Denemarken: Jonge migranten terroriseren provinciestad

screenshot_71

Het stadje Haderslev in het zuiden van Denemarken.

(Door: Sarah Lund – Vertaling: E.J. Bron)

Haderslev is een kleine stad in het zuiden van Denemarken. Als je over de autosnelweg rijdt, kom je niet zover na de grens langs het rustige stadje. Haderslev heeft het nodige gemeen met de kleine Duitse stad Bautzen: “onbegeleide jonge migranten” vallen de inwoners lastig – ze deinzen zelfs niet terug voor het gebruiken van geweld tegen politieagenten.

journalistenwatch

Vorig weekend, in de nacht van zaterdag op zondag, bedreigde een groep jongere migranten op agressieve wijze twee politieagenten, die zich moesten terugtrekken, omdat zij het met z´n tweeën niet konden opnemen tegen de groep.

Daarop namen de gewelddadige migranten het heft in handen en bedekten de stad met geweld. Daarbij ging het om dezelfde groep die de daaraan voorafgaande zes weekends de stad had geterroriseerd.

De chef van het politiebureau in Haderslev zei tegenover de krant “Jydske Vestkysten” dat men inderdaad problemen gehad zou hebben met een groep jonge mannen. Daarbij zou het echter niet gaan om een bende, maar veelmeer om een groep die zichzelf blijkbaar zou willen bewijzen. Verder zei de chef van het politiebureau dat het om immigranten van de tweede generatie en om etnische Denen zou gaan. Hij noemde echter geen aantallen.

In de nacht van zaterdag naar zondag vonden er verschillende incidenten plaats. Twee van hen urineerden bijvoorbeeld tegen 01.00 uur ´s nachts op de Nørregade, later overviel een andere groep twee voorbijgangers. De politie gaat er van uit dat het om dezelfde jongeren ging.

Tegen 02.30 uur werden opnieuw voorbijgangers door verschillende groepen aangevallen, net op het moment dat ze een taxi aanhielden. Daarbij werd van één slachtoffer een vinger gebroken. Iets later gooiden de jonge migranten met vuurwerk in de straten van de stad.

Een uur later omringden ongeveer 10-15 jongeren twee politieagenten, die aan een zaak werkten. Ze naderden hen op een agressieve manier, zodat de twee agenten zich moesten terugtrekken. Alle andere patrouillewagens waren bezet, zodat men geen versterking te hulp kon roepen.

Nu konden recht en orde niet meer gehandhaafd worden en de gewelddadige jongeren gingen door met hun agressieve optreden. Een onhoudbare toestand, de veiligheid van de bevolking kon heel duidelijk niet meer gehandhaafd worden.

Men vraagt zich bovendien af hoe het mogelijk is dat een groep ogenschijnlijk wekenlang de burgers van een stad kon terroriseren zonder dat er iets gebeurde om ze te stoppen. Dat leidt tot een verlies van het gevoel van veiligheid van de burgers, omdat het geweldsmonopolie van de staat niet meer schijnt te functioneren.

Als de politie er niet meer toe in staat is zulke groepen in bedwang te houden en recht en orde te handhaven, dan bestaat het gevaar dat de burgers het recht in eigen handen gaan nemen. En niet alleen in Haderslev of Bautzen. Dat is een bedenkelijke ontwikkeling.

Er staat veel op het spel voor onze samenlevingen in Europa als deze jongeren en hun geweldcultuur ongehinderd hun gang mogen blijven gaan.

Bron:
http://journalistenwatch.com
Door: Sarah Lund

Bron oorspronkelijk artikel:
http://denkorteavis.dk
Auteurs: Karen Jespersen & Ralf Pittelkow

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Denemarken, Dhimmitude, Eurabië, Illegalen, Immigratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

50 reacties op Denemarken: Jonge migranten terroriseren provinciestad

 1. Antivenin zegt:

  Hoe eerder de autochtone bevolking zich organiseert en zelf zorgt dat de straten weer veilig worden, hoe beter het is. Dit tuig heeft alleen maar respect voor geweld. Bovendien, nu zijn ze nog ongewapend, wedden dat dat binnenkort gaat veranderen?

  Like

 2. Dit is niet toevallig,hier zit een structuur en organisatie achter.Even testen wanneer ze er echt op los kunnen gaan. Onze marine is druk bezig met de hulptroepen aan te voeren onder het mom van mensen redden

  Like

 3. Ja. die kans wordt ze gegeven. Wat ik niet snap als de politie dit gruwel zootje niet aan kan heb je altijd nog het leger. Maar bij dit alles zal het er wel weer op uit draaien dat het volk er zelf zal voor moeten opdraaien door middel van een burgerwacht.

  Geliked door 1 persoon

  • Tom Hendrix zegt:

   @Marian van Cranenbroek:22.28. uur, op 16/9. En onze (r)overheid, is zelfs op de hand van deze agressors, Marian. Verwacht niets meer van deze NSB overheid!

   Geliked door 1 persoon

  • Jean zegt:

   Marian, niet te veel hopen op het leger, die zijn al overwerkt en zeer moe van “gewoon door de straten te wandelen”, naar Afghanistan gaan geld verdienen is geen enkel probleem want dat brengt op maar hier de eigen bevolking wat ze nota bene betaald beschermen is er te zwaar aan….

   Like

 4. Sjaak zegt:

  Mmm ! Effe kijken welke ik vandaag meneem !

  Like

 5. laura van der storm zegt:

  Vanuit de politiek is er totaal geen interesse wat die allochtone jongeren uitvreten! Dus van kwaad tot erger. Islamisering interesseert ze ook niet, dus als we 1 +1 optellen wordt het overal onleefbaar voor de autochtone bevolking. Dan heb ik het niet alleen over Nederland, maar over heel West-Europa. Dan maar met zijn allen asiel aanvragen in Oost-Europa?

  Like

 6. joopklepzeiker zegt:

  Operatie Ronces: Franse regering bereidt zich voor op burgeroorlog tegen moslims’

  Eerder dit jaar waarschuwde het hoofd van de Franse veiligheidsdienst Patrick Calvar dat er nog maar een of twee grote islamitische terreuraanslagen voor nodig zijn om een burgeroorlog in het land te ontketenen. Calvars woorden lijken uiterst serieus genomen te zijn in Parijs. De talloze misdaden, aanslagen, rellen en door criminele islamitische bendes overheerste Franse wijken lijkt nu zelfs politiek correct ‘links’ te gortig geworden.

  Zemmour, voormalig verslaggever bij Le Zigaro en een verklaarde tegenstander van de massa immigratie, noemde Operatie Ronces dan ook een ‘nieuwe reconquista op eigen grondgebied’, oftewel het terugveroveren van hun eigen land door de Fransen. De auteur zou zich tevens baseren op een hoge bron bij de Franse legerleiding.

  15.000 radicale moslims gaan nieuwe aanslagen plegen

  Franse veiligheidstroepen bereiden zich al sinds vorig jaar voor op wijd verspreide sociale en maatschappelijke onrust, nu grote groepen moslimmigranten ook in kleinere steden en zelfs dorpen complete wijken terroriseren. Het in islamitische anarchie weggezonken Calais is dan ook beslist geen uitzondering.

  Premier Manuel Valls erkende afgelopen week dat nieuwe terreuraanslagen onvermijdelijk zijn, mede omdat er al zeker 15.000 geradicaliseerde islamisten in Frankrijk zijn, die bereid zijn om grof geweld te plegen tegen de autochtone bevolking.

  Bautzen: Tientallen moslimmigranten op de vuist met Duitsers

  Ook Duitsland, waar nog zonder dat de honderdduizenden ‘vluchtelingen’ zijn meegerekend vorig jaar al 21% van de bevolking (17,1 miljoen mensen) en zelfs één derde van alle kinderen onder de 18 een migrantenachtergrond had (2), begint de chaos dankzij de massa immigratie langzaam maar zeker om zich heen te grijpen.

  In de stad Bautzen viel woensdagavond een asielzoeker een 32 jarige Duitser met een gebroken bierfles aan, en stak hem in zijn hals en rug. Volgens lokale media is het al weken onrustig in de stad, omdat groepen van tientallen asielzoekers voortdurend mensen intimideren, lastig vallen en bedreigen.

  De steekpartij deed de vrijwel dagelijkse ruzies met de autochtone bevolking escaleren. Zo’n 80 Duitsers waren het spuugzat en keerden zich tegen ongeveer 20 tot 30 ‘Syrische’ asielzoekers, en joegen ze weg. M.E. pelotons uit de verre omtrek, zelfs in Leipzig en Dresden, werden gealarmeerd, en moesten ingrijpen om de massale vechtpartij te doen stoppen. De moslims trokken zich vervolgens terug in een AZC. Toen de ambulance arriveerde om twee gewonden te behandelen, werd deze door de asielzoekers met stenen bekogeld. Nadat het medische personeel onder politiebescherming alsnog het terrein op kon, bleek een Libiër zijn verwondingen zelf te hebben toegebracht

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/09/Operatie-Ronces-Franse-regering-bereidt-zich-voor-op-burgeroorlog-tegen-moslims

  Like

  • delamontagne zegt:

   Het Franse leger zou klaar staan om de “banlieus” met geweld terug te veroveren.
   “Uit de hoogste Leger
   regionen zou de uitspraak zijn gekomen dat de dag nabij is dat we de “vreemde-gebieden” in ons EIGEN land, terug zullen moeten veroveren.
   De tactiek hiervoor zou door Israelische instructeurs, die ervaring hebben in Gaza, worden overgebracht.
   Bij een interview op de TV wordt Zemmour “flink” aangevallen op zijn ideeën.

   https://pbs.twimg.com/media/CsIhNvrXEAELzZE.jpg:large

   Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    Als zelfs vele Franse Katholieken menen dat islam zoals RK een geloof is want: zij bidden ook, zij hebben ook een vasten etc, maar zij hebben het mis………………

    ISLAM IS GEEN RELIGIE, het is een Wet, een omgeving, een Natie ( Oumma ..! ), het is niet een geloof zoals wij dat aanvoelen.

    Like

   • Mirjam zegt:

    Eén opmerking: raar toch, dat altijd de burgers alles in orde moeten maken en voor weer goed maken van de fouten van de politiek en diegenen zijn die de strijd moeten aangaan. Het zooitje politici zou zelfs aan het werk gesteld moeten worden en openlijk aan de schandpaal gaan.

    Geliked door 1 persoon

   • Jean zegt:

    Voor alle duidelijkheid:
    islam = achterlijke perverse gewelddadige barbaarse zwijnerij, een zwijnerij die heel snel moet verboden en verdreven worden want wij zullen die barbaarse smeerlapperij NOOIT tolereren noch respecteren OP ONS GRONDGEBIED Europa wat die gluiperige lafaards van die EU misdaadorganisatie er nog mogen van denken.

    Geliked door 2 people

 7. Red Bee zegt:

  Het gaat niet om ‘jonge migranten’; het gaat hier om de Islam die opkomt in onze westerse beschaving.

  Het voelt alsof je met blote voeten over straat loopt en in een verse drol trapt. Je kan erover lachen maar je lacht niet meer wanneer je er over uitgegleden bent en op je rug ligt.

  http://redbee.website/

  Geliked door 1 persoon

  • Mirjam zegt:

   Het gaat wél om de ‘jonge migranten’ en een ieder die deze duivelse indoctrinatie aanhangt én inderdaad om de indoctrinatie zelf. Ik noem het geen geloof, want dat is het niet. Het is een waanzin die geestesziekte oproept in eenieder die zich eraan verbindt of door de geboorte eraan verbonden is. Wij in het Westen willen dit duivelsgebroed niet in onze landen en de regeringen zijn daaraan voorbijgegaan. De EU brokkelt af tot einde oefening. Er is géén weg terug, alleen maar vooruit. En dat vooruit bestaat door de burgers en wordt ook door hen geïnitieerd. De weg uit de hel zullen de burgers verzorgen én de enige regeringen die wél op de goede weg zijn gebleven: de Balkanlanden: bravo!

   De regeringen hebben hun gezond verstand allang geleden verloren en dit is ten koste van de landen zelf en hun burgers gegaan. En nu dat ze de chaos niet meer kunnen overzien, omdat ze de hele tijd hebben weigeren hem te zien, proberen ze hem te ‘plakken’ en te ‘lijmen’. Het volk van Europa, notabene de burgers die de regeringen de kansen die ze niet hebben opgenomen en volbracht, dat hen met vertrouwen heeft gekozen, hebben ze helemaal niet betracht, maar totaal genegeerd. Maar wie moet het duivelsgebroed nu verdrijven en de problemen oplossen? Juist, het volk zelf.

   Al die ‘zachte heelmeesters’ (de EU-Westerse-links gerichte idioten) hebben stinkende wonden veroorzaakt die nu aan het etteren zijn, maar ze kunnen de stank niet aan en vluchten in zelfontkenning en verwondering: ‘hoe heeft dit kunnen gebeuren?’
   En diegenen aan de ‘top’ die de chaos en de verloedering hebben bedacht en ‘laten’ uitvoeren, proberen nu hun hachje te redden door het hoogste woord te voeren over wat er allemaal mis is gegaan in de EU en het Westen. Wederom zijn ze zo doorzichtig als iets met dit gedrag, maar stekende blind om zelf te zien dat de burgers dit allemaal heel goed doorhebben. De linkse elite is zo onbetrouwbaar als de pest en hun nieuwe credo is dan ook: if you can’t beat them, join them. En dat laatste ‘join them’ slaat dan op ons, de burgers. Ze nemen onze visie over en gaan hem later presenteren als zijnde die van henzelf. Sterker nog, als de nood aan de man komt, dan zijn ze nog in staat om alles te ontkennen en af te liegen. Net zoals de Duitse heersers dit deden in de Tweede Wereldoorlog. Maar gelukkig is er nog zoiets als ‘justice’. Boontje komt om zijn/haar loontje, is het niet vroeg, dan is het laat, maar ze zullen hun oordeel/straf en de waarheid niet ontlopen!

   Geliked door 1 persoon

 8. Cathja zegt:

  De gevolgen van veel te lang gedogen, pamperen en wegkijken worden steeds meer zichtbaar. Nu zelfs in rustige dorpjes het dagelijks leven geruïneerd wordt door groepen moslims, wordt het tijd dat er van hogerhand wordt ingegrepen. Je kunt het als overheid niet verantwoorden om slechts twee agenten dienst te laten doen in de kleinere dorpen. Wat beginnen twee agenten tegen 15 tot 20 (en meer) relschoppers?
  Afrekenen met dat smerige tuig! Veeg de straten schoon nu het nog kan. Doen ze er niets aan, dan is het wachten tot er honderden moslims het leven van de Denen daar onleefbaar maken.

  Like

 9. Pieter zegt:

  Kunnen wij Dutarte van de Filippijnen met zijn death squads niet een tijdje te leen krijgen ?

  Like

 10. tinekevanschagen zegt:

  Tjonge jonge…. wat een wereld…..wat een vooruitzichten voor onze kinderen,kleinkinderen en
  onszelf.
  Je voelt het …ik voel het en merk om mij heen dat ook de mensen die zich niet uit durven te spreken er zo schoon genoeg van hebben.
  het vuurtje smeult……tot dat het echt vlam vat!!!!
  En das nou precies waar ze ons hebben willen.
  CHAOS,,,,totale CHAOS!!!!!We moeten op de knietjes……
  Fijn he?……zo een verenigd EUROPA!

  Geliked door 1 persoon

 11. Feniks zegt:

  Laten we wel wezen.
  Geen enkele regering die bij zijn volle verstand is zou illegale migratie en de daarbij behorende criminele daden die tegen de eigen bevolking plaatsvinden zomaar laten gebeuren….Tenzij…

  De enige conclusie die hieruit getrokken kan worden is dat het zo gepland en bedoeld is.

  Geliked door 1 persoon

  • Tom Hendrix zegt:

   @Feniks: 00.56. uur. Inderdaad gepland, door middel van: “Het Coudenhove-Kalergiplan”, en ” De Resolutie van Straatsburg”. En de RODEN/Socialisten en ander links volk, zijn de grootste verraders, van volk en vaderland.

   Geliked door 1 persoon

 12. Steven zegt:

  Het is gewoon een afgang dat de politie zich terug moet trekken omdat er 20 asielratten op hen afkomt.
  Gewoon toestemming geven om je wapen leeg te schieten als ze te dichtbij komen…dan wil ik nog wel eens zien of ze nog doorgaan met intimideren.
  Zolang de overheid die parasieten het handje boven het hoofd blijft houden en de politie weinig tot niks mag doen wordt het probleem alleen maar erger!
  GEWOON SCHIETEN!!

  Like

 13. Jan zegt:

  De Deense politie is uitgerust met een Heckler & Koch USP, 9 mm, magazijn voor 18 patronen. Twee politieagenten is dus 2×18=36 en uit zo veel bestond die groep zeker niet. Al het gespuis had minstens 2x geliquideerd kunnen worden.

  Like

 14. Wachteres zegt:

  Als je het mij vraagt: allemaal de schuld van Geert Wilders. [en Martin Bosma]

  Hadden ze maar lievvv tegen de moslims moeten doen.

  We doen met elkaar nog niet lief genoeg: een mooi huis met een grote tuin, 3000 euro in de maand plus onkostenvergoeding en een grote BMW, dat is nog maar het begin.

  We wachten gewoon verdere eisen af.

  Like

 15. BertG. zegt:

  De dreiging van terreuraanslagen is in jaren niet zo groot geweest als nu. Dat zegt de baas van de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD), Rob Bertholee. Dieper ingaan op de aard van de dreiging kan de AIVD-baas echter niet omdat dat het inlichtingenwerk teniet zou kunnen doen. ,,Frustrerend”, aldus Bertholee.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/26624923/___Dreiging_in_jaren_niet_zo_hoog___.html

  Like

 16. D. G. Neree zegt:

  Vergis ik me, of heeft de politie daar geen vuurwapens? Gewoon eentje in de benen schieten en het is afgelopen.
  Maar dat zal wel als racisme uitgelegd worden?

  Like

  • Ja, en daarnaast kijken de juten wel uit, eer ze zoiets doen, want één moslim (“vluchteling,” rifaap, asylant, vul maar in) in de benen schieten en ze kunnen wel flúiten naar hun carriëre bij de politie en de politie raakt dan zelf ook nog van alle kanten ‘onder vuur,’-maar dan overdrachtelijk- in de media.
   Als het nu een autochtóón zou zijn, neemt iedereen nog wel aan, dat er rédenen voor waren om het te doen, maar nu zou het een rífaap (ik neem er maar één uit) betreffen…..Oh, God, berg je!

   Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Sommigen hier snappen maar niet dat de armen van onze politiemensen op de rug geboeid zijn met prikkeldraad. Zo is het in elk EU-land.

    Niemand zal zijn carrière, zijn job en zijn pensioen opgeven voor ’n stuk allochtoons ongedierte dat dagelijkse terreur bedrijft zonder dat er direct levens op het spel worden gezet.
    Het staat wel stoer natuurlijk en eerlijk is eerlijk, het schrijft zo lekker weg om stoere taal neer te pennen, maar ga dan zelf bij de politie om Rambo te spelen.
    Denk niet dat het zal gebeuren.

    Het zal eerst nog heel wat erger moeten worden alvorens die zooi uitgerookt kan worden.

    Like

  • Ron Soeverein Mens zegt:

   Niks in de benen schieten, maar shoot to kill. Gebeurt in hun thuisland ook als ze daar de politie bedrijgen. Alleen doen ze dat in hun thuisland niet omdat ze weten dat ze dan afgeschoten worden als een dolle hond.

   Geliked door 1 persoon

 17. Jean zegt:

  Laten we het politiek gespuis voor de keuze stellen:
  Of zij “verwijderen” die rotzooi uit Europa of wij doen het op onze manier.
  Eruit zullen ze gaan, zeker weten, en we starten uiteraard eerst met die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse zwijnen de islamieten want die rotzooi komt ons letterlijk de strot uit, ELKE DAG steeds een hoop ellende met dat woestijnzootje parasieten.
  STOP met er nog één eurocent aan te besteden, STOP met knuffelen en pamperen, UIT onze woningen, straten, gemeenten en steden, wij eisen onze veiligheid op en geven de politie alle vrijheid om de rotzooi te verdrijven.
  Wij hebben het echt gehad met die EU misdaadorganisatie, de huichelaars die daar momenteel liggen te parasiteren en ons Europa liggen te vergiftigen met die smeerlapperij komende van Afrikaanse bodem zullen dat zwaar gaan betalen.
  Ik heb nooit haat gekend maar die lafaards van dat EU gedrocht hebben het mij geleerd.
  Waarom zitten dergelijke lafaards op deze stoeltjes en waarom niet in de gevangenis? Daar horen ze anders thuis “zonder” jeneverflessen…..
  Nu ± 19 landen dumpen zodat we in Europa nog overblijven met 10 landen die onderling afspreken wat ze samen willen doen in volledige onafhankelijkheid maar vooral zonder EU dictatuur”.
  Kijk naar GB die de EU misdaadbende wandelen hebben gestuurd, GB zal eeuwig bij Europa blijven maar zonder bemoeizucht van die Duitse fuhrer of die Luxemburgse jeneverfles of die Nederlandse hollikker of de Belgische HDHD huichelaar uit Gent.
  Echt, we hebben het gehad met die huichelaars en slopers van ONS Onafhankelijk Seculier Europa.

  Like

 18. Claudia M. zegt:

  Het lijkt overal in Europa wel een tikkeltje los te gaan? Proefballonnetjes, om te kijken tot hoever je gaan kunt…? Bij mij is de grens al geruime tijd geleden bereikt, de eerste die nu nog een verkeerde vinger naar mij of mijn haven uitsteekt, is aan de beurt! Twee keer verhuizen vanwege eerst een schizofreen en vervolgens vanwege de ons voorgehouden verrijking zijn genoeg geweest! Ik ben er klaar mee!

  Like

  • elisah zegt:

   Wat erg, Claudia, hopelijk heb je nu een prettiger plek gevonden.

   Like

  • BertG. zegt:

   Bij elke woning die hier leeg komt, hou ik mijn hart vast.
   Het is nog steeds erg rustig in mijn buurt en dat moet zo blijven ook.
   Onder mijn woning staat een rij kleine starters woningen, waar ze meestal Afrikanen van een jaar of 18 in stoppen.
   En die krijgen het iedere keer weer voor mekaar om zo’n woning compleet af te breken waardoor deze elke half jaar opnieuw, volledig gerenoveerd moet worden.
   Maar dan ook werkelijk alles.
   Want na een half jaar zijn ze plots verdwenen na eerst hun complete huis gesloopt te hebben.

   Like

   • elisah zegt:

    Wow, dat is heftig, waar komen die figuren vandaan, wie plaatst ze daar en waar verdwijnen ze vervolgens naartoe….?

    Like

   • BertG. zegt:

    Ik vind het erger dat ze er niks van leren hier want elke keer gebeurt hetzelfde.
    Je kan ze dus niet in een woning stoppen alleen omdat ze allemaal hetzelfde gedrag vertonen. Waarom? Geen idee.
    Vanaf dag 1 wordt er dus nooit iets betaald en dat kan je een half jaar volhouden, dus er is dus helemaal niemand die ooit ergens iets voor betaald.
    En dat gebeurt dus duizenden keren per jaar over de hele stad verdeelt.
    En nou 3x raden wie dat betaald, en waarom de huren zo stijgen.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Kijk, en daardoor gaat het hier zo goed in de bouw!
    Denk eens aan de werkgelegenheid. Prima!

    Like

 19. Ruud zegt:

  Heeft men er in deze en zoveel europeese steden wel eens over gedacht om de staat van beleg af te kondigen. Of wil men daar nog enkele jaren mee wachten.
  Wachten tot er een revolutie komt.
  De politie alleen gaat dit nu niet en zeker op den duur zonder en te nimmer zonder leger redden.
  Je geeft dit uitschot alleen maar meer het idee dat wij zwak zijn en zij de baas.

  Like

 20. koddebeier zegt:

  men geen versterking te hulp kon roepen.????? Hoezo ??? Onbewapend ??? Geen munitie genoeg ??

  Geliked door 1 persoon

 21. Republikein zegt:

  Als de politie er niet meer toe in staat is zulke groepen in bedwang te houden en recht en orde te handhaven, dan bestaat het gevaar dat de burgers het recht in eigen handen gaan nemen. En niet alleen in Haderslev of Bautzen. Dat is een bedenkelijke ontwikkeling.

  Er staat veel op het spel voor onze samenlevingen in Europa als deze jongeren en hun geweldcultuur ongehinderd hun gang mogen blijven gaan.

  Ik snap er geen reet van.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s