70% Joden in Europa durft niet naar synagoge om toenemend moslimgeweld

screenshot_161

Met in totaal al 670 miljoen vermoorde mensen kan islam met recht de religie van genocide worden genoemd.

(Door: “Xander”)

Antisemitisme ook in politiek weer in opmars – Europa werkt met toelaten en verspreiden islam mee aan toekomstige nieuwe Holocaust

Politici en media besteden er amper aandacht aan, maar wij schrijven het al jaren: de jaren ’30 zijn weer teruggekeerd in Europa. Destijds heette het kwaad dat de wereldvrede bedreigde het Nazisme, nu is dat de islam – twee ideologieën met opvallende overeenkomsten, waarvan Jodenhaat de meest opzichtige is. De nazi’s wilden met hun ‘Endlösung’ de Joden uitroeien, en Allah beveelt in de Koran de moslims hetzelfde te doen. Uit een onderzoek blijkt dat de steeds maar agressiever wordende houding van met name moslims ervoor zorgt dat 70% van de Joden in Europa niet naar de jaarlijkse viering van Rosh Hashana (het nieuwe Hebreeuwse jaar) durft te gaan.

De angst zit er weer goed in bij de Joden. Ook het lidmaatschap van Joodse organisaties en lokale gemeenschappen is fors gedaald. 50% zag zijn aantal leden verminderen, terwijl slechts 11% een toename noteerde. Maar liefst driekwart heeft het afgelopen jaar de beveiliging van synagogen, gebouwen en personen moeten opvoeren.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
ksander-nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", antisemitisme, Barbarisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Eurabië, Europa, Genocide, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël, Israël-vijandigheid, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, Marxisme, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, Racisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op 70% Joden in Europa durft niet naar synagoge om toenemend moslimgeweld

 1. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 2. Dit zijn oorlogskreten, Flikker ze op bootjes terug van waar zij gekomen zijn. Moet daar nou geld naar toe van ons allemaal. Te gek voor woorden gewoon, wie denken ze wel wie ze zijn. Laat ze verzuipen voon mijn part. Ze zijn een dreiging voor heel Europa.

  Like

 3. Thomasson zegt:

  Jodenhaat is booming business onder vooral linkse politici. Hoe meer anti Joodse sentimenten des te beter worden ze op hun off-shore rekeningen betaald. De Islamitische lobby uit Saudi-Arabië, Qatar en andere Emiraten zijn hun sponsoren. Dat deze lobby ook terreur in Europa financiert zal hen een zorg zijn!. Als politici hoeven ze niet het openbaar vervoer te gebruiken en de buurten waar ze wonen zijn Islam-vrij. Zodra hun troetelbeestjes uit de woestijn te veel macht zouden krijgen, vluchten ze op tijd weg; linea recta naar de belastingparadijs. Inderdaad de jaren ’30 zijn weer teruggekeerd in Europa. Maar toen bedreigde het Nazisme de Joden, zigeuners en in mindere mate de Slavische bevolking van Oost Europa (waren bestemd als Slaven). Anno 2016 bedreigde de Islam met zijn bloedige, smerige god Allah ONS ALLEMAAL!. Allah is de identieke onsterfelijke en pathologische evenbeeld van mensen zoals Joaquin Guzmán van de Mexicaanse Sinaloa drugskartel of Al Capone. Hij geeft al 1400 jaar zijn bendeleden opdracht iedereen te vermoorden die hem niet gehoorzaamt. De Koran is een religieuze wetboek voor moordlustige psychopaten. Er is nog een verschil tussen de jaren ’30 en nu. In de jaren ’30 heeft het vrij lang geduurd totdat het Nazisme Salon fähig werd. De NSB-aanhang onder de bevolking was niet echt groot. In Duitsland telde de NSDAP iets meer dan een miljoen leden. Op een totale bevolking van 60 miljoen is dat niet veel. In onze tijd staat bijna de GEHELE politieke bestel vijandig tegenover de eigen bevolking. Politieke leiders anno nu DOEN ALLES om de Islam te paaien. Ze laten de moslims in Europa hun land te gronde brengen. Ze hebben geen enkel bezwaar dat de moslims, straks, zouden de autochtone bevolking uitroeien. Dat is goed voor de multiculturele samenleving. Het is waar dat de Joden durven niet naar de synagoge te gaan omdat ze weten dat niemand zal ze daar beschermen. Maar hoe veilig zijn tegenwoordig mensen die naar de kerk gaan? Ik bedoel in plaatsen die door de Islam zwaar tot bijna een gangreen zijn geïnfecteerd? De Joden hoeven geen Holocaust te vrezen. Ze kunnen nog altijd naar hun eigen land gaan. Daar durft men met het alle modernste wapentuig en de laatste uitvindingen op wapengebied tegen de islamitische monster te vechten. Maar wie zal de mensen hier beschermen? De verraderlijke politiek-correcte politieke leiding zeker niet.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  @Thomasson: 19.04. uur. Eens met uw reactie.

  Like

 5. Pete zegt:

  Heeft Sander ook een bron voor die 670 miljoen ?
  Dach dat de teller op zo’n 350 miljoen stond.. Wetenschappelijk bewezen.. althans !!
  Onwezelijke getallen, en elke maand weer grote stappen van 5000 tot 10.000 dooien uit naam van allaah…

  Like

 6. bigljohn zegt:

  En laten we dit vooral niet vergeten; Hier in Nederland durven ook steeds meer mensen hun huis niet meer uit te komen, vanwege het geweld door Moslim-jongeren. De steden waar zich deze rottigheid voordoet schieten als paddenstoelen uit de grond. Niet alleen Zaanstad, Culemborg, Gouda, Veghel en Den Haag, zelfs Tilburg Noord (dat steeds zwarter en zwarter begint te worden) was al eens in het nieuws. Je kunt rustig zeggen dat eigenlijk alle steden en dorpen in Nederland aan de beurt komen door het Moslimtuig. . Dit alles veroorzaakt en in stand gehouden door het linkse politieke tuig, politie en justitie, met aan hun zijde de MSM media !

  Like

  • Thomasson zegt:

   @bigljohn Gelukkig niet overal. In het noorden van Nederland is een gezegde: De echte Nederland begint ten noorden van Zwolle. Ik denk dat in dat gezegde zit er een kern van waarheid. In Groningen en Friesland hoeft dat getinte spul niet met zulke fratsen te komen. Zij zijn zuinig op hun provincie …De bewoners van Oude Pekela laten over duidelijk zien wat zij denken.

   Like

 7. Guardiacivil zegt:

  En vervolgens Prinsjesdag, we hebben het goed, er is heel veel over om uit te delen, we zitten in de lift met z,n allen, zal wel de 8 baan zijn op de Efteling, een natte droom en een nachtmerrie voor de Nederlandse burger.

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  @Guardiacivil: 00.25. uur. U zegt: ” een natte droom en een nachtmerrie voor de Nederlandse burger”. Zou zo moeten zijn, maar helaas niet bij “de linkse kerk”, en de “goedmensen”, onder onze bevolking. En de politieke-elite uiteraard ook niet. Zolang de domme stemmer, blijft stemmen op PvdA,VVD,CDA,D66,GL,CU, en de SP, verandert er helemaal niets!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s