SP wil kinderen uit Calais opvangen in Nederland

screenshot_109

De SP zoekt uit of er steun is in de Tweede Kamer voor het opvangen van “vluchtelingen”kinderen uit Calais in Nederland. Dat zei SP-Kamerlid Sharon Gesthuizen (foto) in het radioprogramma “Met het oog op morgen” van de NOS.

algemeen-dagblad

Staatssecretaris Dijkhoff onderzoekt momenteel een plan van D66, ChristenUnie, GroenLinks en SP om 750 “alleenstaande gevluchte kinderen” uit Italië en Griekenland naar Nederland te halen. Gesthuizen wil voor de kinderen uit het Franse Calais een vergelijkbaar plan.

Hartverscheurend

Het Kamerlid ging recentelijk op bezoek in het illegale “vluchtelingen”kamp in Calais. Ze noemde de omstandigheden waarin de kinderen in het kamp leven ‘hartverscheurend’. Zo meldden artsen en verpleegkundigen in Calais dat kinderen soms ernstige verwondingen hebben, die erop wijzen dat ze zijn misbruikt.

Bron:
www.ad.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, SP, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

39 reacties op SP wil kinderen uit Calais opvangen in Nederland

 1. Sabeltant zegt:

  Ze zijn bij de D66, ChristenUnie, GroenLinks en SP helemaal losgeslagen?

  Wat is dit voor christelijk communistisch landverraad? de NSB is er niets bij.

  750 alleenstaande misbruikte kinderen.
  Is die 136 Miljard voor de gezondheidszorg nog niet genoeg?

  Like

 2. Hans zegt:

  “Insanity is doing the same thing over and over again, but expecting different results.”

  Liked by 2 people

 3. ReaGluurder zegt:

  Hitler, Merkel, Prutte, Stalin, Lenin, Geke F., van Agt, Lubbers, Gesthuizen etc etc waren ook ooit van die lieve onschuldige kindertjes!

  Liked by 2 people

 4. N.E. Derlander zegt:

  Die schrijnende situatie is mogelijk gemaakt door….? D66, PvdA, VVD, CDA, GL, CU, SGP, PvdD, 50+, DENK.

  Overigens onder al die vluchtende politici, die nog nooit hebben verklaard hoe de gelukszoekers worden gescheiden van de echte vluchtelingen, heeft volgens mij ook mw. Gesthuizen aangegeven niet terug te zullen keren naar de Tweede Kamer.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Rot op met stomme linkse ideeën, stelletje overrijpe tomaten !!

  Like

 6. Steven zegt:

  Tja…dan kan je beter meteen héél Africa uitnodigen om naar ons zo mooie Nederland te komen.
  Want het meeste wat je daar ziet is ‘hartverscheurend’

  Like

 7. koddebeier zegt:

  alleenstaand ?????????? Vooruit gestuurd door hun onverantwoordelijke ouders zal je bedoelen !

  Like

  • Cathja zegt:

   @ koddebeier om 12:24

   Helemaal met u eens! Achter die ‘alleenstaande kinderen’ schuilt een hele familie, die doorgaans stúkken groter is dan onze families. Deze families wachten totdat hun kinderen geplaatst zijn, en komen dan als een duveltje uit een doosje tevoorschijn, en eisen gezinshereniging. Gek eigenlijk dat in de landen van herkomst er zo nonchalant met kinderen wordt omgesprongen! Als wij (jonge) kinderen hebben en er breekt een oorlog uit, dan blijf je toch allemaal bij elkaar? Zoals het hoort?

   Waanzin, de plannen om al die kinderen hierheen te halen! Ooit worden zij pubers (of zijn het al), jonge volwassenen, en krijgen we nog veel meer narigheid over ons heen. Het kind wat ‘alleen’ staat brengt ook zijn eigen cultuur mee, en die staat haaks op die van ons.
   Laat kinderen in Afrika, en breng ze onder in veilige kampen. Daar moet op ingezet worden.
   De rek is er in Europa wel zo’n beetje uit.

   Like

 8. JooJootje zegt:

  Prima dat de SP dit wil maar zit er wel genoeg geld in de partijkas? 🙂
  Ik wil ook veel maar vaak ontbreekt het mij aan geld.

  Like

  • Thom zegt:

   Die partijkas van de SP zit hartstikke vol. Alleen zal ze bedoelen dat wij dat moeten betalen en natuurlijk niet uit de partijkas.

   Like

  • Maak je geen zorgen over de partijkas van SP!
   Dat wil zeggen: Als hun afdrachtregeling nog steeds van kracht is; de eerlijkheid gebiedt te zeggen, dat ik dat zo niet uit mijn hoofd weet.
   Maar onder potentaat Marijnissen was het hoe dan ook zo, dat elk SP-Kamerlid, elke -wethouder en wat dies meer zij, ca. 85% van zijn salaris standaard afdroeg aan de partijkas! Doet bepaald denken aan de vroegere Sovjet-unie en de verdeelsleutel in het China van Mao Zedong. Ach ja, het kóst wat, dat onversneden linkse idealisme!

   Like

   • elisah zegt:

    Nou, kan je nagaan wat dat soort ambtenaren verdienen….als ze na 85% aftrek nog genoeg overhouden om goed te kunnen leven, is hun salaris dus eigenlijk 85% te hoog.

    Like

  • Bas zegt:

   Dit land wordt stelselmatig (uit)geplunderd door de EU en consorten, om velerlei van dit soort vreemde zaken te kunnen betalen. De burger wordt machteloos gemaakt door allerlei EU wetgeving die stelselmatig wordt opgelegd, maar gelukkig in de regel niet altijd klakkeloos wordt aangenomen!

   Like

 9. Angie1968 zegt:

  Oh, Grote Genade, het Gutmenschtum steekt de kop weer op, hoor! Ja, haal ze allemaal maar hier naar toe, omvolken en uitzuigen met dat Europa! Natuurlijk moeten misbruikte kinderen daar weggehaald worden en TIJDELIJK hier opgevangen worden, om daarna in safehavens in de regio te worden gebracht. Maar geen PERMANENTE opvang hier!!! En Calais had allang met een vlammenwerper schoongeveegd moeten worden! Stelletje franse zwakkelingen! En dat stomme rooie kutwijf vd SP moet gewoon opzouten!

  Like

 10. Drs.P. zegt:

  Geen woorden meer voor, weer een guttmenschmuts die nu langzaamaan Calais naar NL wil gaan verplaatsen, want iets met gezinshereniging of zo?????
  Natuurlijk moeten echte kids in zo’n kamp geholpen worden door de Fransen, maar welke ONVERANTWOORDELIJKE ouders nemen nu hun kids mee naar zo’n rattenkamp en mogen wij het weer voor ze oplossen??? Of bedoelt deze slinkse muts dat we allemaal “zielige” vluchtelingen kids van 16-35 moeten gaan opvangen??

  Like

 11. Sjaak zegt:

  SP !
  Schizophrene Partij ?

  Like

 12. elisah zegt:

  Er is maar een plek waar die kinderen thuis horen, dat is bij hun ouders in hun thuisland, zeker ook omdat het allergrootste gedeelte van de mensen in Calais totaal geen vluchteling zijn.

  Like

 13. Thom zegt:

  Ik weet nog een prima plaats voor die kinderen. Bij worstenmaker Jan Marijnissen en zijn dochter in hun huis in Oss.

  Like

 14. dutchess43 zegt:

  750 “kinderen” x minimaal 4 nakomende familieleden = 3000.
  Toe maar… het kan niet op al is het lekker, wij zullen wel op de Gezondheidszorg besparen hoor, geen punt.

  Liked by 1 persoon

 15. Marc zegt:

  Er zijn heel wat politici en politieke partijen die strafrechtelijk vervolgd dienen te worden.

  Like

 16. Jules Vismale zegt:

  Toen ik in het begin van de 21ste eeuw nog in Arnhem woonde werkte er ooit bij ons in huis een groepsleidster, Miriam genaamd en zij had drie kinderen waarvan de oudste en de jongste allebei autistisch waren al was de oudste superintelligent, en zij woonde in Elst, ten zuiden van Arnhem. In Elst was men daar opeens op het (goedbedoelde) idee gekomen om een groot aantal Russische weeskinderen uit Rusland een onvergetelijke vakantie bij gastgezinnen aan te bieden omdat men erg veel medelijden met deze kinderen had.
  Helaas: het werd inderdaad daar in Elst een “onvergetelijke” vakantie maar dan vooral voor sommige Eltenaren, waaronder de desbetreffende Miriam, en dan meer in negatieve zin! Deze Russische weeskinderen waren namelijk helemaal geen luxe en overvloed gewend, soms ook getraumaniseerd, niet erg zinderlijk en zij dachten dat ze daar alles mochten. Sommigen waren erg vernielzuchtig wat inhield dat ze het speelgoed van hun gastkinderen vernielden, er was er één bij die een paard uit een weiland stal en meenam naar het gastgezin, een ander roofde een complete fruitboom kaal en ze luisterden totaal niet naar hun gastheren of -vrouwen! Op een gegeven moment konden ze daar in Elst geen allochtoonse weeskinderen meer luchten of zien en heeft men deze gastvrijheid zich daar wijselijk niet meer laten herhaend.
  Dus even aan deze SP-Kamerlid Sharon Gesthuizen nog een goede raad: als je zelf nog zo “slim” bent om al deze 750 “alleenstaande gevluchte kinderen” uit Calais in je eigen huis gastvrij te ontvangen dan weet ik wel HEEL zeker dat jij, mits zij je huis binnen gaan bevuilen, vernielen en je helemaal arm stelen, hierna evenmin geen vluchtelingenkinderen vol trauma’s meer kunt horen of zien!
  En als je het lef hebt om burgers hier in Nederland te verplichten om deze kinderen ongevraagd in hun huizen te stoppen, zoals koekoeken dat ook doen met hun jongen als deze nog in hun eieren zitten, dan mogen wat mij betreft een aantal autochtoonse mannen onder hen jou gevangen gaan nemen, in de rij gaan staan en je om beurten een flink pak voor je broek geven opdat je hopelijk zult ervaren dat “al te goed buurmans gek is”! Jouw achternaam geeft al zeer duidelijk aan hoe gastvrij je wilt zijn maar dan steeds naar de verkeerde personages toe!

  Like

  • Thom zegt:

   Ik heb wel eens documentaires gezien hoe het er overigens jaren geleden in Russische en Roemeense weeshuizen aan toeging. Er was nergens geld voor en personeel was er nauwelijks beschikbaar. De kinderen waren ondervoed, bevuild en niet zindelijk en vreselijk agressief, gevaarlijk zelfs. Ze mishandelden en bedreigden elkaar continu. Er was geen land mee te bezeilen. Er zaten al bijna zware criminelen tussen. Met de beste wil van de wereld kon dat ooit nog goed komen. Als je die in huis zou nemen, dan ging er je aan onderdoor als je het al zou overleven.

   Like

   • Jules Vismale zegt:

    @Thom, en hoe grappig vond ik het hoe de zes meiden uit ‘The New Adventures of Peter Pan’ bijna alles op stelten gingen zetten op het piratenschip van James Haak! Alleen Wendy Darling had in dit verhaal een moeder en Tiger Lily een vader terwijl niet bekend was wie de ouders van Cynthia, Maia en Meera waren. Peter Pan had hen ongetwijfeld, net als de vroegere Lost Boys, oftewel in Neverland of in Londen geadopteerd en het elfje Tinkerbell zou geboren zijn uit de lach van een baby. Daarbij denk ik niet dat hij echt seks met al die zes meisjes wilde al waren ze misschien allemaal in stilte op hem verliefd geweest!
    Gelukkig waren deze stoere en goed geklede jongedames stukken minder gevaarlijk waren dan de opgenoemde Russische en Roemeense weeskinderen! En in strips zoals de Tina had ik al eerder opgemerkt dat het voor verderfelijke schurken NOG gevaarlijker is als ze sluwe meiden in huis nemen die zij niet kunnen omvormen zoals zij dat willen (door chantage, geweld, omkoperij, een luxe leven enz.) en uiteindelijk hun ondergang worden!

    Like

 17. Maar ik zou zeggen; alleenstaande kinderen. Maar voor ze dat doen, flikker er dan eerst een flink stel van die gelukzoekers uit die hier echt totaal niet op hun plaats zijn en ook nog niet eens het recht hebben. Ons wordt nooit iets gevraagd of we mening loos zijn, stelletje hufters.

  Like

 18. Qvic zegt:

  Deze politieke partijen zijn egoïsten die hun eigen labiele persoonlijkheden willen oppoetsen van kijk eens hoe ik medeleven toon. Maar totaal voorbij gaan aan het aspect van de gevolgen hiervan zijn. Dit zijn mensen met zowel een laag EQ en IQ ook wel de goedmensen genoemd. Die in een roze wolk leven en de harde realiteit niet willen zien, waardoor ze iedereen willen opschepen met hun stompzinnige ideeën. Waar ze zelf geen weet van hebben, omdat hun IQ niet zover reikt. Maar als zij zelf alle kosten moeten gaan dragen voor hun stompzinnige plannen, dan wordt het ineens heel anders voor hen. Daarbij overtreden zij willens en wetens de Nederlandse wet op illegalen het land in te smokkelen. Ook doordat zij hun eigen politieke partij hebben vol laten lopen met de islam, om zo meer zetels te kunnen krijgen en langer op het pluche konden blijven zitten. Maar hierdoor kunnen ze niet meer de islam afvallen, want dan vallen zij ook hun eigen partijgenoten aan en kunnen zij zelf niet meer op het pluche blijven zitten. Dus met andere woorden deze egoïsten denken enkel aan hun zelf op kosten van de gemeenschap. Dit uitschot brengt ons land met alle gemak ons de afgrond in.

  Like

 19. rs zegt:

  Ik vind het zowiezo al een schande dat er in verweggistan al ouders zijn, die HUN kinderen, ( ook van de buren ? ) voor UIT sturen om ergens een plaatsje te bemachtigen. Zo zie je maar dat ook KINDEREN in die landen niks voorstelt. Breng er snel een paar containers condooms , met of zonder smaakje , naar toe. Het neuqen moet maar eens afgelopen zijn. En man mag daar vier vrouwen hebben ………………
  En nederland wil er weer wat opnemen……………man, man……………….

  Like

 20. Bas zegt:

  Wat lief en aardig, en ieder SP lid natuurlijk een of twee stuks .

  Like

 21. Ik heb ooit nog veel sympathie voor de SP gehad, voor de locale mensen daarvan dan. Maar het wordt steeds moeilijker. Sharon trekt de zieligheidskaart om eenvoudige en ongeinformeerde mensen aan het janken te brengen. Dat lukte de kerken vroeger ook redelijk dus het is een beproefde methode om zieltjes te winnen. En dan weten wij, de meer geïnformeerden, dat zogenaamde kinderen bij die dobberschimmels gemiddeld 30 jaar oud zijn, een militaire opleiding hebben en waarschijnlijk gedeserteerd zijn uit zo’n nekkenafsnijdersbataljon. Ik wil nog net niet beweren dat 99,999% ervan ook nog een levensgevaarlijk is en zo gek als een deur. Een gevaar dus voor mij, de mijnen en de buurt. De tiefus en de vinkertering toegewenst Sharon, van harte en ik zal nog wat wensen sturen naar Die van Boven..

  Like

 22. leefbarbaar zegt:

  Kinderen van een jaar of 30 hier na toe halen, ze onderbrengen in kraakpanden, liefdeloos opvangen door domme wijven met dreadlocks en vervolgens gebruiken als AFA-kanonnenvlees om de democratie om zeep te helpen?
  Of 10 kleuters hierheen halen met veel tamtam en de gutmensch uithangen en dan een week later de 360 familieleden van de koters, via de achterdeur naar binnen halen?
  SP, even betrouwbaar als de VVD.
  De hele wereld kan hier niet wonen. Punt uit.

  Like

 23. Erika zegt:

  O het is die slet Sharon van de SP. Het is een publiek geheim dat zij van jonge Arabische mannen houd. Er kunnen voor haar niet genoeg jonge Arabische hengsten komen

  Liked by 1 persoon

 24. Theoden zegt:

  Larven worden luizen. Dit naïeve mens kan beter Nederlandse kinderen helpen, maar daar kan ze geen wit voetje meehalen bij haar liberale gutmensch vrienden. Om te kotsen.

  Like

 25. guusvelraeds zegt:

  In de hele wereld zijn miljoenen misbruikte kinderen. We moeten maar een strategie ontwikkelen al deze kinderen naar Nederland te halen. Waarom hebben de kinderen in Camp Jungle een streepje voor op de meisjes en jongens die misbruikt worden in de bordelen in Azië. Ook het misbruik van kinderen in de islamitische wereld is hemel schreiend. De kinderen in Camp Jungle werden met medeweten van hun ouders vooruit gestuurd. Je mag ze gerust kwartiermakers noemen. Dat het leven voor de kinderen in Camp Jungle een hel is dat is me bewust maar ik zie geen aanleiding ze daarom naar Nederland te halen. Al deze progressieve hysterie zal niets oplossen aan de immense demografische prolemen in Europa veroorzaakt door de massa immigratie welke op zijn beurt weer een bewuste keuze is geweest van de Europese linkse elite. Laten we eerst proberen het socialisme en de socialistische waanideeën over samenleving, ecnomie en verdeling welvaart te vernietigen. De multiculturele en migratieramp waarmee Europa vandaag de dag geconfronteerd wordt is begonnen op het moment dat de eerste marxistische denkers begonnen zijn hun dwaalleer het papier toe te vertrouwen. Vanaf de Franse revolutie is het elke generatie steeds harder gegaan met de socialistische ramp met als voorlopig hoogte punt de waanzin van de 2de wereld oorlog. Want ook de socialist A. Hitler wilde Europa en haar volkeren gelijkschakelen. Na enige vertraging is daarna opnieuw de socialitische trein gaan rollen met opnieuw een climax in 1968 met de revolte van de studenten en gemankeerde intellectuelen á la Jean Paul Sartre en zijn intellectueel bed maatje Simone de Bouvoir. Ook de val van de muur heeft het socialistisch virus niet kunnen doden. Integendeel niet het socialisme zit fout maar het zijn de uitvoerders daarvan die fout zitten. Ze hebben het gewoon niet goed genoeg gedaan. Ditzelfde mechanisme zie je ook terug in de islam. Functioneren islamitische landen niet dan is meer islam de oplossing. Functioneert de EU niet dan is meer EU de oplossing. Willen we Europa redden zal dat niet eerder kunnen voordat we de laatse socialist/progressief uit zijn droomwereld verlost hebben of over de kling gejaagd hebben. Ik denk dat het dat laatse gaat worden. De burgeroorlog in Europa is gevaarlijk nabij gekomen. Revolutie’s en burgeroorlogen hebben een lange periode nodig van opbouw spanning. Dat kan 30, 40 50 jaar duren. We zijn in Europa nu dicht bij het punt gekomen van explosie. Veel mensen denken dat dit niet kan en dat dit zaken zijn uit een ver verleden. Zij vergissen zich allemaal.

  Like

 26. Pieter zegt:

  Sharon Gesthuizen.
  Haar voornaam is natuurlijk helemaal fout voor een SP’er, maar die houd zij blijkbaar aan.

  – Even googlen op children sexually abused Calais.
  In maart 2016 wordt melding gemaakt van 6 gevallen van verkrachting van jongens in de leeftijd van 14-16 in de afgelopen ZES maanden.

  Valt dus reuze mee. Misschien waren het wel Afghaanse schandknapen. Verkrachting is in die cultuur heel normaal en geaccepteerd en de jochies krijgen er een zakcentje voor.

  Nu moeten wij van Sharonfruit Gesthuizen ALLE kinderen opnemen. Zo’n idioot idee kan alleen uit Nederland (of Zweden) komen. Gevolg van jarenlang begaan zijn met het lot van minder bedeelden, daarbij de eigen bevolking onbelangrijk vindend.

  Liked by 1 persoon

 27. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  “Zo meldden artsen en verpleegkundigen in Calais dat kinderen soms ernstige verwondingen hebben, die erop wijzen dat ze zijn misbruikt.”

  Als die kinderen uit die zandbakken toch niets waard zijn verlos ze dan maar uit hun lijden door ze af te schieten.

  Like

 28. Republikein zegt:

  Wat is in een naam.
  Nog niet zo lang geleden is onderzoek gedaan naar roepnamen.
  Mensen met een voornaam zoals Gekhuizen zijn minderbedeeld, geestelijk dan.
  Dat begrijp ik best, als vader zijnde van een dochter met die voornaam.
  Een vader hebben die niet spoort, da’s pas erg.
  Wtf, ik ga met Polanski in overleg.

  Liked by 1 persoon

 29. Thomasson zegt:

  Doet de SP ook zo veel moeite voor de armste kinderen van Nederland? Interesseert ze überhaupt dat veel kinderen zonder ontbijt naar school gaan? Dat hun moeder van 50 Euro per maand moet rondkomen? Dat veel mensen zouden eerder doodgaan omdat ze de eigen bijdrage voor de zorg niet kunnen betalen? NEE! DAT INTERESSEERT HEN EN HUN andere zgn. socialistische vrienden niet. HET GAAT ALTIJD OVER DE ARME ASIELZOEKERS OVER DE HERRENVOLK DE MOSLIMS!. Wij kunnen SP, GL en de top viezeriken van PvdA een ding zeggen: ROT OP! Wat voor jullie belangrijk is, zijn wij liever kwijt dan rijk. Hulp is op de eerste, tweede en derde plaats voor Nederlanders. De rest kan de pot op.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s