Leipzig: Brandaanslag op auto van Frauke Petry

screenshot_89

(Vertaling: E.J. Bron)

In de nacht naar zaterdag werd de auto van de voorzitster van de AfD, Frauke Petry (foto) in brand gestoken. Er wordt een onderzoek ingesteld tegen onbekend wegens brandstichting. Buren hadden de brand ontdekt en alarm geslagen. De auto brandde volledig uit.

pi-news

Al in augustus 2015 werd Petry´s bedrijf “PURinvent System GmbH” het doelwit van een aanslag. Er werden ramen ingegooid en in de productiehal werd boterzuur uit gesprenkeld. De aanvallen op AfD-leden hebben de afgelopen maanden een niveau bereikt dat grenst aan terreur, aldus de AfD. In principe is echter ook de vraag te stellen waarom er tegen politici als Heiko Maas, Ralf Stegner, Sigmar Gabriel of de burgemeester van Berlijn, Müller”, een onderzoek wordt ingesteld wegens volksophitsing. Want hun uitlatingen over de AfD geven de linkse terroristen een soort politieke vrijbrief voor zulke overvallen.

screenshot_90

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Duitsland, establishment, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

16 reacties op Leipzig: Brandaanslag op auto van Frauke Petry

  1. Thoth zegt:

    Ja hoor, dat zijn de linkse terroristen broeders. Hetzelfde als AFA, etc..

    Geliked door 2 people

  2. louis-portugal zegt:

    Hallo: geweld van links mocht en mag nog altijd.
    Met hun vermomde gezichten kunnen zij zich alles permiteren.
    Wanneer gaan jullie dat begrijpen??????????????????

    Like

  3. Sabeltant zegt:

    Dit wordt gewoon een burgeroorlog! Allemaal door import van de islam.

    Like

  4. Joannes den Hollander zegt:

    Deze mevrouw per direct een vergunning verlenen tot het dragen van een vuistvuurwapen naar eigen keuze.

    Like

  5. Perfide Albion zegt:

    Heiko Maas en Siegmar Gabriel is tuig van de richel. Bijna erger dan die stasi hoer, bijna.

    Like

  6. paulzwueste zegt:

    Detail, maar toch…

    Politieke personen zoals Frauke Petry die veel oppositie krijgen, moeten hun auto in een garage zetten en hun woning laten beschermen.
    Zo’n auto is wel heel erg gemakkelijk te vernietigen.

    Like

  7. Slinkse linkse zijn niet openlijk. Je moet ze op dezelfde manier verdelgen.

    Geliked door 1 persoon

  8. guusvelraeds zegt:

    In principe is echter ook de vraag te stellen waarom er tegen politici als Heiko Maas, Ralf Stegner, Sigmar Gabriel of de burgemeester van Berlijn, Müller”, een onderzoek wordt ingesteld wegens volksophitsing. Want hun uitlatingen over de AfD geven de linkse terroristen een soort politieke vrijbrief voor zulke overvallen.

    Dezelfde strategie die de socialisten ook in Nederland uitgevoerd hebben en waar ook ter wereld waar de socialist zijn zinnen heeft gezet de samenleving te veranderen naar zijn ideologie.

    Dat onderzoek naar de onbekende persoon (wellicht ook groep) zal bewust niets opleveren. Meest waarschijnlijk zullen het Antifa leden zijn die menen op gelijke hoogte te staan als de geschwister Scholl of Graf Von Staufenberg en beseffen niet dat ze in de bruin gekleurde huid gekropen zijn van de nationaal socialisten.

    “”Deutschland Erwache””

    Like

  9. Gerrit Tienkamp zegt:

    Dit is op NEWS GURU by Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

    Like

  10. KRAFTAVILQA zegt:

    Ah het linkse guttuig heeft het demoniseringswapen ingezet om z’n SA te motiveren, tja socialisten (nationaal) of anderszins vuiligheid is ‘t. Ben je niet van de club dan kun/moet je rekenen op demonisering en geweld gericht tegen je persoon en eigendommen want dat is nu eenmaal hoe men bij links traditioneel rolt. Sinds WO Ⅱ heeft linksisme gansch de Westersche wereld veroverd en de resultaten zijn er naar: kudt. Gelukkig heb ik geen kinderen.

    Like

  11. koddebeier zegt:

    Let op GEWELD komt altijd van LINKS !!

    Like

  12. lucky9 zegt:

    Wie was Pim Fortuyn? Hij is nu dood. Zijn moordenaar wandelt nu rustig rondjes…

    Like

Plaats een reactie