AfD: Niet de Dom van Keulen opsluiten, maar de spelbrekers

screenshot_114

(Door: Kathrin Sumpf – Vertaling: E.J. Bron)

Een veiligheidszone instellen rondom de Dom van Keulen? De AfD vraagt: “Waarom moeten onberispelijke mensen vanwege criminele daden van anderen beperkingen accepteren? Het kan niet zijn dat we gedwongen worden onze gewoontes te veranderen in plaats van de criminele ´asielzoekers´ te stoppen en hen onmiddellijk uit te zetten.”

epoch-times

Over het plan om rondom de Dom van Keulen een veiligheidszone in te stellen, verklaart het bestuurslid van de AfD, Georg Pazderski, in een persverklaring:

“De veiligheidszone en het hek rondom de Dom van Keulen tijdens Oud & nieuw is een schandaal en een nieuwe faillietverklaring van de deelstaatregering. Het is pure hoon tegenover alle inwoners van Keulen en vooral tegenover de vrouwen en meisjes, die tijdens de laatste Oudejaarsnacht verkracht werden, dat men nu van iedereen de vrijheid afpakt om op het plein voor de Dom feest te kunnen vieren.

Waarom moeten onberispelijke mensen vanwege criminele daden van anderen beperkingen accepteren? Het kan niet zijn dat we gedwongen worden onze gewoontes te veranderen in plaats van criminele asielzoekers te stoppen en hen onmiddellijk uit te zetten.

De hoofdcommissaris van politie en de burgemeester hebben exact de verkeerde conclusies getrokken uit de laatste Oudejaarsnacht. Men beschermt de mensen niet door hen het feesten te verbieden. Men beschermt ze door de criminelen op te sluiten. Het was erg genoeg dat er na de Oudejaarsnacht nauwelijks arrestaties hebben plaatsgevonden. De juiste consequentie zou geweest zijn om de asielzoekerscentra beter te controleren, een alcohol- en uitgaansverbod aan de bewoners van deze centra op te leggen en criminele asielzoekers onmiddellijk naar hun landen van herkomst uit te zetten.

Het is beschamend dat men bovendien als rechtvaardiging voor deze maatregelen ook nog het zogenaamde overmatige alcoholgebruik van de inwoners van Keulen gebruikt. Dankzij de asielzoekers heeft de politie de stad niet meer onder controle en probeert ze nu de inwoners van Keulen van hun vrijheid te beroven.”

Bron:
www.epochtimes.de
Door: Kathrin Sumpf

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Rapefugees", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, discriminatie, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op AfD: Niet de Dom van Keulen opsluiten, maar de spelbrekers

 1. Charles Martel zegt:

  Aan zoveel onbenul gaat onze beschaving kapot. En we zijn al een heel eind op weg. “Wir schaffen uns ab”.

  Like

 2. sent zegt:

  eerst de kleine herdershondjes er nog op afsturen bij problemen op straat , natuurlijk wel achter
  deze hondjes blijven lopen , want anders kun je gewond raken.
  hebben deze hondjes er eigenlijk wel toestemming voor gegeven ?

  Like

 3. volksrechter zegt:

  Massaal de straat op en hekken afbreken, tijdens de festiviteiten een volksburgerwacht opstellen en criminelen vreemdelingen hardhandig aanpakken bij de minste feiten. Politie en justitie alsmede de wetten volledig aan uw laars lappen en recht in eigen handen nemen !!!!!
  Dat is wat er moet gebeuren en niet zoals een kudde schapen alles maar oogluikend toestaan en ondergaan.

  Geliked door 2 people

 4. ReaGluurder zegt:

  ‘Wir Haben Die Schnauze Voll!!’

  Geliked door 1 persoon

 5. BertG. zegt:

  Je bent natuurlijk wel erg veilig als criminele asielzoeker binnen zo’n veiligheid zone.
  Want geweigerd zullen ze niet worden bij dat hek zolang ze geen wapens of vuurwerk bij zich hebben.
  En verder kan je dan in alle rust de beest uithangen binnen de gecreëerde veiligheid zone.
  Ze zullen ze daar vast erkentelijk voor zijn.
  Dat wordt toch maar mooi even zo geregeld voor ze.

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   En al die vrouwtjes bevinden zich dan binnen dat hek, voor de veiligheid.

   Je hoeft alleen je prooi in een hoek te drukken of te omsingelen als criminele asielzoeker.
   Als het goed is, kunnen ze dan geen kant meer op binnen een hek, de slachtoffers.

   Like

 6. bigljohn zegt:

  We leven in een wereld alwaar het slechte beschermd word en men het goede probeert te vernietigen. Hoelang blijft dit alles nog mooi staan eer we met zijn allen flink in de shit zitten en er in feite geen weg meer terug zal zijn ? De Dom van Keulen beschermen tegen het gespuis wat iedere dag nog steeds met bootladingen vol uit Afrika arriveert. De Dom is door slimme mensen gebouwd en is zo Dom nog niet. Maar dat is wel de huidige politieke linksmens, hij die kwade volkeren binnenhaalt en autochtonen zwaar onderdrukt, CQ opscheept met een hele hoop ellende !

  Like

 7. elisah zegt:

  Als ze nou een hek om alle mosketen zouden zetten en daar al het krapuul daar opsluiten dán zijn veel problemen opgelost.
  Gisteren is het Oktoberfeest begonnen, voor het eerst in de historie van Duitsland staan er hekken om het terrein en is er beveiliging.
  Trieste bedoening daar in Duitsland….how low can you go…

  Like

 8. Oud op Nieuw is alleen voor mensen die weten wat dat is en waarvan de familie al duizenden jaren voetzoekers afsteekt. De rest van de import opsluiten in hun getto’s, AZC’s, van sociale huurders gejatte woningen en om 0.00 uur vol flikkeren met jeukpoeder zodat ze een reden hebben om aan hun zak te gaan zitten wappervingeren*.
  *hier stond oorspronkelijk iets heel definitiefs.

  Geliked door 1 persoon

 9. Republikein zegt:

  Geen BRD maar DDR!
  Das Firmen-Imperium des Deutschen Bundestages:
  https://unternehmensteilbrd.wordpress.com/2013/04/17/du-bist-doch-nicht-blod-oder-doch/

  Like

 10. Thomasson zegt:

  In plaats van de Dom van Koln te sluiten, Dachau te openen voor Rotzooi trappende moslim. Niet als concentratiekamp, maar als interneringskamp. Daar vandaan zouden ze naar het land van herkomst worden gedeporteerd. Ze zijn nog steeds onderdanen van hun land en ze gaan gewoon naar hun Heimat.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s