DENK-Kamerlid Öztürk draait helemaal door: Nederlandse overheid moet salarissen imams betalen!

screenshot_80

(Door: Paul van der Bas)

Als buitenlandse financiering van moskeeën wordt verboden, moet Nederland die financiering op zich nemen, vindt het DENK-Kamerlid.

Selçuk Öztürk (foto) van DENK heeft zich weer van zijn meest gekke kant laten zien. Het besnorde DENK-Kamerlid schoot volledig uit zijn slof op Facebook naar aanleiding van een motie van het CDA, de ChristenUnie en de SGP. Die motie roept de regering op om de financiering van gebedshuizen in Nederland door de Turkse overheid een halt toe te roepen. Op deze manier moet de “ongewenste invloed” van het Turkse ministerie Diyanet worden ingedamd, zo menen de drie christelijke partijen. En dát schiet bij Öztürk natuurlijk in het verkeerde keelgat.

Lees verder>>>
(h/t “Heer M”)
dds

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Eurabië, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, Turken, Turkije, verloedering. Bookmark de permalink .

39 reacties op DENK-Kamerlid Öztürk draait helemaal door: Nederlandse overheid moet salarissen imams betalen!

 1. Die vent is echt van lotje getikt. Ge Nederlandse staat moet het salaris betalen van haat zaaiende imans, en dan zeggen we PLEUR OP. Daar beginnen we niet aan.

  Like

 2. Manna zegt:

  Mohammed: de WITTE profeet met ZWARTE slaven

  Wie is de blankste profeet in de geschiedenis? U denkt wellicht Joseph Smith, de oprichting van de mormonen? Maar wat als ik u vertel dat er een profeet is die zo wit is als je Joseph Smith met hem vergelijkt, Smith eerder lijkt op Malcolm X. Hij is zo wit dat een bolletje vanille-ijs schreeuwt ‘weg met hem, hij verblindt me’. Hij is zo wit dat zelfs zijn 9 jarig bruidje geen nachtlichte nodig had.

  Wat als ik u ook vertel dat deze bleke witte profeet zwarte slaven had en aan Ethiopiers refereerde als zijnde rozijnenkoppen? Zou u hem een racist noemen? Of geeft u hem een vrijkaart omdat onze verwachtingen weer tot aan de grond dalen, op het moment dat we het hebben over de profeet van de islam?

  DE PROFEET MOHAMMED
  Blanke eigenaar van zwarte slaven

  Veel mensen, die niet de islamitische bronnen hebben gelezen, gaan er van uit dat Mohammed een donkere huid had, maar arabieren worden geclassificeerd als zijnde ‘Kaukasisch’ en zijn in verschillende tinten en soorten. Dus als we willen weten hoe mohammed eruitzag, moeten we zoeken naar de beschrijvingen zoals deze zijn aangegeven in de Hadith.

  Welnu, als Mohammed zich begaf onder een groep van arabieren, hoe zouden we hem dan kunnen herkennen?:
  63. Narrated Anas bin Malik
  Terwijl we met de profeet in een moskee zaten, kwam een man op een kameel aan. Hij liet zijn kameel bukken in de moske, bond zijn voorpoten vast en zei: “wie onder jullie is Mohammed?”. Op dat moment zat Mohammed onder ons (zijn metgezellen) en leunde op zijn arm. We antwoordden : “de WITTE man die op zijn arm leunt”.
  ‘Hé, wie van jullie is Mohammed? Deze witte ‘Tom Willis’-uitziende witmans die leunt op zijn witte arm, dat is ‘em.’

  Maar, laten we doorlezen over deze man die de Brady Bunch eruit laat zien als NWA (zwarte hiphopband).:
  Sahih Muslim, 6081
  Het is overgeleverd dat Abu Jahaifah zei:
  ‘Ik zag de boodschapper van Allah, hij had een wit uiterlijk en een aantal witte haren’.
  Een wit uiterlijk met witte haren. Wie wist dat Anderson Cooper (zeer blanke US-journalist) een 7de eeuwse profeet was?
  Sahih Muslim, 6071
  Het was overgeleverd van Al-Jurairi van Abu At-Tufail:
  “Ik zei tegen hem: ‘Heb je de boodschapper van Allah gezien?’ Hij zei : ‘Ja, hij was blank met een elegant gezicht’.
  Deze vent is zo wit dat hij Koningin Elizabeth eruit laat zien als Queen Latifa (US-celeb). En de moslim-bronnen vermeldden keer op keer hoe wit Mohammed wel niet was. Ze vertellen ons hoe wit zijn scheenbenen wel niet waren, hoe wit zijn heup wel niet was , hoe wit zijn been wel niet was, de witheid van zijn buik en de witheid van zijn onderarmen, de witheid van zijn ellebogen, de witheid van zijn en de witheid van zijn wangen.

  Gebaseerd op deze omschrijvingen kon een vriend van mij bij de politie de volgende schets tekenen:
  ‘Heeft u deze man gezien? ‘ (toont blanco vel) Het profiel vermengd zichmet het wit van het papier.
  Als zijnoot aan mijn Jihadi-vrienden: ik weet niet of dit profiel onder de verboden tekening/cartoon van Mohammed?
  valt. Maar dat interesseert me niet echt.

  Dus, Mohammed was witter dan slagroom. Maar zodra hij niet gebruikt werd als toefje voor appeltaart, was Mohammed een voorbeeld voor zijn volgelingen en hield een straf regime voor zijn zwarte slaven.:
  7263 Narreted Umer
  ‘Ik ging naar (het huis van de profeet) en aanschouwde, Allah’s boodschapper bevond zich in de kelderruimte (Mashruba) en een zwarte slaaf stond bovenaan de trap. Ik zei tegen de slaaf: ‘Vertel (de profeet) dat Umar bin Al-Khatted er is (en toestemming vraagt binnen te komen). Daarna liet hij me binnen.
  6161 Narrated Anas bin Malik
  Allah’s boodschapper was op reis en had bij hem een zwarte slaaf genaamd Anjasha, en hij bestuurde de kamelen (heel snel, en er zaten vrouwen op de kamelen). Allah’s boodschapper zei: ‘Waihaka (moge Allah te genadig zijn) o Anasja! Begeleid (de kamelen) langzaam, met deze glazen vaten (vrouwen)’.

  En dan hebben we er nog één met een zwarte slaaf, Mid’am, die doodgeschoten werd met een pijl.
  Sunan an Nasa i 3858
  Er is overgeleverd dat Abu Hurairah zei:
  ‘we waren bij de boodschapper van Alleah in het jaar van Khaibar, en we kregen geen roofbuit behalve rijkdom, goederen en kleding. Toen gaf een man van Rifaáh bin Zaid aan de boodschapper van Alleah een zwarte slaaf genaamd Mid’am. De boodschapper van Allah ging naar Wadi Al-Qura. Aangekomen in Wadi al-Qura was Midám de bagage van de boodschapper aan het uitladen, toen kwam er een pijl en doodde hem . De mensen zeiden: ‘Gefeliciteerd. Jij gaat naar het paradijs.’, maar de boodschapper van Allah zei: ‘Nee, bij de Ene in wiens Hand mijn ziel is! De mantel die pakte van de roofbuit van de day van Khaibar verbrandt hem met vuur.’ Toen de mensen dit hoorden

  Voor de duidelijkheid: Mohammed had seks met een 9 jarig meisje, beroofde karaven, onthoofde honderden joden maar hij de goed, maar de zwarte slaaf, die een mantel pakte voordat de buit verdeeld was, gaat naar de hel. Welkom bij de islam…

  ‘Bepalingen van het hiernamaals’ (Ibn Qayyim Al-jawziya), pagina 30-31, vermeldt 28 mannelijke en 12 vrouwelijke slaven van mohammed. Sommige waren donker, andere niet, maar Mohammed veranderde de naam van één van zijn zwarte slaven in ‘schip’, als in slavenschip, want hij belaadde deze slaaf als een schip dat alles moest dragen. Passage 66, beginnend met dieren voor dieren ruilen (!) , vermeld dat Mohammed 2 zwarte slaven ruilde voor een arabische, omdat deze zich tot de islam had bekeerd. We weten dat mohammed seks had met zijn slaven (v), want er werd er een zwanger van hem (Ibn Ishaq, p.653), maar geen zorgen: een blanke leider die een slavin zwanger maakt is alleen een probleem als je Thomas Jefferson heet.

  Over leiders besproken: het klakkeloos opvolgen van bevelen was zo belangrijk voor Mohammed, dat toen hij gehoorzaamheid wilde benadrukken, vertelde hij dat ze zelfs de meest incapabele leider moesten gehoorzamen. Het voorbeeld dat volgde staat vermeldt in Sahih al-Bukhari 7142: “zelfs als hij een Ethiopische (zwarte) man met een kop als een rozijn is”…
  Een vergelijkbaar voorbeeld is te vinden in Sahih Muslim 3138, waarin hij zegt je leider te gehoorzamen zelfs als het een zwarte slaaf is die ledematen mist….

  Dus de slechts mogelijke leider, volgens Mohammed, zou een zwarte slaaf zijn. Hierbij moet wel worden vermeldt dat vrouwen niet in deze hierarchie benoemt zijn… : 7099 “een natie zal nooit slagen als ze een vrouw als leider hebben”.

  Maar het wordt steeds erger, want Mohammed beschrijft ook hoe Satan eruit ziet: in Life of mohammed, 243: ‘de apostel zei: “als iemand wil weten hoe satan eruitziet, moet kijken naar Nabtal b. al-Harith!” Dit was een robuuste zwarte man met golvend lang haar, vurige ogen en donker blozende wangen.

  Wie is de profeet? : Deze witmans!
  Wie is Satan? : Die zwarte daar…

  Dus hoe is het mogelijk dat een religie die gesticht is door een witmans, zwarte slaven had, Ethiopiers rozijnenkoppen noemde, zei dat Satan eruitzag als een neger, ooit de reputatie kreeg onder de Afrikaans/Amerikaanse moslimbevolking dat het hedendaags heeft?!? Welnu, in het westen bestaat een grote ignorantie / onwetendheid over de islam. Mensen weten gewoon niet de meest simpele feiten over Mohammed of de Koran. En hierdoor kunnen moslim predikers zeggen wat ze maar willen zonder dat iemand hen corrigeerd.

  Dus als een moslim prediker praat met een vrouw die geinteresseerd is in vrouwenrechten, dan is Mohammed de Kampioen van emancipatie. Wordt gepraat met iemand met wetenschappelijke interesses: “De Koran is een wetenschappelijk meesterwerk; gevuld met miraculeuze wetenschappelijk inzichten die pas eeuwenjaren ontdekt werden”. Als het gaat om raciale ongerechtigheid: “Islam bevrijd slaven en draagt zorg voor raciale gelijkheid”. Allemaal absolute nonsens, maar men bekeerd zich omdat ze geloven wat ze verteld worden zonder te lezen of het verhaal van de prediker wel klopt. Welnu, voor diegenen die deze boodschap voor waar aannam, voor diegenen die de predikker geloofden die zei, “als je de witmans wilt ‘pakken’, moet je je tot de islam bekeren. “. De religie van een witmans, die zwarte slaven kocht, verkocht en hield en wiens volgelingen zwarte slavenhandel institutionaliseerden (voordat de europeanen zich hier ook mee bezig gingen houden), en zelfs nu nog in zwarte slaven handelen. Ik zeg het en blijf het zeggen: ze hebben je voor de gek gehouden. Dit is wat witte profeten met zwarte slaven doen!!!

  Maar nu je gezien hebt wat de moslim bronnen zeggen; en dat de weet dat je misleidt bent, heb je een keuze:
  Je kunt de islam vaarwel zeggen, of je kunt deze man blijven volgen die volgens de meest betrouwbare bronnen in de islam een racist was, en wiens leer ras-gebaseerd is en al 14 eeuwen de basis is voor raciaal onderscheidt in de islamitische samenleving.

  Besef je wel, dat als je slavendrijver bijft vereren die zo wit is als slagroom, die zwarte slaven had, Ethiopiërs rozijnenkoppen noemde en zei dat Satan eruitzag als een zwarte man, ben je geen vrijheidsstrijder, of iemand die opkomt voor sociale gelijkheid, of een stijder voor burgerrechten, maar ben je de ultieme slaaf. Als je wilt weten hoe serieus men omgaat met mohammed’s ‘witheid’ in de islamitische wereld, sluit ik af met een quote uit Ayat e Shifa, één van de meest gerespecteerde en betrouwbare boeken, over het leven en leer van Mohammed (section 5):
  ‘Ahmad ibn Sulayman, Sahnun’s metgezel, zei dat diegene die zei dat de profeet zwart was, vermoord moet worden. De profeet was niet zwart.’ Dus als je zei dat Mohammed een zwarte man was, betekende dit je doodsvonnis….

  Geliked door 1 persoon

  • Republikein zegt:

   Zou het nog een keer gebeuren, manna uit de lucht?
   Mooi artikel trouwens.

   Like

   • Manna zegt:

    dank. had gehoopt dat EJ hem apart zou plaatsen. maar helaas regent het actualiteiten. begrijp het wel, maar kennis over islam is even belangrijk. zeker omdat het aanttont dat mohammed/ islam racistisch als de hel is…

    Like

 3. joopklepzeiker zegt:

  Scheiding van religie en staat is deze islamist vreemd , maar het maakt het allemaal wel wat duidelijker !

  De sluipende islamisering , als een moordenaar in de nacht of zo u wilt als een wolf tussen de schaapjes .

  Geliked door 1 persoon

 4. joopklepzeiker zegt:

  Afvoeren in een dwangbuis de eerste keer dat hij in de kamer verschijnt .

  Like

 5. ReaGluurder zegt:

  Syl zal toch niet de boel opjuinen bij DENK? Of toch? Oh oh, lekker indutten is er strakkies niet meer bij in de 2e (slaap)Kamer! Turkse toestanden!!

  Like

 6. Gomes zegt:

  Geen slecht idee,maar dan wel “wiens brood men eet” dus één onvertogen woord is sluiten en enkele reis.

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Wat een debiel !!

  Like

 8. Thoth zegt:

  Hij moet zijn baard langer laten groeien, mo vindt dit helemaal niks, f.e., hij komt’ie niet in het paradijs….

  Like

 9. Sjaak zegt:

  De smerige ratten komen uit hun holletje gekropen !
  Genoeg tijd verstreken ! Oprotten !
  Ga terug naar een tering moslimland je boodschap verkondigen !

  Like

 10. Carthago zegt:

  De Turkestan nazi wil dus ook zo’n wajong rapper regeling voor de imamnazi’s,moet kunnen in de bananenrepubliek.De geitenneukers worden steeds brutaler,dat wordt je ook als alle geiten gekeeld zijn na zo’n offerfeest en niets meer hebt om na het “debatteren “te overrompelen.

  Like

 11. This trojan horse wears his darkness with a filthy empty smile, and IS ALL condoned and paid for by YOU.

  Like

 12. zoishet zegt:

  Ben ik helemaal met hem eens. Echt, geloof me maar. Een zeer goed voorstel met verstrekkende gevolgen. Ik ga lezingen uit de Bijbel voorlezen in mijn garage. Kan ik de volgende week ophouden met werken. Gelijke monniken (sorry: imams) Gelijke boerka’s.

  Geliked door 1 persoon

 13. Steven zegt:

  Ze moeten dit soort tering partijen die alleen bezig zijn met hun eigen gemeenschap verbieden!
  Maar ja…zo snugger zijn ze in nederland nog niet!

  Like

 14. Anja Oudenes zegt:

  Denk iedere keer het kan niet gekker worden! Totaal gestoord die idioten . Uit de regering ,weg met de Moskeeen,,weg met de Imams ,weg met dat kutvolk.Tjonge jonge moet aan mijn bloeddruk denken,maar wat een gekken !!!

  Like

 15. Alex Delarge zegt:

  Hij voert uitstekend campagne voor Geert Wilders. Ik hoop echt van ganse harte dat er nog veel meer gekkigheid uit zijn mond komt voor maart.

  Like

 16. Tom Hendrix zegt:

  En deze man, is door de Partij van de Allahtonen, gepamperd en aan een Kamerzetel geholpen. Het Paard van Troje, is dankzij de “linkse kerk”, al tientallen jaren binnen. Wat hoop ik op een afstraffing voor met name de PvdA,GL,en de SP, maar ook voor het CDA en D66!

  Geliked door 1 persoon

 17. Nikolaos zegt:

  Hmmm, nee, de “klanten” moeten de imams betalen.

  Like

 18. vanhetgoor zegt:

  Ik vind wel dat de Nederlandse staat alle imams onderdak moet geven . . ., in de EBI in Vught!

  Like

 19. leefbarbaar zegt:

  Ga me niet vertellen dat er ook een imam is met een echte baan.
  Dus ja, we betalen al lang zijn uitkering, wajong, bijstand en 30 toeslagen.
  Dus nee, dat vind ik niet goed; geen cent meer naar een geloof.

  Gezien het NSB-gedrag van de overheid, vermoed ik dat een imam nimmer hoeft te solliciteren in dit land.

  Like

 20. Hendrik zegt:

  Pleur op naar turkije, özturk. Begint zeker levenmoe te worden

  Like

 21. SeeMore zegt:

  Wanneer worden “zetelrovers” van welk pluimage dan ook eindelijk eens uit de kamer gesodemieterd!??
  Om dit marginale gezeik van welke ideologie dan ook te voorkomen; moet er z.s.m. een kiesdrempel ingevoerd worden.

  Like

 22. Doodziek word je van dat hele DENK-zooitje: Het is duidelijk, dat ze op de eerste plaats uit zijn op maat één ding: Tegen de Nederlandse samenleving aan schoppen, nog eerder dan opkomen voor de islamisering (óók wel, overigens) of voor de Turkse belangen. Een stel jengelende kleuters, dat niet eens onder woorden kan brengen, wat het precies wil, dát zijn het! Wat in de jaren ’60 de “Kabouters” waren, dat is nu DENK. -Ietwat gekleurder, natuurlijk, zoals het de tijdgeest betaamt, en daardoor eveneens identiteits-bedreigender, maar net zo onrijp!

  Like

 23. Claudia M. zegt:

  Oh ja, of de Turkse gemeenschap en overig uitkering trekkend import al niet genoeg kost… Ga gezellig in het thuisland op vakantie en blijf er!

  Like

 24. Bas zegt:

  Kamerlid Öztürk laat met zijn ideeën goed merken hij totaal niet in de Nederlandse samenleving staat, noch er ook maar iets van begrijpt. (Wie weet kan hij zijn Fries/ Marokkaanse VVD collega Malik Azmani in de wandelgangen n’s vragen om meer inzicht.)

  Like

 25. Jean zegt:

  Het is al een schande op zichzelf dat een turk in die kamer zit waarvan wordt veronderstelt dat daar “het Nederlandse Volk” vertegenwoordigd wordt, niet dus…..
  Men krijgt opgediend wat men kookt.

  Like

 26. Scheerzeep NU zegt:

  Een imam is geen ambtenaar.

  Leerplicht daar moet je voor betalen en ook de onderwijzer krijgt door de overheid betaalt.

  Godsdienstplicht kennen wij niet in Nederland. Dus de dominees en priesters worden gewoon door de kerk betaalt.
  Die moslims betalen hun eigen imams maar. Zij hebben godsdienstplicht.

  Like

 27. boorzalf zegt:

  Sellie OZturk heeft al een nieuwe presidents kandidaat voor nederland.

  Like

 28. Pieter zegt:

  Bah heb je hem weer met z’n vieze vette kuif en baard, bij elkaar gehouden door kamelenpis.

  Like

 29. J. C. Th. Köhler zegt:

  Zou Ozturk er wel eens bij stilgestaan hebben dat de meest voordehand liggende kwade genius achter de (mislukte?) staatsgreep Erdogan is? Fethulah Gulen is de Marinus van der Lubbe van Erdogan. De enige die profiteert van de hele toestand is Erdogan zelf. Hij heeft nu, net als destijds Hitler, een excuus om allerlei hervormingen door te voeren. En iedereen die er iets tegenin wil brengen wordt onmiddellijk gedemoniseerd als Gulen aanhanger. In Ozturk heeft hij een trouwe handlanger in Nederland.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s