VIDEO: Het nieuwe land – krankzinnige campagne voor de kolonisatie van Zweden

screenshot_101

Bekijk HIER de video!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t L. v.d. S.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Barbarisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Marxisme, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

20 reacties op VIDEO: Het nieuwe land – krankzinnige campagne voor de kolonisatie van Zweden

 1. Jean zegt:

  Betreffende die import van die massa vreemdelingen en dan nog hoofdzakelijk perverse barbaren is een zaak overduidelijk nl:
  “Enkele verdienen er miljarden mee en de over- over- overgrote meerderheid van de Europeanen zit in de ellende, angst en overlast met dat zootje ongeregeld”.
  Er is maar één oplossing nl:
  De profiteurs zwaar afstraffen en de overlastbezorgers heel snel verwijderen.
  Wie doet mee?

  Geliked door 3 people

 2. koddebeier zegt:

  Deze video bewijst het: Links is een vorm van krankzinnigheid !!!

  Geliked door 1 persoon

  • Ongelovige zegt:

   Te veel socialisme kan de hersenen beschadigen. Ik wist overigens niet dat er zoveel lelijke Zweden bestonden…

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Wetenschappelijk is bewezen dat het linkse denken voortkomt uit een psychische storing.
    Daardoor is het ook verklaarbaar dat links altijd geweld gaat gebruiken als het een andere visie ontmoet.

    Like

  • mahoog zegt:

   Zou het zo gekomen zijn nadat ze zowat ”drooggezet” waren?Mijn zweedse scheepsmaten voeren teidens hun verlof dagen heen en weer op de ferries tussen zweden en denemarken, om aan hun alcoholieshe trekken te komen… waren normale goede zeelui en werkten naar behoren.

   Like

 3. Steven zegt:

  me…

  Geliked door 1 persoon

 4. guusvelraeds zegt:

  Met of zonder promotie filmpje. Dit is de werkelijkheid. Subtiel wordt de Zweed gevraagd zich aan te passen. De binnenkomer (moslim) zal zich namelijk niet aanpassen en hoeft dat ook niet, want dan doe je aan hoogmoed en racisme. Het verdwijnen van de Europese cultuur is geheel te wijten aan de heersende elite van vandaag. Er is maar een uitweg een root beweging vanuit alle Europese volkeren. Eerst moeten de pijlen gericht worden op de elitaire maatschappij verwoesters met hun onverantwoorde maatschappelijke experimenten daarna op de indringers die een gevaar zijn voor de Europese identiteit. We hebben het hier niet over Chinezen en andere Aziaten. Ook niet over Oost Europeanen en ook niet over Christelijke zwarte Afrikanen. Zelfs niet over Roemeense en Bulgaarse criminele benden. We hebben het over een groep die zich de volgelingen van Mohammed noemen. Het is deze groep die een gevaar is voor de Europese cultuur. Alleen aan deze groep zal alle strijdbare energie van de Europese volkeren opnieuw naar toe moeten gaan. Godsdienstvrijheid aan m,n hoela. De geest van Poitier en Wenen zal opnieuw moeten herleven willen we de echte godsdienstvrijheid in Europa bewaren.

  Geliked door 4 people

 5. Claudia M. zegt:

  Volgens mij heeft het nooit aan Europeanen gelegen, maar aan de, en ik ga ook niet langer doekjes omheen winden, DE nieuwe “bezetters”! Volledig overtuigd van hetgeen in een boekje staat geschreven; zij zijn de overheersers, de betere, de gelovige. In datzelfde boekje staan nog meer zaken, zoals werelddominantie. Pas als overal islam is ingevoerd zal er vrede zijn. Hierin is geen plaats voor de ander! Sterker nog wij zijn geeneens mensen en zoals ik laatst hoorde, zijn wij ook nog hoerenkinderen. Met een beetje pech, krijg je tegenwoordig zomaar een rochel naar je toe getuft!

  Hoe willen jullie “dat” [zware censuur…!] laten integreren?! Ik ben het ‘spuug-kots-ziekend-zat” dit nog langer te accepteren; als het hier niet bevalt, gaat naar huis, ga alsjeblieft terug naar je eigen land!

  Like

 6. Sjaak zegt:

  Ze halen hun eigen Hallal-slager in huis !

  Like

 7. Wat zal ik zeggen…..De naam “Zweden” hoeft maar te vallen en je weet, hoe laat het is.
  Of het nu met dit soort filmpjes is, of met iets anders.
  24 september a.s. zit ik precies 3,5 jaar op deze site; verder kan ik niet terug kijken, dus dat laat ik aan de schrijvers/reaguurders van het eerste uur over, maar zó lang hebben we het al in deze trant over Zweden…..

  Like

 8. Gert Jan Reitsma zegt:

  Wat een ongekende onbenulligheid! Mensen in huis halen die je cultuur HATEN en die andere geloofsovertuigingen MINACHTEN. Deze mensen gaan je nieuwe buren worden?? Hoe zo? Waarom? Op hun tijd slachten ze je af. Zweden, wordt Wakker!

  Like

 9. Ron zegt:

  De suggestie in het filmpje wordt ook gewekt dat er alleen nog maar oudere en niet bepaald fraaie Zweden bestaan, en dat alle immigranten er jong en fraai uit zien.
  De boodschap is vermoedelijk dat Zweden uit ouderen bestaat en uitsterft als er geen jonge immigranten bij komen, en dat dit aanspoort aan de “oudere” Zweden om zich dan maar aan de jonge immigranten aan te passen.

  Like

 10. Benesha zegt:

  Dit kan niet anders dan een geplande genocide van het witte ras betekenen, om God weet welke redenen ook. Ik weet dat zodra mijn kinderen op eigen benen kunnen staan, en voor zichzelf beslissingen kunnen nemen, dit is over een jaar of 10… ik uit dit toekomstig onleefbaar Europa vertrek. Waarschijnlijk wordt het Rusland. Plaats genoeg, orthodox Christen, schitterende cultuur, beschaafd volk, een leider die zijn volk en cultuur wil beschermen en geen genade kent voor radicale mohamed aanhangers.

  Like

  • mahoog zegt:

   Je kan nù ook opstappen en je kids meenemen nu het nog kan.Je kids zullen waarschijnlijk al volkomen ge brainwasched zijn dan ,zoals nù vermoedelijk mijn kleinkinderen,die opgevoed werden op marcksistiese universiteiten,dus zo goed als verloren.

   Like

 11. Jan zegt:

  Zweedse regering vraagt van Zweden harakiri te plegen

  (Das ist ja zum Kotzen)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s