Dit land is van ons! We moeten het heroveren.

screenshot_91

(Door: Joost Niemöller)

Kijk hem daar staan. Op dat balkonnetje. Met zijn kinderen en zijn zwangere, onderdanige vrouw. Nederlanders hebben er alles aan gedaan opdat hij een vooral modern balkonnetje heeft gekregen. Hij houdt een apparaat in zijn hand  dat door de Westerse beschaving is voortgebracht. Goed Nederlands blijkt hij niet te kunnen spreken. Er komen sowieso slechts schunnigheden uit zijn mond. Hij grijpt in zijn kruis, spuugt, gooit met eieren. En hij gooit, vanaf dat balkonnetje, een fles naar een journalist op straat. Die fles is hij nog speciaal gaan halen uit zijn huis. Het is dus een voorbereide moordaanslag. (Al zullen Nederlandse rechters daar dan weer een andere draai aan geven.) Maar de politie vond het niet nodig hem gelijk te arresteren. Het staat allemaal op beeld. Wie weet heeft hij een Nederlands paspoort. Maar wat heeft hij ervoor gedaan om dat Nederlandse paspoort te krijgen? Tja, misschien is hij zelfs in Nederland geboren. Is hij daarom een Nederlander? Ik vind van niet.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, Persvrijheid, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

32 reacties op Dit land is van ons! We moeten het heroveren.

 1. Sabeltant zegt:

  Dit is wat wij in gewoon Nederlands een KUT-Marokkaan noemen.
  Een waardeloos stuk vreten dat zijn leven slijt parasiterend op onze maatschappij.
  Van dit stuk verdriet hoeven wij NIETS te verwachten.
  Het erge is nog dat het zich nog voortplant ook.
  Man man man wat zijn we laag gezonken in dit land dat we dit soort lui tolereren.
  Waar is de politie? Wat gaat de PVDA burgemeester doen aan het gooien van flessen en het maken van obscene gebaren?
  Het is eigenlijk de hoogste tijd om het land te zuiveren van dit soort parasieten.
  Iemand nog de moed om “Wir schaffen das” te roepen bij het zien van dit stuk stront?

  Like

 2. Thom zegt:

  Die Niemöller bakt ze bruin. Nee, luister naar liever naar de paus.

  http://www.rtlnieuws.nl/buitenland/paus-oprechte-gastvrijheid-beschermt-ons-tegen-terreur

  Als je naar de paus luistert en zijn woorden omzet in daden dan kom je vast en zeker snel in de hemel. Hij zegt dat je vluchtelingen op moet vangen als ze op de grond moeten slapen en ze tegemoet moet treden met mededogen en generositeit.

  Ik geloof hem, want als ik maar genoeg vluchtelingen opneem in mijn huis zullen ze beslist niet lang wachten om me met ingeslagen hersenpan naar de hemel te sturen.

  Like

 3. ReaGluurder zegt:

  Dit VOORBEELDig gezinnetje zullen ook wel de nodige hulptroepen over de vloer krijgen en de BELOOFDE soebsidies elke maand. Wat denkt u hoeveel ONS dit allemaal mag kosten? Lekker misdragen en neuqen op ONZE kosten. Allah, wat is het landje van mijn Voorouders verkloot en afgegleden!! Met dank aan Geke F. cs!!

  Like

 4. Joannes den Hollander zegt:

  Typerend gedrag van de vele overmatig agressieve en werkschuwe beestmenschen die in ons land vertoeven.

  Like

  • SeeMore zegt:

   Deze aanwinst lijkt mij toch een redelijk geïntegreerd type.
   Zijn vrouw hoeft geeneens een hoofddoek te dragen…
   Het had dus allemaal nog veel erger gekund (proest)

   Like

   • Steven zegt:

    Zo te zien heeft zijn ‘levenslange zwangere’ vrouw ook nog blaauwe ogen.
    Maar ja, ook dat is tegenwoordig normaal geworden. Zolang het maar geen blanke kerel betreft is alles welkom!

    Like

 5. Mary zegt:

  In 2017 uit de EU, dubbele paspoorten afschaffen, Islam verbieden, moskeeën sluiten, grenzen dicht, socialisme verbieden, wetten wijzigen, rechters vervangen, media op de schop, gevangenissen legen in de zandbak kunnen VVD, PvdA, D66, CDA, zich daar ook vestigen, houden we Wilders over komt het allemaal goed. Zo klaar en opgeruimd!!!!!!

  Like

 6. Driek zegt:

  Vooral deze zin:
  “Maar wat er vooral te doen is: Het besef in ons hoofd moet terug. Het besef dat de grens is bereikt. En dat van nu af aan de herovering gaat beginnen. Dat wij niet vluchten. Want dit land is van ons. Wij, en onze voorouders, hebben dat verdiend”.

  Geliked door 1 persoon

  • Mirjam zegt:

   Wij hoeven dit nog niet eens te zeggen. We hoeven dit niet eens te denken. Het is zo klaar als een klontje dat Nederland van de Nederlanders is. Wij hebben ons echter al jaren het idee in het hoofd laten praten, dat we over sociaal tegenover ‘bezoek’ moeten zijn, en dat heeft het ‘goede’ Nederland geaccepteerd, om maar niet asociaal over te komen.

   Bezoek is echter bezoek en op een gewisse tijd wordt van het bezoek verwacht dat het weer naar huis gaat. En we zijn op het punt aanbeland, dat het ‘feestje’ voorbij is. Wij, de Nederlanders, hoeven niet te zeggen dat ze naar huis moeten gaan, we zetten ze gewoon buiten de deur als ze lastig worden. We brengen ze nog wel naar de poort, maar dan is het afgelopen. Wij willen onze rust, want morgen is er weer een dag. Morgen moet werkend Nederland weer aan de slag. Niet om niet werkend buitenlands bezoek aan de infusie van de bijstand te houden, om ze een fijne eindeloze vakantie te financieren, niet om ze weer als ‘bezoek’ te verwelkomen, nee. Wij moeten aan de slag om onze kinderen en ons land een goede toekomst te creëren, wat ook onze voorouders voor ons hebben proberen te doen en waardoor we er nog zijn. Zij, het bezoek, moet dit ook gaan doen en gewoon naar huis gaan, en niet misbruik maken van de gastvrijheid van de goede gastheer Nederland.

   Een Nederlander ben je pas als je roots in Nederland liggen, je verleden, het verleden van je voorvaderen, die ook hebben gewerkt voor hun nakomelingen en Nederland en anders ben en blijf je een gast. Deze gasten moeten naar huis en daar werken voor opbouw van HUN landen. Hier hebben ze hun gastvrijheid overschreden en verspeeld.

   Like

 7. joopklepzeiker zegt:

  Joost , dan maar snel je pen inruilen voor iets anders !

  Like

 8. Een dubbelloops jachtgeweer met afgezaagde loop geladen met hagel. En dan op zijn kruis mikken, dan heeft hij reden om in zijn kruis te grijpen. En ga en vermenigvuldig u gaat ook niet meer voor hem op.

  Like

 9. Sjaak zegt:

  En nu ligt het aan de gemeente eruit te vinden met wat
  voor een vlees in de kuip hier hebben te doen !
  Zouden ze niks ondernemen zie ik voor dit stuk afval van
  de maatschappij duistere tijden op hem toekomen !
  Denk hij werkelijk dat dit ongestraft blijft ?
  Zou hij op straat de verkeerde tegen komen, is zijn strontkop
  meteen van zijn romp af !
  En laat het een waarschuwing voor al die andere moslimtreiteraars
  zijn, de deksel van de snelkookpan Staat op springen !
  Het grootste nadeel voor jullie is dat rotkoppen meteen te herkennen zijn !
  En heel Europa is inmiddels met jullie klaar, ook hier in Duitsland is het
  vijf na twaalf voor jullie !

  Like

 10. Pieter zegt:

  Z’n zwangere vrouw is vast een Hollandse die niet voor zichzelf kan opkomen en mishandeld wordt.
  Zijn dochtertjes worden vast ook mishandeld en misbruikt. Allemaal zijn ze bang voor deze agressieve islamitische gek. Ik heb medelijden met ze.

  Like

  • elisah zegt:

   Heel misschien is dat zo, maar aan de valse blik op haar gezicht kan je zien dat dit creatuur uit een bepaald milieu komt, dat niets anders gewent is dan dit soort omgangsvormen….

   Like

 11. Thomasson zegt:

  Het gedrag op het balkonnetje is in de laatste jaren de norm onder moslims geworden. Zij mogen dat!! Zij begrijpen dat het land is bijna grijp klaar voor de soldaten van Allah. Zij ruiken al de stront en urinegeur van kamelen en geiten in de pleinen van Nederlandse steden. Zij zien in hun fantasie de slavenmarkten die straks overal zouden verrezen en waar zij heel goedkoop de dochters en zoontjes van hun vroegere Nederlandse buurman kunnen aanschaffen. Zij zien ook de hoofden overal op straat slingeren van Nederlandse Kufars die de schijt hadden aan mijnheer Allah. Ze hoeven geen Nederlanders meer te zijn!. Binnenkort zijn ze de trotse bewoners van Kalifaat Hollandistan. Grote bataljons Jihad soldaten komen nu als vluchtelingen binnen stromen en niemand legt ze een strobreed in de weg. In tegendeel, ze mogen vreten op de kosten van hun toekomstige slachtoffers ..ER wordt voor hen gezongen: Jij bent Welkom in mijn Land!. De bestuurders van dit land zijn zo laf en tam als konijnen. Burgemeesters die de verantwoordelijkheid over de plaatselijke politie hebben, gedragen zich als politieke 06-hoeren uit de TV-reclame met voornamelijk islamitische klandizie. Zij zijn een soort SM Anita’s die alles geweldig vinden. Kijk maar naar Ede, Zaandam, Veghel en elders. De benen van de bestuurders worden gewillig gespreid voor alle categorieën SM: van auto-brandstichting bij de bewoners onder hun hoede tot ware terreur van hele wijken.

  Like

 12. joopklepzeiker zegt:

  PICTURES: Open Borders Activists March Through London Demanding Britain Take More Migrants

  http://www.breitbart.com/london/2016/09/17/pictures-20000-open-borders-activists-call-british-government-take-migrants/

  Like

  • Drs.P. zegt:

   @Joop,
   Met zoveel vreemde debiele slinkse mensen heb je verder geen vijanden meer nodig, zij vragen er om om verkracht te worden door booslim bendes, trouwens, het zijn wel heul veul schokkende foto’s voor een vaderlandslievend mens zoals ik!!!

   Like

 13. Jan zegt:

  Intussen in Amerika:

  #NYPD Det. Brian O’Donnell leaves hospital after he was slashed with meat cleaver in midtown #Manhattan #nbc4ny

  video/1

  Explosion In NYC In Chelsea, At Least 29 Injured,

  Video Of Explosion, 2d Device Reportedly Pressure Cooker…
  http://www.weaselzippers.us/295705-breaking-explosion-in-nyc-in-chelsea/

  Mass Stabbing At Crossroads Mall, St. Cloud, Minnesota, At Least 6 Injured, 1 Reported Killed
  http://www.weaselzippers.us/295744-breaking-mass-stabbing-in-minnesota-mall/

  BREAKING: Explosion At Downtown Mall, Charlottesville, VA…UPDATE: Police Report Likely Transformer Blew
  http://www.weaselzippers.us/295725-breaking-explosion-at-downtown-mall-charlottesville-va/

  Geliked door 1 persoon

 14. leefbarbaar zegt:

  Juist meneer Niemöller, wie is die man?
  We hebben nu de beelden van de mislukte integratie, maar wie is die man nu echt?
  Ik wil zijn CV zien. Ik wil weten hoeveel meer van zijn soort er hier verblijven.
  Ik vermeldde dat al eerder, onder een ander artikel. Haat heeft een gezicht, maar wat doet haat voor de kost?

  Dat Nederland van ons zou zijn is helaas niet waar.
  Ons land bestaat niet meer, is opgenomen in het Vierde Rijk en verkocht aan de elite.
  We hebben een nepregering. Geen politie, geen leger, geen zorg voor iedereen, geen degelijk onderwijs voor iedereen.
  De grondwet bestaat alleen nog op papier en allochtonen zijn vrijgesteld van plichten.
  Ik wil mijn land terug.

  Like

 15. koddebeier zegt:

  En strijkt een vet bedrag aan kinderbijslag op !!
  Schaf de kinderbijslag af, alleen de mossels profiteren er van !!

  Like

 16. Jean zegt:

  Geen dure processen aan verknoeien, gewoon dat zootje oppakken en afleveren op Afrikaans grondgebied, daar kan hij zich amuseren met alla en pedo mohamed, hier hoort dergelijke rotzooi niet thuis en zeker niet in onze woningen en samenleving.
  Eruit met dergelijk gespuis want het lontje is zeer kort aan ’t worden….

  Like

 17. @ Pieter medelijden ? Hahahhahaha.
  We hebben een uitdrukking voor dat soort wijven dat noemen we een aandachtshoer.
  Probleem geval maarja negatieve aandacht is ook aandacht he ?.
  Van mij mag ze zo met die vent ernaast van het balkon af doodvallen opgeruimd staat netjes en nee ik help niet vegen zoek maar een gastarbeider mooi woord he ?.

  Like

 18. Guardiacivil zegt:

  Zag ik nou BETONROT aan dat balkonnetje?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s