VIDEO: “Verrijking” . . .

 

In de Duitse stad Bautzen escaleert het “vluchtelingen”geweld: bevolking aangevallen.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Ben Heavem”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islamisering, islamofascisme, Krankzinnigheid, landverraad, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

29 reacties op VIDEO: “Verrijking” . . .

 1. joopklepzeiker zegt:

  Was het net aan het lezen en bekijken ergens anders, maar dacht dat heer Bron die dichter bij de bron zit het wel zou oppikken .

  Like

 2. BertG. zegt:

  Er is nog een 2de video van.

  Like

 3. Pegida NRW op Facebook had er óók al gewag van gemaakt.
  Maar alles bij elkaar zou ik eindelijk wel eens willen weten, waarom het h i e r zo verdacht rustig blijft, zowel met aanslagen, als met dit soort onlusten.
  Je hoort er van in Duitsland, Frankrijk, GB, Zweden en België, maar hier maar niet. -wat aan één kat helemaal niet zo gunstig is, want zo worden de sukkels hier evenmin wakker geschud.
  Dan ga je je toch afvragen, of er geen sprake is van een bepaald systeem….

  Like

  • Petra DeBoer zegt:

   @Theresa Geissler, het systeem in Nederland is anders dan in Duitsland voor wat betreft de asielprocedure. In Nederland hebben we één locatie (Oude Pekela) waar iedere asiel zoeker naar toe moet om zich aan te melden en vorig jaar waren er nog één of twee extra locaties. Daarnaast heeft er niemand op straat hoeven slapen door de inzet van de regering, gemeenten en vrijwilligers. Zo ging het in Duitsland niet. Daarnaast waren ze in Duitsland al heel snel het overzicht kwijt en missen ze nu nog steeds mensen waaronder veel kinderen. Ik heb heel erg de indruk dat het systeem in Nederland stukken beter werkt dan in Duitsland of Oostenrijk. Ook in België was het vorig jaar chaos en als je ziet hoe het in Frankrijk of Italië gaat dan is dat helemaal bar en boos.

   In Nederland hebben we ook meer betaalde medewerkers in de asiel industrie dan in Duitsland. Er word in Duitsland te veel met vrijwilligers gewerkt qua begeleiding en die hebben de kennis niet. Zo zijn er meer zaken anders in Duitsland in vergelijking met Nederland. Helaas gebeurd er ook het één en ander aan ellende door asielzoekers veroorzaakt in Nederland maar tot nu toe niet zo vreselijk extreem als in Duitsland en de andere landen. Als ik lees wat daar allemaal gebeurd dan slaat de schrik je om het hart.

   Er worden steeds meer sukkels wakker maar ik hoop dat er nog veel meer wakker worden. De BN-ers horen we in Nederland gelukkig al niet meer.

   Like

   • Tja, Petra, dat systeem bedoelde ik eigenlijk niet. Ik bedoelde eerder, dat de MOSLIMS ergens een soort ondergronds systeem met onderlinge afspraken zouden kunnen hebben om het in één land (Nederland) even allemaal minder op de spits te drijven, zodat ze daar naar kunnen uitwijken, zodra in andere landen de bevolking op ze los mocht gaan. Nogal ver gezocht, dat weet ik ook wel, maar de rust is hier af en toe méér dan opmerkelijk. -Goed, ik geef tegelijkertijd toe: We hebben hier inmiddels Zaandam en Oude Pekela, maar niettemin…..

    Like

  • fleckie zegt:

   ‘Stilte voor de storm, ‘misschien?

   Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @ Theresa Geissler, in Nederland “onderduiken” valt tegen. Dat lukt ze in Duitsland, Frankrijk en Zweden veel beter waar vele “No go zones” van moslims zijn waar geen politieagent of ambtenaar het waagt om er te komen.

    Like

 4. Witte raaf zegt:

  Ik geeft het maximaal nog een maand of twee en dan gaat de Duitse beer los en is niet meer te temmen of terug in zijn hok te krijgen!

  Like

 5. milaK9 zegt:

  Ik niet snappen….

  Ik hoor “Wir sind das volk”.
  Of zijn dat de Duitsers die bezig zijn met een schoonmaak actie?

  Like

 6. bigljohn zegt:

  Het is altijd Duitsland, Duitsland, en nog eens Duitsland. Heel merkwaardig dat Nederland al zo lang gespaard blijft wat betreft massaal geweld door Moslims. Tot nu toe is er ook geen enkele aanslag in Nederland gepleegd. Ja, Zaanstad springt even boven het maaigras uit met zijn Moslim tuig, maar vergeleken met Nederland is dat geweld in Duitsland proportioneel verschrikkelijk groot. Werd Nederland ook maar eens flink aangepakt door dat Moslimtuig, compleet met zware aanslagen, dan zou de linkse politiek haar dagen geteld zien, en zou bij de komende verkiezingen een Wilders 1 kabinet zijn licht gaan zien ! Niet dat ik naar voornoemde toestanden zit uit te kijken, maar toch !

  Like

 7. Thom zegt:

  Er staat een artikel over op The Post Online. Wat er staat is helemaal een lachertje.
  Tekst:
  “De uit Bautzen afkomstige Caren Lay, die voor de extreemlinkse partij Die Linke in het parlement zit, is er in Bautzen sprake van een ‘pogrom atmosfeer’.

  Lay denkt dat er woensdag sprake was van een “geplande racistische aanval”. “Het is mij volledig onduidelijk hoe het mogelijk is dat de politie in Bautzen vier dagen nadat spanningen escaleerden in geweld nog altijd met maar acht man aanwezig is. De politie heeft niet de extreemrechtse activisten maar juist de vluchtelingen gevorderd het plein te verlaten. Dat is volledig onacceptabel. We mogen niet toelaten dat neo-nazi’s in onze steden komen vechten”, aldus Lay.
  Einde tekst.

  Jonge, jonge volgens de linkse gek heeft de politie niet de aan Duitsers gevraagd om op te rotten maar aan de amok makende kolonisten. Dat is voor de linkse dwaas niet te verteren.

  Like

  • fleckie zegt:

   Hoe is het mogelijk, de vergelijking politieoptreden tegen ‘amokmakers’ en prgrom-atmosfeer. Wat blijkt, dat mens heeft uberhaupt geen idee van ..een pogrom, ( hoe zorgvuldig die ‘geprogrammeerd’ werd,( conclusie: geen ‘algemene-geschiedenis-ontwikkeling’, betr. 2e, en 1e Wereldoorlogen)., en totaliteit gebeurde POGROMS …ALOM!

   Like

 8. Las net het topic over Oude Pekela.Ik neem mijn bewering gedeeltelijk terug: Ook hier gebeurt het nodige op dit gebied. Het moest alleen nog eens duidelijker naar buiten worden gebracht!

  Like

 9. Wat hadden ze anders verwacht, dat ze gezellig zouden gaan volksdansen, Vergeet dat maar, de pareltjes vervelen zich en krijgen niet meteen wat ze gedacht hadden te krijgen. Ja, dan gaan ze muiten.

  Like

 10. fleckie zegt:

  Al men deze beelden bekijkt, zou het allereerste verdedigings’wapen’ eigenlijk een …vlammenwerper moeten zijn, om dat ‘ geïmporteerde ongedierte’ …weg..te..branden’!

  Like

 11. Alex Delarge zegt:

  Eigenlijk is het geen nieuws meer. Dit bericht kun je ook over 10 jaar zo weer gebruiken vrees ik of er moet echt iets gaan gebeuren.

  Like

 12. Sabeltant zegt:

  In Europa is men vluchtelingen moe aan het worden.
  Men is het gezeur en gehang zat, deze mensen vluchten niet voor oorlog, deze mensen lopen goed geknipt in dure kleding met een dure smartphones ons uit te lachen.
  Ze zijn gestuurd om het westen te ontregelen en dat gaat zeker gebeuren.
  Dagelijks komen er meer en meer de straten ijn de steden zijn nu al vergeven van hangende kerels die geil onze vrouwen nastaren.
  Tik-tak Europa tik-tak Mevrouw Merkel maak uw borsten maar nat.
  Dit gaat fout aflopen in Europa! De mensen pikken het niet meer.

  Like

 13. fleckie zegt:

  Jammer dat men niet weet? Waar Frau Merkel woont, anders kon men haar adres aan de binnendringers geven, met de ( goede raad) dat op ..dat..bewuste adres, misschien ? EEN en ANDER! te halen valt, ( maar datzelfde ‘ advies’van diverse’ andere ‘ binnendringers-lovers’ erbij te ‘leveren’

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  Deze rotzooi, -door de kolonisten uit Noord-Afrika, veroorzaakt- hebben de Duitsers te danken aan de rode fascistische Merkel, de RODEN der EUSSR, Bilderberg, en de NWO. Dit is nu het gevolg van het Coudenhove-Kalergi plan, en de Resolutie van Straatsburg. En in Nederland zitten de grootste handlangers en verraders bij: de PvdA,CDA,VVD,D66,GL,SP,CU.

  Like

 15. Pingback: Denemarken: Jonge migranten terroriseren provinciestad | E.J. Bron

 16. Ik heb het idee dat de Azc’s gesloten worden vanwege teveel comotie .
  Ik zie steeds meer van die vluchteling apen direct bij de moskee aankomen in kleine getallen.
  Nieuwe strategie?.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s