Bereidt Frankrijk zich voor op een burgeroorlog tegen moslims?

screenshot_106

(Door: Marco Maier – Vertaling: E.J. Bron)

In een interview met Radio RTL beweert een politieke journalist en schrijver onder verwijzing naar zijn nieuwe boek dat de Franse autoriteiten zich zouden voorbereiden op een “burgeroorlog” tegen de islamitische bevolking in het land. In Frankrijk zou een “Reconquista” voor de deur staan.

contra-magazine

Éric Zemmour, een Frans-Algerijnse joodse politieke journalist en schrijver, beweerde in een interview met de Franse radiozender RTL dat de autoriteiten van het land zich zouden voorbereiden op een “burgeroorlog” met de moslims in het land. De operatie zou de naam “Operation Ronces” dragen, die gebaseerd zou zijn op de ervaringen van het Israëlische leger in de Gazastrook en ook met zijn hulp ontwikkeld zou zijn. Reden voor het interview was de publicatie van zijn nieuwe boek “Vijf jaar voor niets: Kronieken van de botsing der culturen”, waarin hij deze beweringen opstelt. Zemmour, die werkte als journalist voor de Franse krant “Le Figaro”, benadrukte in het interview dat zijn bron een vooraanstaand persoon in de Franse staatsleiding zou zijn. Men zou het land met het oog op de talrijke onlusten in de afgelopen jaren, evenals met het oog op de radicaalislamitische terreuraanslagen, willen “zuiveren”. Zemmour karakteriseerde dit plan als “nieuwe Reconquista op hun eigen grondgebied”.

screenshot_105

Zijn beschuldigingen kunnen van tactische aard zijn om daarmee meer etnische conflicten aan te wakkeren. Terwijl Patrick Calvar, de chef van het generale directoraat voor binnenlandse veiligheid, onlangs al voor een parlementaire commissie had gezegd dat Frankrijk “op het punt van burgeroorlog” zou staan. Volgens hem zouden de parallelsamenlevingen en de compleet verschillende levenswijzen van de toenemende radicaalislamitische bevolking hun tol eisen. Minister-president Valls benadrukte vorige week nog dat er al 15.000 gewelddadige radicale islamieten in Frankrijk zouden wonen – op een totaal aantal van tot 5 miljoen moslims in het land.

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Marco Maier

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Frankrijk, Islam, Moslims, Overheid. Bookmark de permalink .

25 reacties op Bereidt Frankrijk zich voor op een burgeroorlog tegen moslims?

 1. Jade zegt:

  Eerst zien, dan geloven…
  Aangezien die smerige jezuïeten aan de touwtjes trekken,
  denk ik eerder dat de autochtonen aan de beurt zijn.

  Like

  • Rob zegt:

   Probleem is alleen dat als je wacht er een sharia wetgeving is en daar heb jij je ook aan te houden (en de rest uiteraard ook).
   Das een beetje het grote probleem met democratie, het is log en traag en kan alleen reageren op acties van anderen. Beetje als de put dempen als het kalf verdronken is, maar dan 10.000 keer.

   Like

 2. Jean zegt:

  Ik zou graag dergelijke stroom zien “uitstromen”, maar niet ongerust worden, die uitstroom zal weldra starten want wij hebben het echt gehad met dat barbaars zootje ongeregeld wat meer interesse heeft voor een vulgaire pedofiel dan voor ‘onze’ normen en waarden, wie onze wetten en cultuur niet respecteert hoort hier niet thuis, poepsimpel.

  Like

 3. Een burgeroorlog in Frankrijk zou mij ieder geval niet verbazen. Ik denk ook dat het volk het meer dan zat is na al die aanslagen. Al die gelukzoekers die maar binnendringen en aan je worden opgedrongen er is geen houden meer aan. Maar als het daar gebeurt dan zal het zich ook snel verspreiden naar andere landen ben ik bang voor.

  Like

 4. Alex Delarge zegt:

  Correctie. Het zijn geen moslims maar muSSlims.

  Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Als radicale moslims uit de samenleving verwijderd moeten worden (waar ik helemaal voor ben en de moslim wereld is groot genoeg hen te herhuisvesten) dan moet niet alleen de radicaal uitgezet worden. Dan moet ook de hele familie die er aan vastzit mee gedeporteerd worden. Niet alleen de broers en de zussen en de ouders. De hele zwik, grootouders neven en nichten het hele rattennest moet uit onze samenleving verwijderd worden. Men hoeft bij de deportatie geen veewagen te gebruiken. Zij mogen van mijn belastinggeld 1ste klas reizen en alle familieleden mogen ook van mijn belasting geld een startup meekrijgen in hun nieuwe land waar ze naar harte lust de Mohamedaanse cultus in vrijheid kunnen beleven. Als Europa ze maar kwijt is. Dat is het voornaamste. Mensenrechten en godsdienstvrijheid moet voor de aanhangers van de Mohamedaanse cultus niet meteen het uitgangspunt zijn. Dze cultus verstoot op alle fronten tegen het mensenrecht en de godsdienstvrijheid.

  Like

  • Sjaak zegt:

   Yep ! Helemaal mee eens !
   Ik sta al te trappelen wanneer ze beginnen met deze vloerzuivering !
   De moslimbroet heeft ons al veel te lang het bloed onder vingernagels weggehaalt !

   Like

  • louis-portugal zegt:

   Niks eerste klas guus.
   Waarom doen ze in Europa zoveel moeite om die M400 (transportvliegtuig van Airbus) op poten te krijgen.
   Een stel goed uitgeruste militairen erbij en weg met die hap.
   Dan doen die kisten ook nog wat goeds.

   Like

  • Alex Delarge zegt:

   Vaak zijn het complete inteelt families.Je weet soms niet meer wie de neven/nichten/broers en kleinkinderen zijn.

   Like

 6. Nou, Valls, de kanker aanwijzen is nog wel te doen, maar hoe ga je het aanpakken? Acuut opereren, oftewel: alle 15.000 inrekenen en uitzetten? Alleen zó kun je misschien nog de nodige uitzaaiïngen voorkomen.
  Maar bereid je anders inderdaad maar op korte termijn voor op een Burgeroorlog!

  Like

 7. Thom zegt:

  Hollande doet niks, nul komma niks. Op zijn motor vermomd naar zijn maitresse rijden en met Merkel als zogenaamde vertegenwoordigers van de EU persconferenties geven. Optreden tegen moslims en terreur. vergeet het maa., Als een terrorist in Nice de boulevard schoonveegt met een vrachtwagen kondigt Hollande aan om ISIS in Syrië te gaan bombarderen. Hetzelfde gebeurt nou in New York. Burgemeester Bill de Blasio die in het Clinton verkiezingsteam voor Secretary of State zat heeft het over een incident als een bom in een gereedschapskist 29 mensen verwondt. Mevrouw Clinton herhaalt deze stupide leugen en noemt deze terreurdaad een incident. Trump zal ze de waarheid wel onder hun neus wrijven. Dit wegkijken van Clinton kan Trump het presidentschap opleveren.

  Geliked door 1 persoon

 8. joopklepzeiker zegt:

  Zat Banlieues om op te ruimen, begin eens met Calais .

  Like

  • Thom zegt:

   psssssssssssssssssssssssssssssssstt
   pssssssssssssssssssssssssssssssssst
   Geen slapende honden wakker maken! Er zijn maar een paar no-go area’s (zus-zones) op 72 handen te tellen (720 ZUS area’s zijn er). ZUS betekent Zone Urbaine Sensible).
   Daar heerst de islam en de misdaad. Het gebied is niet toegankelijk voor niet moslims of je moet levensmoe zijn.

   Like

 9. Erik Bink zegt:

  Correctie: Zemmour is geen islamiet zoals in het artikel staat (: “Zemmour, zelf moslim”), maar is afkomstig uit een Algerijnse familie, die tijdens de Algerijnse oorlog naar Frankrijk kwam. Zemmour: “identifies as a Jew of Berber origin, and above all as a French Jew”.
  Wel es een islamiet onmoet die Éric heet!?

  Like

 10. Perfide Albion zegt:

  Ik zou er graag aan meedoen! Als het eerste schot gelost is zouden alle patriotten onze Franse broeders moeten helpen met het uitroeien van de islam en haar helpers. En daarna land voor land nep-parlement na nep-parlement. C’est ca! We zijn het zat,

  Ik zie het nu al voor me. Al die islam helpertjes. Bungelend aan een galg.

  Like

 11. elisah zegt:

  Ik denk dat Frankrijk zich voorbereidt op de verdediging tegen moSSlims aanvallen, die uit kunnen lopen op een massale godsdienstoorlog met grote slachtpartijen.

  Like

 12. Wachteres zegt:

  Enoch Powell – Rivers of Blood Speech (FULL) Engels ondertiteld.

  Like

 13. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 14. Andre zegt:

  Dus de regering zet de sluizen open om een burgeroorlog te gaan beginnen? erg ongeloofwaardig. Let wel ik ben tegen de invasie maar kan dit niet erg rijmen. De EU wil europa omvolken dat staat zwart op wit.

  Like

 15. Jan zegt:

  Socialisten steeds krankzinniger:

  Jean-Jacques Lacoste, voormalig burgemeester van Bretteville-sur-Laize start juridische procedure tegen de burgers omdat zij de asielshoppers niet verwelkomden.


  The Socialist former mayor said he was “shocked” to see the flyers in the Normandy commune of Bretteville-sur-Laize.

  Titled “No to the reception centre”, the notices appear in several shop windows. Underneath reads: “migrants with nothing to do in Bretteville = incivility, theft, assault, rape, loss of value to our businesses and our property”.

  Mr Lacoste was “appalled”

  http://www.breitbart.com/london/2016/10/01/former-mayor-suing-welcome-migrants/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s