Ondanks motie doet burgemeester luchtig over Poelenburg-probleem

screenshot_59

(Door: Bauke Schram)

De ‘gezagscrisis’ in Zaandam heeft geleid tot een motie van wantrouwen tegen burgemeester Geke Faber (foto). De motie werd verworpen, maar de nare smaak in de gemeenteraad van de door treitervloggers geplaagde stad blijft.

Faber werd flink op de vingers getikt. Vooral Juliëtte Rot, de fractieleider van Democratisch Zaanstad, die onder meer bij Pauw opstond tegen de treitervloggers, haalde uit naar Faber (PvdA). ‘Waarom is de burgemeester niet veel eerder voor haar politie en de burgers gaan staan? Wie heeft het gezag in de wijk, de gemeente of die jongeren?’

Lees verder>>>
elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamofascisme, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, PvdA, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

23 reacties op Ondanks motie doet burgemeester luchtig over Poelenburg-probleem

 1. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 2. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 3. Pieter zegt:

  Als je haar op de tv gezien hebt weet je waarom dit zo ver heeft kunnen komen. Weer zo’n linkse plucheplakker die haar baantje van links kreeg aangereikt.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   …..En die vrolijk fluitend door gaat naar haar volgende afroompost als “burgemeester”…

   Hoe is het mogelijk.
   Deze beroepsregenten zitten er uitsluitend en alléén om zichzelf te verrijken en hun baan te beveiligen met daarnaast de verplichting andere leden van het “Old Boys-Network” uit de publieke brand te helpen als het nodig is….

   Nou Almere, je kunt het voor de volgende 5 jaren alweer schudden met dit stuk
   links vuil…En de islam maar lachen….

   Like

 4. Wachteres zegt:

  http://media.tpo.nl/2016/09/16/dordrecht-censureert-rapper-boef/

  Dordrecht censureert rappende uitkeringstrekker Boef
  Om veiligheidsredenen
  16-09-2016, 13:06 Tags: rapper Boef

  Het optreden dat rapper Boef zaterdag zou geven in Bibelot in Dordrecht gaat niet door. Het poppodium heeft de show om veiligheidsredenen geschrapt, zo meldt de organisatie vrijdag.

  Like

 5. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 6. leefbarbaar zegt:

  Natuurlijk blijft mevrouw rustig. Ze heeft nooit hoeven werken, alleen maar de PvdA te dienen. Gaat zo met pensioen. Heeft niets hoeven te presteren. Prius voor de deur, 2e huis in Frankrijk? Heeft ongetwijfeld al zat bijbanen, maar kan ongetwijfeld aanschuiven voor nog meer bijbanen. Wie zou daar niet rustig van worden?

  Leuk dat de VVD-bode: Elsevier dit nieuws weet te brengen, maar vergeet niet dat in veel gemeenten met een VVD-bestuur de overlast van Aboutalebs even erg is en dat de VVD met de PvdA ons hele land aan het verwoesten is.

  Like

 7. Thoth zegt:

  Het zal haar een zorg wezen…. dit jaar verdient zij 150.000 Euro p/j.

  Like

 8. N.E. Derlander zegt:

  GroenLinks steunde de burgemeester Geke Faber. Nogal wiedes: GroenLinks niet meer echt Nederlands.

  Like

 9. louis-portugal zegt:

  Ik zie dat ik weer zeer slecht geinformeerd ben.
  Ik lees zo links en rechts dat die problemen allang spelen, maar volgens de burgemeester (Gekke Faber) zijn ze pas van de laatste week.
  Haar voorganger J,den U uit Buitenveldert zei het al
  Eerst ontkennen,
  Dan bagatelliseren
  en als dat niet lukt maak je jou tegenstander uit voor alles wat niet deugd, zoals fascict, racist enz. enz.

  Like

 10. Lee zegt:

  Dat die motie verworpen werd geeft het failliet van het huidige politieke systeem aan. Er zal iets grondig moeten veranderen willen we het tij nog keren, anders is een burgeroorlog onvermijdelijk.

  Like

  • leefbarbaar zegt:

   Dat is het grootste probleem van de democratie; corruptie. De meerderheid beslist en een meerderheid is te koop. Geef ze daarna de kans om met subsidies en advertenties de media te kopen en worden we dagelijks voorgelogen.

   Like

 11. Harry zegt:

  Die stomme linkse trut beseft het niet of ze doet net als moslims die op hun nummer gezet worden , ze laten het gelaten over zich heen komen en hopen dat het overwaait .
  Over drie dagen is ongeveer alles weer vergeten immers .

  Like

 12. Toch zorgen die partijen allemaal goed voor hun vazallen. Als je ook maar een beetje de Goede Zaak (van De Partij) dus gediend hebt of wat hand, span- en wegmoffeldiensten voor ze hebt verricht wordt je ondanks dat je te lui was om op een schoolbank te zitten gewoon iets waarbij de hoogst gewenste kwalificatie is dat je een beetje een lint moet kunnen doorknippen of wat wauwelend uit je nek kunt lullen. O, geen wonder, nou zie ik ’t pas, ze is van de PvdA.

  Geliked door 1 persoon

 13. Tom Hendrix zegt:

  En natuurlijk stemden de “roden”, der PvdA,SP en de Groenen, tegen de motie van wantrouwen. Links is de schaamte ver voorbij, maar wat verwacht men ook van de Partij van de Allahtonen.

  Like

 14. Ach ja, het gaat weer immers over boefjes. Niet te hard aanpakken anders jaag je ze alleen meer tegen je in het harnas. Gewoon pappen en nat houden.

  Like

 15. ReaGluurder zegt:

  Tuurlijk dit gaat al jáááááren en er wordt ook al jááááren geprobeerd dit voor Jan L. verborgen te houden. Maar dankzij de ZaanseVloggers kregen we een “mooi” inkijkje van NL2016! Van een ooit stabiel en goed landje, nu verkloot en afgegleden!! Dankzij Geke F. en al haar soortgenoten!!

  Like

 16. tinekevanschagen zegt:

  Godverd….e! hoe is het toch allemaal mogelijk.
  Hoe bestaat het toch dat deze klootviolen een godsvermogen verdienen met….ja,met wat?
  wie het weet mag het zeggen….

  Like

 17. Mirjam zegt:

  Dit zou één van de linkse burgermeesters kunnen zijn die, zoals Schultz al aangaf en waar Orban over sprak in zijn rede, door de EU – lees Schutlz – makkelijk zijdelings te beïnvloeden is, als de nood aan de man komt en het land geen vluchtelingen meer wil opnemen, om toch nog vluchtelingen in haar/zijn stad te plaatsen. Shame on you, Schultz!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s