – ook door mij – dat de Britten ons voor de tweede maal zullen redden en nu uit de klauwen van de EU.

  Nigel Farage is al actief bezig, las ik. Hij reist van hot naar her. Natuurlijk zal hij niet bij de pakken neer gaan zitten, daar is hij de man niet naar.

  Als alle eurosceptici gaan samenwerken dan zullen we nog verbaasd staan hoe snel de EU verleden tijd is.

  Dat hoop ik van ganser harte en ik ben vast niet de enige!

  Like

 4. bigljohn zegt:

  De Engelsen gaan nu na respectievelijk de eerste en tweede Wereldoorlog, ons voor de derde keer bevrijden van de Duitsers, en natuurlijk van Brussel ! Dit gaat anno nu op diplomatieke wijze.
  De E.U. ontstond zonder oorlog, en zonder leger, maar kwam wel tot stand via achterbakse politiek. De E.U. gaat mogelijk door het toedoen van UKIP verdwijnen, ook zonder oorlog, en via de politiek van UKIP. Gelijk de Germanen de Romeinen versloegen met hun eigen wapens, in het onderhavige geval word de E.U. nu mogelijk verslagen via de politiek van UKIP !

  Like

 5. Thom zegt:

  Een artikel uit de DDS ofwel De Dagelijkse Standaard. Het gebeurt dat er wel eens een goed artikel in staat. Meestal is het linkse blubber van vooral Tim Engelbart. Wat hij vandaag schrijft is hilarisch: “Hij vraagt geld te doneren aan hem opdat hij parlementair journalist in den Haag wil worden”. De linkse Wilders hater omschrijft zichzelf als politiek neutraal. Om dergelijke onzin is DDS bijna nooit serieus te nemen.
  Hoe moet ik me dat voorstellen. Als ik bijvoorbeeld 1000 euro doneer, wat voor meer mogelijkheden heeft Engelbart dan om in Den Haag als parlementair journalist op te treden. Koopt hij dan een tweedehands auto, zodat hij naar het Binnenhof kan rijden?

  Like

 6. Mary zegt:

  Geweldig!!!!!, laat ik die brede lach van Nigel nu geweldig vinden, hij geniet van zijn geweldige succes, ik ook. Misschien gaat nu die geniepige smile van Rutte zijn smoel af.

  Like

 7. Mary zegt:

  Zouden we dit keer verlost worden door de Engelsen, en daarna graag een tribunaal.

  Like

 8. Marja zegt:

  Yes!!!!! Eindelijk eens goed nieuws! Hopen dat die twee er voor gaan zorgen dat een heleboel landen uit de EU gaan. Ik heb weer hoop, want Nigel Farage is niet zomaar iemand. Diep respect heb ik voor die man!. Wat zullen ze hem knijpen in Brussel. En dat verdienen ze! En dat is nog heel zwak uitgedrukt. Want ik ben zo ontzettend boos op al die leugenaars die heel Europa in de afgrond storten! Verder zeg ik maar niks want als ik hier zeg wat ik denk mag ik nooit meer terugkomen.

  Like

 9. Wachteres zegt:

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3790772/Now-EU-chief-Jean-Claude-Juncker-blames-Brexit-40-years-lies-British-politicians-declares-wrong-Britain.html

  Now EU chief Jean-Claude Juncker blames Brexit on ’40 years of lies’ by British politicians as he declares: ‘Something is wrong in Britain’

  Juncker says voters backed Brexit due to decades of ‘half truths’ and ‘lies’
  Provocative remarks came during live YouTube interview with youngsters
  Says unsurprising Brexit happened when politicians branded EU ‘stupid’
  MPs hit out at Juncker’s ‘arrogant disdain’ for UK voters

  Juncker zegt dat de kiezers Brexit gesteund hebben vanwege de tientallen jaren van halve waarheden’`en ‘hele leugens’.

  Komisch: Wat Juncker bedoelt te zeggen is dat decennia van ‘halve waarheden’`en ‘hele leugens’ kiezers ertoe gebracht hebben om op de EU te stemmen.

  Dief en diefjesmaat.

  Like

 10. C.A.Barstow zegt:

  Geweldig, misschien heel misschien mag ik het nog meemaken dat het EU gedrocht opgedoekt zal worden dan wel door zijn hoeven zakt.

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  Geweldig nieuws, laat dat smerige, rode monster EUSSR, maar kapot gaan. Liever vandaag dan morgen, wat mij betreft.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s