En wat doet Europa als er 100 miljoen Afrikanen komen?

screenshot_76

(Door: Marco Maier – Vertaling: E.J. Bron)

De huidige “vluchtelingen”- en “migratie”crisis is nog lang niet voorbij, maar de volgende kondigt zich alweer aan – en wel uit Afrika. Is Europa daartegen gewapend? Vermoedelijk niet, toch?

contra-magazine

Tot het jaar 2050 zal de bevolking van het Afrikaanse continent van op dit moment 1,2 naar ongeveer 2,5 miljard mensen meer dan verdubbelen. Bij tot 7,5 kinderen per vrouw (bijv. in Niger) verbaast niemand dit. Maar de arbeidsmarkten in de Afrikaanse landen kunnen grotendeels de groei van de bevolking lang niet bijhouden. Nu al heerst er bijna door de bank genomen onvoldoende werkgelegenheid. De jeugdwerkloosheid in de regio bedraagt altijd al minimaal rond de 30%.

Als gevolg van deze ontwikkeling neemt de wens naar emigratie natuurlijk toe. In zwart Afrika, waar misschien een keer de helft van alle jonge mensen werk vindt en meer dan de helft niet eens een voldoende opleiding heeft, is deze wens naar een leven in het buitenland bijzonder sterk. Volgens een Gallup-peiling bedraagt het deel van de mensen dat wil emigreren ongeveer een derde deel van de volwassenen. Dit deel zou door de toenemende bevolkingsdruk echter nog verder toenemen. En als dan ook nog 10% van de 2,5 miljard Afrikanen op weg gaat naar Europa . . .

Mede een reden daarvoor is het structurele falen van de regeringen daar, die niet bereid zijn positieve veranderingen in te voeren. Landen, waarin een kleine corrupte elite feitelijk alles bezit, terwijl men het ontstaan van een functionerende middenklasse verhindert, kunnen geen functionerende economische structuren opbouwen. Maar dat wil men blijkbaar zo, want zo kunnen de verschillende clans zich schaamteloos verrijken. De emigranten sturen sowieso veel geld naar huis, dat dan gezien de heersende oligarchische structuren weer in de kassen van de heersende klasse stroomt.

Maar wat doen de Europeanen als er op een gegeven moment een keer 100 tot 200 miljoen Afrikanen binnen een decennium op weg gaan naar het noorden, in de hoop om in Europa een beter leven te hebben? Men is immers nu al met ongeveer 3 miljoen mensen binnen een jaar compleet overbelast. Maar men zal zich opnieuw zienderogen in het verderf storten door deze hele ontwikkeling gewoon te negeren en erop te hopen dat de worst-case-scenario´s gewoon geen realiteit worden. Als dit wel gebeurt, dan zijn de meeste van de nu verantwoordelijke politici waarschijnlijk al lang met pensioen en leven hun resterende jaren aangenaam van het belastinggeld dat ze in de loop van de decennia in de zak stopten.

Europa heeft een plan voor de komende decennia nodig om de migratiedruk uit Afrika te reduceren. Dat het huidige systeem van de “ontwikkelingshulp” niet heeft gefunctioneerd, zien we immers aan de hand van de nu al aanwezige migratiestromen en de vele problemen op het zwarte continent. Maar op een bepaalde manier, zo schijnt het, wil men eigenlijk helemaal geen verandering van de situatie. Ook niet door de heersende politici.

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Marco Maier

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Europa, EUSSR, Genocide, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, Naïviteit, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

28 reacties op En wat doet Europa als er 100 miljoen Afrikanen komen?

 1. Claudia M. zegt:

  Daarom had ik al eerder voorgesteld dat de enige ontwikkelingssamenwerking uit geboortebeperking zou moeten bestaan. Dit is niet vol te houden voor Moeder Aarde, dit is echt teveel.

  Like

 2. Ik denk aan een terrarium met muizen, daar kan je net zoveel muizen in stoppen tot er praktisch geen ruimte meer over is. Dan vindt er een slagveld plaats en vreten de muizen elkaar op. De sterkste zal overleven. Dat zie ik dan bij de mens ook gebeuren.

  Like

 3. ReaGluurder zegt:

  Dit is jaren terug al aangekondigd. Als het goed is zijn ‘de BovenOnsGestelden’ hiervan dus al op de hoogte, cq. werken aan plan om dit alles ‘smoothly’ te laten verlopen!!

  Geliked door 1 persoon

 4. dutchdl zegt:

  Dit is op dutchdl herblogden reageerde:
  Verschrikkelijk!
  ===========

  Like

 5. Jan zegt:

  Die laten zij toe want het lot van de ander interesseert een antisociaal niets, die doet alleen iets voor het podium in de hoop dat zijn ego gestreeld wordt en hij wordt gezien als ‘goed mens’

  Geliked door 1 persoon

 6. koddebeier zegt:

  Zie hier het resultaat van meer dan een halve eeuw ‘ontwikkelings hulp’ er zijn duizenden miljarden ingepompt die verdwenen zijn en in de zakken van hun presidenten, hun familie en de elite. En we hebben de gezondheidszorg naar een hoger peil getild en de kindersterfte terug gedrongen, mooi toch zou je zeggen, maar doordoor is de bevolking explosief gegroeid, zonder enige rem, want aan geboorte beperking wenste men daar niet mee te werken, ondanks dat ze nauwelijks te eten hadden, schopte ze het ene kind na het andere de wereld op.
  Daardoor zijn ze nu met miljarden en komen ze binnenkort de ontwkkelings euro’s even zelf ophalen, met dank aan alle gutmensch onbenullen !!
  En let op mensen de politiek doet niets, helemaal niets en als het hen te heet wordt onder den voeten, verdwijnen ze naar een ver buitenland !!
  Ga maar rustig slapen er is niets aan de hand,……………….toch ??????

  Geliked door 2 people

 7. Guardiacivil zegt:

  Ik denk een broker kantoor te beginnen en wel online, mijn schatting was heel voorzichtig 50.000.000 maar nu zijn de schattingen 100.000.000. Het kunnen er nog veel meer zijn maar ook nog minder. Als de regen aanhoudt is er wel voldoende hemelwater om te drinken te geven.

  Like

 8. Duchesne zegt:

  Een plan? Enige optie als we niet willen sterven is zoveel kogelijk boten laten zinken en alles wathet strand komt opgekropen afschieten. Ieder ander plan is gewoon tijdverlies. In de geschiedenis van de mensheid is iedere migratie steeds het einde geweest van de oorspronkelijke bevolking. Wel, wij zijn hier de oorspronkelijke bevolking.
  Doden of zelf sterven, dat is helaas de enige optie.

  Geliked door 1 persoon

 9. terex zegt:

  Links of rechtsom moet Europa naar de klote dus er zal weinig meer gedaan worden als heel veel praten en plannen maken door die vieze landverraders.

  Like

 10. Vrumt zegt:

  Ik ben niet langer van plan om hier iedere dag voor krom te liggen.
  Dan gaan we gewoon bij de club, van s’morgens uitslapen, en ’s middags naar het vis water.

  Like

 11. sandra zegt:

  Nooit begrepen dat deze mensen maar blijven doorgaan als konijnen. Als ik in zo’n situatie zou verkeren dan zou ik wel 3x nadenken voordat ik er aan zou beginnen. Lekkere toekomst voor een kind. Egoïstisch. Nu dus met zijn allen onze kant op om hier ook de boel te ontwrichten. Inderdaad conceptiemiddelen laten gebruiken als ze verder geholpen willen worden. In eigen land uiteraard.

  Like

 12. Mirjam zegt:

  Ja, sorry hoor, maar de enige oplossing daar, tenminste voor de volgende 25 jaar is castreren en steriliseren.

  Like

 13. M.A.L. Sion zegt:

  De verantwoordelijken in Afrika zijn òf corrupt òf onbekwaam. Hoe dan ook. Het continent ontbeert effectieve leiding.
  Er zijn reeds teveel Afrikanen naar Europa gekomen. Als we het daar over eens zijn moeten we maatregelen nemen om deze ongewenste vreemdelingen terug te brengen naar hun eigen continent. Goedschiks of Kwaadschiks. Het laatste dus want het zal op stevig verzet stuiten. Niet alleen van de betreffende Afrikanen maar ook van de goedmenschen die vinden dat ‘vluchtelingen’ niet geweigerd mogen worden.
  Het enige wat aan deze maatregel nog ontbreekt is het ‘de rijen sluiten’ van de Europese bevolking. We zijn al te lang geciviliseerd om echt hard op te treden. Er zal dus een omslag nodig zijn in ons denken.
  Op gelijke wijze zullen we de migranten uit het Midden Oosten moeten behandelen. Terug naar de zandbak. Problemen in de landen van herkomst zelf oplossen in plaats van op de vlucht slaan.
  Welke politieke partij durft dit zo aanhangig te maken?
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten –

  Like

  • Mirjam zegt:

   Ze moeten inderdaad terug, sterker nog, ze moeten helemaal Europa niet in. Ze zijn geen vluchtelingen en we hebben geen plaats voor economische immigranten. Als de goede mensen hier in Nederland ze echt willen helpen, dan kunnen ze het beste naar die landen vertrekken en ze dáár ondersteunen. Eens kijken hoelang het duurt voordat ze inzien dat het onbegonnen zaak is en hoe gauw ze weer terug zijn hier in Nederland, diverse illusies armer.

   Het volk daar weet niet beter dan dat armoede en onderdrukking tot hun cultuur behoort, zij kennen dat leven door en door en zijn eraan gewend. Hoe men het ook draait en wend, als ze ‘hier’ zijn, dan leven hetzelfde leven dat ze dáár leefden door. Het zit in de genen, het is hun cultureel erfgoed. Met het enige verschil dat ze dan in levensstandaard rijk zullen zijn ten opzichte van ‘vroeger’. Werken zullen ze niet. Zij maken van Europa dan het Oosten en, nadat ze zich alles eigen hebben gemaakt, wordt Europa ook het Oosten en verloederd het tot een derde wereldland. Dit laten we niet toe.
   Het is niet ONS volk, het Oosten is een heel andere wereld die hier niet hoort.
   Al fokken ze daar als de konijnen, laat ze dat dan daar maar doen en niet hier. Laat de armoede ook maar daar, want deze mensen hebben niet het verstand en de kennis om met rijkdom om te gaan en de wereld gaat ten onder als ze het wel hebben. Hun oerinstincten zijn dat wat hen drijft en in vergelijk met het Westen zijn we werelden apart.
   En dat moet zo blijven, assimilatie kan niet, zal nooit lukken. Alles wat die mensen bezitten, hebben ze ooit ‘gekregen’, zelf hebben ze niets ontwikkeld, dus ontwikkelingshulp bestaat niet. Dat is niet compatibel met het Westen. Zij zijn het jaar 0 en wij leven in 2016.

   Like

 14. Thom zegt:

  Als er 100 miljoen Negers uit Afrika binnenkomen, dan zegt Angela M op haar sterfbed: “Ich habe das alles ganz alleine gesch…… zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz”
  Dat is het laatste dat we van haar horen

  Like

 15. Sjaak zegt:

  Mijn zoon (nietroker) werd door zo een dealende stinkneger aangesproken of hij
  wat van zijn stof kopen wou ! Mijn zoon antwoord met nee dank je ! Maar hij gaf
  niet op en een tweede neger dook ook nog op ! Alle twee begonnen met de uitspraak,
  geef geld, geef geld gotverdommee ! Daardoor greep hij naar zijn i-phone en zij tegen
  de twee negers dat hij nu de politie belt ! En in nul komma niks hat hij een mes in zijn
  dijbeen tien centimeter diep !
  Ik wens een sucsesvolle negerinvasie en veel instekende ervaring met deze afval van
  de aardbol !

  Like

 16. Peter selie zegt:

  Dan zet Europa u uit uw huis met achterlating van uw huisraad, behalve wat u aanheeft. Mischien is er ergens nog ergens een stadion met of zonder dak beschikbaa. Daar mag u dan met uw kroost bivakkeren tot ze ook dat ook “nodig” hebben.

  Like

 17. Elena zegt:

  In Europa doen de meeste mensen zo’n 50 a 60 jaar aan gezinsplanning….immers de aarde is reeds overvol.
  Dan zijn er inmiddels in één jaar zo’n 2 miljoen vreemdelingen als “vluchteling” in Europa gekomen, waarvan het merendeel neuqnegerts zijn.

  Wij Europeanen zijn toch volkomen van het padje om voor die mensen nog te gaan werken?
  Laten we de rollen eens omdraaien….wij lekker veel vrije tijd…minder materiele dingen….dan de vreemdelingen laten werken voor ons…is toch niets mis mee?

  Like

 18. Alex Delarge zegt:

  Zo moeilijk kan het toch niet zijn. Er zit toch een zee tussen? Een paar kogels en het bootje is lek.


  Like

 19. C.A.Barstow zegt:

  Daar wordt door de verantwoordelijke personen niets aangedaan, ze zitten er op te wachten, hordes spot goedkope arbeidskrachten, geen gezeik meer met CAO’s, pensioenen, zorgkosten, scholing en wat niet al.

  Like

 20. paulzwueste zegt:

  De enige oplossing is het land weer volledig onder water zetten.
  Dat zal afdoende helpen.

  En als we dat niet willen zullen we veel bomen moeten planten want die mensen zullen allemaal ’n woning willen.

  Like

 21. Mashudu Mukhola zegt:

  …die probleem is dat regerings in Afrika baie korrup is. Ons het diselfde probleem in Suid-Afrika baie imigrante (buitelanders) kom van Zimbabwe, Nigerie, Mosambiek, Pakistan, Bangladesh, Somalia ens . Lewe is took baie swaar vir ons, ons kan nie werk kry nie, ons het geen genoeg water, elektrisiteit, weksyn en ander dienste.
  Afrika landed sal moet verantwoordelik vir hul mense wees. Ek dink daar sal moet “regime change” in korrup lands soos Zimbabwe, Mosambiek en Nigerie anders die Afrika vasteland sal altyd problematies sees!…

  Like

 22. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 23. Jan zegt:

  En wat doet Europa als er 100 miljoen Afrikanen komen?

  Helemaal niks, zij zullen zelfs opgehaald, verwelkomd, een huis gegeven en geld, van ons Europeanen afgeperst door de collaborateurs in Den Haag en Brussel

  Like

 24. Republikein zegt:

  In de rubriek “slim en toch zwak begaafd” lees ik:

  Staan we massaal op, of gaan we ten onder.

  Met trots staat een man met een tulband en zwarte kleren op een foto en zegt dat Europa een kerkhof wordt en ik denk dat hij gelijk gaat krijgen.

  Een burgeroorlog staat ons om de hoek te wachten en wij Nederlanders laten dit Kabinet haar gang gaan om Nederland te laten sterven.

  Maandag onderschepte de Griekse douane twee volle containers met schuittuig bestaand uit een hele hoop AK 47 en mortieren en granaten.
  Op de pakbon stond dat het huisraad en meubels waren uit Syrië, terwijl het bijna 25 meter lang oorlogstuig is.

  Wanneer ziet de EU eens in dat we zo langzamerhand ons land uitgejaagd gaan worden door mensen die niet zo vredelievend zijn als wij hoopten. De regenten uit Brussel en Den Haag zal het worst wezen en die zitten allang in veilige bunkers als de burgers elkaar afmaken. Klinkt misschien cru, maar het zal de harde realiteit worden.

  De import van bruiden met elk een hele klas aan kinderen kost ons als samenleving straks teveel geld en zal tot een totale ontwrichting van Nederland leiden.
  In Engeland liet een Syriër zijn 3 vrouwen overkomen en zijn 20 kinderen en dat kost de Britse burger veel geld omdat de slimme man maandelijks 4800 pond ontvangt voor de onderhoud van zijn gezin. Werken kan hij niet, want daar heeft ie geen zin in met dat salaris.

  De maatschappelijke en economisch sociaal terrorisme zal Europa zwaar verdelen en de bevolking zal uiteenscheuren. Constant worden we van discriminatie beschuldigd maar de vraag luidt, hebben we daar reden toe. Blijft de vraag en u bepaald het antwoord.

  Als we constateren dat de hier gestolen E – Bikes binnen een dag in Polen staan, en dat werd eens vermeldt op het nieuws, dan weten we dat we massaal de verkeerde kant uitgaan.

  Een stel ambtenaren vond dat ouderen maar zwaarder belast moesten worden, omdat ze teveel verdienden. Nou laten we eens met die ambtenaren beginnen en ze de helft geven van hetgeen ze krijgen
  En dan zijn ze nog zwaar overbetaald, want diegene die deze onzin kan verzinnen is niet lekker bij zijn hoofd. Dementie komt de laatste jaren vaker voor bij mensen boven de veertig jaar, waarvan akte.

  De wapenindustrie in zowel Amerika als Europa ( 132 miljard dollar) draait op volle toeren en er worden nog nooit zoveel wapens gemaakt dan nu.

  En juist de Europese Unie, die zegt voor vrede te zorgen, maakt zich schuldig aan volkerenmoord, omdat ze willens en wetens oorlogstuig produceren om mensen te doden. Duitsland exporteerde meer wapens dan ooit dit jaar.

  Gaf men het enorme bedrag van 132 miljard jaarlijks uit aan scholing en het socialisering dan was er geen oorlog en armoede.
  Maar doelbewust houdt men een oorlog in stand om het volk bang en onderdanig te houden.
  De toevlucht van asielzoekers is een georganiseerde ellende met toestemming van met name de Duitse en Amerikaanse overheid.

  Europa, en in ons geval Nederland zal hoe dan ook verzeild raken in een grote doffe ellende.
  De kosten van de opvang zijn niet te behappen, tenzij we alle kamerleden en ambtenaren ontslaan.

  Echter onze importsoldaten zullen zich wapenen, getuige de onderschepte container in de Griekse haven, en zullen elke regering in Europa, in zowel Brussel als Den Haag, ten val brengen. Net zoals dat in 1963 ook met Koning Faisal in Irak gebeurde – (in 1960 nog voor 95% christelijk en nu voor 95% moslim) – ,toen de nieuwkomers uit Iran alle christenen het land uitjoegen of vermoorden.

  Dus niet wij Nederlanders zullen dit Kabinet naar huis sturen, maar onze geïmporteerde soldaten uit het verre Oosten. Daar kunnen we ze dan ook dankbaar voor zijn, toch.

  Uiteindelijk zullen een paar landen zoals Rusland, China en India schoon blijven omdat deze landen op het juiste tijdstip en moment zaken op orde gesteld hebben.

  Staan we massaal op of geen we samen ten onder.

  Pro.Dr.Mr.Ir. Sjuul Punaise

  Autodidactisch politiek filosoof
  Exclusief columnist voor ziekvandepolitiek.nl
  Interessante info.

  Like

 25. Guardiacivil zegt:

  Bij het bericht van Mashudu lees ik een soort oud Hollands, ik kom niet zo vaak tekst tegen in Zuid Afrikaans, wel leuk om te lezen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s