VIDEO: Zaandam nog lang niet rustig

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan Wandelaar”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

48 reacties op VIDEO: Zaandam nog lang niet rustig

 1. rs zegt:

  En Geke Faber zag dat het goed was………………….man, man…………….wat een land.
  En die “vader “op het balkon, daar moet de Kinderbescherming maar eens naar toe………..

  Like

 2. Mirjam zegt:

  Het is een ghetto daar. Als je alleen al die man op het balkon ziet staan, met naast zich zijn vrouw? en kinderen, die het goede voorbeeld geeft over hoe het niet moet aan deze kinderen, dan zie je toch vanzelf dat dit ‘volk’ geen opvoeding heeft gehad en niets van normen en waarden weet van de Westerse samenleving. Hun eigen visie van ‘normen en waarden’ – als ze die al hebben, want ik denk dat ze ze niet eens kunnen benoemen – valt niet te combineren met onze Westerse leef-, denk- en voelstijl. Dit is gewoon een heel andere cultuur, die toevallig in Nederland hun huis hebben staan en van het Nederlands sociale stelsel profiteren, voor de rest hebben ze niet met Nederland en het volk, want ze willen niet assimileren, ze willen niet delen met ons. Ze leven parallel in hun eigen cultuur/volk naast het onze. Ze kunnen net zo goed meteen hun Nederlanderschap opgeven, want het is alleen een papiertje, een vrijbriefje voor het krijgen van een inkomen, het hebben van onderdak, het kunnen hebben van luxe, en het kunnen misdragen zoveel als je wilt, iets dat ze in HUN Turkije niet voor mekaar zouden krijgen, maar hier ‘mag’ het. De ‘hoeren Nederlanders’ laten het toe. Wij zijn idioten, denken ze, en eerlijk gezegd, ze hebben ook gelijk, want wij laten het gebeuren.

  Kijk hoe deze journalist uitlegt aan het Turkse volk, wat er precies in Zaandam is gebeurd, als je hiernaar kijkt, dan begrijp je ook dat de onderdrukking en leugens nooit zullen ophouden:

  http://tmgonlinemedia.nl/consent/consent/?return=http%3A%2F%2Fwww.telegraaf.nl%2Ftv%2F26612216%2Fvideo.html%3Fvp%3D99&clienttime=1474005610406&version=0&detect=true

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Mirjam: 08.18. uur. U haalt me de woorden uit de mond. Geheel met U eens Mirjam. En deze ellende, deze clash van Turks “herrenvolk”, tegen ONS, de zogenaamde “kaaskoppen”, zal over heel Nederland verspreid worden. En de verantwoordelijken, de landverraders in Den Haag, van de volgende partijen: CDA,PvdA,VVD, en D66, laten het gewoon gebeuren hoor. Deze klootzakken, deze politici, hebben ONS massaal verraden aan de islam, en wel door aanname van; “De Resolutie van Straatsburg”, waardoor heel Noord-Afrika bij ONS en onze Europese buren kunnen binnenwandelen. De politiek, buiten de PVV, is zum kotzen!

   Like

 3. hendrikush zegt:

  Wat een onvoorstelbaar dom en achterlijk volk is dit. Dat komt ook na generaties niet meer goed.

  Like

 4. elisah zegt:

  Wat een rotzooi in die wijk, ipv de boel op te ruimen, gaat het daar van kwaad tot erger.
  De Turkse jongeman in de auto, die wel normaal reageert, zat bij Pauw in de studio zonder zonnebril op, zich zichtbaar te schamen voor zijn vrienden.
  De agressieve aso-man die staat te gooien en spugen op het balkon, doet dat gewoon terwijl zijn vrouw met een kind op de arm erbij staat te kijken. Zo worden die kinderen dus opgevoed, zo’n gedrag krijgen ze van kleins-af-aan mee. Misschien moet de kinderbescherming daar eens op bezoek gaan om zo’n kind uit huis te plaatsen.

  Like

 5. Zachte heelmeesters stinkende wonden.

  Like

 6. Harry zegt:

  Het pleit toch niet voor minister Asscher dat ie meent dat dit soort lieden ” met een goed gesprek ” weer op het goede spoor gezet zouden kunnen worden .
  Hij denkt dat als je ” schaam je ” zegt , dat dat enige invloed uit oefent .
  Dan ben je toch een wereldvreemde mongool ?

  Laat het leger die laatste paar kogels die ze nog hebben voor hun mitrailleurs ze daar maar op leegschieten .
  Moslims zijn onverbeterlijke smeerlappen , tuig van de richel .
  Niks aan verloren .

  Maar wat voor kwalificatie moet je geven aan degenen die die lui hier nog welkom heten ook ?
  En aan imbecielen zoals merkel die gewoon glashard doorgaan met de import ?
  Krijgt zij daar geld voor van de brotherhood of zo ? Uit Saudi ?
  Anders doe je zo iets toch niet ?
  Zelfs een socialist is toch niet ZO achterlijk ?

  Like

 7. Cathja zegt:

  Met ‘dank’ aan al dat tuig dat ons continue intimideert, beledigt, uitkotst, uitscheldt en aanvalt, hebben wij nu een land waar onrust heerst, en waar steeds meer politie op straat noodzakelijk is om de orde te bewaren en/of te herstellen!

  “Dank jullie wel, schoften, die ons mooie land komen verzieken met jullie achterlijkheid en criminele gedrag!!”

  Ik wil Nederland weer terug! MIJN land wordt naar de knoppen geholpen door buitenlanders, vreemdelingen! Ik zeg dit expres zo, omdat zij NOOIT Nederlanders zullen worden. Daarvoor missen zij tál van kwaliteiten!

  Rotten jullie alsjeblieft op naar het land waar het leven 100x ‘beter’ is: Turkije. Ook de Marokkanen mogen wat mij betreft vertrekken. Alleen dan bestaat er een kans dat mijn kinderen en kleinkinderen ook een mooi leven kunnen leiden in ons land.

  Like

  • ReaGluurder zegt:

   ‘Ik wil Nederland weer terug! MIJN land wordt naar de knoppen geholpen door buitenlanders, vreemdelingen!’ Wat dacht je van het gekozen tuig op Het Binnenhof!! We hebben ons dit zelf allemaal aangedaan!!

   Like

   • Cathja zegt:

    @ ReaGluurder om 15:04

    Nou, IK voel me niet aangesproken hoor! Ik heb de GOEDE KEUS gemaakt. Dat mijn partij niet regeert kan ik alleen maar betreuren.

    Like

 8. Thoth zegt:

  Tjonge, tjonge, zie hier een Marokkaan die eieren gooit en spuwt. Ik zou zeggen, de Nederlandse identiteit afpakken en terug naar Marokko….

  Like

 9. Joannes den Hollander zegt:

  Dat met eieren en glas gooiende beestmensch op het balkon stond op een ideale schootsafstand om de kopo van zijn romp te scheiden met een riotgun. Rust de politie daar mee uit. Zeer effectief.

  Like

 10. N.E. Derlander zegt:

  Is die engerd, die glas naar de journalist gooide nog opgepakt? Sommige mensen gaan immers voor 3 jaar in voorarrest voor het gooien van een waxinelichthoudertje.

  De politie deed niets, omdat er een camera in de buurt was (????), maar pakte wel met fors geweld witmannen op, terwijl de camera’draaide (????). Hoezo etnisch profileren?

  Like

  • N.E. Derlander zegt:

   Is het gooien van glas, zoals hier gebeurt, een poging tot doodslag? Het OM heeft geen aangifte nodig. Waarom is hier nog niet ingegrepen door het OM?

   Like

  • N.E. Derlander zegt:

   Enige tijd gelede, toen een boze meneer met kind op zijn arm, een Gutmensch mevrouw uitschold, omdat zij hem verweet tegen een AZC in zijn dorp te zijn, toen stond heel zogenaamd “humaan” links Nederland luidkeels te oreren dat het een schande was: de scheldpartij met een klein kind op zijn arm.

   Benieuwd of deze meneer hier in Zaandam, die glas gooit en grof scheld naar de verslaggever van Pownews, ook het nodige krijgt toegevoegd van zogenaamd “humaan” links Nederland.

   Geliked door 1 persoon

 11. Sabeltant zegt:

  Zaandam een gat in Nederland waar 25 man politie de grootste moeite hebben om slechts één enkele winkel bereikbaar te houden.
  Wat een lachertje.
  Deze wijk is volledig door islamitisch tuig overgenomen.
  De politie staat machteloos, die paar mensen die ze aanhouden, zullen als olie op het vuur werken.
  Erdogan heeft zijn volgelingen een peptalk gegeven en de mannetjes staan stijf van de adrenaline klaar om aan te vallen tegen alles wat ze in de weg staat.
  De Gaza strook is er niets bij, kinderen en vrouwen laten provoceren en zodra er een slachtoffer valt de wijk in brand steken.
  Kijk maar naar de grote steden in Europa waar honderden wijken zijn overgenomen.
  Politie zie je daar enkel nog maar in zwaar bewaakte colonnes rijden.
  Daar hebben lokale machthebbers de wijken al opgegeven terwijl onze leiders hun uiterste best doen om Europa in verval te storten door miljoenen islamieten binnen te halen.
  Zaandam is nu breed in het nieuws maar tientallen steden in ons land ervaren deze overlast van personen met dezelfde etnisch religieuze achtergrond.
  De wijken worden overgenomen, de eerste stap naar een autonoom gebied.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Sabeltant om 10:32

   “De wijken worden overgenomen, de eerste stap naar een autonoom gebied”.
   Gekke Geke vindt het prima. Waar maken we ons toch zo druk over? Jongeren mogen toch wel ergens een beetje rondhangen…? 😦

   Like

 12. ReaGluurder zegt:

  Walgelijk!! Kan het Tuig van Het Binnenhof mooi even ‘De Verrijking’ aanschouwen die ze ons door de strot hebben gedouwd!! ‘Het UitkeringsInfuus op zijn best!! Het land van mijn Voorouders door en door verkloot!!

  Like

 13. leefbarbaar zegt:

  Het paard van Troje schijt zich leeg.
  Mooie beelden weer van een jongere zonder stageplek, die onbegrepen is: dit blijkt zomaar een schurkenturk van 40 jaar met aanpalende broedbak, die van zijn (ons!) balkon eieren en flessen gooit naar journalisten. En de politie is nog steeds eigendom van de PvdA, want die doet niks daar tegen. TV-beelden, die niet passen in het beeld dat de staatsmedia ons voorschotelen.

  Voor de rest; er komt een actieplan inzake de overlast van gastarbeiders. Waarmee men wil zeggen, dat ze niet gaan handhaven en er lucratieve rapporten geschreven kunnen worden door linxe ambtenaren en foute politici, die zichzelf verhuren als ZZP-adviseur, zodat men over drie jaar een “pilot” gaat starten om beter te verbinden.

  Het wachten is nu op escalatie en deportatie. Jaren van duisternis en ellende enkel en alleen omdat politici zijn bezweken onder hebzucht en policor onbenul.

  Geliked door 1 persoon

  • Aegolius cs zegt:

   Een aantal video’s op welke wijze de overheid zich handhaafde:

   25 augustus 1970: De “Damslapers” (de Hippies) worden door mariniers (de “Jannen”) met knuppels en koppelriemen van de Dam ‘geveegd’…

   1966: de Telegraafrellen n.a.v. het Bouwvakkersoproer in Amsterdam – oude filmbeelden

   1975: Hevige rellen in de Nieuwmarktbuurt te Amsterdam – oude filmbeelden

   In de veranderende burgerlijke wereld heeft de overheid: ………. Zelf invullen aub.

   Like

   • delamontagne zegt:

    De “Turken-rellen”, jaren 70.
    TOEN DE DIVERSE WIJKEN IN DE NL-STEDEN, nog niet helemaal geïslamiseerd/ge-allochtoniseerd waren……………….

    Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @leefbarbaar: 11.07. uur. U heeft gelijk, ik beweer het al langer hier: ‘we hebben enkel nog linkspolitie en/of moslimpolitie. Die dat niet willen zien, zijn stekeblind. De PvdA regeert de ambtenarij!

   Like

 14. rightie zegt:

  Ik woon in Amerika. Het is niet te geloven wat er met Nederland gebeurd is. Ik mag toch hopen dat er behoorlijk wat linxe gutmenschen in Zaandam wonen die hier actief de gevolgen van over zich heen krijgen. Mensen, schaf in Oost Europa een wapen aan! Ga op internet naar Amerikaanse gun fora, daar zal men u graag adviseren wat u aan de hand van uw persoonlijke situatie het beste kunt aanschaffen! Dit loopt toch helemaal uit de klauw met dat islamitische kankervolk?

  Like

 15. Johan zegt:

  Spugende moslims die ook nog met glas gooien. Uitgemaakt worden voor hoerenkinderen. En ondertussen worden onze vrouwen en dochters in Ede en elders verkracht door dat soort volk.
  Wanneer komt hier nou eens een einde aan ?
  Vergeet het maar. Dit is pas het begin en het gaat steeds erger worden. Over enkele jaren is het in iedere stad in Nederland raak. Nu lijkt het nog incidenteel, maar dat is het niet.
  Het is een structureel probleem met een groep van indringers in ons land, voornamelijk moslims, die zich weigeren aan te passen. Hoe groter ze in getale zijn, hoe arroganter en gevaarlijker ze worden.

  Like

 16. Sjaak zegt:

  De klotemarrokaan die met eieren heeft gesmeten en spuugde,
  heeft nu een nadeel ! Hij is mooi in beeld op genomen !
  Nu wachten we nog even af, wie hem zijn kop van zijn romp trekt !
  Dit is de afval van deze gezelschap !

  Like

 17. koddebeier zegt:

  Is flink de gummiknuppel er overheen dat is het enige wat ze begrijpen !!

  Like

 18. BertG. zegt:

  Dan ben je toch knap kinderachtig gebleven als je als volwassen kerel met vrouw en kinderen nog steeds eieren staat te gooien.
  Het gedrag van een vervelend kereltje van 12, verder is de man nooit gekomen.
  En nou 3x raden hoe dat kereltje zijn kinderen op laat groeien, want opvoeden kan ik het niet noemen.
  Exact hetzelfde dus, en zo komt er nooit een eind aan daar.
  En zo gaat het al vanaf dat de 1ste allochtoon hier binnen kwam wandelen, ze blijven zich gedragen als kleine zeer vervelende kinderen, generatie na generatie………………

  Like

  • leefbarbaar zegt:

   Leuke klus voor een onafhankelijke journalist; wie is die meneer?
   Het adres heb je zo, veel google streetview.
   Dan eens kijken wie er woont.
   Best kans dat meneer een politicus is van de klaverpartij, GsL.
   Of adviseur van een islamitisch bruggenbouwerscollectief van D66.
   Ambtenaar beleidszaken woningbouw en glasrecycling.
   Gematigd imam.
   Balkonjihadist met vaderschapsverlof.
   Toyboy van Erdogan.
   Of gewoon een luie Kudtt… die te beroerd is om te werken.

   Dat zou ik best willen weten, want volgens de staatsomroepen rellen alleen boefjes; pubertjes, die geen stageplek kunnen vinden.
   Dit toont maar weer dat de werkelijkheid anders is. Moslims haten ons.

   Geliked door 1 persoon

 19. ReaGluurder zegt:

  Dankzij de vloggers krijgen we een mooi inkijkje in NL2016, de verrijking die ons beloofd werd!! Haha, je moet wel heul errug wereldvreemd zijn om dit uit je strot te kunnen krijgen. 100en miljarden zijn er tegen aangegooid om dit volk koest te houden. Die Minkukels op Het Binnenhof haat ik nog meer dan tigduizend van ‘dat soort op het balkon’ op een bult!!

  Like

 20. BertG. zegt:

  Toen ik 15-17 was. toen waren er geen buurthuizen.
  Wij zochten op onze Zundapp’s/ Kreidles een hooiberg op, die we uitholden (binnen kant leeg maken) om daar in te zitten.

  Like

  • elisah zegt:

   Ik heb ook nog nooit de binnenkant van een buurthuis gezien, mijn kinderen ook niet, die hebben thuis en bij hun vrienden genoeg plek om zich te amuseren en hangen niet rond op straat. Trouwens, best gevaarlijk zo’n hooiberg, ik heb wel eens gehoord dat bij instorting mensen dood kunnen blijven.

   Like

  • Cathja zegt:

   @ BertG. om 16:56

   Ja ja….., ‘om daar in te zitten’…. 😉

   Like

  • Cathja zegt:

   @ BertG. om 23:05

   Geintje hoor Bert!

   In Twente hebben de jongelui het wel eens over brommers kiek’n. Geloof mij maar dat ze met die uitspraak iets heel anders bedoelen dan het bekijken van elkaars brommers….!
   Jouw hooibergverhaal komt daar dan dicht in de buurt. 🙂

   Like

 21. Petra DeBoer zegt:

  Met dank aan Tunahan Kuzu en Selcuk Öztürk voor de hetze tegen de pers en met name tegen Pow.

  Like

 22. joopklepzeiker zegt:

  De buurthuizen zullen onze kazernes zijn !

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s