Oppositie van Zaanstad wil burgemeester wegsturen

screenshot_40

Burgemeester Geke Faber brengt een bezoek aan de Vomar supermarkt in de wijk Poelenburg, naar aanleiding van problemen met “hangjongeren”.

(Door: Wierd Duk)

Oppositiepartijen in Zaanstad dienen vanavond een motie van wantrouwen in tegen burgemeester Geke Faber. Volgens de  oppositie heeft zij ernstig gefaald in de crisis rond de treitervloggers.

In de ogen van oppositiepartijen POV (Partij voor Ouderen en Veiligheid) en Democratisch Zaanstad (DZ) heeft burgemeester Faber veel te weinig gedaan in de lang slepende gezagscrisis in haar gemeente. Volgens Harrie van der Laan van POV komt het ingrijpen door Faber veel te laat. ,,Pas nadat er landelijk ophef ontstond, besloot Faber om iets te doen.”

Lees verder>>>
(h/t “Jan”)
algemeen-dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, PvdA, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

25 reacties op Oppositie van Zaanstad wil burgemeester wegsturen

 1. Drs.P. zegt:

  Even off-topic, maar wel belangrijk:

  En weer een “toevallige” dode man in een sloot of waar dan ook:
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/26612199/__Docent_dood_gevonden_in_sloot__.html

  Hij is een van de vele dit jaar en “vreemd” dat er altijd dicht in de buurt een AZC staat.
  http://www.tubantia.nl/regio/oldenzaal-en-omgeving/dinkelland/nieuw-thuis-voor-vluchtelingen-in-denekamp-en-weerselo-1.5550480

  En nooit wordt er een doodsoorzaak gegeven voor al die doden die hun hondje uitlaten ’s avonds, of naar een feestje gaan of iets anders doen, Het wordt echt levensgevaarlijk ’s avonds om in je eentje op straat te lopen,
  Ook voor het meisje uit kampen dat om 3 uur ’s nachts door een smerige asielrat werd overvallen en verkracht. Wat moeten die ratten ’s avonds & ’s nachts zo laat op straat?? Autochtone mensen vermoorden en/of overvallen???
  Paar maanden geleden een man uit Noord Holland die zijn hondje uitliet, ’s morgens dood gevonden “zonder” oorzaak?????? Wat houden de overheidsstruikrovers onder de pet, wat mogen ze van hun bazen niet vertellen????

  Geliked door 1 persoon

  • Cathja zegt:

   @ Drs.P. om 12:31

   Zij houden onder de pet dat de dader(s) wellicht binnen het AZC gezocht moet(en) worden. Maar stel je voor dat dit in het nieuws komt, dan levert dat zeer veel onrust op onder de bevolking, en daar passen ze voor.
   Ik heb het al eens eerder geschreven: stel een avondklok in voor een AZC. De poorten gaan om 20:00 of 21:00 uur op slot, en wie te laat is wordt gekort op zijn zakgeld. De burgers moeten beveiligd worden met dat gajes in de buurt!

   Like

  • Drs.P. zegt:

   Hij is heel toevallig op een zandpad van zijn fiets gevallen en nek gebroken:
   http://www.telegraaf.nl/binnenland/26615252/___Docent_dood_door_ongeval___.html
   Wat een kudt verhaal komen ze nu toch weer mee, we worden van alle kanten volgepropt met leugens van de “elieteratten”-leugenfabriek uit den Haag

   Like

 2. Drs.P. zegt:

  En weer een smerige PvdAllochtonen pishoer die de autochtone bevolking aan alle kanten verneukt, oppleuren met al dit soort overheidsratten!!!

  Geliked door 2 people

  • mahoog zegt:

   Je eigen burgemeester kunnen kiezen ,net als hier.Dàt is pas democracie….Niet opgescheept te worden door afdankertjes uit de politiek die aan de bak moeten blijven,en ver van het volkje staan.Mart Brasil…..hier nu 4 jaarlijkse burgemeester verkiezingen.De ouwe mag van mij blijven,hij doet het heel goed.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Drs.P: 12.34. uur. De PvdA is met de rest van de “linkse kerk”, de grootste 5e colonne van de islam.

   Like

 3. ReaGluurder zegt:

  Haha, Geke F. is “slachtoffer” van haar eigen wegkijkpartijtje!! Alle wegkijkende en wereldvreemde “bestuurders” het land uit!! Landverraders zijn het!!

  Geliked door 1 persoon

 4. Drs.P. zegt:

  In Duitsland zijn er toch nog streken waar men weet hoe om te gaan met het allochtone ratten gespuis:
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/26611946/__Botsing_vluchtelingen_Duitsers__.html

  Like

 5. Guardiacivil zegt:

  Ja en 10 jaar verplichte dagtaak tegen minimumloon in een van de weinige echt overgebleven Nederlands verzorgingshuis/verpleeghuis. Deze regel zou moeten gelden voor al die miskunkels die de Nederlandse maatschappelijke bodem verzieken.

  Like

 6. BertG. zegt:

  De volgende PVDA burgemeester staat allang in de start blokken om alles in stand te houden.
  Zolang ze benoemd worden i.p.v. gekozen, zal er nooit iets veranderen.
  Je verleden of wat je al verprutst hebt in je leven doet er niet, zolang je maar lid bent van de goede partij.

  Hier hebben ze er ook 1 vervangen, een PVDA’er voor een VVD’er.
  En zo wisselen ze mekaar af.

  Like

 7. leefbarbaar zegt:

  Gut. En waar was de oppositie de laatste jaren dan? De hele gemeente Zaandam is een linxe totaalfaal. Leuk om die Faber te willen wegsturen, nu GeenStijl heeft aangetoond hoe erg het gesteld is met haar schurkenturken. En de locoburgemeester is een opvreter van D66 met te veel bijbanen en tevens opperhoofd van de wijk Poelenburg, waar het zo uit de hand is gelopen. Moet die de kar gaan trekken, ga dan maar vast thee zetten.

  Wat heeft de oppositie de laatste jaren gedaan om verbetering voor de autochtoon te eisen?

  Like

 8. Harry zegt:

  In alle bestuurslagen van allerhande instellingen heeft het rode gebroed hun “eigen” mensen weten te plaatsen . Een vorm van overbemesting .
  Shitlui .

  Als de VVD of het CDA een kandidaat had voor een bepaalde functie , dan vlogen die rooien er met z’n allen vol bovenop om met veel gedram HUN kandidaat te pluggen en verrassend vaak kregen ze nog hun zin ook . NEE , HUN hadden de beste kandidaat !
  Nou zijn het van nature al geen lui die iets voor elkaar weten te krijgen , die rooien , slecht anderen dingen afpakken ging ze goed af . ( Net moslims ) .
  En daar zitten we nu met een enorme zwerm aan linkse minkukels die alles naar de verdommenis hebben geholpen .
  Ons hele land is naar de bliksem door alles wat sinds Drees die PVDA roversbende bemand heeft .

  En als je dan die arrogante smoelen zoals die van samsom ziet , dan menen ze het nog steeds te weten allemaal .
  Nu alleen de praktijk nog .
  Nou ja , laat ook maar , AFVOEREN die linkse minkukels .
  Allemaal !

  Geliked door 1 persoon

 9. Sabeltant zegt:

  Het PVDA burgemeestertje was pissed off op de mevrouw die het volgens haar allemaal in gang heeft gezet. (Ze heeft gewoon zelf jarenlang weggekeken)
  In feite wilde deze PVDA trien met stille trom vertrekken en de zaak over laten aan haar opvolger.
  Een beetje de Asscher methode, weg wezen voordat je in de smiezen loopt.
  In elke PVDA-er schuilt een Vogelaar weten we nu. Blind voor feiten en alle problemen wegwuiven met moreel superieure prietpraat.
  Ik hoop dat ze vlak voor haar vertrek nog mooi even de wind van voren krijgt.
  Zaanstad heeft geen PVDA burgemeester nodig. Zaanstad heeft een Rodrigo Duterte look-a-like nodig!

  Like

 10. Waar blijven die straffen waar Rutte het over heeft ???? Als deze groep bedreigende hangjongeren geen straf verdient. Waar blijft Rutte dan met zijn PLEUR OP. ik zou zeggen; Rutte wordt het niet eens tijd dat je zelf OP PLEURT !!!!!!!!!!!!! WIJ ZIJN JE MEER DAN ZAT.

  Like

 11. Mirjam zegt:

  De burgermeester G. Faber stopt sowieso per 1 oktober met haar ‘dienst’. Dus veel zal dat niet uithalen. Het is de achterliggende tijd die verspild is geworden en die wordt haar dus weer op een ‘milde’ manier ‘aangerekend’. Het wegkijkprincipe is het credo geworden van ‘burgervaders’ en ‘burgermoeders’, de politiek in Nederland heeft dit dogma al jarengeleden geïntroduceerd en nu dragen de burgers de ‘vruchten’ van hun tolerantie. Zijzelf hebben en zullen er nooit iets van leren.

  Je kunt immers een probleem niet oplossen met de geest die het creëerde. De politiek moet zelf heropvoed worden in hun over(a-)socialiteit.

  Like

 12. ReaGluurder zegt:

  Las ergens dat ‘repper Boef’ een uitkering heeft. Nou zo biesonder zal dat wel niet zijn. Al dit soort volk parasiteert op ONZE ZAKKEN!! Ze laten liever nog tigduizend nieuwe “gastarbeiders/vluchtelingen” binnen, dan dit gajes aan het werk te krijgen!! Schijtbang zijn ze voor dit soort volk!! Vlgs mij gaat het wel om 10.000en!! Zie/Luister om u heen, en huiver!!

  Like

 13. bigljohn zegt:

  Die Zaanse PvdA burgemeesteres moet natuurlijk oprotten en plaats maken voor een veel betere burgemeester. En het liefste geen linkse rat natuurlijk ! De enige goede vrouwelijke politica die ik ken waren Margaret Thatcher en Rita Verdonk. Twee hele grote uitzonderingen. Maar over het algemeen genomen is een vrouw in de politiek een complete ramp. Ze werken allemaal via de begrippen; pappen en nathouden, en kwade zaken laten escaleren. Mannelijke politici staan ergens voor, er is altijd een ja of een nee. Al dan niet in het goede of kwade. Geen pappen en nathouden. Onze kapper (al een poosje overleden) zei het al; Een vrouw in de politiek is vragen om grote problemen !

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  En alle gevestigde partijen in Nederland, minus de PVV, zijn schuldig aan deze gang van zaken. En het probleem speelt écht niet alleen in Zaanstad.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s