Zweden wil Afghaanse mannen uitzetten

screenshot_127

(Vertaling: E.J. Bron)

De roodgroene Zweedse regering rondom minister-president Stefan Löfven (foto) wil duizenden zogenaamde “onbegeleide minderjarige vluchtelingen” naar Afghanistan uitzetten. Vorig jaar kwamen er via het asielrecht in totaal 163.000 immigranten uit de Derde Wereld naar Zweden. De meesten van hen in het kader van de asielgolf, die hoofdzakelijk werd veroorzaakt door de Zweedse en Duitse regering met de belofte op asiel en een sociale uitkering.

freie-zeiten

De Zweedse regering wil nu veel van de immigranten weer uitzetten naar hun thuislanden. Dit geldt vooral voor Afghaanse mannen, die door hun massale seksuele overvallen en verkrachtingen op zomerfestivals voor woede zorgden.

De Afghanen geven in de asielprocedure meestal aan dat ze jonger zijn dan 18 jaar om daardoor grotere financiële voordelen van de belastingbetaler te verkrijgen. Velen liegen echter over hun leeftijd. In veel gevallen gaat het bij de “kinderen” om mannen die ouder zijn dan 40 jaar, berichten asielhelpers.

Volgens de krant “Sydsvenskan” zal de Zweedse minister van Justitie en Migratie, Morgan Johannson, volgende week tijdens een topontmoeting in New York bijeenkomen met vertegenwoordigers van de Afghaanse regering. Daar moet een overeenkomst over de repatriëring van de Afghanen nar hun thuisland gesloten te worden.

Duitsland en Zweden, die vorig jaar de immigranten met open armen ontvingen, willen nu door andere EU-landen ontlast worden. Dit geldt vooral voor Oost-Europa, dat via een zogenaamd quotasysteem meer immigranten uit de Derde Wereld moet opnemen.

De Visegrad-groep, bestaande uit Polen, Tsjechië, Slowakije en Hongarije, wijzen dit voorstel categorisch van de hand.

Bron:
www.freiezeiten.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afghanistan, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Elite, establishment, Eurabië, Europa, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, propaganda, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

36 reacties op Zweden wil Afghaanse mannen uitzetten

 1. Ongelovige zegt:

  Hahaha! De linkse Zweden door het stof! Leedvermaak is het mooiste vermaak!

  Like

 2. Eduard uit Breda zegt:

  Moeten we dat verhaal serieus nemen of is het net als Rutte verkiezingen praatjes?
  Als het waar is ben ik benieuwd hoeveel er effectief naar Afghanistan worden uitgezet?
  Zou het dan toch ook in Zweden langzaam aan door dringen wat wij hier al vele jaren zeggen !
  Ook de zo genaamde andere geld zoekers verwijderen zoals uit Marokko Turkije Tunesië Algerije Egypte alle niet oorlog landen

  Geliked door 1 persoon

 3. Angie1968 zegt:

  Ik sta met de bek vol tanden….! Zweden wil asielzeikerds afwijzen en uitzetten!? Zweden!? Hoe is het mogelijk?! Ik dacht dat ze nog niet genoeg verkrachtingen en geweld v migranten hadden gehad! En dat Zweden gewoon een fijne multikulti-drekput moest worden! Goh, zou die culturele verrijking nu eindelijk genoeg zijn?

  Geliked door 3 people

  • volksrechter zegt:

   De drekput loopt over en het links kiesvee hun dochters hebben dat ondervonden, er moet gehandeld worden en snel……………..

   Like

  • Thom zegt:

   Nee hoor, dat moet je niet geloven. Ze willen de bevolking wijsmaken, dat ze gaan optreden. Het zal wel twee stappen vooruit zijn en daarna drie stappen achteruit

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Bovendien.
    Wat willen ze nou?

    Eerst iedereen binnenhalen en dan zeggen, toch maar niet.Je wordt daar als vluchteling moedeloos van. Bovendien is het ook niet bevorderend voor de sfeer.

    Binnenkort is het Kerstmis.
    Ik zou ze daarom gewoon zeggen dat ze in Zweden mogen blijven en dan pas op 31 december zeggen dat ze uiterlijk morgen weg moeten zijn.

    Dan smaken de Kerststollen zoveel beter.

    Like

 4. Sabeltant zegt:

  Ze willen wel maar ze kunnen het niet. Het is een een links sprookje.
  Zeggen dat je het doet maar ondertussen op alle mogelijke manieren tegenwerken.
  Die kids zijn volwassen voordat ze er in Zweden uit zijn.

  Like

 5. Wachteres zegt:

  Je gelooft je ogen toch niet! Zweden zet duizenden mannen uit het land.

  Dat zal het land flink wat geld gaan kosten. Geloof maar niet dat Afghanistan dat tuig pro deo terug neemt.

  Like

 6. Steven zegt:

  Jullie denken toch zeker niet dat de Afghaanse regering hieraan gaat meewerken?
  Die zeggen..HOU ZE MAAR, WIJ WILLEN ZE NIET MEER TERUG…net als wat Africa en al die andere mossel landen doen om van hun volk af te komen!

  Like

 7. elisah zegt:

  Ik moet het nog zien gebeuren…
  Ergens gelezen dat er hier een Afghaans gezin uitgezet zou worden, de vader was zo agressief en hysterisch in zijn verzet, dat hij een trap af viel en met een traumahelicopter opgehaald moest worden.
  Vervolgens is hij met een arm in het gips en in een operatiehemd, uit het ziekenhuis ontsnapt.
  Als iemand in staat is om het ziekenhuis uit te vluchten, dan is de verwonding niet zó serieus geweest dat er een traumahelicopter nodig was, die man heeft er gewoon een hysterisch theater van gemaakt. Ik heb trouwens nog nergens gelezen of hij gevonden is, of dat ze hem alsnog uit hebben kunnen zetten.

  Geliked door 1 persoon

 8. dutchdl zegt:

  Dit is op dutchdl herblogden reageerde:
  Eigen schuld dikke bult, en dat geldt ook voor Nederland.
  ========================================

  Like

 9. Claudia M. zegt:

  1. Het thuisland wil deze klanten helemaal terug; die zijn ook blij er vanaf te zijn. 2. Ze gaan nooit meer terug. 3. Wij mogen daarvoor opdraaien en er de wrange vruchten van plukken. Hopelijk houden de Visegrad-landen de poten goed stijf, dan kunnen we misschien straks nog ergens naar vluchten.

  Like

 10. Witte raaf zegt:

  Mannen van 40 jaar die zich als pubers voordoen hahaha wat een bak en wat betreft dat uitzetten,dat gaat ze niet lukken!
  Wat een dodoo’s daar in het land van Ikea!

  Like

 11. guusvelraeds zegt:

  Foei, die racistische Zweden. Gaan ze arme asielzoekertjes uitzetten? Als dat maar mag van de Europese Unie en die fop rechtbank genaamd het Europees Hof.

  Like

 12. Zweden is wakker geworden. Dat werd tijd, als je zoveel eerst heb laten gebeuren in je land ongelooflijk. Maar zou ik zeggen laat maar eens zien.

  Like

 13. Jan Wandelaar zegt:

  Geliked door 1 persoon

 14. koddebeier zegt:

  Duitsland en Zweden laten deze idioten hun asielparasieten maar lekker houden, eerst roepen kom maar, kom maar, dan terugkrabbelen en dan proberen anderen met hun domme fouten op te zadelen.

  Like

 15. Pieter zegt:

  Die Zweedse racisten zijn erg populistisch extreem rechts bezig. Het is je reinste discriminatie en etnisch profileren van een toch al kwetsbare groep onbegeleide minderjarige vluchtelingen die alles hebben moeten achterlaten om de oorlog te ontvluchten.

  Er zullen wat rotte appeltjes tussen zitten, maar zo zijn ze niet allemaal.

  Nee Zweden zijn grote huichelaars, ze zijn net zo racistisch als andere EU landen.
  Binnenkort krijgen zij van de VN een tik op de vingers.

  Like

  • Ongelovige zegt:

   ‘die alles hebben moeten achterlaten ‘: vooral hun paspoort dan waarop staat dat ze 40 zijn en niet 16 zoals ze beweren…
   Pieter, je bent de vleesgeworden naiviteit.

   Like

  • Willie zegt:

   @ Pieter , van onder welke steen kom jij gekropen ???? Ben je echt zo ”gutmenschlich” dom of een linkse overheids- trol ????

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Pieter.

   Ik ben er van overtuigd dat de Zweden niet anders kunnen.
   Het water staat ze zogezegd aan de lippen.
   En in tijden van nood moet je voor jezelf kiezen. Ze hebben denk ik het uiterste gedaan.
   “Ruimhartig” honderdduizenden opgenomen.
   Waardoor de staat op het punt staat failliet te gaan. Bovendien wordt de samenleving totaal ontwricht. Daarnaast kan de veiligheid van de eigen bevolking niet meer worden gegarandeerd. Dus de Zweedse cultuur gaat ten onder.

   Kijk. Het probleem van 90% van iedereen die vanuit zijn eigen ideaalbeeld kiest voor het “helpen en beschermen” van “kwetsbare minderheden” is dat de realiteitsknop moet worden uitgeschakeld. Vandaar dat men niet meer kan communiceren met mensen die hun gezonde verstand nog steeds bezitten. Zij zijn de vijand!
   Vandaar de enorme agressie van links.
   Rechts probeert met argumentatie het volk wakker te schudden en links beantwoord dit dus met agressie. Elke kogel komt van links Pieter.

   1.Nu even naar jouw commentaar je gebruikt de volgende understatemens:
   “Zweedse racisten, Populistisch en Extreem Rechts, Je reinste discriminatie,
   Etnisch Profileren”.
   2. Bovendien omschrijf je de doelgroep als zijnde: ’n kwetsbare groep, onbegeleide minderjarige vluchtelingen.
   3. Daarna volgt een milieu-schildering die de tragische omstandigheden beschrijft waardoor wij verplicht moeten zijn deze mensen te helpen: Die alles hebben moeten achterlaten om de oorlog te ontvluchten.

   Goed.
   Als je je nu probeert voor te stellen dat alles wat onder alinea 1 staat volkomen
   onzin is, omdat de Zweedse staat vanaf decennia geleden tot nu, werkelijk alles wat in haar vermogen lag heeft ingezet om maar te helpen. Dit ten koste van enorme financiële offers en dagdagelijks onvoorstelbaar lijden van haar eigen bevolking….
   Dan zou het schaamrood nu toch je wangen hoogrood moeten kleuren.

   Als je je nu probeert voor te stellen dat wat onder alinea 2 staat hoogst onwaarschijnlijk maar op zijn allerminst bijzonder twijfelachtig is.
   Want met aan een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid moeten wij constateren dat niemand absoluut zeker weet wat en wie de echte vluchtelingen zijn, en welke niet.
   Dat die zogenaamde vluchtelingen bijzonder agressief zijn, uiterst vijandig staan tegenover onze samenleving en ergo…!,hebben gekozen voor de rijke samenlevingen van het westen en niet voor de veiligheid van hun buurlanden!
   Dan zou je moeten weten dat wat onder 3 staat volledig gelogen is voor minimaal 80% van alles wat hier ondertussen is binnengestroomd in Europa.

   De miljoenen zwarten die nu op het punt staan Europa te overspoelen benadrukken dit beeld eens te meer.

   Like

   • Pieter zegt:

    Ook voor Paulzwueste geldt : dit is ironisch bedoeld en jullie trappen er nog in ook. Zie mijn opmerkingen voor Ongelovige en Willie (geen Wortel).
    Gelukjes !

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Pieter.

    Dacht je nu echt dat ik je niet doorhad…???
    Dacht je nu echt dat ik zo’n reactie zou schrijven als ik niet aanvoelde dat jij probeerde de boel hier ’n beetje te stangen…?
    Ik dacht daarom, ‘kom laat ik eens proberen mijn superslechte uiterst kwaadaardige kant de mond te snoeren en je te behandelen als een geestelijk verward links persoon.”
    Dit meen ik oprecht.

    Hartelijk dank voor je leuke poging, het was voor mij de moeite waard.

    Like

 16. emy57 zegt:

  Het was in Afghanistan toch te gevaarlijk voor deze gasten? Zal ongetwijfeld gebruikt worden om ze niet uit te wijzen. Kwestie van een goede asieladvocaat.

  Like

 17. Mirjam zegt:

  Ieder land binnen Europa heeft het recht om asielzoekers te weigeren én uit te zetten, wat de herkomstlanden er ook van mogen vinden. Zij ‘hebben’ niets te vinden, ze mogen blij zijn dat hun burgers überhaupt hier naar binnen zijn gekomen. De Geneefse Conventie geeft die heel duidelijk aan, terwijl de regeringen binnen Europa deze wet wel aanhalen, maar niet eens naleven.

  Lees deze uitleg:

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/01/Gehanteerd-recht-op-asiel-bestaat-volgens-Geneefse-Conventie-helemaal-niet

  Like

 18. Wachteres zegt:

  Onze linkse partijen zijn van plan om de ‘probleemgevallen’binnen te halen.

  De jeugd in Calais, die daar de boel al jaren tiranniseert, is volgens hen ‘zielug’ en daar moeten wij nu voor zorgen.

  http://www.elsevier.nl/nederland/achtergrond/2016/09/linkse-samenwerking-voor-versoepeling-regels-kindmigranten-361858/?utm_source=TripolisDialogue&utm_medium=email&utm_term=&utm_content=&utm_cam

  PvdA en Groenlinks willen asielregels kindmigranten versoepelen

  Als het aan de Partij van de Arbeid (PvdA) en GroenLinks ligt, moeten de asielregels voor kinderen worden versoepeld en moet de procedure voor kindmigranten anders lopen dan voor volwassenen. De partijen hopen op een linkse samenwerking in de Kamer.

  In de Volkskrant zeggen de partijen dat ‘kinderen zelfstandige asielmotieven kunnen hebben, zoals hun gezondheid, geestelijke ontwikkeling of het risico op besnijdenis’.

  Like

 19. joopklepzeiker zegt:

  In een nieuwe TV-campagne in Zweden wordt de autochtone bevolking vertelt dat de massale immigratie en islamisering van het land onomkeerbaar is. ‘Er is geen weg terug. Zweden zal nooit meer zoals vroeger zijn.’ De Zweden moeten daarom integreren met de vele moslimmigranten. Tekenend voor wat dat voor de toekomst inhoudt, is het laatste beeld van het TV-spotje: een Somalische, in hijab geklede moslima, met de woorden ‘Het Nieuwe Land’ in beeld. In de rest van Europa, inclusief Nederland, gaat het hard dezelfde kant op, ondanks het feit dat de overgrote meerderheid van de bevolking dat helemaal niet wil.

  ‘Europa en Zweden zijn aan het veranderen,’ wordt in de campagne als voldongen feit gesteld. ‘Het is tijd dat we ons realiseren dat de nieuwe Zweden ruimte gaan innemen met culturen, talen en gewoonten, en dat wij dat als een positieve kracht zien. Het nieuwe land gaat over het vorm geven van een nieuwe toekomst.’

  ‘Niet alleen de nieuwe Zweden moeten integreren, maar iedereen, de gevestigde Zweden ook. Integratie betekent niet dat de ene partij zich aan de andere moet aanpassen, of dat iedereen hetzelfde moet denken, doen en voelen. Integratie gaat over ontmoetingen, en echte ontmoetingen zijn gebaseerd op gelijke behandeling…. De tijd is gekomen om een land op te bouwen dat trots, divers en duurzaam is. Iets nieuws. Het Nieuwe Land.’ De tegelijkertijd in beeld gebrachte Somalische moslima zegt echter meer dan 1000 valse woorden: de toekomst van Zweden is de islam.

  ‘Zieke propaganda voor genocide tegen de Zweden’

  De vertaalde repost van de campagne, ‘Het Nieuwe Land – gestoorde campagne die de kolonisering van Zweden promoot’ kreeg een gigantisch aantal ‘duimen omlaag’. Enkele zinnige commentaren: ‘Waarom wordt diversiteit er alleen in landen met een blanke meerderheid doorgedrukt?’ Reactie: ‘Inderdaad, alleen Westerse landen hebben deze ‘culturele verrijking’ nodig.’

  Een Zweed verwoordde het algemene gevoel van veel van zijn landgenoten: ‘Wie hebben er besloten dat IK moet integreren met migranten? Heb ik daar zelf niets meer over te zeggen?’ Een ander: ‘Wederzijdse integratie, die natuurlijk wordt geïllustreerd door een sluier. Wel bedankt hoor, we weten dat tolerantie slechts één-richting verkeer is.’ Een derde: ‘Jullie propageren dus genocide tegen de Zweden. Jullie zijn een euthanasie organisatie. Misselijk makend!’

  In plaats van gehoor geven aan de extreem links-politiek correcte boodschap dat de Zweden hun eigen land en cultuur moeten ontmantelen, zouden ze bijvoorbeeld naar het filmpje ‘Met Open Poorten: De gedwongen collectieve zelfmoord van de Europese Naties’ moeten kijken als ze willen zien hoe onze toekomst er écht uitziet als de gevestigde orde zijn zin krijgt.

  ‘Er is wèl een weg terug,’ besluit Chris Menahan van Information Liberation. ‘Sluit de grenzen en begin met deporteren.’ (1)

  Paus: Terreur stoppen door zoveel mogelijk migranten toe te laten

  Dat is natuurlijk tegen het zere been van één van de belangrijkste personen in de globalistische Nieuw Wereld Orde elite: paus Franciscus. Ondanks het vastgestelde feit dat het aantal terreuraanslagen en misdaden juist dankzij de massale moslimimmigratie is geëxplodeerd, durfde hij in een recente toespraak opnieuw te beweren dat het ‘gastvrij welkom heten’ van zoveel mogelijk migranten ‘onze grootste beveiliging tegen haatdragend terrorisme is’.

  De paus –zoals bekend een overtuigde Marxistische socialist- haalde vervolgens opnieuw Bijbelteksten aan waarin christenen wordt opgeroepen om gastvrij te zijn, omdat ze daarmee Jezus in huis zouden halen (2).

  Probleem is dat het in de Bijbel uitsluitend om echte gasten ging, niet om een invasie van mensen die een vijandige ideologie aanhangen, waarvan er velen enkel komen om te terroriseren (6)(7)(9) en om ‘te roven en te stelen’, om in Bijbelse termen te blijven. Met ‘gastvrij’ zijn bedoelde Jezus niet jezelf, je gezin en je land willoos overgeven aan de grillen van een intolerante, discriminerende en haatzaaiende religie die als enige alle Bijbelse kenmerken van ‘antichrist’ draagt.

  ‘Oorlogsvluchtelingen’ op vakantie naar hun thuislanden

  Sommigen gaan zelfs op kosten van de Europese burgers op vakantie naar hun thuislanden (3), dus hoezo ‘oorlogsvluchtelingen’? Sinds wanneer laten vluchtelingen hun vrouwen en kinderen alleen en weerloos achter? Wat is er gebeurd met ‘vrouwen en kinderen eerst’? Waarom worden alle internationale verdragen gebroken, en worden de migranten niet in de direct omringende veilige thuislanden –zoals de steenrijke Arabische oliestaten- opgevangen, maar 2000 tot 3500 kilometer verderop, in Europa?

  Kolonisering en islamisering

  Het antwoord is dat we inderdaad te maken hebben met een bewust in gang gezet kolonisatie- en islamiseringprogramma (8), dat ons ooit vreedzame, stabiele en welvarende continent stapsgewijs in steeds grotere chaos en armoede zal storten (4). De explosie aan terreuraanslagen (5), verkrachtingen en andere misdaden is slechts een allereerste begin van ‘Het Nieuwe Continent’, waar straks de vlag met de islamitische halve maan boven zal wapperen.

  Turkije, Saudi Arabië en Pakistan ook onze toekomst?

  Mits we als burgers voor een radicale ommekeer zorgen, en bij de eerstvolgende verkiezingen andere leiders aanstellen, die wèl bereid zijn om onze samenleving te behoeden voor dit gedoemde pad naar de afgrond, waarin bijna ieder land waar de islam wordt toegestaan een meerderheid of substantiële minderheid te worden, wordt gestort.

  Tenzij u denkt dat landen zoals Turkije, Saudi Arabië, Pakistan, Iran, Marokko, Soedan, Libië etc. lichtende voorbeelden voor de toekomst van Nederland, Europa en de mensheid zijn. Een herhaalde stem op de huidige politieke partijen, zowel in regering (VVD/PvdA) als oppositie (D66/GL/SP/CDA) is dan alles wat u hoeft te doen om die toekomst mogelijk te maken.

  Nederland op eerste plaats van Islamicity Index

  En misschien is die toekomst zelfs al gearriveerd, zonder dat we daar als volk ook maar één stem in hebben gehad. In de door moslimeconomen opgestelde Islamicity Index staat Nederland namelijk op de eerste plaats waar ‘de belangrijkste islamitische waarden’ worden gehouden. Sowieso scoren West Europese landen het best: Zweden staat op de 2e plaats en Zwitserland op de 3e, Duitsland op de 11e en België op de 16e plek. De enige niet Europese landen in de top 20 zijn Nieuw Zeeland (4), Australië (9), Canada (10), Singapore (17) en de VS(19).

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/09/Zweedse-TV-campagne-tegen-bevolking-Er-is-geen-weg-terug-u-moet-integreren-met-moslimmigranten

  Geliked door 1 persoon

 20. OphEUffen zegt:

  Precies wat links altijd wil. Het oprekken van de regels. U weet wie mag betalen en de dupe zijn.

  Like

 21. Astrid zegt:

  Dat zijn dus geen mannen, maar Afghaanse lafbekken met een groot seksprobleem. Ik ben dan ook meer voor een penistopoverleg en het topje eraf hakken bij die ongewenste gasten, dat scheelt een hoop ellende, lijkt me zo. En dat snijden in den penis zijn ze in die lagere cultuur toch al gewend.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s