Björn Höcke: Ik eis een politiek voor ons volk!

screenshot_73

(Vertaling: E.J. Bron)

De fractievoorzitter van de AfD in het parlement van de Duitse deelstaat Thüringen, Björn Höcke (foto), heeft tijdens een burgerdialoog in de gemeente Obermehler in het noorden van Thüringen vrijdagavond een standpunt ingenomen over een melding van de krant “Thüringische Allgemeine”, volgens welke de sporen van ISIS nu ook naar Thüringen leiden en volgens de binnenlandse veiligheidsdienst een aanzienlijk potentieel gevaar vormen:

pi-news

“Deze ISIS wil ik niet in Thüringen hebben. Ik ben het mooipraten van de situatie door de oude partijen gewoon zat. Ik ben het onnozele integratie-gezwets en de onnozele politieke correctheid, die als meeldauw over ons land ligt, gewoon spuugzat. Ik eis niets anders dan iets vanzelfsprekends: Ik eis een politiek voor ons volk!”

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Allochtonen, asielwaanzin, Duitsland, gezond realisme, political correctness. Bookmark de permalink .

7 reacties op Björn Höcke: Ik eis een politiek voor ons volk!

 1. Goedemorgen, die is goed wakker. Nou de rest nog. Hij spreekt duidelijke taal, die het volk graag horen wil. Ik hoop dat dit zich nu veel meer gaat verspreiden en dat het ook onze kant zal uitkomen.

  Like

 2. bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

  bravo, ik eis het met u voor Nederland!

  Like

 3. joga zegt:

  Let wel, dit is alleen te horen in het voormalige DDR-gebied, waar nog zeer veel arme Duitsers wonen en de werkloosheid hoog is. Maar in het Ruhrgebied zijn al hele steden reeds bezet en hoor je nauwelijks iets, want daar is het tuig al de baas en de autochtone Duitser, die er hier en daar nog tussenzit doodsbang.

  Like

 4. Cathja zegt:

  Bravo! Gooi het er maar uit. Het moet inderdaad maar eens afgelopen zijn met dat politiek correcte ge-ouwehoer! Daar gaan we kapot aan.
  Noem de dingen bij de naam. Maak duidelijk dat dit verkeerde beleid van de overheid zal leiden tot de ondergang van de natie. Er hadden al veel eerder maatregelen genomen moeten worden om te voorkomen dat IS-strijders voet op Europese bodem konden zetten. Niemand heeft exact in beeld wat er ongezien is binnengeslopen, omdat er domweg niet geregistreerd werd. Een zeer grote nalatigheid, die groot gevaar oplevert voor onze volkeren!

  Het wachten is nu op de volgende aanslag….

  Like

 5. Jan zegt:

  Plaat voor de kop: burgemeester maakt stemmers op Afd uit voor nazi’s, ‘want het zijn racisten en xenofoben’

  Vor Berlin-Wahl – Bürgermeister Müller: „10 bis 14 Prozent für AfD ist Zeichen für Nazi-Comeback“

  „Schulterzucken? 10-14% AfD sind egal? Sie sind es nicht. Sie werden auf der ganzen Welt als ein Zeichen des Wiederaufstiegs der Rechten und Nazis in Deutschland gewertet werden“, schreibt Berlins Bürgermeister Michael Müller drei Tage vor der Wahl auf seiner Facebook-Seite.

  „Ich bin es leid, dass man Rassismus, Intoleranz und Menschenfeindlichkeit nicht mehr benennen kann, ohne dass einem „die Nazi-Keule“ vorgeworfen wird“, so Müller und findet für seine Worte Zustimmung.

  http://www.epochtimes.de/politik/deutschland/vor-berlin-wahl-buergermeister-mueller-10-bis-14-prozent-fuer-afd-ist-zeichen-nazi-comeback-a1935308.html

  Like

 6. sophie zegt:

  Beste joga, zou het niet zo zijn dat in dit gebied de gevolgen van de dictatuur nog niet vergeten zijn. Zij weten als geen ander wat leven in een dictatuur betekent. Heel slinks is de sovjetdictatuur van toen nu verplaatst naar Brussel. Dat herkennen de ex Oostbloklanden maar al te goed.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  De man heeft volkomen gelijk. Maar net als in Nederland, moet de meerderheid der Duitse kiezers nog wakker worden, en de gevestigde partijen, als: CDU,SPD,FDP, en de CSU, en die Grüne weg stemmen. Gelooft U dat dat zal gebeuren? Ik twijfel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s