Verkrachting meisje ’onder de pet gehouden’

screenshot_55

(Door: Pieter Ploeg)

EDE – Inwoners van Ede en plaatselijke politici willen weten waarom de verkrachting van een 18-jarig meisje uit de Gelderse gemeente drie weken is stil gehouden. Ze vermoeden dat politie en lokale overheid er tot op heden bewust het zwijgen toe hebben gedaan om de discussie over opvang en huisvesting van asielzoekers in Ede niet opnieuw te laten oplaaien.

De jonge vrouw heeft meteen aangifte gedaan bij de politie, nadat ze in de nacht van 22 op 23 augustus was misbruikt nabij station Ede-Wageningen. Volgens een woordvoerder van de familie kwam het meisje daar kort na middernacht met de trein aan, waarna ze op haar fiets wilde stappen om naar huis te gaan.

Lees verder>>>
(h/t “Drs. P.”)
de-telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Rapefugees", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Eurabië, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

27 reacties op Verkrachting meisje ’onder de pet gehouden’

 1. elisah zegt:

  Schandalig!
  Wie weet wat er nog meer allemaal verzwegen en afgelogen wordt.
  Die schurftzakken moet onmiddellijk opgespoord en zwaar gestraft worden.

  Like

 2. Elena zegt:

  Logisch dat het overheidstuig dit onder de pet wilt houden.
  Asieleisers zijn immers sieluhguh getraumatiseerde vluchtelingen, althans dat wilt men de bevolking van Ede laten geloven.
  De werkelijkheid is anders, het zijn parasieten, die levenslang aan het uitkerings infuus zullen hangen.
  Stel dat de pleuris uitbreekt onder de inwoners van Ede, immers willen B&W nog veel meer parasieten verwelkomen.
  Bovendien is B & W bezorgd om hun inkomsten. Maandelijks gaan zij er ongeveer 500 a 600 euro op vooruit.

  Like

  • mahoog zegt:

   Wanneer de nederlander zèlf eens zijn eigen burgemeester mag gaan kiezen ,normaal in een ècht democratisch land zo als hier in Brasil(Tja wat corrupt, maar dat hou je tòch) zullen er veel minder linkse ”kom maar binnen” burgemeesters op het plushe stoeltje zitten,daarmee de burgers dienend.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Elena: 08.25. uur. Juist, en dan te weten dat de burgemeester, een lid is van Christenen Dienen Allah (CDA), een slappe hannes, en veel andere gemeenten in Nederland worden door dergelijke ruggegraatloze figuren, bestuurd. Evenals door de linkse wegkijkers, van de PvdA. Maar stom kiesvolk blijft maar op deze verraderspartijen stemmen, zodoende zal het nog allemaal veel erger worden in Nederland.

   Like

 3. Mirjam zegt:

  Dit is, weliswaar, een filmpje uit afgelopen januari, maar gezien de nieuwe stormvloed van Afrikanen die ons nu weer willen bezoeken, zal dit nooit uit de actualiteit verdwijnen.

  https://fenixx.org/2016/02/03/vijftien-jarig-deen-meisje-blind-na-laffe-molestatie-door-islamitische-randdebielen-van-noord-afrikaanse-afkomst/

  Het zooitje moet gewoon niet Europa binnengelaten worden en al helemaal geen asiel kunnen krijgen waar ook. Europa moet een vesting worden, tegen invaders en voor Europa. Wij ‘klikken’ niet met dit gajes. Eruit voor altijd!

  Like

 4. Ongelovige zegt:

  Door de vele valse aangiftes van verkrachting wordt politie en overheid ntl wat voorzichtiger.

  Like

 5. Ik had dit al eerder vermeld. Wie weet hoe vaak dit al gebeurt om het volk rustig te houden. We moeten juist in opstand hier tegen komen.

  Like

 6. Cathja zegt:

  Burgemeester Van der Knaap heeft hieraan meegewerkt, want een burgemeester staat aan het hoofd van de politie. Met zijn medeweten is dit stil gehouden. Schandalig! Waarom mag de samenleving niet weten wat er met één van zijn burgers is gebeurd? Deze burgemeester moet aftreden. Hij mag niet in functie blijven als burgemeester.
  Het moge duidelijk zijn dat ook nu weer is gekozen voor de bescherming van ‘minderheden’ (asielzoekers/’vluchtelingen’), ten koste van de bevolking. Alles wordt in het werk gesteld om laatstgenoemde groep vooral niet in een kwaad daglicht te stellen.
  Maar de burgers zijn echt niet gek. We komen er toch wel achter, en het wakkert de onvrede, ja zelfs haat tegen asielzoekers alleen maar aan.
  Wie nu nog niet ziet dat ‘dankzij’ onze ‘kansenpareltjes’ ons leven er met grote sprongen op achteruit is gegaan, is stekeblind en lijdt aan verstandsverbijstering.
  De tijd is rijp dat wij, het volk, burgerwachten gaan inzetten, om zo aan te vullen wat de overheid (die door ons nota bene worden betaald!) verzaakt.

  Het is verraad aan ons eigen volk!

  Like

  • Steven zegt:

   Als er burgerwachten worden gecreëerd, dan is er ineens wél genoeg politie om die burgerwachten de nek om te draaien.
   Ik hoop dat er straks zo’n massale opstand komt dat zelfs de AZC’s worden aangepakt!
   Steeds meer mensen krijgen een gruwelijke hekel aan die die asielparasieten..en de haat ertegen neemt inderdaad steeds verder toe. Het is alleen nog een kwestie van tijd voordat de BOM ontploft en de asielratten aan de beurt zijn om geslagen te worden!

   Like

   • elisah zegt:

    Hun haat, minachting en afgunst wekken die hekel op, die figuren gaan dan vervolgens de zielige gediscrimineerde uit hangen, terwijl wij de werkelijke slachtoffers zijn, wij worden pas écht gediscrimineerd.

    Like

 7. Jean zegt:

  Het zoveelste “bewijs” dat politie moet weggenomen worden bij politiekers, politie moet als één apparaat functioneren van Maastricht tot Groningen en van Oostende tot Aarlen want politiekers zijn totaal “onbetrouwbaar” en mogen dus nooit politie delegeren.

  Like

 8. Sabeltant zegt:

  De feiten, asielzoekers verkrachten meisje van 18!
  Allemaal onder de pet van die schijnheilige Cees van der Knaap die ook al schitterde door afwezigheid tijdens de rellen van Marokkaans tuig met tientallen autobranden in de wijk Veldhuizen.
  Burgers van Ede. Onderneem zelf actie, onze leiders laten ons in de steek en rovers en verkrachters hebben vrij spel!
  Ga de straat op en laat je horen.
  De onderste steen boven! Dwing deze nep-burgemeester openheid van zaken te geven, schrijf alle kranten aan en laat geen gelegenheid onbenut om je ongenoegen over de situatie uit te spreken.

  Like

  • Steven zegt:

   Je denkt toch niet dat die LINKSE MEDIA hier wat mee gaat doen? Die gaan elkaar niet zwart maken.
   De media laat liever zien dat de PVV iets verkeerds zegt over asielzoekers!

   Like

 9. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 10. N.E. Derlander zegt:

  Cees van der Knaap = ongeschikt als burgemeester

  Like

 11. Drs.P. zegt:

  Weer zo’n smerige nsb-rat!!
  Onze kinderen en ook wijzelf zijn niet meer veilig op straat zodra het donker is.
  FF hondje uitlaten en je kunt vermoord worden. FF van feestje terug komen en je breekt “zomaar” je nek, ff als vrouw wat later over straat en je wordt verkracht door de smerege asielratten. En wat doet de boergemeister dan: alles in de doofpot, dus weg met deze overheidsrat en met al dit soort types!!!!!!!!!

  Like

 12. koddebeier zegt:

  Smeerlappen !! Ontslaan die lui !!

  Like

 13. Sjaak zegt:

  Hoe de moslim tikt !

  Like

 14. Alex Delarge zegt:

  Ede? Daar was toch meer aan de hand onlangs?

  Like

 15. semper fi zegt:

  Hoe is het mogelijk,deze volgevreten grafkoppen kregen een functie alwaar ze voor de burgers mogen zorgen!
  Deze bolkopindiaan met zijn dikke tering kop heeft een te dik salaris en woont denk veilig!
  O dear ,als er problemen zijn en de theeschenkerijen open gaan ,om vooral geen asielschuim te kwetsen!!,dan zijn zulke graftakken helemaal in hun element!
  De burger met problemen is hun zorg niet!!,o wel belasting heffen!!
  Stel voor dat in de komende jaren ene Sylvana sponskop(siemons)ook een burgemeestersambt mag invullen,ja we zijn echt gek !!
  overgens staan de chips en bier al klaar ,ik zit uiteraard voor de buis,a.s. dinsdag
  Wuift u maar klootjesvolk!!
  Volwassen kerels dit met hun hand in de broekzak compulsieve bewegingen maken en dan roepen MAXIMA!!!!!,even later de vrouw lieftoelachen en op naar bejaardenhuis om moeder een schone luier te geven!
  VAARWEL KLOTELAND!!

  Geliked door 2 people

 16. Aegolius cs zegt:

  En Huis……. U vindt ook dat het op rolletjes loopt in “uw” geërfd land?! Het bestuur dat namens u wordt aangesteld?

  Like

 17. Tom Hendrix zegt:

  En dit alles mogelijk gemaakt door de hele politieke bende, “van links tot rechts”, minus de PVV! Maar helaas de politieke verradersbende laat het 24/7 gebeuren, en ongelooflijk ze krijgen nog steeds veel te veel stemmen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s