Turkse hypocrisie . . .

screenshot_151

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “boorzalf”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, lafheid, Nederland, Turken, Turkije. Bookmark de permalink .

25 reacties op Turkse hypocrisie . . .

  1. hslot4 zegt:

    Lol Erdogan strijder hahahahahha.
    Wij noemen dat gewoon een geitennneuker we hadden an die gasten vroegah op het werk die zaten gewoon kattenvoer uit een blik te vreten tijdens de lunch ……………zal wel goedkoop geweest zijn of ze dachten dat het kat in blik was.
    Niet alleen taal maar ook cultuur barrier zullen we maar denken.

    Geliked door 2 people

  2. Sjaak zegt:

    Is dit niet zijn zuster ?

    Like

  3. Thom zegt:

    Kijk zo kan het ook. Van een S-5 figuur nog 1000 euro vangen, dat is toch kassa.
    In dit geval hebben de Turken het toch slim aangepakt om van een totaal ongeschikte soldaat toch nog 1000 euro te vangen, in plaats van hem te vreten te geven voor Piet Snot.

    Like

  4. ReaGluurder zegt:

    We laten ons toch al 40 jaar verneuqen!! Met dank aan de Lullo’s op het Binnenhof. Die morgen weer met hun wereldvreemde bekkies interessant zitten te doen bij Willem en Max!!

    Geliked door 1 persoon

  5. Duchesne zegt:

    Ff recapituleren….Turkije krijgt voor dit stukje inteelt 1000 euro en Nederland betaald voor dit stukje poep nog 60/70 jaar sociale uitkeringen en pensioen en zorg en wat er verder nog is…..
    Gewoon slopen voor onderdelen en verkopen, heeft geen enkel toegevoegde waarde aan deze “samenleving”.

    Like

    • Thom zegt:

      Nederland koopt de dienstplicht af van lui die ongeschikt zijn om als soldaat te functioneren. Ja zo werkt dat. Inderdaad en daarna krijgen ze net als rapper Boef levenslang hier een Wajong uitkering . Dat betekent dat ze vanaf hun jeugd arbeidsongeschikt worden verklaard, daarom veel vrije tijd hebben om te kutten en te klieren, maar in hun vlogfilms rijden ze wel met auto’s duurder dan een ton.

      Geliked door 1 persoon

    • louis-portugal zegt:

      En die kon het weten.

      Like

    • Seculiere zegt:

      Europa had beter zijn vb genomen. Maar neen, Erdogan moest in de jaren 90 vrijgelaten worden van de EU wegens godsdienstvrijheid om zo aan de criteria te voldoen om toe te treden. Kijk wat de gevolgen er nu van zijn. Kemal wist dit een eeuw geleden al van wat de islam brengt!!!!

      Like

  6. peter zegt:

    Paspoort in laten leveren, heeft al aangegeven dat hij niks wil ,van de maatschappij ,behalve de sociale voordelen ,dus wat is de toegevoegde waarde ?
    Er voor uit komen dat je een Erdoganstrijder bent , is zoiets als slapende cel ,en dat moeten we hier niet willen , duidelijke grond voor uitzetting . Wat is het probleem ?

    Like

  7. Astrid zegt:

    Arme jongen, je zal maar met zo’n immense neus geboren zijn èn een kudtkarakter hebben. Dan willen de meisjes je sowieso niet en dan ga je maar lopen vervelen in de woonwijk en stoer doen met andere lelijke jongetjes met kudtkarakters. Misschien is een nekschot wel de beste oplossing voor dit Turkse neuzenprobleem. Ze werpen teveel schaduwen over ons voorheen redelijk prettige leven. Mijn geduld is op met dit onopgevoede tuig.

    Geliked door 1 persoon

    • Cor zegt:

      Met onze Nederlandse vrouwen weet je het nooit. Ze organiseren ook boerkini party’s op het strand. Ze staan met borden met welkomsteksten vluchtelingen op te wachten. En ze stappen rustig in het bed van zo’n Turk. Totdat zij of hun kinderen worden ontvoert in de schoolvakantie.

      Like

    • Astrid zegt:

      Ik wil er nog even aan toevoegen dat ikzzef ook een grote neus heb, van me vader, haha! Maar niet zoooo groot. Het zit hem natuurlijk ook niet in de neus, maar deze gast is echt gruwelijk onaardig èn in en in slecht en dat is in die moslimculturen meer standaard dan uitzondering.

      Like

    • paulzwueste zegt:

      Die schaduwen worden door die enorme neuzen geworpen natuurlijk.

      Like

  8. Als man ben je lijfeigene in Turkije, kan je dienstplicht afkopen voor 1000 Euro. Ook al ben je geëmigreerd.Neem aan dat hij hier goed aan verdient.

    Like

  9. anna zegt:

    het enige wat hij kan is overal zijn fok insteken ….

    Like

  10. Harry zegt:

    Ach een ingeteelde hond kun je het toch ook niet kwalijk nemen dat ie ingeteeld is ?
    Wel de fokkers .
    Als het resultaat te slecht is en duidelijk zichtbaar aan de buitenkant , krijgen ze soms een spuitje……………………..
    Dat lijkt me in dit geval van de foto hierboven , ook het meest humane .
    Hoeven die zeventig plus maagden ook geen zelfmoord te plegen dat ze hiermee opgezadeld worden .

    Toch lijkt me dat verhaal van die zeventig maagden wel enige grond van waarheid te bezitten overigens , waar komen anders die ongelofelijke aantallen islamitische kinderen vandaan ?
    De meeste vrouwen kunnen er maar EEN tegelijk produceren .
    Maar wel voortdurend , dat dan weer wel .

    Like

  11. Jade zegt:

    Man man, het lijkt wel een kruising tussen mens en kameel…

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie