Bautzen: Morgen (18-09-2016) demonstratie tegen migrantengeweld

screenshot_87

(Vertaling: E.J. Bron)

Migrantengeweld stoppen. Geen Berlijnse toestanden in Bautzen!

Afgelopen dinsdag en woensdag kwam het in Bautzen tot ongeregeldheden door zogenaamde “vluchtelingen”. Wij verzetten ons! Kom op zondag, 18 september 2016, om 14.00 uur naar de Kornmarkt bij de Reichenturm in Bautzen voor een manifestatie tegen de vernietiging van de Europese vrede. Met een lange mars door de binnenstad.

Al op 25 juni 2016 kwam het in Bautzen tot een massale vechtpartij door “asielzoekers”. Volgens de politie sloegen meerdere “vluchtelingen” met stokken en stangen op elkaar in, waarbij drie mensen gewond raakten.

Dit agressiepotentieel trad afgelopen dinsdag opnieuw aan het licht. Een “asielzoeker” viel in de nacht naar woensdag een 32-jarige aan met een afgebroken fles en verwondde hem zwaar.

Volgens getuigenverklaringen komt er al wekenlang een groep “asielzoekers” bij elkaar op de Kornmarkt, het zou regelmatig tot intimidatie en gepest komen.

De “Dresdner morgenpost” schrijft hierover: “Zoals de ´Sächsische Zeitung´ bericht, zijn buurtbewoners en winkeliers steeds zenuwachtiger door de situatie rondom de Kornmarkt. Het hotel vreest een daling van het aantal overnachtingen, omdat er steeds opnieuw hotelgasten vooral ´s avonds lastig worden gevallen door dronkaards.”

In de nacht naar donderdag escaleerde de situatie op de Kornmarkt opnieuw. Het kwam tot ruzie tussen de buurtbewoners en de groep “asielzoekers”. De politie haalde beide partijen uit elkaar en werd vervolgens door de “asielzoekers” bekogeld met stokken, flessen en andere voorwerpen!

Dit toont heel duidelijk aan van welk “kamp” het geweld uitging!

“De avond daarvoor was er al sprake van ruzie en gevechten tussen de beide groepen, bovendien werd er met flessen gegooid. De veroorzaker van de ruzie zouden jonge “vluchtelingen” geweest zijn, aldus de politie”, schrijft de “Sächsische Zeitung” vandaag.

Dat in aansluiting op deze escalatie moedige burgers de geweldplegers terugdreven naar hun onderkomens, wordt vandaag door de pers als “aanval van een rechtse meute op onschuldige vluchtelingen” misbruikt.

Stop de waanzin! Wij verzetten ons! Op zondag om 14.00 uur op de Kornmarkt!

screenshot_88

Bautzen

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, burgermoed, Duitsland, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, migrantengeweld, Multiculti, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet. Bookmark de permalink .

10 reacties op Bautzen: Morgen (18-09-2016) demonstratie tegen migrantengeweld

  1. Angie1968 zegt:

    Gaat het dan toch gebeuren? De eerste tekenen van voorzichtig verzet? Moge het snel omslaan in agressieve weerstand, dat is de taal die asielzeikerds begrijpen! Dit is volk dat op een heeeel laag beschavingsniveau functioneert. Die zul je niet imponeren met gepast geweld. Dat zal toch echt grof en bot moeten zijn.

    Like

  2. Thoth zegt:

    Ja hoor, dat zijn de linkse terroristen broeders. Hetzelfde als AFA, etc..

    Like

  3. louis-portugal zegt:

    Ik dacht even dat het geweld TEGEN VLUCHTELINGEN bwas, maar het is ook tegen de bevolking bedoeld zie ik.

    Like

  4. Hans zegt:

    Weer een prachtdorp, met een rijke historie trouwens, wat kapotgemaakt wordt door primaten van de inteelt persuasie.
    Ze moeten de martelkamers in Schloss Bautzen weer openstellen en er maar gewoon aan beginnen.
    Daar gaat het uiteindelijk toch naar toe.
    Het is wij of zij.
    Wij dus.

    Like

  5. Lekker met zijn alle laten uit knokken. Er moet toch eerst wat gebeuren. Ik zou zeggen mep ze het dorp uit, gewoon oplaten rotten. Laten voelen dat zij niet gewenst zijn.

    Like

  6. Pieter zegt:

    Prachtige foto van Bautzen, dat is Europese cultuur. Helaas voldoet dat niet voor Merkel.

    Like

  7. Gerrit Tienkamp zegt:

    Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogden reageerde:

    Like

  8. Jan zegt:

    Asociaal gedrag van moslims in Amerika: massaal door winkelcentrum rennen om de zaken te verwoesten en klandizie te verjagen
    Minnesotastan:

    Every year thousands of Muslims gather at Minnesota’s Mall of America – not to shop – but to celebrate the Islamic holiday of Eid Al Adha.

    This year Muslim mobs ran through the mall terrorizing shoppers.
    (video)
    http://www.thegatewaypundit.com/2016/09/wild-video-muslim-horde-storms-mall-american-eid-al-adha-holiday/

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie