Chef van Oostenrijkse Caritas wil “samenleving reorganiseren”

screenshot_124

(Vertaling: E.J. Bron)

De president van de Oostenrijkse afdeling van Caritas, Michael Landau (kleine foto), spreekt zich er in een interview met het dagblad “Die Presse” voor uit om de samenleving te reorganiseren. Onlangs was er kritiek op Caritas geweest, omdat zij zich categorisch afwijzend had opgesteld tegen een uitgangsverbod voor “asielzoekers”.

Caritas bekritiseert een volgens haar te strenge asielpolitiek en is tegen een korting van het minimumloon voor “asielzoekers”. Critici verwijten haar daarom “het bedrijven van handel met vluchtelingen” en als onderdeel van de asielindustrie goed te verdienen. Daadwerkelijk is Caritas een concern dat ongeveer € 700 miljoen per jaar tot zijn beschikking heeft. Caritas-chef Landau verdiende jaren geleden al € 3.800,- netto per maand – hij bekritiseert echter steeds opnieuw de “hebzucht” van de Oostenrijkers. In het interview zegt Landau: “Het menselijk gezicht van een samenleving blijkt uit hoe zij met de zwaksten omgaat. Niet de markt en de economie zijn het kwaad, maar menselijke begerigheid en hebzucht.” En hij vult aan: “Het volstaat tegenwoordig niet meer om iets voor de armen te doen, we moeten de samenleving reorganiseren.”

“Samenleving reorganiseren”: van Kalergi tot Barnett

screenshot_123Met deze eis naar maatschappelijke reorganisatie bevindt Michael Landau zich in het fijne gezelschap van de globalistische voorbereidende denkers, van Coudenhove-Kalergi tot Thomas Barnett. Al 90 jaar geleden eiste de voorbereidende denker van de “Europese Unie”, graaf Richard Nikolaus Codenhove-Kalergi de kunstmatige schepping van een “Eurazisch-negroïde toekomst-ras”. Deze nieuwe samenleving zou dan de karaktereigenschappen moeten bezitten die haar zou kwalificeren voor de toekomstige vormgeving van Europa: “Karakterloosheid, onbeheerstheid, een zwakke wil, onbestendigheid, geen piëteit en trouweloosheid.”

In januari 2015 voorspelde toen zijn nicht, Barbara Coudenhove-Kalergi, op onheilspellende wijze de enkele maanden later beginnende “vluchtelingen”stroom. Het ultieme doel van de volkse reorganisatie van Europa werd nooit uit het oog verloren: “Europa krijgt een nieuw gezicht, of de oorspronkelijke bewoners het hier nu mee eens zijn of niet.. We leven in een periode van de volksverhuizing. Ze is nog maar net begonnen, en ze zal vast en zeker nog lang niet ten einde zijn.”

Ook de trans-Atlantische strategen in de VS hebben gelijksoortige plannen, zoals ze een chef-ideoloog van het Pentagon vrijmoedig laten vertellen. Zo eist de Amerikaanse militaire strateeg Thomas Barnett ongegeneerd dat Europa jaarlijks 1,5 miljoen immigranten zou moeten opnemen. Wie bezorgd naar zo´n ontwikkeling kijkt, is in de ogen van de militaire planner een vijand: “wie zich tegen rassenvermenging verzet, handelt immoreel en uit de tijd.” Als laatste consequentie zouden zulke vijanden onschadelijk gemaakt moeten worden.

Bron:
www.info-direkt.eu

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Arabieren, asielwaanzin, Barbarisme, Communisme, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, demoniseren, Derde Wereld, Elite, establishment, Eurabië, Europa, Genocide, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, katholieke kerk, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse joden, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, New World Order, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, Oostenrijk, Pacifisme, Racisme, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op Chef van Oostenrijkse Caritas wil “samenleving reorganiseren”

 1. koddebeier zegt:

  Dat soort gevaarlijke idioten moeten zosnel mogelijk uit de westerse samenleving verwijderd worden !!

  Like

  • elisah zegt:

   Dat klopt, het is volkomen tegennatuurlijk en gevaarlijk, zoiets laat zich niet regisseren en afdwingen, het is precies het zelfde als de nazi’s die de übermenschen wilden fokken.

   Like

 2. Claudia M. zegt:

  Shit, moet ik vandaag ook nog in herhaling gaan vallen…

  https://ejbron.wordpress.com/2016/09/18/in-libie-wachten-235-000-op-de-eu-veerdienst/#more-126377
  Dan verwordt de hele EU tot één groot ghetto en is uiteindelijk niemand hier iets mee opgeschoten. Europa zal compleet onleefbaar worden, niet langer in staat zichzelf en zeker geen anderen, waar ter wereld ook, nog langer te helpen.

  Like

 3. Republikein zegt:

  De paralympics waren een groot succes.
  Ik heb er bewondering voor, petje af.
  Deze chef mocht niet meedoen.
  Er stond geen maat op.

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Een van boven opgelegde rassen vermenging is los van het immorele aspect ook een genocidale misdaad. Doet denken aan de ras experimenten van de nationaal socialisten. Organisatie Lebensborn. Immers alle rassen die gedwongen met elkaar vermeng worden zullen door bewuste planning verdwijnen en er komt een nieuw gemengd ras. Verdedigers van deze strategie die dit maatschappelijk experiment (social engeneering) willen uitvoeren verdienen in mijn opinie de doodstraf.

  Is echter sprake van organische groei over vele eeuwen zonder druk van bovenaf van een menging van volkeren dan is er niets aan de hand. Dan is het een natuurlijk proces verloop zoals miljoenen jaren zich menselijke rassen ontwikkeld hebben. Dit is op zich denkbaar in de verre toekomst. Maar van de andere kant denk ik dat er voor het overgrote deel toch voorkeur bij mensen zal blijven bestaan zich alleen te vermenigvuldigen binnen het eigen ras.

  Dat is geen racisme maar een biologische neiging de eigen soort (noem het exclusieve diversiteit) in stand te houden. In de dierenwereld zie je dit fenomeen overigens ook. Dat is de basis van het ontstaan der soorten.

  Geliked door 1 persoon

  • elisah zegt:

   100% mee eens!

   Like

  • Lis zegt:

   U neemt me de woorden uit de mond. Deze teksten vind ik zeer griezelig. Er bestaan gewoon plannen die een genocide op het blanke ras uit willen voeren. Ze zijn in allerlei talen te vinden en nog is er slechts een handje vol mensen die dit beseft, die deze teksten op ‘waarde’ kan schatten. Ik vind het doodeng.

   Like

 5. Mirjam zegt:

  Thomas Barnett moet zelf weten wat hij ergens van vindt. Daar hebben de Westerse burgers lak aan. Eveneens Barbara Coudenhove-Kalergi. Wie denken deze mensen eigenlijk dat ze zijn? God, zeker niet. De wereldorde bestemmen, en voorspellingen doen? Ga toch weg man, idioten. Hier bestemmen wat voor een volk dat er gevormd wordt in de toekomst. Jullie tweeën kunnen jullie scharen achter al de soortgelijke gekken die deze wereld heeft gekend (Hitler, Mussolini, Napoleon, Merkel, Rutte etc. etc.)

  Ik zal jullie nu eens iets duidelijk maken:
  De wereld is zoals hij is, Europa blijft zoals het was. Wij, de burgers van Europa zullen jullie plannen nooit laten gebeuren. Knoop dat maar in je oren. Wij zullen jullie bevechten zolang we leven en we zullen winnen. We sturen jullie duivels terug naar de hel, waarna deze vernietigd wordt, voor altijd. Pech gehad.

  Geliked door 2 people

  • Benesha zegt:

   Ze vergeten inderdaad dat er een punt komt waarop de strijd zal losbarsten en gewonnen worden door de autochtonen. En ook zij die dit alles beraamd hebben, zullen gevonden worden, zelfs al verstoppen ze zich in Patagonië. Dit is mijn voorspelling.

   Geliked door 1 persoon

 6. Mary zegt:

  Oostenrijk heeft nog zo’n verdwaalde geest geleverd, maar waar Coudenhove dan maar even van uitging is een samenleving zonder wil in zijn thriller, de wil van mensen om zich te mengen om samen te smelten is er niet en zal er ook nooit komen en ondanks dat EU, regering en media alles stil proberen te houden zal er uiteindelijk groot verzet komen, wederom een oorlog veroorzaakt door de zoveelste geestelijk gestoorde elite.

  Like

 7. Peter selie zegt:

  Hitler was een idioot en wilde een arische samenleving. Vandaag de dag hebben we blanke gevaarlijke idioten die ons zo snel mogelijk los wilden worden. Maar vandaag de dag lopen er nog honderden van die gevaarlijke idioten rond. Kunnen we ons niet van die dwazen ontdoen?
  Hoe zullen de islamieten dat vinden als er niemand meer is om hen in de watten te leggen? De Chinezen weten daar wel raad op en dat is een pluspunt

  Peter selie

  Like

 8. Republikein zegt:

  Is er nog een ander menselijk ras dan de mens?

  Like

 9. Achterlijke uitspraken die nergens opslaan. Dat moet je maat willen, beslist niet op commando.

  Like

 10. Pilgrim zegt:

  Coudenhove-Kalergi was een naïeve idealist, maar zelfs een naïeve idealist denkt dat hij in al zijn naïviteit iets goeds doet. Het lijkt me daarom toch een beetje onwaarschijnlijk dat hij deze karaktereigenschappen “karakterloosheid, onbeheerstheid, een zwakke wil, onbestendigheid, geen piëteit en trouweloosheid” als ideaal gezien zou hebben voor zijn gemengde Europese ‘toekomst-ras’.

  Like

  • Mirjam zegt:

   Misschien had hij al die opgenoemde karaktertrekken wel zelf en wilde hij de wereld uniform maken, zodat ze niet meer als gebreken/abnormaal en minderwaardig gezien zouden worden, maar als de normaliteit.

   Like

 11. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 12. Janszn zegt:

  Vele mensen willen uitsluitend rashonden, -koeien, -paarden etc. Men doet er alles aan om een ras weer terug te krijgen. Met mensen rotzooien we maar een beetje aan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s