ZOEK DE VERSCHILLEN . . .

DIE KOMEN NIKS TEKORT . . .

screenshot_146

Koninklijke gasten en andere hoogwaardigheidsbekleders

MAAR ZIJ WEL . . .

screenshot_147

Nederlandse burgers bij de voedselbank

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

25 reacties op ZOEK DE VERSCHILLEN . . .

 1. Steven zegt:

  De leftovers van al die hoogwaardigheidsbekleders zou in de normale gang van zaken naar de burgers vloeien.
  Maar ze hebben er een schakel tussen gezet (asieleisers) zodat er bij de burgers helemaal niks meer terecht komt…en bij deze groep alleen nog maar meer wordt afgepakt zodat iedere asielparasiet 10.000 euro kan krijgen om die dan weer op vakantie te kunnen laten gaan naar het ontvluchte land!

  Like

 2. Drs.P. zegt:

  Kijk daar in het midden van de bovenste foto onze nationale pinokkio leugenaar oftewel lulmetvingers zitten oreren met zijn 2e moedertje!! Gewetenloze rat is het en dat kan van heel die criminele kudt partij gezegd worden!!!

  Geliked door 1 persoon

 3. Thoth zegt:

  Inderdaad. Wanneer zij eens de allochtonen met een dubbel paspoort eruit gooien na 3 jaar bijstand, dan hebben deze mensen geen voedselbank meer nodig. En wat betreft de koninklijke familie en de overheid, dat kan wat minder….

  Like

 4. Elena zegt:

  Hoogste tijd voor REVOLUTIE !!!
  Weg met alle parasieten en /of uitvreters.

  Like

 5. Jean zegt:

  Een schande dat die bovenste club mag blijven parasiteren ondanks hun dikke zero aan toegevoegde waarde.

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  Dit kon ik niet op me laten zitten; hier MOEST ik op reageren!
  Smerige, rijke, opgedirkte, egoïstisch, genotzuchtige, ijskoude parasieten!
  Mijn weerloze, arme moedertje moest sterven, na een leven lang hard werken, in een verzorgingstehuis op een geleend hoog-laag bed met een harde matras, terwijl ze instellingsvoer te eten kreeg, dat ze niet eens lustte.
  Daar konden die mensen die in dat tehuis werken, natuurlijk ook niets aan doen…
  Dat is de schuld van die weerzinwekkende ‘elite’.

  En die vuile leugenachtige Rutte-rattenkop, die kastflikker, die slijmjurk, zit te genieten van de meest uitgelezen spijzen, tussen al die lieden die nog geen greintje respect verdienen, maar die wél elke dag alle geneugten des levens ervaren! En kijk die gore bruinwerker eens gezellig keuvelen met die helleveeg?

  WELKE KLOOTZAKKEN HOUDEN DIE PARASIETEN TOCH AAN DE MACHT EN WAAROM? WAAROM?!!!

  Like

  • Hé, Tis’! Lukt het tot nu toe allemaal nog een beetje?
   Nee, zeg maar niets: Niet, natuurlijk. Maar ik wist niet zo gauw een andere manier om je te laten merken, dat ik deze dagen heus af en toe wel aan jou en je huidige situatie denk.)
   Ja, het is een grof schandaal, te erg voor woorden, en alle aanwezigen op die foto moesten zichzelf de ogen uit hun kóp schamen; de familie Goudfazant voorop!
   Je zou, als je maar precies voor ogen stond, hóe, met plezier een onaangekondigd bezoekje brengen aan de Horsten en daar een molotov-Cocktail door de ruit flikkeren! Adieu, familie Goudfazant, koning Onbenul, Señora Golddigger, drie volgevreten wurmen! Cadeautje van de hulpbehoevende ouderen en het voedselbankvolk, GVD!
   Als de juiste man zich nog eens op de júiste taak richt, krijgt hij van mij een standbeeld, wat jij?
   Nogmaals sterkte trouwens, meid…..

   Like

  • Cathja zegt:

   @ Tistochwat om 20:37

   Helemaal mee eens!
   Schrijnender dan dit verschil kun je je haast niet voorstellen. De ene wentelt zich in alle denkbare luxe en leeft zorgeloos, en de ander leeft dagelijks met zorgen en stress, omdat de rekeningen niet meer kunnen worden betaald, omdat er gebrek is aan goede voeding, en omdat ze hun kinderen niet kunnen geven wat ze nodig hebben.
   En het stelen gaat maar door. Het zal nog erger worden dan wat we nu meemaken. Al die asieleisers moeten GOED verzorgd worden…; wij mogen dat met elkaar betalen! Dat noemen ze ‘solidariteit’.

   Helaas geldt die solidariteit niet meer voor onze gewaardeerde ouderen, en voor onze eigen burgers die het niet breed hebben….!

   Veel sterkte in de komende tijd!

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Tistochwat: 20.37. uur, op 19/9. Net als Cathja en Theresa, sta ik volledig achter je reactie, beste Tistochwat. Het is een grove schande, deze familie GOUDVINK en Pinokkio Rutte, zijn de schaamte ver voorbij. Ik word geloof ik een beetje misselijk…..

   Like

 7. Republikein zegt:

  Verschil moet er zijn.
  Ik zei tegen mijn vrouw, geboren in Jakarta, dat ze zeker 2 geiten en 4 kippen waard was.
  Werd ze kwaad, niet normaal, ik was een racist.
  6-Year-old Muslim Girl Traded for a Goat to a 55-Year-old Muslim Man for Forced Marriage
  Zoek hier ook de verschillen.
  Kost me een godsvermogen.

  Like

 8. tinekevanschagen zegt:

  Zie die volgevreten kliek daar zitten joh…….
  En dat handjevol bepaald of wij volgend jaar nog iets te eten op tafel kunnen zetten!
  Ze naaien je waar je bijstaat…….en het is geeneens lekker!!!

  Geliked door 1 persoon

 9. Cathja zegt:

  Beide foto’s vind ik treurig. De bovenste vanwege de buitensporige luxe en ongetwijfeld ook vanwege het luxe diner wat er werd geserveerd,
  en de onderste foto vanwege treurig kijkende mensen, die weinig anders kunnen doen dan ‘de hand ophouden’ voor voedsel.
  De linkse politiek in ons land zou zich eerst en vooral eens grote zorgen moeten maken om de vele, véle kinderen in ons land die weinig lol hebben in hun leven, omdat er weinig te beleven valt, i.p.v. zich druk te maken om kinderen uit een andere cultuur, die ‘zoveel moeten missen’!
  Denk eerst eens aan je eigen volk!
  Of mag dit weer niet gezegd worden?

  Like

 10. Bas zegt:

  Door deze enorme verschillen in luxe, onderdrukking, uitbuiting en staats terreur, ontstond de Franse Revolutie (1789-1795). En wie weet ontluikt binnenkort in Europa ook een volksopstand. Dit keer niet alleen tegen de zichzelf verrijkende monarchie en aristocratie van de Europese Unie, maar ook tegen de politieke indoctrinatie van de georganiseerde EU staats bourgeoisie en hun kompanen.
  Het nieuwe Justitieel Complex in Zaanstad.zou hierbij nog goed van pas kunnen komen.
  http://eutribunal.com/nederlands

  Like

 11. Met recht het ene uiterste. of het andere uiterste.

  Like

 12. Rini Willems zegt:

  We hebben de koningschap niet hard nodig in Nederland!
  Duitsland en frankrijk hebben geen koningschap nodig!!
  Koning is maar een mens, terwijl veel arme mensen nog steeds naar de voedselbank gaan…..
  Daarom is het goed, om een koningschap af te schaffen.

  Like

 13. Astrid zegt:

  Na de dood staat ook hare majesteit in haar dikke, blote kont. Dan zijn er geen lakeien en banketten meer. Adel is een uitvinding van en voor extreem bezitterige zielen, troost u met de gedachte dat ze na de dood geen ene fuck meer voorstellen en daar zullen ze flink van balen, haha!

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Astrid,
   dat mag dan zo zijn, maar tijdens hun buitensporig luxe leven hebben ze toch maar een onbezorgde tijd (gehad). Waar anderen zich in het zweet moeten werken, zorgen hebben of ze hun baan wel of niet kunnen behouden, of alle rekeningen wel betaald kunnen worden, verloedering van hun buurt meemaken, omdat er veel vreemdelingen komen te wonen, en nog tál van zaken meer, hebben zij dit soort zorgen totaal niet, waardoor ze het stukken aangenamer voor zichzelf hebben dan de ‘gewone’ burgers! Denk maar aan de vele dure en luxe vakanties, terwijl de minima in Nederland zijn vakantiegeld vaak moet inzetten om nog niet betaalde rekeningen weg te werken. Dat kennen ‘de Oranjes’ niet.

   Nee, ik ben niet jaloers op hen. Je zult maar altijd in de schijnwerpers moeten staan!
   Maar het feit dat onze ‘Majes’ nog steeds geen inkomstenbelasting betaalt, dát steekt velen! Bij ieder buikkrampje snelt er bovendien een dokter toe, terwijl momenteel veel gewone burgers een dokter (én eventuele specialistische hulp) mijden vanwege de kosten.
   Dat is waar zeer veel mensen problemen mee hebben.

   Geliked door 1 persoon

   • Astrid zegt:

    Helemaal met je eens Cathja, het zijn de grootste egoïsten en profiteurs die de aarde huist. En het is nooit genoeg. Neem die boot van ze, daar betalen wij sloebers nog steeds voor. Ik verafschuw die lui. Ik woon tegen Wassenaar aan en ging vroeger met de honden door de Horsten wandelen. Maar sinds prins Pils en zijn pampapaard daar nu wonen, is het park nopg maar van een kant bereikbaar en mag je sowieso op hele stukken niet meer komen. Egoïsten zijn het. En dan te weten dat ze er maar zelden zijn, omdat ze ergens op de wereld andere quasi belangrijke egotrippers treffen. Allemaal op onze kosten. Het zijn ook net moslims, snel op de tere teentjes getrapt. Het mooiste moment was die keer waarbij we de Beatricks op haar dure, op maat gemaakte muiltjes over het Damplein zagen rennen voor haar leven, omdat een verwarde man iets riep.
    Het wordt tijd om al die lieden hun rangen en privileges te ontnemen. De welzijnsverschillen tussen ons en die lui zijn onacceptabel. Maar ja, zolang er nog hordes onbewuste halve zolen bijna klaarkomen, wanneer de bolle koning zijn Argentijnse modelbruidje op een bordes een ingestudeerde kus geeft, zie ik het somber in. Ze zorgen gewoon erg goed voor zichzelf en kennen geen gêne, waar het hun uitgaven betreft. Als het straks lastig voor ze wordt, hebben ze allemaal prettige optrekjes op mooie locaties in Verwegistan.

    Geliked door 1 persoon

 14. Flo zegt:

  De oranje maffia, geflankeerd door oa. De loner en motherfucker Rutte..
  En als het echt mis gaat hier… dan hebben ze al een veilig plekje “geregeld” ergens ver van het plebs, u en ik……

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s