Netanyahu tegen Hamas: kappen nou met die raketten op Israël, of we slaan tien keer zo hard terug!

screenshot_70

(Door: Paul van der Bas)

Dít is leiderschap.

Israël heeft gepassioneerde voorstanders en rabiate tegenstanders, maar over één ding zijn vriend en vijand het eens: Israël is een bijzonder land. Het is de enige democratie in het Midden-Oosten, de high-tech industrie behoort er tot de topklasse van de wereld en ondanks het feit dat Israël twee keer zo klein is als Nederland en omringd wordt door vijandige landen, weet de Joodse staat zich nu al 68 jaar staande te houden. Dat Israël ondanks al die vijandschap van de Arabische wereld nog steeds een fijn land is om in te wonen, is niet in de laatste plaats dankzij het ferme optreden van de leiders van het land.

Benjamin Netanyahu, die onlangs in Nederland was, staat in de Israëlische traditie van premiers die keihard opkwamen voor de veiligheid van de burgers. Dat Netanyahu zijn taak bloedserieus neemt, bewees hij donderdag met zijn opmerking richting Hamas en terreurgroeperingen in Syrië.

Lees verder>>>
(h/t Rob Kern)
dds

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", antisemitisme, gezond realisme, Hamas, Islam, islamofascisme, Israël, Israël-vijandigheid, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Moslims, Rotzakken, soevereiniteit, Syrië, Terrorisme. Bookmark de permalink .

16 reacties op Netanyahu tegen Hamas: kappen nou met die raketten op Israël, of we slaan tien keer zo hard terug!

 1. Harry zegt:

  Gewoon zo adequaat als mogelijk wegvagen die kut-moslims , de enige manier om ooit nog rust en vrede te krijgen .
  Het lijkt wel alsof ze alleen in Israël nog snappen hoe ze met dat gajes om moeten gaan .
  Mijn steun krijgt Netanyahu , blindelings !
  wanneer worden ze hier wakker ???

  Like

 2. Cathja zegt:

  Diep respect voor de boodschap van Nethanyahu aan Hamas! Dit is tenminste leiderschap tonen. Daar kunnen velen het nodige van leren. Ik ben benieuwd of Hamas die boodschap serieus neemt.

  Like

 3. Nooit, of je moet ze wakker timmeren. Aan Netanyahu kan Nederland een voorbeeld nemen, die man heeft echt power en doet zijn volk beslist niet te kort zoals in Nederland wel gedaan wordt door Rutte.

  Like

 4. Charles Martel zegt:

  Netanyahu is de enige politicus die de logica van de islamitische psychose begrijpt. Er zijn drie argumenten om islamiet te worden: geweld, npnog meer geweld, extreeem geweld.

  Like

 5. Steven zegt:

  Die Hamas wakkert het vuurtje altijd zelf aan..Ik snap dan ook niet waarom ze niet gewoon die hele gaza-strook om zeep helpen…want anders stopt het toch nooit.
  Die moslims verzieken elke land in de wereld..dat tuig dient uitgeroeid te worden!

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Helemaal eens met Dhr. Netanyahu. Shalom Israël!

  Like

 7. Ongelovige zegt:

  Voor iedere obus 100 arabieren uit Israel deporteren.

  Like

 8. Pingback: Netanyahu tegen Hamas: kappen nou met die raketten op Israël, of we slaan tien keer zo hard terug! | BIBLESPACE VLAANDEREN

 9. leefbarbaar zegt:

  Stel je voor dat onze regering zou zeggen : “wanneer er hier 1 bejaarde wordt beroofd door allochtonen, gaan er tien bejaarde allochtonen over de grens” . Wat zou ons land een stuk veiliger en prettiger zijn.
  Je kunt en mag veel vinden over Israël, maar hun regering zorgt tenminste voor zijn inwoners. Dat kun je van de NSB-ers Rutte en Samsom niet zeggen, die zorgen alleen voor zichzelf.

  Like

 10. Helena zegt:

  Netanyahu is een held! Vermoedelijk heeft hij ‘ons’ minister-president-je Markje Rutte de nodige pep-talk ingefluisterd maar meer dan ‘pleur-op’ kon ‘onze’ Markje niet uitbrengen! Sjongejonge!! De volgende keer maar een scherper middel inzetten: een flinke peper in zijn ……!!
  Ik ben benieuwd hoeveel helden er de volgende keer zullen komen opdagen bij de Pegida demonstratie in Den Haag op 9 oktober. De sluwe moslimlover en Pegida hater ‘burgervader’ van Aartsen, dacht met zijn actie – door de mensen van Pegida onterecht op te laten pakken vanwege het tonen van de swastika in de prullenbak(!) – en het statement: -Mo met een afgehakt nephoofd – het verzet wel de kop in te drukken. Maar door deze misselijke arrestaties wordt het verzet alleen maar sterker, maar: doordat de goegemeente die niet nadenkt, alleen de (s)linkse staatsmedia gelooft en de chocoladeletters in de kranten leest, of omdat men zijn eigen ego boven het belang van de organisatie stelt, helaas niet groter. Ook de mededeling in de media, een paar dagen van te voren, dat de nepbom -die een half jaar geleden in Amsterdam gevonden zou zijn bij een Pegida demo- ineens een echte bom zou zijn geweest, maakt de verleiding om naar een Pegida demo te komen ook niet groter, maar bezorgt de burger nog meer slappe knietjes. Bangmakerij! De angst regeert maar niet bij de helden van Pegida-Nederland! Nog even voor alle duidelijkheid: het Openbaar Ministerie heeft in verschillende plaatsen, waar ook mensen onterecht zijn opgepakt vanwege het gewraakte symbool in de prullenbak (!) uitgesproken dat deze: zoals het in de context wordt gebruikt niet strafbaar is!!!!
  Een burgerwacht in een klein dorpje zal misschien een (tijdelijke) oplossing zijn voor het gevaar dat islamisering heet, maar lukt je dat ook in de grote al deels ge-islamiseerde steden? Sta op voor Nederland en wees geen slappe vaatdoek of betweter want er is geen ander/beter landelijk alternatief! Ik zal er weer zijn samen met die geweldige en realistische mensen die niet wegduiken maar er iedere keer toch maar weer staan, zonder gezichtsbedekking, voor een gemeenschappelijk doel: Stop de islamisering van Europa en Nederland. Als je dat niet doet moet je ook niet zeuren! Ik wens u allen, en u in het bijzonder heer Bert E.J. Bron met dank voor uw berichten, een heerlijk weekend toe.

  Like

 11. C.A.Barstow zegt:

  Goed zo, geen woorden maar daden!
  Vernietig dat smerige moslim tuig.

  Like

 12. Jan zegt:

  Netanyahu Rips The U.N. During His U.N. General Assembly Speech, Calls It A Global “Moral Farce”…

  Like

 13. Jan zegt:

  De Al Aqsa dient opgeblazen te worden en de muslimes definitief verwijderd van de Tempelberg en directe omgeving

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s