Kruitvat Bautzen: Na asielgeweld vreedzaam protest van autochtone burgers

 

(Vertaling: E.J. Bron)

Na de door “asielzoekers” veroorzaakte gewelddadige onlusten in Bautzen in de Duitse deelstaat Sachsen kwamen er eergisteravond meer dan 300 inwoners op de Kornmarkt bij elkaar om te protesteren tegen de mislukte asiel- en immigratiepolitiek. Bovendien kwam men bijeen om duidelijk te maken dat het “hun” stad zou zijn en dat de agressieve inname van centrale plaatsen door “vluchtelingen” niet sowieso geaccepteerd zou worden. De door “Russia Today” (RT Deutsch) samengestelde video laat taferelen van eergisternacht zien. In het bericht van “RT Deutsch” staat:

duits-zuerst

“De burgemeester van Bautzen beantwoordde daar tegen 20.00 uur de vragen van talrijke mediavertegenwoordigers en ongeveer 200 bijeengekomen bezorgde burgers, die hun bedoelingen deels luidkeels lieten horen. Daarbij kwamen nog ongeveer 150 toeschouwers, waaronder veel jongeren en kinderen. Volgens het politiebericht bevonden zich onder de mensen talrijke personen uit het ´rechtse spectrum´. Bovendien vond er een bijeenkomst uit het links-alternatieve spectrum tegen vreemdelingenhaat plaats. Die bestond echter uit maar 25 personen, waarvan de meerderheid uit Leipzig en Dresden was gekomen. De groep ging luidkeels tekeer tegen de bijeengekomen inwoners van Bautzen.

De politie hield de beide groepen uit elkaar. Tegen 23.30 uur keerde de rust op de Kornmarkt terug. De avond verliep grotendeels rustig. Voortaan geldt bovendien in de ´vluchtelingen´onderkomens ter plaatse een alcoholverbod en uitgaansverbod vanaf 19.00 uur voor minderjarige, onbegeleide ´asielzoekers´, omdat het geweld woensdagavond volgens de politie was uitgegaan van jonge ´vluchtelingen´. Ook zou de politie de komende dagen met extra mensen ter plaatse zijn om nieuwe onlusten te voorkomen.”

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Incidenten", "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, burgermoed, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op Kruitvat Bautzen: Na asielgeweld vreedzaam protest van autochtone burgers

 1. D.DAY zegt:

  De zgn. vluchteling zal, als hij eenmaal hier gevestigd is, zich niet anders gaan gedragen dan hij nu doet, omdat hij de normen en waarden van de Westerse samenleving nooit eigen kan en wil maken. Bij alles wat afwijkt van wat Mohammed in de koran en de hadith heeft neergezet zal een moslim zijn schouders ophalen. Als men dit weet hoe halen ze het dan in hun hoofd om dit te laten plaats vinden en dit aan de gewone bevolking te verkopen als “verrijking” van onze beschaving.

  Geliked door 3 people

  • Dat zal niemand ontkennen, maar wel ga je je dan afvragen, waarom er voor die jonge “vluchtelingen” -laten we ze dan maar even zo noemen- dan kennelijk een alcoholverbod nodig is, terwijl het geheelonthouderschap nu juist iets is, wat MIET afwijkt van wat Mohammed in de koran en en Hadith heeft neergezet. Raadselachtig Straks gaan ze nog beweren, dat ze wèl mogen drinken van hun geloof als het er om gaat, ‘ongelovigen’ te terroriseren. Ja, zo zouden WIJ er ook nog wel eentje lusten! LOL!)

   Geliked door 2 people

   • BertG. zegt:

    Als dat een reden is om ze aan te pakken, dan zuip ik mij helemaal klem.
    Heb ik altijd een goed excuus.
    Dat mossels niet zuipen is ook een onderdeel uit de zoete versie van de koran, net zo iets als dat ze vrede brengen.
    Maar het zit er behoorlijk goed in bij de westerlingen, dat dat zo is, dus het werkt.

    Like

   • Vierde regel: MIET moet zijn NIET natuurlijk.

    Like

   • D.DAY zegt:

    Het ontkennen is de moslim op de huid geschreven. Ook als ze wel hebben gedronken (en dat doen ze, soms stiekem) zullen ze dit blijven ontkennen. Het blijven leugenaars, bedriegers en met dit tuig wordt Europa al meer dan 40 jaar geconfronteerd. Nu er steeds meer moslims bijkomen, worden er maatregelen genomen, die tot niets zullen leiden. Het uitzetten van dit gajes is de enige rechtdoende maatregel voor de inwoners van Europa.

    Like

 2. Hans zegt:

  Het zit er gewoon genetisch in:
  • inteelt met desasteuze gevolgen voor empatisch vermogen.
  • halal vlees eten vol stresshormonen
  • 38 generaties lange onderdrukking van sexualiteit
  Die hardheid, frustratie en agressie gaan in het celmemory zitten, waarvan is bewezen dat het bestaat. Mensen die een donor lever, hart of nieren ontvangen veranderen in hun gedrag en nemen kenmerken van de donor over.
  Vechtsporters weten dat ook; je ontwikkelt reflexen die buiten alles om gaan.
  Alleen linkse landverraders en de linkse facisten denken dat je zo’n verdorven volk met een paar cursusjes en ‘Nee’ armbandjes kan omturnen.
  Vergeet het maar.

  Geliked door 3 people

  • paulzwueste zegt:

   Hans.

   Je hebt volkomen gelijk. Natuurlijk bestaat celmemory.
   Natuurlijk is inteelt in belangrijke mate de oorzaak van hun onderontwikkelde hersenen en all the rest. en natuurlijk zijn ze sexueel helemaal kapot gefrustreerd, komt nooit meer goed.
   Dat alles is de ideale voedingsbodem voor de totale overgave aan een
   geweldadige ideologie die de believer bovendien een übermensch plaats geeft en alle eer en gewetensmoraal wegneemt.
   Resultaat elke moslim is een levensgevaarlijke doodsvijand van elke westerling.
   De islam moet in ons westen totaal vernietigd worden om ons de mogelijkheid te bieden onze eigen cultuur te kunnen beleven!

   Like

 3. Jan zegt:

  Oorzaak: dagelijkse, gigantische overlast, ook ’s nachts van de binnengedrongen Morlocks die niet naar de politie wilden luisteren. Volgens goedmens Vrouwe Kubank ligt het allemaal efkes anders, namelijk aan de politie, dat benne rasiesten, allemaal
  http://www.compact-online.de/buergerkrieg-in-bautzen-was-wirklich-passierte/

  Verslag:
  http://www.n24.de/n24/Mediathek/videos/d/9142268/so-hat-ein-augenzeuge-die-massenschlaegerei-erlebt.html

  Like

 4. Ach wat heb je aan een vreedzame protest mars, na asielgeweld. Dat kan je alleen de kop in drukken door zelf eens geweld te gaan gebruiken. Anders leren ze niets.

  Geliked door 1 persoon

  • D.DAY zegt:

   De arabist Hans Jansen zei het treffend, dat je het geweld van de moslims met nog groter geweld moet beantwoorden. Zij hebben geen respect voor zachte heelmeesters.

   Like

 5. joopklepzeiker zegt:

  Het zal wel aan mij liggen , maar met een cordon van politie agenten vind ik het niet zo vreedzaam .

  Like

 6. Jan zegt:

  Het Afrikaanse afval in Bauzen (filmpje)

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  En weer de RODE SS, die met schreeuwen en geweld, de oorspronkelijke bewoners van Bautzen demoniseren. De RODEN, en geheel de linkse scene, leren het nooit. Dit is hetzelfde LINKS, dat de Republiek van Weimar heeft kapot gemaakt, door straatgevechten, in de jaren 1928 t/m 1932. Nooit zullen ze toegeven, LINKS, dat ze compleet fout zitten, NOOIT!

  Like

 8. Leo zegt:

  De tijd van vreedzaam demonstreren is voorbij !!!!
  De tijd van HEFTIG attaceren is aangebroken en GEBODEN !!!

  Like

 9. Pingback: Bautzen: “King Abode” blijft de kleine stad in Sachsen terroriseren | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s