Haagse PVV stelt vragen over lege lokalen tijdens Offerfeest: ‘Het is gewoon ongelijke behandeling’

screenshot_47

DEN HAAG – De PVV in de Haagse gemeenteraad heeft vragen gesteld over de lege klaslokalen tijdens het Offerfeest. Omroep West meldde maandag dat veel islamitische kinderen een dag vrij hebben aangevraagd om dit islamitische feest te vieren. Bij onder andere de Kameleon in Den Haag en de Haagse Koningin Beatrixschool hoefden de ouders echter geen briefje in te leveren.

‘Volgens artikel 13 van de Leerplichtwet is dit gewoon verplicht. Het is ronduit schaamteloos dat schooldirecteuren openlijk de regels aan hun laars lappen en dit voorbeeld willen geven aan hun leerlingen’, vertelt PVV-raadslid Elias van Hees in het radioprogramma Studio Haagsche Bluf bij Radio West. ‘Dit is gewoon ongelijke behandeling en een vorm van islamitische apartheid. Een deel mag immers zomaar thuisblijven, maar de rest niet.’

pvv-nieuwLees verder>>>
(h/t L. v.d. S.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, cultuurrelativisme, Dhimmitude, discriminatie, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, PVV, Rotzakken, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Haagse PVV stelt vragen over lege lokalen tijdens Offerfeest: ‘Het is gewoon ongelijke behandeling’

 1. BertG. zegt:

  Die leraren zijn allang blij dat die gasten thuis blijven, en niet de boel gaan lopen te verkankeren.
  Voor de overige scholieren moet dat ook een genot zijn, als die er nog zijn op sommige scholen.

  Like

 2. fleckie zegt:

  ‘ Frechheit siegt’,( brutaliteit overwint)

  Like

 3. Tja, daar zie je trouwens ook weer aan, dat het de stad is van Jozias, de collabrateur Als jer ergens dergelijke verschijnselen kunt verwachten, is het dáár.
  Eenvoudige oplossing: Word moslim,dan kun je als Hagenaar elke wet ontduiken, die je maar wilt.

  Like

 4. Ongelovige zegt:

  Toen Europa de eerste gastarbeiders invoerde, dacht iedereen dat ze wel weer zouden vertrekken als we ze niet meer nodig hadden. Helaas, ze bleven niet alleen allemaal hier, er kwamen er nog veel meer bij.
  Toen wij de eerste hoofddoeken opmerkten, dacht iedereen dat die gewoonte wel vanzelf zou verdwijnen bij verdere integratie. Helaas, het werden er niet alleen veel meer, ook werden ze steeds jonger gedragen, en er kwamen steeds meer verhullende varianten bij.
  Toen wij de eerste geradicaliseerden opmerkten, dacht iedereen dat het tijdelijk was, omwille van kansarmoede, achterstelling, oorlogen in de moslimwereld enz. Helaas, het werden er steeds meer, ze worden steeds onverdraagzamer, en ze vermoorden ons met hartstocht.
  Maar niemand die er zich iets van aantrekt, we blijven massaal links stemmen.

  Like

  • louis-portugal zegt:

   Velen zijn ook vertrokken of hebben zich aangepast zodat je ze alleen aan hun naam herkent en niet aan hun foute gedrag.
   De menen die nu komen zijn GEEN gastarbeiders maar bijna allemaal moslimse parasieten.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Vreemd…louis-portugal.

    De jongeren die ons in Nederland stelselmatig terroriseren zijn in de leeftijdsgroep van 15 tot 25 jaar.
    Ze zijn allemaal hier geboren uit gastarbeiders (die volgens u of vertrokken zijn of zich hebben aangepast SIC!), en het zijn óók allemaal parasieten.

    Velen zijn vertrokken.,..? Was het maar waar!
    Of hebben zich aangepast…? Hoe bedoelt u…?

    Bovendien wekt u de indruk dat de onverdraagzaamheid, het terrorisme, het totaal gebrek aan respect, de ongelofelijke agressiviteit en de verwerping van al onze normen en waarden, waardoor Nederland al decennia lang geteisterd wordt, uitsluitend en alléén het kenmerkend gedrag van nieuwkomers zou zijn…???!!!

    De geijkte opmerking om af te sluiten is nu: “ik weet niet onder welke steen u vandaan bent gekropen…?

    Like

 5. hanneke zegt:

  Dit is niet het enige wat geaccepteerd wordt. Ook de schoolvakanties worden eerder/langer opgenomen, zonder de school in kennis te stellen! Maar o wee als de doorsnee Nederlander dit flikt, dan heb je de leerplicht ambtenaar achter je aan en riskeer je een schunnige boete!
  Wie worden er nu eigenlijk gediscrimineerd???

  Like

 6. Steven zegt:

  Ze accepteren toch alles in het westen voor die ‘is lam’ gekte.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Steven: 20.33. uur, op 15/9. Verhip, daar dacht ik nu ook zo over. Alles voor de islam, en met de hulp van de partijen: PvdA,GL,CU,SP,CDA,D66, en de VVD, krijgen de moslims overal hun zin!

   Like

 7. Sabeltant zegt:

  De regering, ons land en allen die te maken hebben met de islam durven het niet te zeggen.
  We hebben totaal geen inbreng in de islamitische samenleving.
  De islamitische samenleving wordt volledig door ons gefinancierd en ze lappen werkelijk alle regels en afspraken aan hun laars. De PVV moet niet klagen over de lege klassen.
  De PVV moet steeds opnieuw met keiharde feiten komen waarom WIJ en de Nederlandse regering totaal niets maar dan ook totaal niets uitrichten tegen de islam en haar infeite vrij spel geven onze samenleving te ontwrichten.
  Ons land heeft totaal geen enkele controle en dat weten ze. Bij de minste geringste tegenspraak staan er 10.000 mensen met vlaggen te zwaaien en branden er tientallen auto’s af.
  We hebben al verloren want na deze vragen worden PVV-ers weer weggezet als anti-islam en gaan ze over tot de orde van de dag met het pappen en nathouden.
  Politiek is het dagelijkse toneelstukje voor het domme Nederlandse volk.

  Like

 8. Dat heb je, als je een staat in een staat heb. Ze hebben hun eigen wetten en regels. Het zal nog wel veel erger worden. want dit laten ze zich echt niet afpakken meer. Die lengte hebben ze gratis gekregen.

  Geliked door 1 persoon

 9. elisah zegt:

  Natuurlijk hoeven ze geen briefjes in te leveren om vrij te krijgen, die ouders kunnen meestal niet schrijven.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s