VVD-korporaal van Baalen gaat “Brexit” blokkeren

screenshot_113

(Door: “Van Rossem”)

.@timfarron and I agree: we should work hard to keep Britain in the EU. BREXIT is not yet a done deal! pic.twitter.com/93cXFM4mM7 — Hans van Baalen MEP (@hansvanbaalen) September 17, 2016

Niet alleen in Den Haag heeft de VVD schijt aan democratisch tot stand gekomen uitslagen van democratische volksraadplegingen. Ook Hans van Baalen, het kleine corpulente corvee-korporaaltje met het commissariaat bij Mercedes Benz, trekt zich geen reedt aan van banale zaken als democratie, volkswil en nationale zelfbeschikking. Samen met Tim Farron, de leider van de Britse LibDems (= D66 UK) heeft de VVD´er afgesproken dat ze Groot-Brittannië in de EU gaan houden. Want als de Brusselse Bismarck toch naar de kelder moet, dan mag er niemand naar de reddingsboten, dan gaan we met z´n allen.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
geenstijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in democratie, EUSSR, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Rotzakken, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

33 reacties op VVD-korporaal van Baalen gaat “Brexit” blokkeren

  1. mahoog zegt:

    Deze Jezus,land en volk verrader moet zich er weer zonodig mee bemoeien.

    Like

  2. Bas zegt:

    Deze hollebollegijs verkeerd in de waan an de dag, dingt bovendien naar een baantje, als Juncker heeft.

    Like

  3. Cathja zegt:

    Wat een arrogant mannetje. Wat heeft hij last van zelfoverschatting! Wie denkt hij wel dat hij is? “Wij” gaan er voor zorgen dat GB in de EU blijft. Van Baalen is zeker vergeten dat het Britse volk in meerderheid daar anders over dacht?

    Smerige melkmuil!

    Geliked door 1 persoon

  4. Gert Jan Reitsma zegt:

    Als hij het niet echt meende (wat hij waarschijnlijk WEL doet), dan zou je in de lach schieten.

    Like

  5. Drs.P. zegt:

    De smerige gore vetklep!!

    Like

  6. volksrechter zegt:

    Die varkenskop zal op de lijst komen van op te knopen politiekers die collaboreren met de islam, en de bevolking met minachting respecteerden zelfs al zijn ze op pensioen want ook zij hebben meegewerkt aan hetgeen er nu aan het gebeuren is !!
    Dat ze maar heel ver weglopen als de chaos uitbreekt, een gedeelte van het eigen volk zal het opnemen tegen alles wat niet thuishoort in Europa en een klein deel zal achter die politiekers en hun gezin jagen tot ze hun verdiend verdict krijgen van een volksrechtbank en opgeknoopt worden met heel hun gezin !

    Geliked door 2 people

  7. Harry zegt:

    Het stijgt die lui naar hun hoofd als ze een tijdje in de politiek zitten .

    Zo ook Alex Pechtold , die beweerde dat als Assad weggejaagd was ” dat we dan eens gaan kijken hoe we dat land in gaan richten ” ,
    dan heb je toch last van een Napoleon-complex ?

    Een onbenullig tweede kamerlidje van een steeds weer inkakkende flutpartij , in een klein kikkerlandje , die gaat even een heel land inrichten ?
    Niet ZIJN land , nee dat van geheel iemand ánders .
    In overleg met al die moslimmilities Alexandertje ?
    Of lap je die ook aan je kaplaarsjes ?

    Ik hoop van ganser harte dat die zultkop van Van Baalen zó ongenadig op z’n smoel gaat dat ie van schrik twintig kilo afvalt .

    Like

    • paulzwueste zegt:

      Bol.Com-mannetje van Baalen.

      We zullen je t.z.t. weten te vinden…
      Samen met van Rutte, van Aartsen, van Agt, enfin overal waar ‘van’ voorstaat.

      Geliked door 2 people

      • Is er al een hitlijst? En mag iedereen daar naar believen iets uitkiezen? Ik ben nagenoeg gereed gekomen met de verhuizing dus ik val in een gat.

        Geliked door 2 people

      • paulzwueste zegt:

        Ik ken het.
        Zo’n verhuizing is niet niks.

        Wist je van te voren dat je ging verhuizen? Want dat is toch wel belangrijk.
        Je wordt wakker en er staat een verhuiswagen voor de deur.
        Blijkt dat een vriend een grapje wilde uithalen. Maar goed jij wil geen spelbreker zijn.
        Je bent toch wel benieuwd waar je heen zou gaan. Nou dat viel mee.
        Ze stopten voor Het Witte Huis.
        Bleek dat je samen moest gaan wonen met Hillary Clinton.
        Maar dat was nog niet alles… ’s avonds zit je net intiem met haar te dineren voor het open haardvuur terwijl je denkt ‘wat een aantrekkelijke vrouw is die Hillary toch nu ze haar bril heeft afgezet’ gaat de deur open en komt Bill met de soep binnen… en hij heeft allemaal vlekjes in zijn gezicht…

        Achter hem staat van Baalen wild met zijn vuistjes te schudden terwijl hij onderwijl vliegtuigjes vouwt van typisch ‘Hitlijst’-papier.

        Je zou voor minder in dat Zwarte Gat vallen.

        Geliked door 1 persoon

      • Het waren warrige tijden, maar wat mij nog helder voor de geest staat is dat Bill in de soep roerde met een nog druipende sigaar en iets zei van Crème Brûlée Monica. Ja, dat was lachen want dat is meer voor een toetje. Enfin, schijnbaar wonen we nu al jaren in dat Witte Huis. Tijdens onze laatste vakantie, die schijnbaar enkele jaren duurde, ik weet dat niet meer precies, mijn leven is nu als in een droom, hadden we een oppas, een zwarte, nee, niet qua beloning maar van huid uit. Gek dat die Bill hier ook nog woont maar mij maakt het niet uit, hij loopt de hele dag te lachen. Hij doet me denken aan thuis, aan Rutte met z’n gehinnik.

        Like

  8. bigljohn zegt:

    Die Brexit begint steeds meer op een klucht op de TV te gelijken. De Engelsen hebben schijnbaar nog vele jaren de tijd nodig om de definitieve handtekening van een Brexit in Brussel op papier te zetten. Het lijkt verdomme wel een bodem procedure. Een compleet eindeloos dramaverhaal zoals GTST, want die loopt inmiddels ook alweer zo’n 26 a 27 jaar. Dit alles zit mij helemaal niet lekker. En dan staat er zo’n minkukel op van een van Baalen die, in navolging van anderen, alweer olie op het vuur komt gooien. Ik moet het nog zien die beoogde Brexit !!!

    Geliked door 1 persoon

  9. Pieter zegt:

    Altijd een raar mannetje geweest.

    Like

  10. joopklepzeiker zegt:

    Heeft Verbalen nu een Bitch fight met Junckers ?

    Geliked door 1 persoon

  11. Het is net een opgelapte mongool.

    Like

  12. Jade zegt:

    Wat zit die lul daar met z`n vingertje omhoog te wijzen?
    Heeft hij zich soms ook al bekeerd tot de islam?

    Like

  13. Wat lopen er veel van die van Balen’s rond, op ieder dorp kom je er minstens één tegen, en ze lijken verdomd veel op elkaar! Zou de oude van Balen tijdens zijn reizen zo productief zijn geweest?

    Geliked door 1 persoon

  14. I.K. Bennurklaarmee zegt:

    van Baalen? Is dat die Mongool op die foto? Was vroeger toch al een NSB-er voor ie bij de VVD kwam?

    Like

    • paulzwueste zegt:

      Dit vind ik een beschamende belediging. Bah Mercedes!
      Ouwe mannenwagen met gleufhoed en sigaar…!

      Als er nu gestaan had:
      ‘Ik ga van nul naar 5,2 seconden in mijn Alfa Romeo-America 6 cylinder,300 PK, en nog steeds met achterwielaandrijving!’
      Dan zou ik zeggen Hahahaha, Inderdaad. Wat een tijden waren dat…

      Like

  15. Jan zegt:

    Het bijzondere is dat hij denkt dat dit mogelijk is.
    De VVD is net zo fascistisch als de PvdA. Wie met pek omgaat wordt er mee besmet.

    Like

  16. sjuad kirosati zegt:

    Deze volgevreten varkenskop zou niet publiekelijk vrij mogen rondlopen met het verkopen van bedorven vlees.

    Like

  17. sent zegt:

    weet U waarom hij zo lacht , zijn maandelijkse inkomen , daar schrikken wij van , niet hijzelf.

    Like

  18. Mirjam zegt:

    Van Balen heeft grootheidswaan. De Engelse burgers hebben zich uitgesproken en hij, een ‘Hollander’ meent even tegen dit soevereine besluit in te gaan? Farage gaf nog aan dat hij alles met argusogen in de gaten zal houden. Elke sabotage van het Brusselse ‘hof’ en van wie ook. Dus dat hij zijn borst maar nat maakt, die van Balen. Hij is gek. Die Brexit komt er, is er al, en daar kan van Balen niets aan doen. Hij maakt zich alleen onsterfelijk belachelijk met zijn verkiezingsretoriek en zelfoverschatting. Farage houdt ook May in de gaten, want hij weet dat de nieuwe premier van Engeland nog steeds linkse EU-trekjes heeft en zal er alles op alles zetten dat haar plannetjes, welke tegen de Brexit zijn, niet doorgaan. Het Britse volk staat achter hem en voor dat: de rest van het Europese volk (die met gezond verstand) ook. Pech gehad van Balen: is me dat even balen, hè?

    Like

  19. Astrid zegt:

    Dat onhandige, dikke, arrogante varken heeft bij mijn oudere zus in de klas gezeten en toen was hij kennelijk ook al precies dat: een dik, arrogant varken.

    Like

Plaats een reactie