PVV: Miljoenennota is een fata morgana

screenshot_164

De PVV vindt de vandaag gepresenteerde miljoenennota geen feestbegroting maar een fata morgana van een kabinet in een sprookjeswereld.

Rutte II heeft Nederland helemaal kapot gemaakt. Het tuig zet onze straten in brand, de zorg wordt afgebroken, pensioenen worden gekort en het eigen risico is onbetaalbaar.

Fractievoorzitter Geert Wilders: “Dit kabinet heeft alle immigratie- en asielrecords gebroken, onveiligheid gebracht, Poelenburg gecreëerd en de Nederlanders vreemden in eigen land gemaakt. Rutte probeert de harde realiteit nu met mooie praatjes te verdoezelen en is daarmee een charlatan die gelooft in sprookjes”.

Bron:
www.pvv.nl
(h/t Ton van Kesteren)
pvv-nieuw

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, gezond realisme, PVV. Bookmark de permalink .

18 reacties op PVV: Miljoenennota is een fata morgana

 1. leefbarbaar zegt:

  De staatsschuld is ook hoger dan ooit. Geen reden voor een feestje.

  Geliked door 2 people

 2. Harry zegt:

  Het wordt eentonig , maar wéér heeft Geert helemaal gelijk .

  Geliked door 1 persoon

 3. tinekevanschagen zegt:

  Hebben we nog kans om het tij te keren?…
  …..Het gaat al een paar dagen in de media over …wie wat voor hoedje draagt op Prinsjesdag…
  Serieus…..de hele fucking wereld staat in brand…..
  We zijn wederom vandaag weer belogen en bedrogen!
  Ik doe mijn best, maar alles wat ik vandaag voelde was Nederland is voltooid verleden tijd!!!
  het is effe niet anders!

  Geliked door 1 persoon

  • Guardiacivil zegt:

   Zien en gezien worden, de elite op z,n best, receptie hier en party daar, en daar hoort natuurlijk het hoedje bij want je bent belangrijk voor drie minuten en in beeld, en de hete aardappelen zijn niet aan te slepen……ahum!

   Like

   • delamontagne zegt:

    En niet vergeten dat ,t gewone völk niet in dat zaaltje zit.
    Al wat daar zit is ,t “Crême-de-la-crême” van de Natie.
    Die hebben al van jongs-af-aan geleerd hoe te klappen, pardon……… “applaudiseren”.
    Anders hoor je er niet bij………….
    Al had de Overbodige het sprookje van de “Kleren van de Keizer” voor gedragen, dan nog zouden ze hebben ge-applau…………..
    http://rs292.pbsrc.com/albums/mm21/woooopa/Applause.gif~c200

    Geliked door 3 people

  • joopklepzeiker zegt:

   Nee het tij keren zal niet meer lukken , wel vertragen en heel misschien door die vertraging ontstaat er een nieuw bewustzijn.

   Maar de hoop dat ik dat nog zal meemaken heb ik opgegeven .

   Like

 4. Alles is gebakken lucht wat ze brengen.

  Like

 5. Guardiacivil zegt:

  Ga zo door kabinet, uw dagen zullen weldra geteld zijn. De Nederlandse burger is deze nachtmerrie helemaal zat. Néé ik spreek niet voor mijzelf, lees nu eens alle berichten die over ons en u gaan, néé dat doet u niet he, u voelt zich verheven boven de Nederlandse burger, nou u zult nog eens hard naar beneden donderen plat op uw schijnheilig smoelwerk!!!!

  Like

 6. M.A.L. Sion zegt:

  NL = v.v.t. / De troonrede en de begroting = gebakken lucht.
  Geert zegt: Sprookje uit de Efteling.
  Sterker uit de crisis? Klopt niet. Er is geen betere economie. Alleen erg rijke mensen hebben geprofiteerd van het bedrog van dit kabinet.
  Er was ook niets te verwachten van twee opponerende partijen die vanwege de mogelijkheid om op het pluche te belanden maar samen gaan. Elke beleidsbeslissing was een compromis tussen twee partijen die elkaar haatten.
  Het moet dus anders. Op de PVV na is geen enkele partij te vertrouwen. Geert zegt waar het op staat en komt met een kort maar krachtig programma. Het is zo goed dat het op één A-4tje past. Waarom is het zo goed? Omdat het revolutionair afwijkt van alle andere partijprogramma’s / verkiezingsprogramma’s. Die zijn zo uitgebreid en bevatten zoveel ‘kleine letters’ en hiervoor reeds vermelde ‘gebakken lucht’ dat ze NIET TE VERTROUWEN zijn.
  De bevolking leest ze niet.
  Laten we ons concentreren op het huiswerkje van Geert en daarmee aan de slag gaan.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Geliked door 2 people

  • tinekevanschagen zegt:

   Thanks!……..ik ben der weer bij!!

   Like

  • Ze zongen een liedje en dansten, sommigen hadden een tekening gemaakt, buitelden voor de fanfare uit, stonden op preekstoelen, kwamen op de televisie terwijl anderen spandoeken maakten met de wens Yankee-go home, waarmee maar weer is aangetoond dat de vroegere socialist geen fluit meer lijkt op de huidige.

   Maar ondanks hun vrome wensen, gebeden en manifestaties bleven de Yanken waar ze waren, roofden er lustig op los en lieten toen de toko over aan wat opbouwende vertrouwelingen tot het moment waarop er weer genoeg vlees op de botjes zat om de rooftocht te hervatten. Maar nu maakten ze gebruik van stromannen en willige idioten uit de wei van het te plunderen schapenvolk dat ze, als het volk ooit de pleuris liet uitbreken weer eens gezellig zouden laten Neurenbergen.

   Maar dat gebeurde niet want het volk begon weer spandoekjes te borduren, versjes op te zeggen en elkaar de vinketering toe te wensen en waren daar jarenlang druk mee. Toen dan eindelijk de rooftocht ten einde was zat het schapenvolk vachtloos, moedeloos, krachteloos en hongerend naar hun laatste lammetjes te kijken die door miljoenen dobberhyena’s werden verkracht om daarna op te worden gevreten. De andere lammetjes waren hen al dagelijks voorafgaand voorgegaan*. Ik heb dit al vaker getiept maar het helpt al jarenlang geen zak.
   *ik weet ’t niet zeker maar ik zou zeggen futurum exactum?

   Like

 7. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 8. wauso zegt:

  Een Tweet naar de betrokken Helden IS onderweg !

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Inderdaad een Fata Morgana. Een grote schijnhappening, van deze Bilderberg marionetten, onder leiding van een leugenaar eersteklas, Rutte(VVD). Walgelijk, hoe deze politieke-elite over de rug, van de zwakkeren, en ouderen, feest zit te vieren. En LINKS past zich daar gewoon bij aan. Van “links tot rechts”, in de Tweede Slaapkamer, hebben WIJ te maken met leugenaars en opportunisten. De PVV doet hier niet aan mee, en staat buiten deze verdenking. O ja, Koning Kroonkurk, en zijn gezin, krijgen ook extra poen, maar onze OUDEREN liggen in de “poepluiers”. Het kan verkeren, zei Brederode reeds.

  Like

 10. Wachteres zegt:

  http://www.elsevier.nl/economie/achtergrond/2016/09/dit-deed-rutte-echt-met-uw-portemonnee-363040/?utm_source=TripolisDialogue&utm_medium=email&utm_term=&utm_content=&utm_campaign=early_els_21sep&cmpid=NLC|early_els_21sep|2016-09-21

  Dit deed Rutte echt met uw portemonnee

  Het kabinet Rutte-Asscher heeft het laatste koffertje met de miljoenennota aangeboden. Daarmee kan de rekening worden opgemaakt. Wie is deze kabinetsperiode de grote winnaar als het gaat om koopkracht, en wie zijn de verliezers?

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  Niet alleen een fata morgana, maar meer een nachtmerrie!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s