Moet Duitsland het geweld van andere volkeren opnemen?

screenshot_84

(Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

De Duitsers zijn grotendeels een vredelievend volk, dat zowel vrouwenrechten als mensenrechten in acht neemt. Noch een vrouwen-onderdrukker, noch een kinder-ontmaagder volgen de Duitsers als profeet. De mannen onder het volk hebben vèrstrekkend geaccepteerd dat vrouwen een eigen wil hebben en ook overigens is Duitsland inzake “zelfbeschikking van de vrouwen” wereldwijd leidend. Door deze bijna geweldloosheid van de bewoners in Duitsland onder elkaar en een communicatiebasis die geweld zoveel mogelijk buitensluit, kon zich in Duitsland een welstand ontwikkelen, niet in de laatste plaats doordat ook en in het bijzonder de geboorteregeling aan de vrouwen werd overgelaten en niet, zoals in vele landen over de hele wereld de gewoonte is, aan de mannen.

Vanwege deze gecontroleerde geboorten-aanwas, die slechts voortgang kan vinden als binnen het volk de vrouwen wat dat betreft een zelfbeschikkingsrecht wordt verleend, kon in Duitsland een zekere levensvriendelijke standaard opgebouwd worden. Ook het feit dat men vrouwen in Duitsland een zelfstandig leven mogelijk maakte, droeg daartoe bij. Al deze vrouwenrechten erkennende methodes leidden ertoe dat Duitsland zich tot een bloeiende oase kon ontpoppen. De vrouwen konden door hun gelijkberechtiging bijdragen aan het welzijn van het volk, zonder dat hun innerlijke morele denkbeelden en geweldloze verlangens door middel van geweld onderdrukt werden ten behoeve van de mannen.

Op deze basis, waarin de vrouwelijke en mannelijke energieën in een volk bijna gelijkwaardig te werk kunnen gaan, afgezien van de controle door de mannelijke energie aan de top der samenleving, die onbewust heeft bijgedragen aan de vernedering en onderdrukking van de Duitse vrouw, kon zich nochtans, tenminste in beginsel, een beschaving ontwikkelen, aangezien de meerderheid van de mannen in het volk tot de vredelievendste mannen op deze planeet behoren. Slechts op grond van dit feit was er in Duitsland een vèrstrekkend vreedzaam samenzijn mogelijk. Dat was de grondslag die vooral tot het aansterken van Duitsland geleid heeft. Voornamelijk geweldloze mannen, die de vrouwen hun zelfbeschikking gunden.

Moet een volk nu deze eigen ontwikkeling weer terugdraaien, doordat het van de kant der van geweld bezeten mannen aan de top van de samenleving gedwongen wordt om miljoenen van geweld bezeten mannen het land binnen te laten en ze ook nog volledig te verzorgen? Moeten er werkelijk miljoenen mannen naar Duitsland komen, die niet eens in principe de morele ontwikkeling van de Duitse man bereikt hebben? Mannen, die nog steeds een onderdrukker van vrouwen, ontmaagder van kinderen en afslachter van mensen als profeet volgen? Willen de Duitsers dat ècht?

Hun hoge standaard opgeven ten gunste van zulke uiterst vrouwen- en mens-verachtende mannen in Duitsland, om daarmee terug te vallen in een tijd die Duitsland nog nooit in zijn meer dan duizendjarige geschiedenis in zo’n mate had. Willen de Duitsers werkelijk hun welstand, hun vrede en hun vrijheid opgeven? Willen de Duitsers dat werkelijk?

Bron:
http://petraraab.blogspot.nl
Door: Petra Raab

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Demografie, Dhimmitude, Duitsland, establishment, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, soevereiniteit, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

22 reacties op Moet Duitsland het geweld van andere volkeren opnemen?

 1. Thom zegt:

  Duitsers zijn in aanleg helemaal geen vredelievend volk. Ze stammen af van de Germanen en de Germanen hebben als enig West-Europese volk de Romeinen eruit gemept door met een handvol boeren een georganiseerde Romeinse overmacht van 3 legioenen met 20.000 soldaten het Teutoburgerwoud in te lokken om daar een eerste grote klap uit te delen. Uiteindelijk hebben ze het hele leger vernietigd en hebben de Romeinen het opgegeven.
  De Zweden hebben zich als Varjagen verhuurd als vikingkrijgers in Rusland. Ze hebben zelfs ooit Constantinopel belegerd. Geen enkel West-Europees volk stamt af van vredelievende voorouders.
  Slechts door toedoen van links gelul zijn de West-Europese volkeren gaan geloven dat samenleven met een andersoortige en zelfs vijandige gezinde vreemde bevolking een bijdrage zou zijn aan hun eigen welzijn. Het gaat zelfs zover dat het een groot goed zou zijn om al je bezittingen weg te geven aan dieven, verkrachters en moordenaars. Wie dat niet doet is een “slecht mens”, een zogenaamde populist. Het wordt tijd dat het Germaanse bloed weer wakker wordt en het er ouderwets op los gaat, zoals de Germanen het 1000 jaar geleden deden en hun land terug veroverden op de Romeinen.

  Geliked door 1 persoon

  • louis-portugal zegt:

   Thom een mooi verhaal maar het is wel meer dan 1000 jaar geleden.
   Grofweg 1600 + jaar geleden.

   Like

   • LafSchaap zegt:

    Inderdaad is dat lang geleden. De wereld is wel veranderd, maar de mens in wezen niet. Door decennialange linkse indoctrinatie, ook via het onderwijs, hebben we thans de status bereikt van “de ander, wie dan ook, heeft meer rechten dan ik”. Deze opgelegde staat van ‘beschaving’ valt eraf als de nood maar hoog genoeg wordt. Hopelijk is het dan niet te laat.

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Thom.

   Hoe hoger de nood hoe sneller de oude Germanen weer terug zullen zijn.

   Like

   • Joannes den Hollander zegt:

    Helemaal mee eens Paul. De oorsprong zit in de genen en gaat nooit verloren. Gelet op de verhalen van hun ouders en grootouders wat de Russische beestmensch op hun weg naar Berlijn uitspookten zullen ze nooit meer tolereren. Vrijwel elke vrouw werd een of meerdere malen verkracht, al dan niet in groepsverband. Velen werden daarna aan handen en voeten vastgespijkerd aan de voordeur. Ook kinderen werden daarbij niet ontzien. Zij die niet uitgeroeid werden, werden gedreven tot kannibalisme om te overleven.
    De islamisering die het te wachten staat is echter vele malen erger dan wat de Russen deden. Stil blijven zitten en niets doen is je eigen doodvonnis tekenen.
    Wache auf Deutschland

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Inderdaad Joannes.

    Ik verwacht nog steeds dat onze bevrijding uit het oosten gaat komen…

    Like

  • fleckie zegt:

   ‘DE GERMANEN…Bedwingers van het Romeinse Rijk’.van Ernst JUNG.uitg. H.Meulenhoff, A’dam/ Brussel. …..isbn 90 10 026779, (op pag. 50 ‘de oorsprong der Germanen.)<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

   Like

 2. joopklepzeiker zegt:

  Ik heb zat vrouwen het zien toejuichen !
  Is dat nu de hang naar echte mannelijkheid, het geborgen gevoel , onderdrukt maar veilig en beschermd ?

  Een overblijfsel vanuit de oertijd, voortkomend uit het gedeelte van de hersens ook wel het lizard brein genaamd .

  Primitief maar toch blijkbaar nog steeds stevig aanwezig .
  De echte emancipatie strijd van de dames , het lizard brein versus de neo cortex .

  Like

 3. OphEUffen zegt:

  Duitsers een vredelievend volk? Ik weet niet wanneer deze persoon van huis is gegaan maar kennelijk voor onze geschiedenis is geschreven.

  Like

 4. Sjaak zegt:

  Hoe ziek moet je in je kop zijn om,
  om het Oktoberfeest een grenzhek te plaatsen
  en je grenzen wagenweit open te laten staan ?
  https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/14359135_252358338492763_998712479677332958_n.jpg?oh=655b3ccb60d2fc9c91ecc3599f72d434&oe=583A5C92

  Like

 5. Mirjam zegt:

  De Geneefse Conventie geeft duidelijk aan dat het, door de EU-elite zo gepromote en gehanteerde ‘recht op asiel’ en waar ze zich voor beroepen op De Geneefse Conventie, helemaal niet bestaat.

  Lees onderstaande uitleg van de Geneefse Conventie en zie hoe ze de burgers van Europa bedriegen met leugens, waarmee ze zich ook nog strafbaar maken, doordat ze onwettig bezig zijn.

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/01/Gehanteerd-recht-op-asiel-bestaat-volgens-Geneefse-Conventie-helemaal-niet

  Like

 6. Joannes den Hollander zegt:

  Ik weet er alles van Thom. Mijn voorouders en mijn nazaten zijn net als mij raszuivere Nordische Ariers met een vleugje Faals Geuzenbloed van Germaanse bodem uiteraard. Onze handen jeuken al jaren. Als het aan ons lag waren de enige onblanken die in Nederland toegelaten zouden worden, Zwarte Pieten. Hij komt wat brengen, vandaar. Bovendien is hij nooit langer hier dan 4 weken en leeft nooit op onze kosten. Gelukkig maar, dat is de verantwoordelijkheid van Sinterklaas. Want het zijn tenslotte Zijn slaven.
  En onze tijd komt, het is slechts nog even wachten op de rest.

  Like

 7. Jean zegt:

  Het enige wat ik de Duitse burgers wil adviseren is:
  1- jaag dat fuhrerwijf heel snel weg van dat postje en sluit ze op.
  2- sluit al je grenzen en jaag het gewelddadig tuig weg richting Afrika
  3- stop met die EU misdaadorganisatie zodat er snel een einde komt aan de dictatuur.
  Wij Europeanen zijn met ± 500.000.000 burgers en wij laten ons niet en nooit dicteren door een handvol huichelaars, zakkenvullers, volksverraders en wij zullen NOOIT islamitische zwijnen tolereren noch respecteren in onze samenleving.
  Europa is een seculier continent en zal een seculier continent blijven, een continent met zijn eigen culturen en nationaliteiten “zonder bemoeizucht van een stelletje lafaards van de ergste soort zoals die fuhrer, zuipschuit of lawaaimaker uit Gent”.

  Like

  • Steven zegt:

   500.000.000 burgers….maar hoeveel daarvan zijn nog echte Europeanen?
   Het zal mij niet verbazen dat de helft hiervan uiteindelijk TEGEN de Europeaan gaat opstaan (Allochtonen)

   Like

 8. Tjawatnu zegt:

  Net als in Nederland is de mannelijke populatie compleet verwijfd. Gynocentrisme is zo wijdverspreid dat de mannen soms letterlijk in vrouwen veranderen. Een samenleving geregeerd door emotie en lafheid is het gevolg. West europa produceert haast geen echte mannen meer. De paar die er nog rondlopen worden emotioneel gecastreerd en tot wanhoop gedreven.
  Jezelf afzonderen/afsluiten van de samenleving is de enige manier waarop je nog iets van een gezonde geest kunt hebben.

  Like

 9. delamontagne zegt:

  Een “Reklame-spotje”op de Duitse TV, gesponsord door de regering en de UNESCO, roept de AUTOCHTONE Duitsers [ blond/blauwe ogen] op om de Islamitische hijab aan te doen.

  Het spotje begint met een gesluierde vrouw op de rug gezien met de volgende tekst:
  “De Turkse vrouwen dragen de hijab”.
  Hierna draait de vrouw zich langzaam om en men ziet dat het om een autochtone Duitse vrouw met blond haar en blauwe ogen gaat die zegt:”Ik ook, is het niet prachtig.”

  Like

  • joopklepzeiker zegt:

   Misschien toch nog eens mijn commentaar hierboven lezen .
   Niets nieuws , het is bekend uit het verleden en uitvoerig onderzocht .

   Like

   • joopklepzeiker zegt:

    moederrol , de soort in stand houden en meer van die gein .
    Het lizard brein neemt over in noodsituaties .

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    Veel vrouwen zijn onbetrouwbaar in dit soort noodsituaties .
    Ze kiezen voor de ogenschijnlijk sterkste partij, een en ander afhankelijk van hoe het interne gevecht tussen het lizard brein en de neo cortex uitvalt .
    Heel natuurlijk en heel primitief !

    Like

 10. Ja, dat zouden ze wel willen. Weer een stapje dichter bij. In plaats dat de moslims worden bijgeschaafd, flikken ze het bij ons. Achterlijk over gesocialiseerd land die denkt met een stelletje debielen te maken te hebben. Mooi niet dus.

  Like

 11. joopklepzeiker zegt:

  PICTURES: Open Borders Activists March Through London Demanding Britain Take More Migrants

  http://www.breitbart.com/london/2016/09/17/pictures-20000-open-borders-activists-call-british-government-take-migrants/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s