In Libië wachten 235.000 op de EU-veerdienst

screenshot_103

(Vertaling: E.J. Bron)

Volgens de speciale gevolmachtigde van de VN, Martin Kobler, staan er in Libië officieel 235.000 “vluchtelingen” geregistreerd die op een overtocht naar Italië wachten. “Op onze lijsten staan 235.000 migranten, die wachten op een goede gelegenheid om de overtocht naar Italië te maken – en ze zullen het doen”, zei Kobler tegen het Italiaanse dagblad “La Stampa”. Volgens de nieuwste informatie van het Italiaanse ministerie van Binnenlandse Zaken in Rome lukte het sinds het begin van het jaar ongeveer 128.400 “migranten” de overtocht van Libië naar Italië te maken.

pi-news

De “ik-reis-om-de-halve-wereld-door-tig-veilige-landen-doelgericht-naar-het-land-met-het beste-sociale-stelsel”-vluchtelingen willen niet in Italië blijven. De door de EU ingestelde veerdienst voor economische migranten komt de “vluchtelingen” wel zeer gelegen. Overigens zwengelt de “redding op zee” van de EU de volksverhuizing richting Europa krachtig aan. Want het gaat als een lopend vuurtje rond dat dankzij de marineschepen de waarschijnlijkheid toeneemt de overtocht te overleven. De mensensmokkelaars wrijven zich in hun handen.

Deze invasie zal nooit stoppen. Tot het jaar 2100 zal de bevolking van Afrika op grond van een compleet onverantwoordelijke en aan zichzelf te wijten bevolkingsexplosie van 4,4 miljard nu bijna verviervoudigen. Volgens peilingen wil 38% van de Afrikanen zich in Europa vestigen, zodat de Europeanen zich mogen verheugen op meer dan een miljard nieuwe medeburgers alleen al uit Afrika.

Europeanen zijn wereldwijd nu al een etnische minderheid. Ze zullen eerder op de korte dan op de lange termijn ook tot de minderheden in hun eigen landen behoren en daarna als volkeren uit de geschiedenis worden uitgeroeid. In dit verband verwijzen we steeds naar het PI-artikel “Wat is volkerenmoord volgens de definitie van de VN?

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Barbarisme, cultuurrelativisme, Europa, Genocide, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Multiculti, New World Order, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op In Libië wachten 235.000 op de EU-veerdienst

 1. koddebeier zegt:

  De uitroeiing van de autochtone Europeaan is in volle gang gezet !

  Like

 2. Steven zegt:

  Schijnbaar werkt de Europeaan graag mee om de eigen ondergang te realiseren.
  De kleintjes van nu gaan het nog moeilijk krijgen. met dank aan ZUIPSCHUIT & Co.

  Like

 3. Claudia M. zegt:

  Dan verwordt de hele EU tot één groot ghetto en is uiteindelijk niemand hier iets mee opgeschoten. Europa zal compleet onleefbaar worden, niet langer in staat zichzelf en zeker geen anderen, waar ter wereld ook, nog langer te helpen.

  Like

 4. Steven zegt:

  Als die nou eens allemaal tegelijk verzuipen…dan bewijzen ze de wereld een GROTE dienst!

  Like

 5. Bas zegt:

  Kennelijk zijn dit bij uitstek de armste drommels waar de Europese Unie, met hun vrindjes, al jaren op wachten om de economie uit het slob te halen.

  Like

 6. Drs.P. zegt:

  Emigreren naar de Himalaya is de beste oplossing, Europa en zeker NL is niet meer te redden met de rattencabal die nu de dienst uitmaakt in Brussel. Ons hele sociale stelsel waar we 40-45 jaar voor hebben betaald wordt naar de kloten geholpen door al die import niksnutten!!

  Like

 7. ReaGluurder zegt:

  Ben errug ruimdenkend, maar 1 ‘balconmeneeer’ is er al 1 teveel!

  Like

 8. Jade zegt:

  Schiet alle boten lek, dan blijven ze daar.

  Like

 9. Sjaak zegt:

  Laat ze maar wachten totdat ze zwart zien !
  Op de foto is te zien, dat ze al een poosje wachten !

  Like

 10. Guardiacivil zegt:

  HHmmm vandaag neem ik vrijaf van het denken, het is lekker weer en ik pak mijn hengels en zit tussen het riet van de natuur te genieten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s