MARK RUTTE – EEN HOLLANDSE FLIKFLOOIER…

screenshot_83

Benjamin (“Bibi”) Netanyahu (links) en Mark Rutte, de flikflooier.

(Door: “Driek”)

Het was in dien gouden atmosfeer van wolkeloze nazomerdagen dat plotsklaps mijn hart van vreugdevolle ontroering bijkans stilstond, want ik las in onze Socialistische Leugen Couranten dat Nederland de crisis is te boven gekomen. Minister Dijsselbloem blies den loftrompet over de bezuinigingen en hervormingen der afgelopen jaren. Wel ja, toe maar, die is voor den eerste leugen niet gebarsten. Want in deze kommer en kwel volle tijd, waarin den burger noest zijn dagelijkse arbeid verricht, velen voor een karig loon, leiden talloze bejaarden en chronisch zieken een schriel bestaan, zij leven in armoe en nooddruft, de keel soms angstig toeknijpend voor den eindeloze, alledaagse zorgen. 

Edoch, in dezen tijd, waarin Turks schorremorrie den Nederlandse straten terroriseert, ons nietig polderland in den hoogste staat van paraatheid verkeert voor den dreiging der islamitische terreuraanslagen, vertelt Mark Rutte, de altoos lachende Haagse flikflooier, uit demagogische berekening en in onsamenhangend Nederlands, waarom wij nog altijd niks vernemen over het referendum. Je moet het lef toch maar hebben. En lef heeft die flikflooier, dat moet je hem nageven. Hij dorst zelfs ‘pleur op’ te zeggen tegen Turks straattuig. Een echte durfal, die Mark.

Ja, lezer, het was een wollige uiteenzetting, zoals gewoonlijk. Er was waarlijk geen touw aan vast te knopen. Het is werkelijk schandalig zoals die man volkomen lak heeft aan het Nederlandse volk. Ik zit me hier weer op te winden van heb ik jou daar, spitse lezer van E.J. Bron, want ik voel mij knap in de zeik genomen door die kontlikker Rutte. Het lijkt wel kwaadwilligheid. Die man heeft het liegen tot kunst verheven.

Doch het lijkt alsof den Nederlander zijn gevoel van eigenwaarde heeft verloren. Want hoe denkt den burger het naderend noodlot te ontlopen? En wie moet straks ons bevrijden uit dezen bittere ellende van allochtoons tuig waarmede kontlikkers als Rutte en zijn dubieuze trawanten ons hebben opgezadeld? Van een zwak onsolide figuur als Mark Rutte, die den hand schudt van dien aartsvijand van Israël, Mahmoud Abbas, hebben wij geen goeds te verwachten. Ik heb er dan ook een zwaar hoofd in.

Lezer, ik wil niet somber zijn, doch straks lopen wij allen met een moede trek op het gelaat, dan zijn wij door doodsangst overweldigd. Nu al spoeden wij ons schichtig voort door onze eens zo vertrouwde straten welke met den dag meer beginnen te lijken op oorlogsgebied. Willoos laten wij ons tiranniseren door het islamitisch rapaille. Want den wrede onverzadigbare mohammedaanse vijand legt zich pas ter ruste wanneer wij door vuur en zwaard zijn vernietigd. U bent bij deze gewaarschuwd.

Maar, let wel, het moge nu toch een ieder duidelijk zijn dat we helemaal niks hebben aan een minister-president als Mark Rutte. Helemaal niks. En ook niet aan zijn medebroeders in het kwaad. Want steeds opnieuw trekt dit leugenachtig sujet ons mede in zijn groezelige woordenmaalstroom die ons leidt naar een duister lot. Het is een eerste klas flikflooier. Ik vind het ook onbestaanbaar dat die man nog vrij rond loopt. Hij behoort te zijn opgesloten achter dik traliewerk. Neen. Die man moet zo spoedig mogelijk weg. Liefst vandaag nog.

 Ik wens u allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Desinformatie, Hypocrisie, Islamisering, Israël-vijandigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Rutte, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op MARK RUTTE – EEN HOLLANDSE FLIKFLOOIER…

 1. BertG. zegt:

  Mocht men ooit, om het ons alle welbekende fabeltjes krant uit de kast te halen, dan stel ik voor om Driek de tekst schrijver te maken voor alle teksten van mr den Uil.
  Ik zie ‘m bijna zo voor me, als ik iets lees van hem, precies hetzelfde taal gebruik.

  Like

 2. koddebeier zegt:

  De waarheid is hard……….he, Markje !

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Tja, zo is het Driek. Maar helaas, het ingeslapen kiezersvolk, van Nederland, gelooft alle leugens, van natuurlijk Rutte, maar ook van de vuurrode media, pers en het stasijournaal. En daar moeten wij tegenwicht aan geven. Om doodmoe van te worden, meneer Driek.

  Like

 4. delamontagne zegt:

  De Haagse Hoofdpauw met zijn volgelingen.

  http://images0.tcdn.nl/binnenland/article26624675.ece/BINARY/f/GUTDRE4B.1

  Ik was net onze formulieren om te stemmen vanuit buitenland aan-,t-aanvragen, toen dit artikel onder ogen kwam.
  http://www.stemmenvanuithetbuitenland.nl/registreren/ik-woon-elders-in-het-buitenland

  Ik las al eerder het grote percentage kiezers dat af wil van de privatisering in de zorg en de AOW-leeftijd weer op 65 wil hebben.
  Ik heb het altijd een schande gevonden dat die leeftijd omhoog moest.
  Als men 65 is kun je nog wat van je laatste levensjaren genieten.
  Maar de bewindslieden willen blijkbaar de mensen laten werken tot ze er bij neervallen.

  Like

 5. OphEUffen zegt:

  Als Minister President van dom volk zeg ik, sorry dat ik hem in het verkeerde gaatje heb geprikt. Ik was nog maagd en heb mij vergist. Sorry.

  Like

 6. delamontagne zegt:

  President Hollande van Frankrijk geëerd met de Prijs; WERELD STAATSMAN VAN HET JAAR.

  Francois Hollande kan zijn blijdschap niet langer verbergen.
  Op het allerlaagste niveau volgens de laatste peilingen en velen zeggen dat bij de eerste ronde van de verkiezingen hij een nederlaag lijdt, zal de president toch komende Maandag de Prijs:”Wereld-Staatsman van 2016″ ontvangen.

  De overhandiging van de prijs zal plaatsvinden op het 51ste Jaarlijks Diner van de la fondation in het Waldorf Astoria.
  Hij is in New York voor de 71e Algemene Vergadering van de UN.
  Source

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Wat ’n lul!

   Dat is toch wel verschrikkelijk jammer dat het volk de ongelofelijke capaciteiten van
   deze ‘staatsman’ niet op prijs stelt. Parels voor de zwijnen!

   God wat zullen de Fransen blij zijn als deze ongelofelijke klootzak definitief in de oneindige politieke verte is verdwenen.,,.,.

   Like

 7. C.A.Barstow zegt:

  Het enige wat Rutte voor ogen heeft is een tot aan zijn pensioen vet betaald baantje in Brussel, al het andere is daaraan ondergeschikt.
  Alles kan en mag om aan dat baantje te geraken, landverraad, volksverraad, liegen, bedriegen, enz, enz, enz.
  Overigens, staat op landverraad niet de doodstraf?

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Rutte is een Pr-man die uitsluitend en alléén voor zichzelf bezig is.
   Rutte staat heel ver verwijdert van de realiteit.
   Zijn eeuwige ‘grijns van een krankzinnige-lach’ is zijn handelsmerk.

   Jaren geleden wist ik dit allemaal al. Nooit gedacht dat deze verrader nog eens het hoogste ambt in NL zou veroveren.
   En dat alles door de intens-corrupte interne politiek bij de VVD die kost wat kost regeringsbevoegdheid wilde heroveren.
   De VVD is de gevaarlijkste politieke partij van Nederland en als het echt zal gaan spannen zal die VVD de gevaarlijkste tegenstanderr van Wilders blijken te zijn.

   Daar zullen de andere ‘gevestigde’ lul-partijen bij in het niets zinken!

   Geliked door 1 persoon

   • Is er binnen de VVD nou zóveel veranderd sinds de dagen van Hans Wiegel, of niet?
    Nu ja, feit is natuurlijk, dat het politieke landschap, zowel als de problematiek veranderd zijn.
    Niets valt meer met elkaar te vergelijken, schijnt het, dus ook de VVD-toen en de VVD-nu waarschijnlijk niet. Laat staan Wiegel en Rutte.

    Like

 8. Pingback: MARK RUTTE – EEN HOLLANDSE FLIKFLOOIER… – Fenixx.org

 9. Toen Rutte 16 jaar was had hij zich al voorgenomen om minister president te worden, het is hem gelukt. Maar het is een leugenachtige man met grootheidswaanzin.

  Like

 10. Jan zegt:

  Wordt boer en wordt rijk, ofwel, lamstralen gezocht, goed voor de economie (of zoiets)

  Campina geeft boeren 10 cent per liter niet-geproduceerde melk

  FrieslandCampina gaat melkveehouders een half jaar lang 10 cent betalen per liter melk die ze niet produceren. Het zuivelconcern wil daarmee bijdragen aan vermindering van de melkproductie en daarmee de productie van fosfaat, zegt een woordvoerder. Het fosfaat zit in de mest van de koeien.


  http://www.ad.nl/binnenland/campina-geeft-boeren-10-cent-per-liter-niet-geproduceerde-melk~a1a579b4/

  Iets voor Yvon?

  Like

 11. Jules Vismale zegt:

  Mark Rutte voelt zich dus zo eenzaam daar in het kabinet? Als ik hem al eerder hoorde toeteren dat wij Nederlanders allemaal van de EU moeten houden en dat het hier allemaal zo goed gaat doet hij me bijna denken aan Ebenezer Scrooge uit ‘Christmas Carol’. Deze gierigaard deed ook erg aan zelfbedrog en hij vond juist dat Kerstmis gewoon onzin was en maar moest worden afgeschaft. Hij buitte samen met wijlen Jacob Marley, zijn partner, iedereen uit waardoor de laatste zo ten gronde ging.
  Op Kerstmis kreeg Scrooge bezoek van de geest van Jacob Marley die hem het gruwelijke lot wilde besparen wat de laatstgenoemde onderging. Deze droeg over zijn gehele lichaam allerlei kettingen (gelijk naar de reuzenwolf Fenrir) die waren gesmeed uit hebzucht, bedrog, egoïsme, oplichterij, uitbuiterij, leugens enz. waarmee Marley zichzelf had gestraft!
  Om Scrooge deze bestraffing te besparen zou Marley rond middernacht drie tijdgeesten naar hem toe sturen uit het verleden, heden en toekomst. De Geest van Gisteren (deze lijkt op een jeugdig kind) neemt Scrooge mee naar het verleden om hem te tonen hoe hij zo gierig was geworden terwijl hij voorheen veel aardiger was. De Geest van Vandaag (deze lijkt op een weldoorvoede reus) laat hem zien hoe Bob Cratchit, de klerk van Ebenezer, met zijn familie in armoede leeft (al dreigt deze wel diens gehandicapte zoontje Tiny Tim te verliezen) en hoe gezellig Scrooge’s neef, Fred, het heeft met diens vrienden en familie. Als laatste duikt de Geest van Morgen deze lijkt sterk op Magere Hein) op die Scrooge met zijn eigen dood confronteert.
  Hierna wordt de symbolische droom verbroken en komt Scrooge gelukkig tot inkeer. Hij begint giften uit te delen, bezoekt de kerk en zijn neef Fred, geeft Bob Cratchit opslag en geneest Tiny Tim.
  Het was beter geweest als Rutte, en al zijn voorgangers; De Jong, Van Agt, Lubbers, Kok en Balkenende (die zich allemaal gedroegen als Ebenezer Scrooge) bezoek kregen van Jacob Marley (in de vorm van wijlen Wim Duisenberg) om hen op hun fouten te wijzen die Scrooge al eens maakte en ook Duisenberg fataal werden! Dan weten ze eens waar egoïsme, arrogantie, (zelf)bedrog, hebzucht e.d. toe zullen gaan lijden!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s