Rel-Turk heeft Nederlands lintje

screenshot_144

ZAANDAM – De Turks-Nederlandse ’journalist’ die vorige week Nederland internationaal in zijn hemd probeerde te zetten met valse berichtgeving over de Zaanse ’treitervlogger’ blijkt in 2011 een Koninklijke onderscheiding te hebben gekregen. Hij is Lid in De Orde van Oranje-Nassau.

Dat blijkt uit onderzoek van De Telegraaf.

De in Zaandam wonende 54-jarige Fatih Özyar (foto) zette vorige week de toch al gespannen verhouding tussen Nederland en Turkije verder op scherp door Nederland te beschuldigen van beperking van de persvrijheid.

Lees verder>>>
(h/t “Koddebeier”)
de-telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in demoniseren, Desinformatie, Hypocrisie, Islam, kwaadaardige opzet, landverraad, Moslims, Nederland, Persvrijheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turken, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

33 reacties op Rel-Turk heeft Nederlands lintje

 1. rs zegt:

  Je kunt je ook hierbij nog afvragen WIE dit broedsel heeft voorgedragen voor een lintje ????????
  Ik vind dat zowiezo GEEN buitenlander c.q. medelander een lintje KAN en MAG verdienen !!!!!
  Lintjes vergeven is helemaal niet meer van deze tijd, maar Zijne Keuninklieke Hoogheid heeft behaagd. …………………..Een smet op het lintjes uitdelen. Gewoon afschaffen!!!!!!!!!!

  Geliked door 1 persoon

 2. Steven zegt:

  Ook het koningshuis is zwaar LINKS. Dus dan is het lintje in deze dan wel weer goed te praten.

  Geliked door 1 persoon

 3. Thoth zegt:

  Ach, deze arme meneer. In neem aan dat hij net als Rahami ook etnisch gecontroleerd is?

  Like

  • Steven zegt:

   Zo vastgenonden helemaal de tering slaan met een paar man…en dan 5 kogels erop afvuren. …ohh..wat zou ik dan graag bij een van die paar mannen willen wezen….

   Like

 4. Sabeltant zegt:

  De naïviteit dat er ook maar één moslim is die voor het westen kiest doet ons nog eens de das om. Waar in de wereld leven moslims vreedzaam samen met de oorspronkelijke bevolking?
  Het antwoord? NERGENS.
  De islam zorgt ervoor dat moslims zich vanaf de geboorte van ons afkeren. En dat zie je OVERAL in de wereld terug.
  Waarom blijven wij dan steevast geloven dat als we ze maar genoeg verwennen het vanzelf goed komt? Stop er gewoon mee.
  Dat lintje zal wellicht gegeven zijn omdat men dacht er in de toekomst voordeel van te hebben of om een mooi gebaar te maken.
  Maar steeds maar weer komen we er achter dat we bedonderd worden.
  Het lijkt mij dat de leerschool van 40 jaar mislukte multikul wel duidelijk genoeg is.
  We noemen dit multikul maar in feite is de hele multikul enkel en alleen mislukt door moslims.
  Van geen enkel andere cultuur hebben we last. De problemen ontstaan enkel en alleen bij moslims. En dit fijne heerschap met zijn vast op valse gronden verkregen ridderorde is daar een mooi voorbeeld van.

  Geliked door 1 persoon

  • Steven zegt:

   Van geen enkel andere cultuur hebben we last. De problemen ontstaan enkel en alleen bij moslims.
   – Nouuu..dat is niet helemaal waar. Als je wat meer naar opsporing verzocht zou kijken dan kom je er vanzelf wel achter waar we nog meer last van hebben. (en dan heb ik het alleen nog maar van het beetje wat op tv vermeld wordt en niet onder de mat wordt geveegd)

   Geliked door 1 persoon

   • Sabeltant zegt:

    Je hebt last en last. Het ene soort last kost je geld het andere soort last je leven.
    Maak jij nu de afweging waar wij het over hebben als IK zeg dat de multikul mislukt vanwege de islam.

    Like

 5. ReaGluurder zegt:

  Wat te denken van al die ‘ministertjes(van-staat)’ die debet-zijn aan het verkloten van NL!!?? Levenslang vet cashen tot de laatste snik!! Vraag het Oma Reintje, Samuel en Diana Blog en al die andere 10.000en, slachtoffers van de “Verrijking”!!!

  Geliked door 1 persoon

 6. OphEUffen zegt:

  Nog een argument om een lintje te allen tijde te weigeren. Los van het feit dat ik het niet zo op heb met de Oranjes. Leve de Republiek.

  Like

 7. fleckie zegt:

  In het boek PONTIFEX (‘ pag. 313, ),uitg.bruna & Z’n Utrecht/ Aartselaar, isbn 9022953238,, staat
  O.a. Vermeld wie er zich in TURKIJE o.a.bevindt:…..’ want hier, boven de bergengten tussen de bronnen van de EUFRAAT . en De TIGRIS in, heeft de …AMERIKAANSE..CIA. zijn voor de toeristencamera’s goed verborgen luisterposten. RADARANTENNES zenden hier hun golven naar het noordoosten en het zuiden: ze zijn zo gevoelig dat de bijbehorende computers afzonderlijk e telefoongesprekken in DAMASCUSPOORT en nog verder weg, tot DIEP IN RUSLAND, kunnen isoleren en identificeren . En voorbij de bergengten zijn de massieve zwartbasalten muren van Diyarbakir, de provinciehoofdstad van dit verlaten gebied, met zijn moderne ..luchtmachtbasis vanwaar zwart geschilderde …AMERIKAANSE .SPIONAGEVLIEGTUIGEN opstijgen om troepenbewegingen in Syrie,Irak,Iran, en de SOVET-UNIEI te fotograferen. De Amerikaanse aanwezigheid vormt een BEVESTIGING van het strategisch belang…van…TURKIJE in het totale verdedigingssysteem van de..NAVO voor Zuid-Europa ..en..het..oostelijk…MIDDELLANDSEZEEGEBIED.<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< <<<<
  (De Sovjet–Unie is ' opgeheven. Het gebied heet nu gewoon weer Rusland)

  Like

  • fleckie zegt:

   Aanvulling: in Harran wordt verteld, dat de Amerikanen, in dit gebied zo machtig zijn, dat ze hun TURKSE BONDGENOTEN – EUROPA’S GROOTSTE LANDLEGER- hebben overgehaald om SNEL en HARD op te treden tegen iedereen die zich ook maar in de verste verte verdachte gedroeg. De gevreesde MILITAIRE GEVANGENIS in…DIYARBAKIR ..zit VOL mannen die alleen om deze reden gevangen worden gehouden.<<<<<<<<<<<<<<,,,,,,

   Like

 8. Sjaak zegt:

  Hier zijn broer !

  Like

 9. leefbarbaar zegt:

  Lol.
  Over devaluatie gesproken…….
  zo’n lintje stelt echt niks meer voor; iedere knoeier kan er 1 krijgen.
  En dat is dan ook gebeurd. De zeurturk is ridder. Een graaier, een knoeier en zelfs een pedo ging hem voor.

  Geliked door 2 people

 10. Drs.P. zegt:

  Als ik een persoonlijk lintje zou hebben, zou ik deze van pure schande nu ritueel verbranden.
  Welke debiel geeft een invader die nooit te vertropuwen is zomaar een lintje??
  In ieder geval stellen al die fuck lintjes van een niet echte koning van nu af aan ook geen ene moer meer voor!!

  Geliked door 1 persoon

 11. guusvelraeds zegt:

  Ze kunnen de Turk van voren en van achteren volhangen met Koninklijke lintjes, Ze kunnen de Turk zelfs een huwbare prinses van koninklijke bloede aanbieden ten huwelijk. Maakt allemaal niet uit. De Turk zal Turk blijven en het Nederlandse volk hierom nog meer verachten. Bij elke toegeeflijhied, bij elk lintje en natuurlijk ook bij al het gratis geld. De verachting van de Turk voor Nederland zal alleen maar groeien. Voor alle benefits die de Turk in Nederland heeft gekregen heeft de Turk nog nooit een vinger hoeven krom maken. Dat is waarom ze ons haten en dat is waarom ze nooit Nederlander zullen worden. Snap je hem.

  Like

 12. BertG. zegt:

  Wie zit er nou op een lintje te wachten, we zitten niet meer op de kleuterschool, om een inkt stempeltje in je schrift er bij te zetten als beloning van de juf als je je best gedaan heb.

  Geliked door 1 persoon

 13. OphEUffen zegt:

  Het gerucht gaat dat Erdogan binnenkort wordt onderscheiden met de Militaire Willems-Orde

  Like

 14. Harry zegt:

  Dat lintje heeft ie nog gekregen toen die gekke trix koningin was .
  En dan verbaast niemand zich over zo’n debiele stap , toch ?
  Die klapkuit was zeker zwaar fout , over wimpie kun je nog twijfels hebben .
  Maar eerlijk gezegd , veel moed heb ik er niet op .
  Iets met erfelijk belast en zo .

  Like

 15. Asgard zegt:

  Ze mogen dat lintje in hun hol douwen,….oprotten, door deze misvormde maatschappij krijg je dat soort rariteiten als Lintjes,..een maatschappij die van onder tot boven verrot is gemaakt door de Linkse massa Elite, de zichzelf noemende hoog opgeleiden,…fuck die hele dramabende,…het leven wat wij leiden als mens is abnormaal en we zijn het heel normaal gaan vinden, we schoppen tegen religie aan als waren bezetenen, we sluiten de ogen voor alles wat in onze ogen niet kan bestaan ook zo is,…wetenschappers, filosofen, theologen, evolutionisten,…alles hakt tegen elkaar in met eigen overtuigingen,….deze wereld waarin wij leven waarin het leven van nu overleven is geworden kan never nooit de bedoeling zijn,….onze geestestoestand word compleet om zeep geholpen door in hokjes denken, vergiftiging van TV, Films, Radio,……de wereld is zwaar ziek,….kom maar op met die vloed laat het nog maar een keer gebeuren!

  Like

 16. Rapunzel zegt:

  Lintjes kun je ook goed “verdienen” met moslimknuffelen.
  Tijd geleden nog bij Omroep Zeeland, een interview met een stel knettergestoorde kinderloze bejaarden die er dagwerk aan hadden om invasiërs van alle gemakken te voorzien.
  Ze zijn zo lief meneer, echt. Knettergek.

  Nou ja, ook zo benieuwd wie de restauratie van de Gouden Koets en het onderhoud van de Groene Draak gaat betalen als wij weg zijn?
  Die middelvinger opstekende balkonhanger met zijn mudshark zeker? Moeha.

  Like

 17. Republikein zegt:

  Gedoogd beleid Koddebeier, wel een leuk bericht, nou, leuk?
  Lintjes, daar zij ze hier gek op.
  Of het slaan met het zwaard op de schouder, vanne, goed, je hebt het geleerd in Papaverland, en nou verkoop je het in eigen tent.
  Ga zo door m’n jongen, jij komt er wel.

  Geliked door 1 persoon

 18. Je kan ze ook op een verzamelbeurs kopen, dan kan je je helemaal volhangen met lintjes.

  Like

 19. abouneenee zegt:

  Je wordt in Nederland alleen gewaardeerd als persoon op het moment dat je opkomt voor buitenlandse belangen. Dat is niet nieuw, de hele tweede kamer (m.u.v. PVV) vist al zeker sinds Den Uyl naar dergelijke waardering, uitzonderingen daargelaten.

  Like

  • OphEUffen zegt:

   Ironisch is dan weer dat Wilders de enige Nederlandse politicus is, die wereldwijd grote bekendheid geniet. En dat veroorzaakt hevige pijnen bij zijn vaseline smerende ‘collegae’.

   Like

   • abouneenee zegt:

    Ook bij mij. Ik vind dat Wilders zonder beveiliging over straat zou moeten kunnen en dat buiten- en binnenland niet zo spastisch moeten reageren als Wilders de waarheid verteld, waar niemand een kik zal geven als de zoveelste niet-PVV politicus de bevolking weer eens bewust voorliegt.

    Like

 20. Des duivels zegt:

  Hij heeft het lintje gekregen omdat hij schijtsrechter is bij amateur voetbal. Echt belachelijk waar. Zo,n lintje zegt toch ook geen ene moer meer. Als ik er een kreeg veegde ik mijn reet ermee af.

  Like

 21. Astrid zegt:

  Oranje egotrippers die lintjes uitdelen aan Turkse egotrippers, het verbaast me geenszins. Soort zoekt soort. En toch zijn er nog steeds hordes onbewuste halve zolen op de planeet die klaarkomen op zo’n egotrippersspeldje van de zichzelf kronende menschen vom deutschen Blut. Best wel hopeloos anno 2016. Lintjes en kroontjes behoren dan ook tot het ‘lagere sferen’-werk. Ik heb er 100% schijt aan.

  Like

 22. koddebeier zegt:

  Als je zo dom bent om de verradelijke 5e colonne onderscheidingen te verstreken, kan je er op wachten dat je door hun verraad voor schut gezet wordt.

  Like

 23. gerda zegt:

  Het werkt totaal op je lachspieren . Een rel- turk krijgt een lintje !
  Effe naar Erdogan , alle Nederturken , die krijgen een Turkije de hoogste onderscheiding voor hun
  trouw aan het racisme daar. Allemaal ,ple doei.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s