VS breken wapenstilstand Syrië; Rusland verwijt Amerika ISIS te verdedigen

screenshot_115

Een Amerikaanse F-16 stijgt op van de Turkse luchtmachtbasis Incirlik.

(Door: “Xander”)

Dankzij Amerikaanse luchtaanval dreigen 300.000 burgers in handen van ISIS te vallen – Amerikaanse en Turkse special forces voeren samen operaties uit in Syrië – Russisch ministerie BuZa heeft ‘de verschrikkelijke conclusie getrokken dat het Witte Huis ISIS verdedigt’

Zoals we ruim een week geleden al schreven is er van de afgelopen maandag ingetreden wapenstilstand in Syrië nauwelijks iets terecht gekomen. De eerste 2 dagen leek het rustig, waarna er toch weer berichten kwamen over schotenwisselingen. De Amerikaanse luchtmacht heeft zelfs voor het eerst in de 5 jaar durende burgeroorlog een directe aanval uitgevoerd op het Syrische leger, wat een gevaarlijke escalatie in gang kan zetten. Rusland heeft de VN Veiligheidsraad bij elkaar geroepen, omdat er namelijk een rechtstreekse militaire confrontatie tussen de Amerikanen en Russen dreigt, met onvoorspelbare gevolgen.

VS en Turkije misbruiken gevechtspauze

Bij de Amerikaanse luchtaanval in de buurt van het vliegveld van Deir ez-Zor zijn gisteren minstens 62, maar mogelijk meer dan 80 Syrische soldaten gedood. Hierdoor werd ISIS in staat gesteld om de Syrische troepen in Jebel Tharda terug te dringen, en bij Deir ez-Zor in het offensief te gaan. Als deze stad valt, dan worden 300.000 burgers aan de Jihadisten uitgeleverd. Het Syrische leger zegt dat dit opnieuw bewijs is dat Amerika ISIS juist ondersteunt in plaats van probeert te vernietigen.

Amerikaanse special forces werken sinds zaterdag samen met Turkse special forces bij operaties in Syrië. Rusland was van meet af aan sceptisch over het staakt-het-vuren, en ziet zich nu bevestigd in de eerder geuite vrees dat de Westerse-Turkse-Arabische coalitie de gevechtspauze enkel zou gaan misbruiken om de islamistische rebellengroepen de gelegenheid te geven zich te hergroeperen, en hen te bevoorraden.

Lees verder>>>
(h/t “joopklepzeiker”)
ksander-nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in ISIS, kwaadaardige opzet, Rusland, Syrië, Turkije, Verenigde Naties, Volksvijandigheid, VS, Westen. Bookmark de permalink .

24 reacties op VS breken wapenstilstand Syrië; Rusland verwijt Amerika ISIS te verdedigen

 1. Harry zegt:

  Laten we hopen dat Trump voldoende argumenten uit deze debiele gang van zaken kan halen om die heimelijke moslimsmeerlap in het witte huis en zijn door hem gedoodverfde opvolgster tot de grond toe af te breken .
  Zouden ze nou zo gek zijn om te denken dat we hen niet doorhebben , of kan het ze geen moer schelen en donderen ze gewoon door ?

  Pleur die zwarte teringaap uit dat witte huis , het is al genoeg besmeurd .

  Like

  • Drs.P. zegt:

   Helemaal mee ens, maarrrrrrr onze Pim dacht hetzelfde en zie hoe het uiteindelijk is gegaan!!! Als Trump niet vermoord wordt, dan past hij in het grote “plan”!!! Obamalul had ook prachtige beloftes, maar heeft er een gigantische puinzooi van gemaakt!!!

   Geliked door 1 persoon

 2. Drs.P. zegt:

  USA = NWO = CIA = ISIS = NAVO = NATO = militair industrieel complex en deze smerige bendes moorden er lustig op los voor olie en om nieuw wapentuig uit te proberen. Ook wij zijn mede verantwoordelijk door het tuig uit den haag dat “lekker” mee doet in Syrie. het is allemaal een grote pot nat van/met zwaar verderfelijke moordenaars!!!!!

  Geliked door 2 people

 3. bigljohn zegt:

  Tijdens de bevrijding (2e wereldoorlog) waas de USA onze grote held. Maar wat kunnen tijden toch veranderen ! Vandaag de dag verdient een dictator als Putin veel meer respect. Hij beschermt zijn volk en andere volkeren tegen de Islam. Daar kunnen het tuig van de richel, zoals een Merkelof Rutte, nog een puntje aan zuigen. Ook de kwalijke rol van Erdogan in Syrie moet vernoemd worden. Hij speelt met de US onder een hoedje. Samen zijn ze actief in een pro ISIS beleid. Word Hillary Clinton alsnog de nieuwe president van de US, dan zijn de poppen pas goed aan het dansen en komt er zeer zeker een confrontatie tussen de US en de USSR ! Breekt er nu geen derde wereldoorlog uit, dan zeker onder het mogelijke nieuwe bewind van Hillary Clinton !

  Like

 4. Ongelovige zegt:

  Niet meer normaal, die yankees. Onmiddellijk TTIP opschorten tot Trump aan zet is.

  Geliked door 1 persoon

 5. GT zegt:

  Maar dat wisten we toch al lang?

  Like

 6. Alex Delarge zegt:

  Ach wat maakt dit bericht uit. Zolang ze blijven schieten en er doden blijven vallen is het toch ok. Laat die muSSlims elkaar maar lekker afmaken en vooral hopen dat die oorlog nog lekker vele jaren duurt.Op het moment dat het stil dreigt te vallen even bombarderen. Desnoods het verkeerde doel. Uiteraard wel de Europese grenzen dichttimmeren.

  Like

 7. joopklepzeiker zegt:

  Lees dit !!!!!!!!!!!!!!

  Uiterst interessant !, een Paleis revolutie ?
  Een must read !

  Rockets on Golan, Pentagon flouts Obama, no truce

  https://warsclerotic.com/

  Ik vermoed dat het binnen 2 maanden gaat knallen !
  De aanloop is immers duidelijk !

  Like

 8. Mary zegt:

  Obama heeft het net niet gered, omdat zijn legerleiding NEE zei en hem liet staan om de extreme moslimbroederschap in Egypte in het zadel te houden, het plan was om het Amerikaanse leger er naar toe te sturen om de anti extreme broederschap bevolking neer te sabelen. De EU heeft ook geprobeerd om de broederschap in het zadel te houden, ook mislukt. Zo is het al heel lang buitengewoon vreemd dat Amerika en Europa dat beetje ISIS strijders niet plat heeft gewalst. Of toch ook weer helemaal niet, ik weet zeker dat Rusland gelijk heeft.

  Like

 9. Felix zegt:

  wat moet ik hier nog van zeggen?

  Like

 10. Pingback: VS breken wapenstilstand Syrië; Rusland verwijt Amerika ISIS te verdedigen — E.J. Bron | BIBLESPACE VLAANDEREN

 11. Ik vertrouw hem niet, vooral omdat hij een moslim is.

  Like

 12. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 13. Seculiere zegt:

  Ook Denen en Australiërs waren betrokken!
  Maar het kon erger, de Russen bombarderen ziekenhuizen en dergelijke faciliteiten.
  Wat een wespennest daar.

  Like

 14. Pieter zegt:

  Het schijnt dat de Turken die achter IS aan zitten (zogenaamd dan he) nog geen enkele foto van zo’n dode rat hebben laten zien in de media, wel verminkte lijken van PKK en YPG met name van omgekomen dames die vechten voor een vrij Kurdistan.

  Like

 15. Jan zegt:

  Wie had dat gedacht: Door Amerika gesteunde terroristen dreigen Amerikaanse troepen in Syrië te vermoorden

  Like

 16. Astrid zegt:

  Wat verwacht je van een land met zoveel oorlogzuchtige en bezitterige pentagramsterren in de nationale vlag. Amerika is de grootste ruziezoeker van de hele aardse wereld. Oorlog is elitair geld verdienen aan andermans ellende.

  Geliked door 1 persoon

 17. Jan zegt:

  Russische Ministerie van Defensie dreigt met het neerschieten van Amerikaanse vliegtuigen als deze het leger van Assad gaat bombarderen

  Alex Jones:Als Rusland niet uit Syrië weggaat bombarderen wij Russische steden

  Antwoord Russische commentator op de psychopathische Amerikaanse junta

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s